[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - هواداران H و تیـفوسی

هواداران H و تیـفوسی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط armin_gilan » يکشنبه جولاي 01, 2012 7:32 pm

اگه قرار شد بگین تو ورزشگاه من گفتماااااااااااا :lol: :lol: :lol:
نماد کاربر
armin_gilan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 10, 2011 12:00 am

پستتوسط aslanadigozal » يکشنبه جولاي 01, 2012 9:03 pm

به نظر من اگه یه شعار ساده هم باشه ولی اکثر استادیوم همراهی کنن خیلی موثر تره تا اینکه یه شعار خیلی زیبا ولی تعداد کمی همراهی کنن. شعار " وای وای وای تیم داماش حمله حمله حمله " رو در نظر بگیرین و بازی با نفت تهران جام حذفی رو بیاد بیارین که 10 دقیقه همه سرپا این شعارو خوندن و واقعا من خیلی حال کردم و تا این مدت که استادیوم اومدم تا حالا ندیده بودم همه اینقد هماهنگ و طولانی تیم رو تشویق کنن.یکی از دلایل اینه که این شعار بسیار سادست و همه بلدن
بومی گرایی + جوانگرایی = موفقیت داماش گیلان
نماد کاربر
aslanadigozal
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 24, 2011 12:00 am

پستتوسط aslanadigozal » يکشنبه جولاي 01, 2012 9:08 pm

برای شعارهایی هم که هنوز برای همه ی استادیوم جا نیوفتاده و شعار های جدیدی که قراره ساخته بشه هم بهتره که روی کاغذ چاپ کنیم و تعدادی رو در هر جایگاه بین مردم تقسیم کنیم تا یادبگیرن و مثلا وقتی پشت دروازه میگه داماش منحل بشه .... روبرویی ها همدیگرو نگاه نکنن و ندونن چی بگن و بعد چند بار یه دفه یه شعار دیگه واسه خودشون بگن
بومی گرایی + جوانگرایی = موفقیت داماش گیلان
نماد کاربر
aslanadigozal
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 24, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه جولاي 01, 2012 9:40 pm

The_King_of_rasht :حمزه جان کاش دقیقا مشخص میکردی که کجا هاش مد نظرت هس .این آهنگش رو دارم و ریتمش رو میدونم اگه هم آهنگ آپلود شه تا بقیه بشنون هماهنگ تر میشیم. اما تاکید کن که کجاش قرار خونده بشه چ.ن همش که امکان نداره .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » يکشنبه جولاي 01, 2012 9:51 pm

این شعار 2 طرف باید گفته بشه

عشق تموم گیلان

داماش شهر باران
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط golsar » دوشنبه جولاي 02, 2012 5:56 am

به نظر من شعار خیلی مهمِ ولی وسایل هم میتونه برای هماهنگ کردن مهم باشه
مثل طبل و شیپور و این چیزا ...
توجه کرده باشید همین لیدر ها که میان با 4 تا بوق زدن یه سری افراد که برای اولین بار به استادیوم اومدن یا کسایی همه بازیها رو نمیان رو با خودشون تا حدی همراه میکنن ، این باعث به هم ریختن نظم و تشویق های ما میشه ...
به نظرم در کنار شعار های حمایتی این چیزها هم میتونه خوب جواب بده . . .
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه جولاي 02, 2012 6:59 am

حمزه جان اون بیتی رو که مد نظرت هست بذار و روش تاکید کن تا ببینیم چند چنده ؟!
در مورد اون شعار " در و دیوار خانه جا ........ " به نظرم چون ریتم نداره زیاد موثر نیست ... ولی " ای داماش حمله بوکون ...... " بهتر جواب میده از نظر من ...
شعار " هه حمله حمله حمله..................... هو هوووو هووو " هم خیلی جواب میده چون ریتم خیلی هایپی داره ...
یک چیزی هم من میگم که فکر کنم بد نباشه و باید دوطرفه اجراش کنیم " یه تیم داریم تو گیلان ( یا ایران ) ..... داماش شهر باران "

در یک حالت کلی به نظر من هر چی شعارهای دوطرفه بیشتر بشه ، هم انرژی کمتری ازمون گرفته میشه و هم تاثیر بیشتری داره چون لیدر ها در این مواقع ساکت میشن و کاری از دستشون بر نمیاد نمونه اش شعار " نه اینتر نه میلان ...."
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Kadoos » دوشنبه جولاي 02, 2012 7:12 am

دوستان، من داخل سایت زیاد میام، اما پست زیاد نمیزنم؛ ببخشید!
من تا حالا نمی تونستم بیام بازی های داماش رو ولی حالا حتی تمرین هارو هم میام...
الان که تمرینارو رو این جایگاه بدون صندلی میشینیم! این هیچ!
ولی میشه جایگاه تیفوسی هارو و در ورودی مخصوصشو روی یه نقشه ای، چیزی، تو همین تاپیک یا صفحه اصلی سایت بذارید؟
قبلا دیده بودم که برا بازی داماش پرسپولیس، یه عزیزی نقشه گذاشته بود؛
اگه بذارید ممنون میشم...

:P
جهانبخش تو هلنده،
داماشی سربلنده...!
نماد کاربر
Kadoos
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژانويه 26, 2012 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » دوشنبه جولاي 02, 2012 8:17 am

مهیار مایا جان آبرار تی دست درد نکونه من قبلا مازیار پیشنهاد بده بوم که ا کارا بکونه ولی بگوفت کفتگو آزاد که نهه بهر حال دست خوش.آبرار در مورد شعارا پشت دروازه امن 5-6نفر ایسم چند تا از روبرو جاقالان ایته روز تمرین همه بسیم چند تا شعار چاکونیم
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه جولاي 02, 2012 8:43 am

گيلان تره قوربان تره قوربان **************** گيلان قربان تو قربان تو قربان تو

قوربان تی دریا تي كوه و تي گوماران ****************قربان دريا و كوه و علفزارهاي تو

تي ابداني باغ توت كله و سبزه بيجاران **************** باغ هاي آباد تو توتستان هاي تو و شاليزاران سبز تو

روخان كنار و گورخانه و شرشر باران **************** كنار رودخانه هاي تو صداي رعد تو و شرشر باران تو

از لوشان ور فومن و لاهيجان و ماسال **************** از لوشان و فومن و لاهيجان و ماسال

سر تا پا گولي گول نشا گفتن نشا گفتن****************سرتا پا گل هستي گل نمي شود گفت

تي حشمت و تي ميرزا كوچي خان بنازم ****************بنازم به دكتر حشمت و ميرزا كوچك خان تو

تي جنگل خاموش و تي درياي خروشان ****************بنازم به جنگل خاموش و درياي خروشان تو

منظورم روی این ابیات هست ولی باز هم اگه زیاده میشه از بعضی جاها فاکتور گرفت ،دلیل اینکه این قسمت ها رو انتخاب کردم اینه که هم از طبیعت گیلان نامی برده میشه و هم اسم چند شهر در نقاط مختلف استان برده میشه و این توی روحیه افرادی که از شهرستان ها میان خیلی تاثیر داره درواقع باعث انس بیش از پیش بین هواداران و ایجاد دوستی بین کلانشهر رشت با سایر شهرستان ها میشه و این دوستی خودش رو توی جامعه نشون میده
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه جولاي 02, 2012 1:04 pm

[quote:890d26c979="Kadoos"]دوستان، من داخل سایت زیاد میام، اما پست زیاد نمیزنم؛ ببخشید!
من تا حالا نمی تونستم بیام بازی های داماش رو ولی حالا حتی تمرین هارو هم میام...
الان که تمرینارو رو این جایگاه بدون صندلی میشینیم! این هیچ!
ولی میشه جایگاه تیفوسی هارو و در ورودی مخصوصشو روی یه نقشه ای، چیزی، تو همین تاپیک یا صفحه اصلی سایت بذارید؟
قبلا دیده بودم که برا بازی داماش پرسپولیس، یه عزیزی نقشه گذاشته بود؛
اگه بذارید ممنون میشم...

:P[/quote:890d26c979]

تیفوسی ها دقیق تو این عکس اونجایی هست که همه دارن میان بشینند .

اولین کسی که بازی داماش ملوان اومد تو عضدی من بودم :D این عکسم خودم گرفتم :D
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط majid13 » دوشنبه جولاي 02, 2012 1:05 pm

[quote:4e56b1fd5e="vahidn"]من قبلا هم گفتم.اینبار هم می گم.این توسعه و پیشنهاد من شاید همه جا استفاده بشه وتنها جایی که استفاده نمی کنه رشته.من نمی گم که چی بگیم، میگم که چطور بگیم که اثر بیشتری داشته باشه.
ما به جای اینکه هزارتا بزرگتر داشته باشیم که چی بگیم و چی نگیم،بیاییم بجای هزارنفر ،20 نفر هوادار که هم برش اجتماعی داشته باشند و هم اخلاق و هیکل بزرگ با لباس و یا کاور که متمایز کنه اونها رو نسبت به تماشاگرا.تو فاصله 10 یا 20 متری از هم باشند.نیاز نیست 100 تا شعار بلکه 10 تا شعار درست و حسابی رو انتخاب کنند و با هم هماهنگ باشند .اونقدر هماهنگ باشند که وقتی تو چشم هم نگاه می کنن بدونن چه شعاری با توجه به شرایط بازی بدن.
مثلا با عدد (1) همشون بدونن که چی باید بگن و یا باشماره (2) یه شعار دیگه .به شکلی که تموم ورزشگاه یک صدا و یک کلام بشه و وحدت کلمه داشته باشند.
وقتی که هماهنگی نباشه انگار که تو ورزشگاه تاس گم شده و فقط الکی 90 دقیقه گلومونو پاره کردیم بدون هیچ تاثیری نداره ...............
باتشکر /14/[/quote:4e56b1fd5e]
کاملا موافقم. بنظرم اینطوری تشویقمون خیلی بیشتر تاثیرگذار میشه.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه جولاي 03, 2012 10:01 am

دوستان اگه توی استادیوم طبل باشه مثلا 2تا یکی توی جایگاه h و یکی هم توی تیفوسی ها راحتتر میشه هماهنگی ایجاد کرد .و مابین این دوتا گروه هم به حرکت میان
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه جولاي 03, 2012 2:18 pm

[quote:54c5214da4="mahyarmaya"]دوستان اگه توی استادیوم طبل باشه مثلا 2تا یکی توی جایگاه h و یکی هم توی تیفوسی ها راحتتر میشه هماهنگی ایجاد کرد .و مابین این دوتا گروه هم به حرکت میان[/quote:54c5214da4]

با طبل مخالفم چون یکبار یکی از بچه ها آورد توی H و هم اعصابمون رو خرد کرد و هم تاثیری توی تشویق ها نداشت ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » جمعه جولاي 06, 2012 7:10 am

جدا از اختلافاتی که به هر حال بنا به دلایل مختلف با طرفدارای تر.اکتور برامون بوجود امده ولی واقعا تو تشویقاتشون نواوری جدیدی تو فوتبال این کشور بوجود اوردن ... یکی از این تشویقاتشون که نظر منو جلب کرد ، کلیپی هستش که لینکشو براتون گذاشتم ... البته تو چند تا دیگه از کلیپهایی که دیدم این نحو تشویقو به صورت دو طرف انجام میدن !! که من کلیپیو گذاشتم که به صورت یه طرف و با جایگاه بغلشون انجام میدن ...
http://www.aparat.com/v/d08e29f32d1d6e4 ... e8b3175739
من این کلیپو گذاشتم تا ما هم همچین نحوه تشویقاتو بتونیم تو ورزشگامون جا بندازیم که خیلی به نظرم زیبا میشه ... به طور مثال اگر شعری که حمزه عزیز واسمون گذاشترو با این ریتم بخونیم ، همراه با صدای طبل میتونه ورزشگاه رو به یه جهنم تبدیل کنه ... البته برای این کار بنظرم اول باید پشت دروازه رو نصف کنیم و اینطوری شعار بدیم تا بعد که همه گیرتر شد تو ورزشگاه ، به صورت پشت دروازه و H و به ترتیب دیگر جایگاه ها انجام بشه...
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان