[quote:ba4653dfa2="amir131"]گفته بودم برای من فقط کاسیاس قابل احترام ـه
اینو یه رم ـی نوشته:
قبول دارم ایتالیا خسته بود و اصلا خوب بازی نکرد ولی شخصیتش خیلی بیشتر اسپانیاست وقتی حریف اینقدر کم میاره
یه مثال براتون میزنم:
تو بازی یوونتوس با رم وقتی یوونتوس 3-0 افتاد جلو ،کشید عقب و به بازیکناش گفت که دیگه هیشکی شوت پشت محوطه نزنه
حتی وقتی 2 تاشون اینکارو کردن تعویضشون کرد و 2 تا دفاع اورد
میدونید چرا؟
چون رم تیم بزرگیه و نمیخواست تو زمین خودش بیشتر تحقیرش کنه ...
ولی اسپانیا با اینکه دید ایتالیا 10نفرستو بهترین دفاعش مصدومه و بریدن داشت رو جنازش را میرفت
باید به همون حرف بوفون کبیر اکتفا کرد: اونا راه زیادی دارن تا به ما برسن...
ده انزلیچی
[/quote:ba4653dfa2]
دوست عزیزم amir131 یعنی در تیم اسپانیا بازیکنان توانمند و جاودانه در تاریخ مثل ژاوی و اینیستا مووووووو هستن ؟؟؟؟؟؟؟
کاسیاس به جز در الکلاسیکوهایی که مورینیو مربی رئال بوده ، حتی محبوب بارسایی ها بوده ، چون به معنای واقعی کلمه
انسان و کاپیتان و بزرگ هست ، دقیقا" مثل پویول .
کسی رقصیدن آلوز و تیاگو بعد گل 5 باراسا برابر رایووالکانو یادتون هست ؟ پویول سریع اومد جمعشون کرد و در آخر از تیم و هواداران
حریف هم خودش هم [font=Verdana:ba4653dfa2][color=darkblue:ba4653dfa2][size=18:ba4653dfa2]پپ کبیر[/size:ba4653dfa2][/color:ba4653dfa2][/font:ba4653dfa2] و هم بازیکنای متخلف عذرخواهی کردن ،
این یعنی احترام . نه اینکه قانون بازی رو نقض کنیم و مثلا"
4 دقیقه وقت اضافه هست و به داور بگیم سوت بزن ..... که چی ؟؟؟؟ خب اگه اینطوره بعد خروج موتا باید می گفت دیگه !!!
کاسیاس اسطوره و ماندنی هست ، نیازی به این کارا نیست که خودشو اینطور جلوه بده ، چون واقعیت فوتبال همینه
اما بعد بازی با همه اسپانیایی ها حلقه تشکیل دادن و جشن گرفتن ولیکاسیاس رفت به سمت ایتالیایی ها ، بعد چند دقیقه پیکه
و هافبک ها و کم کم تمام بازیکنا به سمت تیم بازنده رفتن .........
اما یه سوال از کاسیاس ، مثلا" در بازی رئال با اوساسونا که بلای 5،6،7 گل داشت چرا واسه اون تیم احترام قائل نشدن ؟
(به نظر من) اینا همه شعررررررر هست ، چون اگه در حالت بر عکس بود ، ایتالیا هم همین کارو میکرد و بازیشو میکرد ، چون دیگه راهی
نبود !!!!!! مقصر این بدشانسی پیش آمده برای ایتالیا پراندلی بود که بازیکنی که تقریبا" خوب بود رو بیرون کشید و موتا مصدوم فرستاد تو !
اما اون دوست طرفدار A.S ROMA مطمئنا" برای توجیه شکست تحقیرآمیز این نظرو نوشت . منظورش بازی رم و یووه در جام حذفی بود ؟؟
اگه یووه این کارو کرده به دلیل احترام نیست ، چون این کار بی احترامی به بقیه تیمهاست . خب اگه اینطوری بخوایم فکر کنیم پی نتیجه
میگیریم بردن هر حریفی حتی با نتیجه 1-0 هم بی احترامی !؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟
اما برسیم به بوفون که تا قبل این اظهارنظر طور دیگه ای راجع بهش و شخصیتش فکر میکردم !!!! اسپانیا راه زیادی داره به ایتالیا برسه ؟
فوتبال و قدرت در این ورزش نسبی هست ، یه دوره آلمان ، یکبار برزیل ، آرزآنتین ، انگلستان ، ایتالیا ، اسپانیا ، فرانسه ، هلند حتی انزلیچی و ......
اما در این نسبیت اسپانیا رکورد برترین رو زد و 3 جام معتربر رو پشت هم مقتدرانه درووووو کرد ، حالا من سئوالی از بوفون دارم ؟ اسپانیا به چی
ایتالیا باید برسه ؟ هنوز رسوایی های دوره قبل (کالچیوپولی)که منجر به کسب امتیاز از میلان و سقوط یووه به دسته 2 شد از یاد نرفته بود که این
فیلم جدید شرط بندی که حتی اسم بوفون هم توش به گوش میرسید مطرح شد و کار به جایی رسید که نزدیک بود تیم ایتالیا در EURO شرکت
نکنه ، حالا شرکت کرد و در این تورنمنت موفق بود وبه فینال رسید ولی دیگه این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیود و اسپانیا درس فوتبال بازی کردن
به ایتالیا داد و بوفونی که متخصص تک به تک گیری بود فقط دوتا تک به تک مستقیم خورد ، حالا اون دوتای دیگه مقصر دفاع .............
واسه توجیه این شکست باید بیاد چنین صحبت غیرمنطقی بکنه که عظمت خودشو کلااااااا" زیر سئوال بره !؟!؟!؟