[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تاپیک ویژه جام ملت های اروپا یورو 2012

تاپیک ویژه جام ملت های اروپا یورو 2012

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

بخت کدام تیم برای قهرمانی یورو 2012 را بیشتر می دانید؟

اسپانیا
18
30%
آلمان
11
18%
انگلیس
7
12%
ایتالیا
16
27%
پرتغال
4
7%
جمهوری چک
0
بدون راي
فرانسه
1
2%
یونان
3
5%

کل آرا : 60

پستتوسط miladcivil » سه شنبه جولاي 03, 2012 1:03 pm

[quote:251616fe8b="damash_fsz"]اسپانیا اصلا طرفدار نداره.همه چون دیدن داره جام میبره اومدن طرفدارش شدن نمونش هم خیلی از رفیقای خودم. که اینم از خصلت ایرانیاست که باد به پرچم هستن
یه زمانی هم همه طرفدار چلسی شده بودن چون داشت هی جام میگرفت.چرا اون وقتی که اسپانیا را به را حذف میشد طرفدار نداشت؟
اما ایتالیا همیشه با شخصیت بود و البته با طرفدارای خاص
به هر حال مبارک طرفدارای اندک اسپانیا باشه.ولی یادشون بمونه که این راهی که اینا دارن میرن ما خیلی وقت پیش رفتیم[/quote:251616fe8b]

دوست من اینکه انقدر صرررریح بگیم اصلا" ، اینطور نیست . اما قبول دارم که فوتبال اسپانیا تازه به پختگی و اوج خودش رسیده و تاریخ ساز
شده . من فکر میکنم همون طرفداراش به تیمهایی که در گذشته موفق و صاحب سبک بودن احترام میذاشتن !
در مورد باد به پرچمی ، کلیات این موضوع رو قبول دارم ولی فکر میکنم بر عکس هست ، اگه به کامنتهای همین تاپیک از شروع جام تا به الان
نگاه کنیم می بینیم 2،3 نفر بیشتر ایتالیایی نبودن اما تا شب فینال یه لحظه دیدم فقط من دارم از جنبه طرفداری اسپانیا کامنت می نویسم و
بقیه 1000 عضو سایت علیه من بودن :lol: :lol: :lol: :lol:
البته من رو این موضوع صحبت دارم که اسپانیا تازه داره راه ایتالیا رو میره ، اگه منظور جام آوردن و موفقیت و قهرمانی هست ، شاید اما در مورد
سبک بازی و فوتبال بازی کردن (در این جام فقط دو بازی خوب داشت) ایتالیا کم کم 20 تا 30 سال از همین امروز باید کار بکنه (به معنای واقعی آموزش)
تا چنین فوتبالی ارائه بده .
من یاده دبیرستان بودم رونالدو در رئال خوب گلزنی میکرد و با برزیل قهرمان جام جهانی شد و یه دوستم هی کری میخوند
(من از همون موقع بارسایی و اسپانیایی بودم) ، یه دفعه 1 سال بعد موج ویران کننده بارسا و ظهور رونالدینیو و حضور دکو و چشمه های ژاوی و اینیستا
پدیدار شد ، دیدم داره با من کل کل میکنه که بارسای مارو حاااااال کردی ؟!؟!؟!؟!؟ :o :o :o من مات و مبهوت نگاش کردم ! اینجور آدما زیادن
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط amir131 » سه شنبه جولاي 03, 2012 1:17 pm

[quote:95db75de84]دوست عزیزم amir131 یعنی در تیم اسپانیا بازیکنان توانمند و جاودانه در تاریخ مثل ژاوی و اینیستا مووووووو هستن ؟؟؟؟؟؟؟ [/quote:95db75de84]
خوشحال میشم بفرمایید من کِی چنین چیزی رو گفتم...،بازیکنی که دایو میکنه برای من قابل احترام نیست.
[quote:95db75de84]4 دقیقه وقت اضافه هست و به داور بگیم سوت بزن ..... که چی ؟؟؟؟ خب اگه اینطوره بعد خروج موتا باید می گفت دیگه !!! [/quote:95db75de84]
دقیقه 60 بازی به داور بگه سوت رو بزنه داور گوش میکنه؟

از یه جهت خیلی دردناکه برای یک تیم مدعی که حریفش براش دل بسوزونه،ولی من حس بدی به این حرکت کاسیاس ندارم چون میشه حس کرد که کاسیاس با صداقت داره رفتار می کنه. شاید چون کاسیاس خودش بازیکنی که در این شرایط بوده، این که تیمش (و او به عنوان رهبر تیم) با وجود شایستگی هایی که داشته از رقیبش گل های زیادی خورده و احساس شرمندگی می کنه در قبال خودش، تیمش و هواداراش. ولی باز هم هرکسی وقتی حریفش دچار این اتفاق مشابه میشه حس "همدردی" باهاش نمی کنه و معمولا اینقدر غرق خوشحالی میشه که جایی توی ذهنش برای فکر کردن به حریف نداره.[b:95db75de84] فقط انسان های بزرگ و درست هستند که همچین حسی دارند.[/b:95db75de84]
[quote:95db75de84]اما یه سوال از کاسیاس ، مثلا" در بازی رئال با اوساسونا که بلای 5،6،7 گل داشت چرا واسه اون تیم احترام قائل نشدن ؟ [/quote:95db75de84]
یعنی شما سطح و اعتباری که اوساسونا داره با ایتالیا یکی میدونید...؟
[quote:95db75de84]اما اون دوست طرفدار A.S ROMA مطمئنا" برای توجیه شکست تحقیرآمیز این نظرو نوشت . منظورش بازی رم و یووه در جام حذفی بود ؟؟
اگه یووه این کارو کرده به دلیل احترام نیست ، چون این کار بی احترامی به بقیه تیمهاست . خب اگه اینطوری بخوایم فکر کنیم پی نتیجه
میگیریم بردن هر حریفی حتی با نتیجه 1-0 هم بی احترامی !؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟ [/quote:95db75de84]
متوجه نشدم این چه ربطی به توجیح کردن داره،ممنون میشم توضیح بدید...
بازی سری آ بود،وقتی یووه 4-0 از تیم 10 نفره رم جلو بود و حداقل 35 دقیقه فرصت داشت به راحتی به تعداد گلهاش اضافه کنه اما به دستور کونته این تیم حمله نمیکرد و نخواست گل بیشتر بزنه.
اصلا این حرفم اغراق نیست و واقعیته : کونته به احترام تیم بزرگ رم و شخص توتی نخواست بیشتر از این به تیم دست و پا بسته رم بی احترامی کنه, در صورتی که وقتی تیم عقده مسلکی مثل بارسلونا7-0 از اوساسونا جلو هست با تمام وجود حمله میکنند که نتایجه 8-0 کنند و شادی های بعد از گلشون گویای این احساس درونی شون هست.
اما یووه بارسا نیست و یووه یووه هست پر از اصول و اعتقادات...
[quote:95db75de84]اما برسیم به بوفون که تا قبل این اظهارنظر طور دیگه ای راجع بهش و شخصیتش فکر میکردم !!!! اسپانیا راه زیادی داره به ایتالیا برسه ؟ [/quote:95db75de84]
بوفون جر معدود اسطوره های حال حاظر فوتبال ـه و همه هم از شخصیت والا بوفون خبر دارن.
مصاحبه جی جی بعد بازی با اسپانیا:
_ کلاه مان را برای احترام به اسپانیا بر میداریم.

_ آنها از ما برتر بودند، وقتی شما در برابر تیمی قوی و با کیفیت قرار می گیرید پذیرفتن شکست آسان تر خواهد بود .

فکر میکنم اینجا به خوبی از اسپانیا تعریف کرده! و اینکه گفته اسپانیا راه زیادی داره تا به ایتالیا برسه اصلا حرف عجیبی نیست! همینطور که قطعا اطلاع دارید ایتالیا [b:95db75de84]پر افتخارترین[/b:95db75de84] تیم اروپایی جهان ـه با 4 قهرمانی... و ماتادور ها راه زیادی داره تا به آتزوری برسن...
[quote:95db75de84]سپانیا به چی
ایتالیا باید برسه ؟ هنوز رسوایی های دوره قبل (کالچیوپولی)که منجر به کسب امتیاز از میلان و سقوط یووه به دسته 2 شد از یاد نرفته بود که این
فیلم جدید شرط بندی که حتی اسم بوفون هم توش به گوش میرسید مطرح شد و کار به جایی رسید که نزدیک بود تیم ایتالیا در EURO شرکت
نکنه [/quote:95db75de84]
هر کس فکر کنه همچین اتفاقاتی فقط تو ایتالیا میفته و بقیه فوتبالشون پاک و بهشتیه، ساده لوح به تمام معناست.
صد در صد یعنی میگم صد در صد همچین مسائلی تو کشورای صاحب فوتبال دیگه هم هست. ولی فقط تو ایتالیا به فکر ریشه کن کردنشون هستن. البته زد و بند نفوذ تو ایتالیا زیاده و همین باعث میشه روابط تو حکما تاثیر بزاره. واسه همین قضیه کالچوپولی خیلی فرق میکرد اما اینجا بحث شرط بندیه و این نتایج عوض شدن هست. مشابه همین مسئله سال 2005 تو آلمان اتفاق افتاده بود. قبل از اون هم در دهه 70 فوتبال آلمان دچار یه رسوایی بزرگ شده بود. تو سال 2005 با اینکه بعضی از شواهد نشون میداد تو بوندسلیگا 1 و بین برخی تیمها هم این مسائل هست اما هیچ وقت علنی نشدن چون جام جهانی پیش رو بود
http://en.wikipedia.org/wiki/Bundesliga ... %282005%29
ولی متاسفانه تو ایتالیا به تیم ملی کمتر فکر میکنن و قبل از تورنمنتهای بزرگ همچین مسائلی عنوان میشه. هر چند جام جهانی 2006 قدرت ایتالیا انقدر زیاد بود که قهرمان شد و حتی همین آلمان رو تو نیمه نهایی 2-0 شکست داد !
تو لیگهای دیگه هم از این اتفاقات زیاد رخ داد ولی هیچ وقت جرئت این رو نداشتند که رسانه ایش کنن.
لو رفتن فیلمها تو انگلیس، رسواییهایی که تو فوتبال اسپانیا اواخر 2009 رو شد یا همین امسال که سقوط نکردن یه تیم مشکوک بوده و ...

در کل به نظر میرسه با این کاری که مسئولان فوتبال ایتالیا میکنن و قصدشون واسه پاک کردن فوتبال جدیه تو آینده پاک ترین لیگ فوتبال رو داشته باشه.
کشورای دیگه هم همچنان به قایم کردن و انکار خودشون مشغول باشن.

خبر جر بحث بوفون و بالوتلی هم که کذب محضه...بوفون هم در فیسبوک ـش این خبر رو رد کرد.
موفق باشید.
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » سه شنبه جولاي 03, 2012 1:26 pm

[quote:e5984758bb="miladcivil"][quote:e5984758bb="damash_fsz"]اسپانیا اصلا طرفدار نداره.همه چون دیدن داره جام میبره اومدن طرفدارش شدن نمونش هم خیلی از رفیقای خودم. که اینم از خصلت ایرانیاست که باد به پرچم هستن
یه زمانی هم همه طرفدار چلسی شده بودن چون داشت هی جام میگرفت.چرا اون وقتی که اسپانیا را به را حذف میشد طرفدار نداشت؟
به هر حال مبارک طرفدارای اندک اسپانیا باشه.ولی یادشون بمونه که این راهی که اینا دارن میرن ما خیلی وقت پیش رفتیم[/quote:e5984758bb]

دوست من اینکه انقدر صرررریح بگیم اصلا" ، اینطور نیست . اما قبول دارم که فوتبال اسپانیا تازه به پختگی و اوج خودش رسیده و تاریخ ساز
شده . من فکر میکنم همون طرفداراش به تیمهایی که در گذشته موفق و صاحب سبک بودن احترام میذاشتن !
در مورد باد به پرچمی ، کلیات این موضوع رو قبول دارم ولی فکر میکنم بر عکس هست ، اگه به کامنتهای همین تاپیک از شروع جام تا به الان
نگاه کنیم می بینیم 2،3 نفر بیشتر ایتالیایی نبودن اما تا شب فینال یه لحظه دیدم فقط من دارم از جنبه طرفداری اسپانیا کامنت می نویسم و
البته من رو این موضوع صحبت دارم که اسپانیا تازه داره راه ایتالیا رو میره ، اگه منظور جام آوردن و موفقیت و قهرمانی هست ، شاید اما در مورد
سبک بازی و فوتبال بازی کردن (در این جام فقط دو بازی خوب داشت) ایتالیا کم کم 20 تا 30 سال از همین امروز باید کار بکنه (به معنای واقعی آموزش)
من یاده دبیرستان بودم رونالدو در رئال خوب گلزنی میکرد و با برزیل قهرمان جام جهانی شد و یه دوستم هی کری میخوند
(من از همون موقع بارسایی و اسپانیایی بودم) ، یه دفعه 1 سال بعد موج ویران کننده بارسا و ظهور رونالدینیو و حضور دکو و چشمه های ژاوی و اینیستا
پدیدار شد ، دیدم داره با من کل کل میکنه که بارسای مارو حاااااال کردی ؟!؟!؟!؟!؟ :o :o :o من مات و مبهوت نگاش کردم ! اینجور آدما زیادن[/quote:e5984758bb]

حرف شما کاملا درسته.اما اسپانیا شعبه دوم بارسلونه.و وقتی هم این نسل بارسلون پیر بشه دیگه فاتحه اسپایا رو باید خوند ولی ایتالیا همیشه مدعی هستش.من از این حرصم میگیره که همه طرفدار تیم قهرمان میشن.به شما هم تبریک میگم خلاصه به تیمی که استراحت کمتر کرده و نیم ساعت 10 نفره بازی کرده و داورم کویی وار بر علیهش قضاوت کنه رو بردن خیلی خوشحالی داره.ولی اگه بر عکس اتفاق می افتادایتالیا دیگه گل نمیزد.فرق ایتالیا با تیمای تازه به دوران رسیده در همینه که ضعیف کشی نمیکنه.کاری که گاوچران ها بلد نیستن
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه جولاي 03, 2012 1:51 pm

[quote:f5dd5b256e="damash_fsz"][quote:f5dd5b256e="miladcivil"][quote:f5dd5b256e="damash_fsz"]اسپانیا اصلا طرفدار نداره.همه چون دیدن داره جام میبره اومدن طرفدارش شدن نمونش هم خیلی از رفیقای خودم. که اینم از خصلت ایرانیاست که باد به پرچم هستن
به هر حال مبارک طرفدارای اندک اسپانیا باشه.ولی یادشون بمونه که این راهی که اینا دارن میرن ما خیلی وقت پیش رفتیم[/quote:f5dd5b256e]

پدیدار شد ، دیدم داره با من کل کل میکنه که بارسای مارو حاااااال کردی ؟!؟!؟!؟!؟ :o :o :o من مات و مبهوت نگاش کردم ! اینجور آدما زیادن[/quote:f5dd5b256e]

حرف شما کاملا درسته.اما اسپانیا شعبه دوم بارسلونه.و وقتی هم این نسل بارسلون پیر بشه دیگه فاتحه اسپایا رو باید خوند ولی ایتالیا همیشه مدعی هستش.من از این حرصم میگیره که همه طرفدار تیم قهرمان میشن.به شما هم تبریک میگم خلاصه به تیمی که استراحت کمتر کرده و نیم ساعت 10 نفره بازی کرده و داورم کویی وار بر علیهش قضاوت کنه رو بردن خیلی خوشحالی داره.ولی اگه بر عکس اتفاق می افتادایتالیا دیگه گل نمیزد.فرق ایتالیا با تیمای تازه به دوران رسیده در همینه که ضعیف کشی نمیکنه.کاری که گاوچران ها بلد نیستن[/quote:f5dd5b256e]

:lol: :lol: :lol: دمت گرم ، خدایی باحال بود :wink: آره ، منم قبول دارم اسپانیا موفقیتهای فعلی رو مدیون نسل کنونی که اکثرا" بارسایی هستن
و چند رئالیا قوی مثل کاسیاس و آلونسو هم هستن تشگیل میده .
کامنتت یه پارادکس باحال بود ، اولش تبریک و آخرش نفی ، ایراد نداره ، نظر دیگه و بسیار محترم .
اما اگه بخوایم در مورد استراحت بگیم ، ایتالیا در بازی با آلمان هم دو روز کمتر استراحت کرده بود ولی نهایتا" پیروز شد ، درسته ؟اما در بازی با
اسپانیا تفاوت اینا یک روز بود . خب چنین مشکلی برای اسپانیا هم وجود داشت که مثلا" در بازی با پرتغال دو روز کمتر از حریف استراحت داشت
که رونالدو گفته بود : این موضوع بهانه جویی هست و بازیکن حرفه ای باید در عرض 3 روز ریکاوری بکنه و ....... اما به نظر من شعررررر گفته بود ،
ولی باز به نظرم 24 ساعت تفاوت در استراحت ، نمیتونه اینچنین نتیجه ای رو رقم بزنه . تا قبل 10 نفره شدن ایتالیا بازی 2-0 بود ، و این 10 نفره
شدن فقط در شدت شکست موثر بود و نه در کلیات نتیجه ، درسته ؟ چون تعویض پراندلی هم رو به جلو نبود و با بیرون کشیدن مونتولیو و آوردن
موتا قصد گرفتن میانه میدان رو داشت ....... در هر صورت ، اما داوری چی شد ؟ من حدود 10 دقیقه بازی رو نتونستن ببینم ، مشکلی تو اون
لحظات بود ؟ فقط یه صحنه بودار تو بازی بود که توپ به دست مدافع ایتالیا برخورد کرد که حتی فردوسی پور (گمج) گفت از اون هند آلمان خیلی
هندتر بود ! بردن تیم اسپانیا خوشحال کننده بود ولی واسه من (به شخصه) خیلی خوشحالی نداشت ، حتی گلها رو هم که یکی پشت دیگری
میزدن واسم عادی بود ، چون بردن رقیبی قدرتمند با لذت هست ، من حدسم قهرمانی اسپانیا بود که شد ، حالا اسپانیایی گاوچران هستن و یا
گاوباز هستن و یا مثلا" .......... هستن بحث های غیرفوتبالی هست ، فوتبال چیزی بود که ما دیدیم و تموم شد و رفت تاااااا 4 سال بعد EURO
و یا دو سال دیگه جام جهانی . حالا شما ناراحت نباش و نسبت به کامنتم جبهه گیری نکن ، چون من قصد توهین یا ناراحت کردن و یا بی احترامی
نداشتم و ندارم و حتی برای تیم ایتالیا با نوع فوتبالی که برخلاف نظر من هست احترام قائلم .
منظور شما رو از ضعیف کشی متوجه نمیشم ، یعنی اسپانیا نباید گل میزد ؟
البته در مسابقات EURO اسپانیا 3 قهرمانی داره و جز تیمهای پرافتخار هست ..........
در هر صورت تمام شد .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » سه شنبه جولاي 03, 2012 1:54 pm

[quote:08b37c5fbc="amir131"][quote:08b37c5fbc]دوست عزیزم amir131 یعنی در تیم اسپانیا بازیکنان توانمند و جاودانه در تاریخ مثل ژاوی و اینیستا مووووووو هستن ؟؟؟؟؟؟؟ [/quote:08b37c5fbc]
خوشحال میشم بفرمایید من کِی چنین چیزی رو گفتم...،بازیکنی که دایو میکنه برای من قابل احترام نیست.
[quote:08b37c5fbc]4 دقیقه وقت اضافه هست و به داور بگیم سوت بزن ..... که چی ؟؟؟؟ خب اگه اینطوره بعد خروج موتا باید می گفت دیگه !!! [/quote:08b37c5fbc]
دقیقه 60 بازی به داور بگه سوت رو بزنه داور گوش میکنه؟
از یه جهت خیلی دردناکه برای یک تیم مدعی که حریفش براش دل بسوزونه،ولی من حس بدی به این حرکت کاسیاس ندارم چون میشه حس کرد که کاسیاس با صداقت داره رفتار می کنه. شاید چون کاسیاس خودش بازیکنی که در این شرایط بوده، این که تیمش (و او به عنوان رهبر تیم) با وجود شایستگی هایی که داشته از رقیبش گل های زیادی خورده و احساس شرمندگی می کنه در قبال خودش، تیمش و هواداراش. ولی باز هم هرکسی وقتی حریفش دچار این اتفاق مشابه میشه حس "همدردی" باهاش نمی کنه و معمولا اینقدر غرق خوشحالی میشه که جایی توی ذهنش برای فکر کردن به حریف نداره.[b:08b37c5fbc] فقط انسان های بزرگ و درست هستند که همچین حسی دارند.[/b:08b37c5fbc]
[quote:08b37c5fbc]اما یه سوال از کاسیاس ، مثلا" در بازی رئال با اوساسونا که بلای 5،6،7 گل داشت چرا واسه اون تیم احترام قائل نشدن ؟ [/quote:08b37c5fbc]
یعنی شما سطح و اعتباری که اوساسونا داره با ایتالیا یکی میدونید...؟
[quote:08b37c5fbc]اما اون دوست طرفدار A.S ROMA مطمئنا" برای توجیه شکست تحقیرآمیز این نظرو نوشت . منظورش بازی رم و یووه در جام حذفی بود ؟؟
اگه یووه این کارو کرده به دلیل احترام نیست ، چون این کار بی احترامی به بقیه تیمهاست . خب اگه اینطوری بخوایم فکر کنیم پی نتیجه
میگیریم بردن هر حریفی حتی با نتیجه 1-0 هم بی احترامی !؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟ [/quote:08b37c5fbc]
متوجه نشدم این چه ربطی به توجیح کردن داره،ممنون میشم توضیح بدید...
بازی سری آ بود،وقتی یووه 4-0 از تیم 10 نفره رم جلو بود و حداقل 35 دقیقه فرصت داشت به راحتی به تعداد گلهاش اضافه کنه اما به دستور کونته این تیم حمله نمیکرد و نخواست گل بیشتر بزنه.
اصلا این حرفم اغراق نیست و واقعیته : کونته به احترام تیم بزرگ رم و شخص توتی نخواست بیشتر از این به تیم دست و پا بسته رم بی احترامی کنه, در صورتی که وقتی تیم عقده مسلکی مثل بارسلونا7-0 از اوساسونا جلو هست با تمام وجود حمله میکنند که نتایجه 8-0 کنند و شادی های بعد از گلشون گویای این احساس درونی شون هست.
اما یووه بارسا نیست و یووه یووه هست پر از اصول و اعتقادات...
[quote:08b37c5fbc]اما برسیم به بوفون که تا قبل این اظهارنظر طور دیگه ای راجع بهش و شخصیتش فکر میکردم !!!! اسپانیا راه زیادی داره به ایتالیا برسه ؟ [/quote:08b37c5fbc]
بوفون جر معدود اسطوره های حال حاظر فوتبال ـه و همه هم از شخصیت والا بوفون خبر دارن.
مصاحبه جی جی بعد بازی با اسپانیا:
_ کلاه مان را برای احترام به اسپانیا بر میداریم.
_ آنها از ما برتر بودند، وقتی شما در برابر تیمی قوی و با کیفیت قرار می گیرید پذیرفتن شکست آسان تر خواهد بود .
فکر میکنم اینجا به خوبی از اسپانیا تعریف کرده! و اینکه گفته اسپانیا راه زیادی داره تا به ایتالیا برسه اصلا حرف عجیبی نیست! همینطور که قطعا اطلاع دارید ایتالیا [b:08b37c5fbc]پر افتخارترین[/b:08b37c5fbc] تیم اروپایی جهان ـه با 4 قهرمانی... و ماتادور ها راه زیادی داره تا به آتزوری برسن...
[quote:08b37c5fbc]سپانیا به چی
ایتالیا باید برسه ؟ هنوز رسوایی های دوره قبل (کالچیوپولی)که منجر به کسب امتیاز از میلان و سقوط یووه به دسته 2 شد از یاد نرفته بود که این
فیلم جدید شرط بندی که حتی اسم بوفون هم توش به گوش میرسید مطرح شد و کار به جایی رسید که نزدیک بود تیم ایتالیا در EURO شرکت
نکنه [/quote:08b37c5fbc]
هر کس فکر کنه همچین اتفاقاتی فقط تو ایتالیا میفته و بقیه فوتبالشون پاک و بهشتیه، ساده لوح به تمام معناست.
صد در صد یعنی میگم صد در صد همچین مسائلی تو کشورای صاحب فوتبال دیگه هم هست. ولی فقط تو ایتالیا به فکر ریشه کن کردنشون هستن. البته زد و بند نفوذ تو ایتالیا زیاده و همین باعث میشه روابط تو حکما تاثیر بزاره. واسه همین قضیه کالچوپولی خیلی فرق میکرد اما اینجا بحث شرط بندیه و این نتایج عوض شدن هست. مشابه همین مسئله سال 2005 تو آلمان اتفاق افتاده بود. قبل از اون هم در دهه 70 فوتبال آلمان دچار یه رسوایی بزرگ شده بود. تو سال 2005 با اینکه بعضی از شواهد نشون میداد تو بوندسلیگا 1 و بین برخی تیمها هم این مسائل هست اما هیچ وقت علنی نشدن چون جام جهانی پیش رو بود
http://en.wikipedia.org/wiki/Bundesliga ... %282005%29
ولی متاسفانه تو ایتالیا به تیم ملی کمتر فکر میکنن و قبل از تورنمنتهای بزرگ همچین مسائلی عنوان میشه. هر چند جام جهانی 2006 قدرت ایتالیا انقدر زیاد بود که قهرمان شد و حتی همین آلمان رو تو نیمه نهایی 2-0 شکست داد !
تو لیگهای دیگه هم از این اتفاقات زیاد رخ داد ولی هیچ وقت جرئت این رو نداشتند که رسانه ایش کنن.
لو رفتن فیلمها تو انگلیس، رسواییهایی که تو فوتبال اسپانیا اواخر 2009 رو شد یا همین امسال که سقوط نکردن یه تیم مشکوک بوده و ...
در کل به نظر میرسه با این کاری که مسئولان فوتبال ایتالیا میکنن و قصدشون واسه پاک کردن فوتبال جدیه تو آینده پاک ترین لیگ فوتبال رو داشته باشه.
کشورای دیگه هم همچنان به قایم کردن و انکار خودشون مشغول باشن.

خبر جر بحث بوفون و بالوتلی هم که کذب محضه...بوفون هم در فیسبوک ـش این خبر رو رد کرد.
موفق باشید.[/quote:08b37c5fbc]

امیر جان الان پاسخ دوست دیگرمون damash_fsz رو دادم ، الان دارم میرم بیرون و اگه شد سر تمرین . تو مسائل مطرح شد تو و من ، خیلی
چیزا در مفهوم یکی بود و برداشتها متفاوت بوده ........... در اولین فرصت این نکات رو مینویسم و توضیحات رو برات انجام میدم .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abere » سه شنبه جولاي 03, 2012 2:04 pm

[align=center:8fc1c9fb95][color=blue:8fc1c9fb95][size=18:8fc1c9fb95]
Top 10 goals in Euro 2012 - HD[/size:8fc1c9fb95][/color:8fc1c9fb95]
[img:8fc1c9fb95]http://azhamechiz.persiangig.com/TopGoal/Euro%202012/ITVs_10_Best_Goals_Of_Euro_2012_-_28_June_2012__Benjamin_Aguero.jpg[/img:8fc1c9fb95]

[color=indigo:8fc1c9fb95]
[size=18:8fc1c9fb95]

16.5MB | Mp4[/size:8fc1c9fb95][/color:8fc1c9fb95]

[/align:8fc1c9fb95]
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » سه شنبه جولاي 03, 2012 2:09 pm

[quote:f9b5452c0e="miladcivil"][quote:f9b5452c0e="damash_fsz"][quote:f9b5452c0e="miladcivil"][quote:f9b5452c0e="damash_fsz"]اسپانیا اصلا طرفدار نداره.همه چون دیدن داره جام میبره اومدن طرفدارش شدن نمونش هم خیلی از رفیقای خودم. که اینم از خصلت ایرانیاست که باد به پرچم هستن
به هر حال مبارک طرفدارای اندک اسپانیا باشه.ولی یادشون بمونه که این راهی که اینا دارن میرن ما خیلی وقت پیش رفتیم[/quote:f9b5452c0e]

پدیدار شد ، دیدم داره با من کل کل میکنه که بارسای مارو حاااااال کردی ؟!؟!؟!؟!؟ :o :o :o من مات و مبهوت نگاش کردم ! اینجور آدما زیادن[/quote:f9b5452c0e]

حرف شما کاملا درسته.اما اسپانیا شعبه دوم بارسلونه.و وقتی هم این نسل بارسلون پیر بشه دیگه فاتحه اسپایا رو باید خوند ولی ایتالیا همیشه مدعی هستش.من از این حرصم میگیره که همه طرفدار تیم قهرمان میشن.به شما هم تبریک میگم خلاصه به تیمی که استراحت کمتر کرده و نیم ساعت 10 نفره بازی کرده و داورم کویی وار بر علیهش قضاوت کنه رو بردن خیلی خوشحالی داره.ولی اگه بر عکس اتفاق می افتادایتالیا دیگه گل نمیزد.فرق ایتالیا با تیمای تازه به دوران رسیده در همینه که ضعیف کشی نمیکنه.کاری که گاوچران ها بلد نیستن[/quote:f9b5452c0e]

:lol: :lol: :lol: دمت گرم ، خدایی باحال بود :wink: آره ، منم قبول دارم اسپانیا موفقیتهای فعلی رو مدیون نسل کنونی که اکثرا" بارسایی هستن
کامنتت یه پارادکس باحال بود ، اولش تبریک و آخرش نفی ، ایراد نداره ، نظر دیگه و بسیار محترم .
اما اگه بخوایم در مورد استراحت بگیم ، ایتالیا در بازی با آلمان هم دو روز کمتر استراحت کرده بود ولی نهایتا" پیروز شد ، درسته ؟اما در بازی با
اسپانیا تفاوت اینا یک روز بود . خب چنین مشکلی برای اسپانیا هم وجود داشت که مثلا" در بازی با پرتغال دو روز کمتر از حریف استراحت داشت
که رونالدو گفته بود : این موضوع بهانه جویی هست و بازیکن حرفه ای باید در عرض 3 روز ریکاوری بکنه و ....... اما به نظر من شعررررر گفته بود ،
ولی باز به نظرم 24 ساعت تفاوت در استراحت ، نمیتونه اینچنین نتیجه ای رو رقم بزنه . تا قبل 10 نفره شدن ایتالیا بازی 2-0 بود ، و این 10 نفره
شدن فقط در شدت شکست موثر بود و نه در کلیات نتیجه ، درسته ؟ چون تعویض پراندلی هم رو به جلو نبود و با بیرون کشیدن مونتولیو و آوردن
موتا قصد گرفتن میانه میدان رو داشت ....... در هر صورت ، اما داوری چی شد ؟ من حدود 10 دقیقه بازی رو نتونستن ببینم ، مشکلی تو اون
لحظات بود ؟ فقط یه صحنه بودار تو بازی بود که توپ به دست مدافع ایتالیا برخورد کرد که حتی فردوسی پور (گمج) گفت از اون هند آلمان خیلی
هندتر بود ! بردن تیم اسپانیا خوشحال کننده بود ولی واسه من (به شخصه) خیلی خوشحالی نداشت ، حتی گلها رو هم که یکی پشت دیگری
میزدن واسم عادی بود ، چون بردن رقیبی قدرتمند با لذت هست ، من حدسم قهرمانی اسپانیا بود که شد ، حالا اسپانیایی گاوچران هستن و یا
گاوباز هستن و یا مثلا" .......... هستن بحث های غیرفوتبالی هست ، فوتبال چیزی بود که ما دیدیم و تموم شد و رفت تاااااا 4 سال بعد EURO
و یا دو سال دیگه جام جهانی . حالا شما ناراحت نباش و نسبت به کامنتم جبهه گیری نکن ، چون من قصد توهین یا ناراحت کردن و یا بی احترامی
نداشتم و ندارم و حتی برای تیم ایتالیا با نوع فوتبالی که برخلاف نظر من هست احترام قائلم .
البته در مسابقات EURO اسپانیا 3 قهرمانی داره و جز تیمهای پرافتخار هست ..........
در هر صورت تمام شد .[/quote:f9b5452c0e]
نه داداش ناراحت چیه.به هر حال واسم افت داشت که یه تیمی مثل اسپانیا که طرفداری نداره و با شانس و اقبال کارشو پیش میبره قهرمان بشه.بقول شما تموم شد و جام جهانی میبینیم کی قوی تره
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه جولاي 03, 2012 9:12 pm

[quote:c73c7db577="damash_fsz"][quote:c73c7db577="miladcivil"][quote:c73c7db577="damash_fsz"][quote:c73c7db577="miladcivil"][quote:c73c7db577="damash_fsz"]اسپانیا اصلا طرفدار نداره.همه چون دیدن داره جام میبره اومدن طرفدارش شدن نمونش هم خیلی از رفیقای خودم. که اینم از خصلت ایرانیاست که باد به پرچم هستن
به هر حال مبارک طرفدارای اندک اسپانیا باشه.ولی یادشون بمونه که این راهی که اینا دارن میرن ما خیلی وقت پیش رفتیم[/quote:c73c7db577]

پدیدار شد ، دیدم داره با من کل کل میکنه که بارسای مارو حاااااال کردی ؟!؟!؟!؟!؟ :o :o :o من مات و مبهوت نگاش کردم ! اینجور آدما زیادن[/quote:c73c7db577]

حرف شما کاملا درسته.اما اسپانیا شعبه دوم بارسلونه.و وقتی هم این نسل بارسلون پیر بشه دیگه فاتحه اسپایا رو باید خوند ولی ایتالیا همیشه مدعی هستش.من از این حرصم میگیره که همه طرفدار تیم قهرمان میشن.به شما هم تبریک میگم خلاصه به تیمی که استراحت کمتر کرده و نیم ساعت 10 نفره بازی کرده و داورم کویی وار بر علیهش قضاوت کنه رو بردن خیلی خوشحالی داره.ولی اگه بر عکس اتفاق می افتادایتالیا دیگه گل نمیزد.فرق ایتالیا با تیمای تازه به دوران رسیده در همینه که ضعیف کشی نمیکنه.کاری که گاوچران ها بلد نیستن[/quote:c73c7db577]

در هر صورت تمام شد .[/quote:c73c7db577]

نه داداش ناراحت چیه.به هر حال واسم افت داشت که یه تیمی مثل اسپانیا که طرفداری نداره و با شانس و اقبال کارشو پیش میبره قهرمان بشه.بقول شما تموم شد و جام جهانی میبینیم کی قوی تره[/quote:c73c7db577]

دمت گرم :lol: :lol: :lol: این الان کری بود ؟؟؟ واسه جام جهانی هم هر تیمی که محق هست امیدوارم قهرمان بشه ، حالا چه اسپانیا ، ایتالیا
آلمان ، فرانسه ، برزیل ، هلند ، آرژانتین ....................... و یا حتی ایران (اگه صعود بکنه) .
اما به نظرم آلمان و اسپانیا و آرژانتین جز خوبهای جام جهانی میشن . 100% اون دوره مسابقت هم پدیده هایی داره و جذابیت خودشو داره ....
تا ببینیم ......................
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط arsalan27 » چهارشنبه جولاي 04, 2012 7:17 am

اگه ژاوی و اینیستا همینجوری باشن ویا هم برسه بازم قهرمان اسپانیا.با بازی های قشنگ و خوب حق اسپانیا بود این قهرمانی
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » چهارشنبه جولاي 04, 2012 8:45 am

من از وقتی که رائول ، هیرو ، مورینتس ، کانیزارس رو شناختم از تیم ملی اسپانیا خوشم امده با اینکه موفقیتهایی نداشتش اون زمان و من تو این چند سال بخاطر موفقیتهاش به لاروخا علاقه پیدا نکردم البته نمیگم همه مثل منن ولی در جواب دوستانی که میگند طرفدار نداره ... من بعد تیم منتخب گیلان از اسپانیا خوشم میاد و طرفدار هیچ تیم ملی دیگه ایی نیستم البته برای خیلیاشون احترام قائلم و خیلیاشونم برام اهمیتی ندارن و همیشه دوست دارم شکست بخورند مثل مشاور لاپورتا که همیشه دوست داره اسپانیا شکست بخوره :wink: ....... از فرانسه زمان زیدان ( بزرگترین بازیکن تاریخ فوتبال از نظر من ) خیلی خوشم میومد ولی الان دیگه بوی فرانسه زمان زیزو رو نداره ، این فرانسه ....

[align=center:277fc9cf55]------------------

[size=18:277fc9cf55]چهارشنبه 4 جولای 2012[/size:277fc9cf55]

[color=red:277fc9cf55]پیش نمایه مارکا

پیشخوانِ برجسته:

بیشتر میخواهیم

دیگر پیشخوانها:

ویار و دلبوسکه در مارکا:"نباید آرام بگیریم"

ویار:"جام ها مهم هستند اما ارزشها مهمترند"
"ما روی لبه زندگی میکنیم،زندگیمان این است"
"پایه و اساس همه اینها هزاران باشگاه متوسطی هستند که وجود دارند"

دلبوسکه:"شکست به ما چیزهای بیشتری می آموزد،ما باید خود را برای روزهایی که شکست میخوریم آماده کنیم"
"به توپ طلا اعتقادی ندارم چرا که فوتبال یک ورزش جمعی است"

موراتا اولین خرید مادریدی ها

زیر 19 ساله های اروپا: اسپانیا 2 - 1 یونان
خسه درخشید و گلزنی کرد[/color:277fc9cf55]

[color=blue:277fc9cf55]پیش نمایه آ.اِس

پیشخوانِ برجسته:

کاسیاس،توپ طلا

دیگر پیشخوانها:

فرانس فوتبال که این جایزه را ابداع کرده است،آنرا متعلق به کاپیتان اسپانیا میداند

"بخاطر تمام کارهایش،ماندن در بالاترین سطح به همراه تیم ملی اسپانیا،بخاطر شخصیتش،نفوذش و استاد بودنش سزاوار این جایزه است"

دلبوسکه راز تیم قهرمان را توضیح داد:
"فشار،مالکیت توپ،بازی در عمق"

"هیچ ابتکاری وجود نداشت،یک طرح از پیش برنامه ریزی شده داشتیم"[/color:277fc9cf55][/align:277fc9cf55]
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

قبلي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان