[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

نقل و انتقالات لیگ برتر / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط miladcivil » شنبه جولاي 07, 2012 9:23 am

[quote:19fd5e47ba="rashtlove"][quote:19fd5e47ba]مهدي دغاغله - ابوذر رحيمي - محمد الهايي - مارکو شيميچ - ديگو مِلو - محمد مختاري - باقري ها [/quote:19fd5e47ba]

محمد مختاري یعنی رفت؟؟ قرار بود با مهدوی امروز ثبت کنن با داماش

/15/[/quote:19fd5e47ba]

با گرفتن باقری ها ، این خبر عملا" شایعه هست . همین امروز ظهر تو گلسار دیدمش ......
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه جولاي 07, 2012 9:27 am

[quote:f995c42b1d="miladcivil"][quote:f995c42b1d="rashtlove"][quote:f995c42b1d]مهدي دغاغله - ابوذر رحيمي - محمد الهايي - مارکو شيميچ - ديگو مِلو - محمد مختاري - باقري ها [/quote:f995c42b1d]

محمد مختاري یعنی رفت؟؟ قرار بود با مهدوی امروز ثبت کنن با داماش

/15/[/quote:f995c42b1d]

با گرفتن باقری ها ، این خبر عملا" شایعه هست . همین امروز ظهر تو گلسار دیدمش ......[/quote:f995c42b1d]
اخرین صحبتی که ساعت 13:45 با محمد مختاری داشتم محمد گفت وضعیتم تا دو روز دیگه مشخص میشه و متاسفانه یه سری اختلاف نظرهایی داره بین محمد و مسئولین بوجود میاد و امیدواریم هرچه زودتر این مشکلات حل بشه تا سال دیگر محمد سیم خاردار رو توی رشت داشته باشیم.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » شنبه جولاي 07, 2012 9:58 am

درودگر: مجیدی با من حرفی از پول نمی‌زند/ او به هر تیمی شخصیت می‌دهد

صادق درودگر در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد جذب فرهاد مجیدی، اظهار داشت: با تایید سرمربی تیم، فرهاد مجیدی را می‌خواهیم. ملوان بازیکنان را براساس نیازهای فنی‌اش جذب می‌کند و بازیکنان باید در چارچوب تاکتیکی سرمربی قرار داشته باشند.

وی ادامه داد: مجیدی یکی از اعتبارهای فوتبال ایران است و در هر تیمی که باشد به آن تیم شخصیت می‌دهد. هر تیمی مجیدی را در اختیار داشته باشد به وجودش افتخار می‌کند.

درودگر در مورد اینکه باشگاه ملوان توانایی جذب این بازیکن را دارد یا نه تاکید کرد: اگر سرمربی تیم به من بگوید به مجیدی نیاز دارم او را جذب خواهیم کرد. زمانی که در تیم بهمن مربی بودم مجیدی بازیکن من بود و به او علاقمند هستم و مطمئنم مجیدی برای حضور در ملوان با من حرفی از پول و مبلغ قرارداد نمی‌زند.

مدیرعامل باشگاه ملوان در مورد امضای موافقت ستاد کل نیروهای مسلح برای انتقال سهام به هدایتی عنوان کرد: امروز(شنبه) پیگیر امضای این انتقال هستم و به نظرم این توافق‌نامه امضا می‌شود.
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » شنبه جولاي 07, 2012 11:06 am

آشوبی: شاید بیرون ماندم، شاید هم رفتم لیگ یک!/تراکتورسازی نباید زیر قولش می زد

فرزاد آشوبی هافبک فصل گذشته تراکتورسازی تبریز فعلا بدون تیم مانده و شاید مجبور شود در لیگ یک بازی کند یا شاید هم یک نیم فصل بدون تیم بماند.

او در مورد وضعیتی که دارد حرف هایش را اینگونه آغاز می کند:« هنوز تیم فصل آینده ام را انتخاب نکرده ام. در روند مذاکره من و تراکتورسازی اتفاقاتی افتاد که دست من را بست. من با تراکتورسازی توافق کرده بودم اما آنها زیر قولشان زدند. به همین دلیل اصلا احتمال ندارد که من به تراکتورسازی برگردم.وقتی با تراکتورسازی به توافق رسیدم پیشنهادات خیلی خوبی از بقیه تیمهای لیگ برتری به من رسید اما به دلیل توافق که انجام شده بود حتی بدون مذاکره از این تیمها عذرخواهی کردم.»

او ادامه می دهد:« نمی خواهم درباره اتفاقاتی که بین من و مسئولان تراکتورسازی تبریز رخ داد حرف بزنم فقط همین را بگویم که آنها زیر قولشان زدند. وقتی یک بازیکن توافقی با یک باشگاه می کند نباید باشگاه زیر قولش بزند. من هم با تغییر شرایط پیشنهاد آنها را قبول نکردم. همه ناراحتی من از این است که مسئولان تراکتور زمان را از من گرفتند و وقتی پیشنهادشان را عوض کردند که دیگر همه تیمها بسته شده بودند.آنها باید از اول به من می گفتند تو را نمی خواهیم آن وقت من هم بقیه گزینه هایم را بررسی می کردم. حالا چند روز بیشتر به پایان لیگ نمانده و من فرصت زیادی ندارم.»

آشوبی در پایان حرف هایش تاکید می کند:« چند پیشنهاد دارم اما نمی خواهم انتخابی داشته باشم که کارنامه چندین ساله ام را زیر سوال ببرد. اگر به جمع بندی نرسم شاید در لیگ یک بازی کنم و شاید هم یک نیم فصل بازی نکنم و خانه نشین شوم.»
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » شنبه جولاي 07, 2012 1:14 pm

جباري يک قدم برداردقراردادش درتراکتور آماده است

مديرعامل باشگاه تراکتورسازي گفت: اگر مجتبي جباري يک قدم بردارد قراردادش در تراکتورسازي مهياست.
[جباري يک قدم برداردقراردادش درتراکتور آماده است]

محمد حسين جعفري در پاسخ به اين سؤال که مذاکرات مجتبي جباري با تراکتورسازي تا چه اندازه جدي شده و احتمال حضور اين بازيکن در تبريز چه ميزان است، عنوان کرد: مجتبي جباري را مي خواهيم و پيشنهاد خود را هم به او داده ايم و منتظريم جواب دهد. نمي توانيم هر روز به او زنگ بزنيم، شايد او بگويد نمي آيم. البته شايد مجتبي جباري بخواهد در دقيقه 90 به ما اطلاع دهد که مي آيد.

وي اضافه کرد: براي حضور جباري در تراکتورسازي همه چيز دست اين بازيکن است. اگر او يک قدم بردارد در باشگاه تراکتورسازي همه چيز مهياي قرارداد با اوست اما اين را بگويم که مبلغ نوشته شده در روزنامه ها صحت ندارد و ما يک ميليارد به جباري پيشنهاد نداده ايم.

مديرعامل باشگاه تراکتورسازي در اين خصوص که آيا به فکر جذب جانواريو هم هستند يا خير عنوان کرد: جانواريو بازيکن خوبي است و اگر بتوانيم او را جذب مي کنيم.

وي در اين رابطه که سهميه خارجي تراکتورسازي پر است و چطور مي شود جانواريو را جذب کنند، گفت: ما راهکارهاي خودمان را داريم.

جعفري در خصوص تذکر کميته انضباطي فدراسيون فوتبال به باشگاه تراکتورسازي بابت بدهي و عدم ارسال مدارک به فدراسيون فوتبال گفت: متاسفم با وجودي که همه مدارک خود به جز يک مدرک را به فدراسيون داده ايم هر روز مصاحبه مي کنند که ما مدرک نداده ايم. تا يکي دو روز ديگر هم اين مدرک را مي دهيم. ما بدهي خيلي مهمي نداريم. آقاي حسن زاده از آخرين پرداختي ما خبر ندارد. 300 ،400 ميليون تومان پولي نيست که نتوانيم بدهيم. بهتر است اول کميته انضباطي به پرسپوليس و استقلال تذکر دهد تا 25 ميليارد بدهي خود را بدهند. بدهي هاي ما زياد نيست.

وي در پاسخ به اين سؤال که آيا با امير قلعه نويي تسويه حساب کرده اند يا خير گفت: هنوز قرارداد امير قلعه نويي را بايگاني نکرديم.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط naader_sayad » شنبه جولاي 07, 2012 1:43 pm

[quote:f555674cdb="iman1978"]با این اوضاع بکشیم کنار انگاری بهتره!!! حالا نگید دارم فاز منفی میدم!!![/quote:f555674cdb]

داری فاز منفی میدی :D
جدای از شوخی هرگز کنار نمیکشیم . چون با کار سخت کمبودها جبران میشه . اگه یک کم ساپورت مالی بشه دیگه عالیه . چون امسال لیگ واقعه سخت و مثل جنگ میمونه . حذفی هم نیست دیگه بدتر .
نماد کاربر
naader_sayad
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه فبريه 04, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه جولاي 07, 2012 3:49 pm

ما هر چی نداشته باشیم توی خط دفاعی 2 3تا دفاع مرکزی خوب داریم و هافبک هم با وجود مهدوی و حاجتی و جهانبخش و ابراهیمی و شاید هم آبشک قوی هستش.اگه مصدوم ندیم کار سختی توی نباختن نداریم شاید توی برد مشکل باشه .خلاصه تارتار توی بازی های آخرش رکود بی باختی رو بجا گذاشت که امسال به امید خدا تکرار میکنیم .مساوی گرفتن و برد جلوی تیم ها معوملی رنبه ما رو یه رقمی میکنه .فقط کاففیه هواداران انتظار برد نداشته باشن و فکر نکنن که بارسا داریم ما یه تیم سخت بازنده داریم امسال و شاید هم سخت برنده .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه جولاي 07, 2012 4:16 pm

[quote="amir131"]درودگر: مجیدی با من حرفی از پول نمی‌زند/ او به هر تیمی شخصیت می‌دهد

مرد نا حسابي ناف اين بازيكنان رو با پول بريدند ، تا پول نباشه براي تيم باباشون هم تمرين نمي كنند چي برسه بازي كنند ، خوابي؟ يا خودت رو زدي به خواب ؟ :(

در ضمن موش بخوره انزلي چي ها رو كه قصد دارند ، فرهاد بلا رو به مل مل بيارند :evil:

اون روزي رو مي بينم كه همين درودگر به اتفاق بابا هدايتي تومان بكنده از انزلي پا به فرار بگذارند ، دير بشه دروغ نميشه . :arrow: ر
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » شنبه جولاي 07, 2012 4:30 pm

لقب مجیدی قبل از بازی با استفراق : فرهاد آبای
" " بعد " " " : بوووووووووووووووووووووووووووووق /10/
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » شنبه جولاي 07, 2012 6:16 pm

[quote:08fd3f3e7c="mahyarmaya"]ما هر چی نداشته باشیم توی خط دفاعی 2 3تا دفاع مرکزی خوب داریم و هافبک هم با وجود مهدوی و حاجتی و جهانبخش و ابراهیمی و شاید هم آبشک قوی هستش.اگه مصدوم ندیم کار سختی توی نباختن نداریم شاید توی برد مشکل باشه .خلاصه تارتار توی بازی های آخرش رکود بی باختی رو بجا گذاشت که امسال به امید خدا تکرار میکنیم .مساوی گرفتن و برد جلوی تیم ها معوملی رنبه ما رو یه رقمی میکنه .فقط کاففیه هواداران انتظار برد نداشته باشن و فکر نکنن که بارسا داریم ما یه تیم سخت بازنده داریم امسال و شاید هم سخت برنده .[/quote:08fd3f3e7c]

من هم با نظرت موافقم هم مخالف. مخالفم از این جهت که اتفاقا تیم ما معمولا گلهای خیلی خیلی مفتی میخوره (نمونه بازی با سپاهان، استقلال و تراکتور) قبول دارم خط هافبکمون خیلی خوبه ولی خدا نکنه روزی بیاد که روز دفاع هامون نباشه. گل هدیه میکنن به تیم مقابل. از این جهت باهات موافقم که اگه روی دفاعمون کار اختصاصی انجام بشه شاید خیلی خیلی کم پیش بیاد شاهد باخت تیممون باشیم.ضمنا من فکر میکنم با بودن ابراهیمی، چاوشی و جهانبخش مشکلی تو گلزنی نداشته باشیم. امیدوارم افشین مثل فصل قبل نسوزه و ثابت بازی کنه و اولروم بمونه واسه روزهایی که روز افشین نیست.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط raincity » شنبه جولاي 07, 2012 9:27 pm

اگه پول نداشته باشیم هزارتا بازیکن درجه یکم داشته باشیم بازم درست نمیشه وضع.
نماد کاربر
raincity
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه فبريه 04, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه جولاي 07, 2012 10:43 pm

[quote:a179f136ba="Inja-Rasht"][quote:a179f136ba="mahyarmaya"]ما هر چی نداشته باشیم توی خط دفاعی 2 3تا دفاع مرکزی خوب داریم و هافبک هم با وجود مهدوی و حاجتی و جهانبخش و ابراهیمی و شاید هم آبشک قوی هستش.اگه مصدوم ندیم کار سختی توی نباختن نداریم شاید توی برد مشکل باشه .خلاصه تارتار توی بازی های آخرش رکود بی باختی رو بجا گذاشت که امسال به امید خدا تکرار میکنیم .مساوی گرفتن و برد جلوی تیم ها معوملی رنبه ما رو یه رقمی میکنه .فقط کاففیه هواداران انتظار برد نداشته باشن و فکر نکنن که بارسا داریم ما یه تیم سخت بازنده داریم امسال و شاید هم سخت برنده .[/quote:a179f136ba]

من هم با نظرت موافقم هم مخالف. مخالفم از این جهت که اتفاقا تیم ما معمولا گلهای خیلی خیلی مفتی میخوره (نمونه بازی با سپاهان، استقلال و تراکتور) قبول دارم خط هافبکمون خیلی خوبه ولی خدا نکنه روزی بیاد که روز دفاع هامون نباشه. گل هدیه میکنن به تیم مقابل. از این جهت باهات موافقم که اگه روی دفاعمون کار اختصاصی انجام بشه شاید خیلی خیلی کم پیش بیاد شاهد باخت تیممون باشیم.ضمنا من فکر میکنم با بودن ابراهیمی، چاوشی و جهانبخش مشکلی تو گلزنی نداشته باشیم. امیدوارم افشین مثل فصل قبل نسوزه و ثابت بازی کنه و اولروم بمونه واسه روزهایی که روز افشین نیست.[/quote:a179f136ba]
بنظرم چاوشی از دقیقه 65 70 بیاد بیشتر میتونه تاثیر داشته باشه .البته نظراتت واسم قابل احترامه .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه جولاي 08, 2012 6:47 am

[quote:60e3a501ff="mahyarmaya"][quote:60e3a501ff="Inja-Rasht"][quote:60e3a501ff="mahyarmaya"]ما هر چی نداشته باشیم توی خط دفاعی 2 3تا دفاع مرکزی خوب داریم و هافبک هم با وجود مهدوی و حاجتی و جهانبخش و ابراهیمی و شاید هم آبشک قوی هستش.اگه مصدوم ندیم کار سختی توی نباختن نداریم شاید توی برد مشکل باشه .خلاصه تارتار توی بازی های آخرش رکود بی باختی رو بجا گذاشت که امسال به امید خدا تکرار میکنیم .مساوی گرفتن و برد جلوی تیم ها معوملی رنبه ما رو یه رقمی میکنه .فقط کاففیه هواداران انتظار برد نداشته باشن و فکر نکنن که بارسا داریم ما یه تیم سخت بازنده داریم امسال و شاید هم سخت برنده .[/quote:60e3a501ff]

من هم با نظرت موافقم هم مخالف. مخالفم از این جهت که اتفاقا تیم ما معمولا گلهای خیلی خیلی مفتی میخوره (نمونه بازی با سپاهان، استقلال و تراکتور) قبول دارم خط هافبکمون خیلی خوبه ولی خدا نکنه روزی بیاد که روز دفاع هامون نباشه. گل هدیه میکنن به تیم مقابل. از این جهت باهات موافقم که اگه روی دفاعمون کار اختصاصی انجام بشه شاید خیلی خیلی کم پیش بیاد شاهد باخت تیممون باشیم.ضمنا من فکر میکنم با بودن ابراهیمی، چاوشی و جهانبخش مشکلی تو گلزنی نداشته باشیم. امیدوارم افشین مثل فصل قبل نسوزه و ثابت بازی کنه و اولروم بمونه واسه روزهایی که روز افشین نیست.[/quote:60e3a501ff]
بنظرم چاوشی از دقیقه 65 70 بیاد بیشتر میتونه تاثیر داشته باشه .البته نظراتت واسم قابل احترامه .[/quote:60e3a501ff]

100 در 100 همینطوریه ! من یه نظرسنجی هم گذاشتم که اکثر بچه ها همین نظرو داشتند ... ولی خود چاوشی فکر نکنم خوشش بیاد تعویضی باشه . چون هر وقت رو نیمکت میشینه ناراحت میشه :roll:
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه جولاي 08, 2012 7:02 am

[quote:432496a198="nima_beckham"][quote:432496a198="mahyarmaya"][quote:432496a198="Inja-Rasht"][quote:432496a198="mahyarmaya"]ما هر چی نداشته باشیم توی خط دفاعی 2 3تا دفاع مرکزی خوب داریم و هافبک هم با وجود مهدوی و حاجتی و جهانبخش و ابراهیمی و شاید هم آبشک قوی هستش.اگه مصدوم ندیم کار سختی توی نباختن نداریم شاید توی برد مشکل باشه .خلاصه تارتار توی بازی های آخرش رکود بی باختی رو بجا گذاشت که امسال به امید خدا تکرار میکنیم .مساوی گرفتن و برد جلوی تیم ها معوملی رنبه ما رو یه رقمی میکنه .فقط کاففیه هواداران انتظار برد نداشته باشن و فکر نکنن که بارسا داریم ما یه تیم سخت بازنده داریم امسال و شاید هم سخت برنده .[/quote:432496a198]

من هم با نظرت موافقم هم مخالف. مخالفم از این جهت که اتفاقا تیم ما معمولا گلهای خیلی خیلی مفتی میخوره (نمونه بازی با سپاهان، استقلال و تراکتور) قبول دارم خط هافبکمون خیلی خوبه ولی خدا نکنه روزی بیاد که روز دفاع هامون نباشه. گل هدیه میکنن به تیم مقابل. از این جهت باهات موافقم که اگه روی دفاعمون کار اختصاصی انجام بشه شاید خیلی خیلی کم پیش بیاد شاهد باخت تیممون باشیم.ضمنا من فکر میکنم با بودن ابراهیمی، چاوشی و جهانبخش مشکلی تو گلزنی نداشته باشیم. امیدوارم افشین مثل فصل قبل نسوزه و ثابت بازی کنه و اولروم بمونه واسه روزهایی که روز افشین نیست.[/quote:432496a198]
بنظرم چاوشی از دقیقه 65 70 بیاد بیشتر میتونه تاثیر داشته باشه .البته نظراتت واسم قابل احترامه .[/quote:432496a198]

100 در 100 همینطوریه ! من یه نظرسنجی هم گذاشتم که اکثر بچه ها همین نظرو داشتند ... ولی خود چاوشی فکر نکنم خوشش بیاد تعویضی باشه . چون هر وقت رو نیمکت میشینه ناراحت میشه :roll:[/quote:432496a198]
این از غیر حرفه ای بودن بازیکنان ایران دیگه از خودی (داماشی )تا غیر خودی .دل پیرو محبوبیتش توی دنیا بی نظیر بوده و هواداران برای الکس یووه رو دوست داشتن و راحت نیمکت منشین بود با این که بازی با رم اون بازی رو عوض کرد و به پیروزی رسیدن وبعد باز نیمکت نشین اما یه کلمه هم مصاحبه علیه مربی و تیم نمیکرد . من نمیتونم درک کنم وقتی یک بازیکن کیفیتش توی کمیتش هست چرا باید معترض باشه.وقتی افشین توی بازی پیروزی اومد توی زمین یا بازی با مس کرمان که 2 تا گل زد یعنی توان مدافع جوانشون کم شده و از تجربه افشین استفاده شد تا به گل میرسیدیم .اما وقتی افشین سنش زیاد هستش نمیتونه توی 45 دقیه اول نمیتونه جلوی مدافع جوان دوام بیاره و تجربه اش هم به کار نمی تونه بگیره .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط gilak_boy » يکشنبه جولاي 08, 2012 8:29 am

منم با این موضوع موافقم که افشین بازیکن نیمه دومه . اما افشین 27 سالشه ابرار سنش زیاد نیست . متولد 1363 هست . :wink:
نماد کاربر
gilak_boy
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 02, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot], Google [Bot] و 2 مهمان