[quote:432496a198="nima_beckham"][quote:432496a198="mahyarmaya"][quote:432496a198="Inja-Rasht"][quote:432496a198="mahyarmaya"]ما هر چی نداشته باشیم توی خط دفاعی 2 3تا دفاع مرکزی خوب داریم و هافبک هم با وجود مهدوی و حاجتی و جهانبخش و ابراهیمی و شاید هم آبشک قوی هستش.اگه مصدوم ندیم کار سختی توی نباختن نداریم شاید توی برد مشکل باشه .خلاصه تارتار توی بازی های آخرش رکود بی باختی رو بجا گذاشت که امسال به امید خدا تکرار میکنیم .مساوی گرفتن و برد جلوی تیم ها معوملی رنبه ما رو یه رقمی میکنه .فقط کاففیه هواداران انتظار برد نداشته باشن و فکر نکنن که بارسا داریم ما یه تیم سخت بازنده داریم امسال و شاید هم سخت برنده .[/quote:432496a198]
من هم با نظرت موافقم هم مخالف. مخالفم از این جهت که اتفاقا تیم ما معمولا گلهای خیلی خیلی مفتی میخوره (نمونه بازی با سپاهان، استقلال و تراکتور) قبول دارم خط هافبکمون خیلی خوبه ولی خدا نکنه روزی بیاد که روز دفاع هامون نباشه. گل هدیه میکنن به تیم مقابل. از این جهت باهات موافقم که اگه روی دفاعمون کار اختصاصی انجام بشه شاید خیلی خیلی کم پیش بیاد شاهد باخت تیممون باشیم.ضمنا من فکر میکنم با بودن ابراهیمی، چاوشی و جهانبخش مشکلی تو گلزنی نداشته باشیم. امیدوارم افشین مثل فصل قبل نسوزه و ثابت بازی کنه و اولروم بمونه واسه روزهایی که روز افشین نیست.[/quote:432496a198]
بنظرم چاوشی از دقیقه 65 70 بیاد بیشتر میتونه تاثیر داشته باشه .البته نظراتت واسم قابل احترامه .[/quote:432496a198]
100 در 100 همینطوریه ! من یه نظرسنجی هم گذاشتم که اکثر بچه ها همین نظرو داشتند ... ولی خود چاوشی فکر نکنم خوشش بیاد تعویضی باشه . چون هر وقت رو نیمکت میشینه ناراحت میشه

[/quote:432496a198]
این از غیر حرفه ای بودن بازیکنان ایران دیگه از خودی (داماشی )تا غیر خودی .دل پیرو محبوبیتش توی دنیا بی نظیر بوده و هواداران برای الکس یووه رو دوست داشتن و راحت نیمکت منشین بود با این که بازی با رم اون بازی رو عوض کرد و به پیروزی رسیدن وبعد باز نیمکت نشین اما یه کلمه هم مصاحبه علیه مربی و تیم نمیکرد . من نمیتونم درک کنم وقتی یک بازیکن کیفیتش توی کمیتش هست چرا باید معترض باشه.وقتی افشین توی بازی پیروزی اومد توی زمین یا بازی با مس کرمان که 2 تا گل زد یعنی توان مدافع جوانشون کم شده و از تجربه افشین استفاده شد تا به گل میرسیدیم .اما وقتی افشین سنش زیاد هستش نمیتونه توی 45 دقیه اول نمیتونه جلوی مدافع جوان دوام بیاره و تجربه اش هم به کار نمی تونه بگیره .