[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تاپیک ویژه جام ملت های اروپا یورو 2012

تاپیک ویژه جام ملت های اروپا یورو 2012

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

بخت کدام تیم برای قهرمانی یورو 2012 را بیشتر می دانید؟

اسپانیا
18
30%
آلمان
11
18%
انگلیس
7
12%
ایتالیا
16
27%
پرتغال
4
7%
جمهوری چک
0
بدون راي
فرانسه
1
2%
یونان
3
5%

کل آرا : 60

پستتوسط damashmylove2 » دوشنبه جولاي 02, 2012 10:33 am

تورس برنده کفش طلای یورو
در حالی که ماریو گومز آلمانی هم سه گل و یک پاس گل داشت ولی مهاجم چلسی به علت دقایق کمتر بازی برنده کفش طلا شد

- فرناندو تورس با به ثمر رساندن سه گل در رقابتهای یورو، توانست کفش طلای یورو 2012 را از آن خود کند.
تورس که در 15 دقیقه پایانی دیدار فینال به بازی آمد با به ثمر رساندن گل سوم و پایه گذاری گل چهارم اسپانیا که خوان ماتا آن را به ثمر رساند، پایانی زیبا برای اسپانیا در این مسابقات رقم زد. تورس دو گل دیگر خود در این تورنمنت را مقابل ایرلند در جریان پیروزی چهار بر صفر لاروخا به ثمر رساند.
در حالی که ماریو گومز آلمانی هم سه گل و یک پاس گل داشت ولی مهاجم چلسی به علت دقایق کمتر بازی برنده کفش طلا شد.
ال نینیو همچنین به تنها بازیکنی تبدیل شد که توانسته در دو فینال یورو گلزنی کند. وی گل پیروزی بخش اسپانیا در فینال یورو 2008 مقابل آلمان را هم به ثمر رسانده بود.

Player Team Goals Minutes
Fernando Torres Spain 3 189
Mario Gomez Germany 3 282
Alan Dzagoev Russia 3 253
Mario Mandzukic Croatia 3 270
Mario Balotelli Italy 3 421
Cristiano Ronaldo Portugal 3 480
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » دوشنبه جولاي 02, 2012 10:35 am

پراندلی : ما آن‌چه را می‌توانستیم به خوبی انجام دادیم
سرمربی تیم ملی ایتالیا با بیان این‌که تیمش در مقابل اسپانیا به اندازه‌ی کافی خوب نبوده است ، عنوان کرد که آمادگی حضور بر روی نیمکت آتزوری را دارد.

‌چزاره پراندلی مجبور بود تا واکنش و اظهارات خود را در مورد شبی که تلخ و ناامیدکننده برای تیم ملی ایتالیا سپری شده بود ، بیان کند و از شرایطی بگوید که شاگردان او با بی‌رحمی تمام مقابل ماتادورها تحقیر شدند.

آتزوری به هیچ وجه آن تیمی نبود که در برابر آلمان و انگلیس ، شاهد نمایش‌های زیبا و تحسین‌برانگیز او بودیم. آتزوری در همان 15 دقیقه‌ی اول شرایط تحمیل شده‌ی ماتادورها را پذیرفت و کمی بعد هم در دقیقه‌ی 20 روی اورلپ زیبایی که توسط اینیستا برای سسک فابرگاس فرستاده شد ، هافبک ارزشمند تیم بارسا کیلینی را از صحنه محو کرد با سانتری زیبا زمینه‌ساز گلزنی داوید سیلوا از فاصله‌ی شش یاردی شد.

همه چیز برای ایتالیا در این بازی بد دنبال شد و از همه بدتر زمانی‌که بود که جوردی آلبا با چابی یک و دوی بسیار زیبایی را انجام داد و توانست روی یک نفوذ بی‌نقص دروازه‌ی بوفون را بگشاید ، تا تعیین‌کننده‌ترین گل بازی از دید دل‌بوسکه را به ثمر برساند.

دو گل آخر بازی که توسط دو بازیکن مطرح تیم چلسی به ثمر رسید ، حسن ختامی بر درخشش ماتادورها و تحقیر آتزوری بود. پراندلی یکی از علل بازی ضعیف شاگردان خود را ضعف و خستگی عنوان کرده است ، عاملی که شاید آن‌ را می‌توانستیم در چشمان و ساق‌های خسته بازیکنان لاجوردی‌پوش نیز ببینیم.

او در این رابطه به گزارشگران گفت : " ما در شرایط خوبی به ثمر نمی‌بردیم ، بسیاری از بازیکنان من به دور از شرایط آرمانی بودند.از طرفی دیگر رویارویی با اسپانیا ، مستلزم بهترین بودن است. ما بسیار خسته بودیم و نتوانستیم بهترین و کوبنده‌ترین نمایش خود را ارائه دهیم."

پراندلی با اعتراف به این مطلب که قهرمانی در رقابت‌های یورو به آسانی بدست نخواهد آمد ، با تمام وجود قول داد که برای آینده بر روی این مهم تمرکز خواهد کرد.

او در این رابطه گفت : " من فکر می‌کنم عملکرد شاگردان من فوق العاده بوده است ، چراکه آن‌چه در توان داشتند را بروز دادند."

در پایان پراندلی با عرض تشکر از تمامی کسانی که به نوعی تیم ملی ایتالیا را در این تورنمنت یاری کردند ، گفت : " بدون تردید دیدگاه من روبه آینده و فردا خواهدبود."
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه جولاي 02, 2012 10:37 am

یکی از نکاتی که برای من به شخصه خیلی جالب بود ، این جشنی بود که بازیکنان و مخصوصا تورس با بچه هاش گرفت و معنای کامل تقسیم شادی با خانواده رو رسوند ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » دوشنبه جولاي 02, 2012 11:26 am

يوفا به تماشاگران ايرلندي جايزه مي دهد

اتحاديه فوتبال اروپا، يوفا، از تماشاگران ايرلندي به دليل رفتار دوستانه در طول برگزاري رقابت‌هاي يورو 2012 تقدير مي کند.

در رقابت هايي که سرشار از جريمه به دليل شعارهاي نژادپرستانه بود، ايرلندي ها به دليل رفتارهاي دوستانه خود در طول برگزاري مسابقات مورد تقدير واقع شدند.

"جياني اينفانتينو"، دبيرکل يوفا، گفت: رفتار تماشاگران ايرلندي همه را تحت تاثير قرار داد. رفتار تماشاگران، نتايج ايرلندي ها را تسکين بخشيد. ميشل پلاتيني، رئيس يوفا، به ايرلند مي رود تا جايزه را به آنها تقديم کند.

اين جايزه به "جيمز نولان"، هوادار 21 ساله ايرلندي، اهدا خواهد شد که به طور غم انگيزي جسد وي در طول برگزاري تورنمنت در کانال آبي در "بيدگوژ" پيدا شد.

چنين تصميمي پدر نولان، جيمي، را خوشحال کرده است. وي گفت: من واقعا تحت تاثير اين تصميم قرار گرفتم. اين يک افتخار بزرگ است و من مي خواهم از حمايت شگفت انگيز هواداران ايرلندي در سراسر جهان در اين مقطع دشوار تشکر کنم.

يورو 2012 اولين تورنمنت مهمي بود که ايرلندي ها پس از جام جهاني 2002 در آن شرکت داشتند.
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط abere » دوشنبه جولاي 02, 2012 1:28 pm

[align=center:9afdb7b791][color=red:9afdb7b791][b:9afdb7b791] نامه اي براي آتزوري(ايتاليا)...Dear Italy Do Not Cry [/b:9afdb7b791] [/color:9afdb7b791][/align:9afdb7b791]
[align=center:9afdb7b791][/align:9afdb7b791]
[color=blue:9afdb7b791][align=center:9afdb7b791]
[b:9afdb7b791]مدتی بود دلم هوای گذشته را داشت،گذشته ایی که در کنارت بودم و تو با غرور می تاختی بر بام دنیا و من از اینکه یاری چون تو داشتم بر خود میبالیدم.

مدتی بود ناخوش احوال از بازی روزگار در بستر بیماری و انزوا بودی و من همچون گذشته و مانند همیشه در کنارت ماندم و به تو و رنگ پیراهنت عشق ورزیدم

مدتی بود دلتنگ دیدن دوباره روزهای خوبت بودم…مدتی بود به انتظار روزی بودم که دوباره کمر راست کنی و از بستر برخیزی و با تو قدمی بزنم.[/b:9afdb7b791][/align:9afdb7b791][/color:9afdb7b791]

[color=black:9afdb7b791][b:9afdb7b791][align=center:9afdb7b791]
کتمان نمیکنم که دردوران سختی که تو داشتی من هم همانند تو روزگار سختی گذراندم اما ،اما لحظه ایی به ترک تو فکر نکردم…تلخ ترین خاطرات را از ۲ سال قبل در سینه دارم و دم نزدم به امید روزی که دوباره تو را سرپا ببینم.

ایتالیای عزیز،اکنون برای تو مینویسم تا بغض چندین ساله ام را باور کنی…باور کنی که وقتی در آسان ترین گروه جام جهانی در رده چهارم ایستادی،بغضی کردم به سنگینی آن چهار ستاره ایی که در سینه ات جاودانه مانده…

بغض کردم و همچون تو گریستم…اما،اما،اما ترکت نگفتم…اما باز هم کنارت ماندم چون تنها عشق تو را در سر داشتم

به خود امید دادم..هر روز و هر روز،اما روزهای خوب قدیم کی از راه میرسند؟[/align:9afdb7b791][/b:9afdb7b791][/color:9afdb7b791]
[align=center:9afdb7b791]
[/align:9afdb7b791]

[color=red:9afdb7b791][align=center:9afdb7b791][b:9afdb7b791]آری آتزوری،اکنون برایت مینویسم تا بدانی ان روزی را که مدتها بود با بغضی در گلو و غمی در سینه همراه با عشقت در آمیخته در قلبم ، انتظارش را میکشیدم اکنون از راه رسید…

اکنون بغضم را میشکنم و غمم را با فریادی بر لب از سینه رها خواهم کرد و تمام عشقم راتقدیم تو میکنم.[/b:9afdb7b791][/align:9afdb7b791][/color:9afdb7b791]

[color=blue:9afdb7b791][b:9afdb7b791][align=center:9afdb7b791]در روزهایی که همچون گذشته،زخمهایی بر پیکرت گذاشتند دستهایی که میخواستند تو را نابود سازند،دستهایی که حتی به پوست و استخوان تو هم رحم نکردند و در شرایطی که نیاز به حمایت و همدلی داشتی ،همچون مجرمی با تو برخورد کردند که گویی صدام را به دام انداخته اند و زمزمه میکردند زیر لب نابودی تو را ،،، آری می خواستند نگذارند پای در این میدان بگذاری و بهانه آوردند که حالت خوب نیست…در این روزها برایت مینویسم…

آنها از تو میترسیدند…میترسیدند برای متحدانشان دردسر شوی و موی دماغ…

اما ،اما غیرتت اجازه نداد تا تن به این ننگ بدهی و وارد میدان شدی

اولین دورد را بر تو میفرستم برای اینکه زیر بار نرفته و با پیکر نحیفت پای به میدان گذاشته و جوانمردانه حریف طلبیدی.

ایتالیای من ،انتظاری از تو نداشتم در جنگ پیروز شوی،هرچند با شناختی که از تو داشتم میدانستم کم فروشی نخواهی کرد و با تمام توان و غیرتت پای در میدان خواهی گذاشت،اما زخم های تنت هنوز کاری بود و خطرناک…

جوانمردانه و پیروزمندانه مبارزه کردی و دلمان را خشنود ساختی از خودت،مرا با خود به روزگارانی بردی که همراه با تو و پا به پایت بر دنیا سلطه افکندیم…

مرا به یاد فرزاندانت انداختی که۶ سال پیش چون غیور مردانی، در تاریخت جاودانه شدند…

حال فرزندان امروزت مرا دشاد و سرمست کردند…همین مرا بس بود که اسمت را کنار ۸ بزرگ صحنه رقابتها بیاورند.دومین دورد را بر تو میفرستم…

به روح بزرگت و آن ستاره های درخشانت که بر سینه حک داری قسم مرا همین بس بود و بس

اما تو غیرتت اجازه نداد مرا با همین حال نیمه مستی رها کنی …

عزمت را جزم کردی تا که دلم را به دست بیاوری،دلی که سالها آزرده بود و غمگین از جوری که زمانه در حقت کرده بود.

سومین درود را بر تو میفرستم که غیرتمندانه مسیرت را هموار کردی و تا پایان جوانمردانه و بدون غرور حرکت کردی.

نامه ایی برایت نوشتم تا بدانی،گر چه در آخرین گام ناکام ماندی اما من تو را قهرمان خویش مینامم…چرا که از جانت گذشتی ،فرزندانت را فدا کردی،غیورمردانت را تا پای جان گذاتشی و دم بر نیاوردی

من تو را می ستایم و همانگونه که سالیان سال در کنارت بودم در غم و شادیت گریستم و تبسم کردم ،هم اکنون نیز پا به پایت خواهم آمد و سر به سوی آسمان خواهم گرفت و پیروزمندانه از تو سخن به زبان جاری خواهم کرد زیرا که همگان دیدند آنچه را که دیدنی بود و آنچه را که تو نشان دادی.

نامه ایی نوشتم را بدانی همچنان بر سر پیمانم با تو خواهم ماند و تجدید پیمانی دوباره خواهم کرد .

این را من و تمام عاشقان تو در سرزمین پارسی زبانان با امضای خود در همین نامه به اثبات خواهیم رساند.[/align:9afdb7b791][/b:9afdb7b791][/color:9afdb7b791]

[color=red:9afdb7b791][align=center:9afdb7b791][b:9afdb7b791]تعداد سالهای تمدن فوتبالیتان به انگشتان یک دست نمیرسد;تازه به دوران رسیده ها ، قهرمانیان مبارک.
رقص رقصان ، پای کوبان به جشن بپردازید ، ولی همچون چوپانی بی میش به حسرت اصالتی چون ایتالیا تفکر کنید.[/b:9afdb7b791][/align:9afdb7b791][/color:9afdb7b791]
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط amir131 » دوشنبه جولاي 02, 2012 6:16 pm

کاپیتان دل پیرو :

"شکست خوردن تو فینال خیلی سخته ، ولی تو ایتالیا همه مثل قهرمان ها به استقبالشون میریم ، ایتالیا قابل تقدیره عملکردش ، خوب بودین بچه ها ، به اسپانیایی ها هم به خاطر هتریک تاریخی شون تبریک میگم"

ساکی :

"اسپانیا با پرسینگ و جاگیریشون تو زمین ِ بازی ما رو دچارِ مشکل کردن.
اونا تو زمین هماهنگ عمل می کردن ، ولی ایتالیا تو مسیرِ درسته ، ما باید از بازیکنای ایتالیا تشکر کنیم ، اونا با بازیشون باعثِ افتخارِ ما شدن."

پراندلی :

- ما یه کشور قدیمی هستیم، با ایده ها و تفکرات قدیمی. ما به این تورنمنت اومدم با اشتیاقی برای تغییر. ولی این خیلی سخته، چون ما باید این راهمون رو همراه با نتیجه گرفتن همراه کنیم.
(در اعتراض به اینکه بارها از باشگاه ها خواسته در طول فصل بازیکن ها رو در اختیارش بزارند ولی هیچکس حاضر نشده همکاری کنه )
- وقتی ایده ای هست، یه اشتیاقی هم هست برای رفتن یه مسیر و انجام یه پروژه.
- ما نیاز داریم بازیکنانی بسازیم که بتونند جای بازیکن هایی مثل پیرلو رو بگیرند حتی اگر این بازیکن ها هنوز می تونند بازی کنند بازیکن های جوان جدید باید چند سال کنار این ها بازی کنند.
- ولی اگر این بازیکن ها نتونند تجربه ی بین المللی و اروپایی کسب کنند، چطوری قراره رشد کنند ؟
- ما فقط می خوایم در طول 2 ماه با این بازیکن ها تمرین کنیم و ببینیم چطوری جواب می دند !
- من یه مربی هستم که در زمین کارم رو انجام میدم. با 3 جلسه تمرین در هر 8 ماه یه بار، من فکر می کنم اونقدر خوب نیستم که بتونم از پس اینکار بر بیام.
- در عوض این تورنمنت ها باید جایی باشه که ما بهترین بازده رو ازین بازیکن ها بگیریم، جایی که باید ببینیم این بازیکن هایی که توسط باشگاه ها پرورش داده شدند چقدر پیشرفت کردند.
- من موندم چون دیدم فدراسیون هم مثل من علاقه به تغییر یه چیزایی رو داره.
- اما حالا نگاه کنید، ما 15 آگوست بازی دوستانه داریم با انگلیس، 12 آگوست سوپرکاپ ایتالیاست، کجا ؟ بیجینگ !!
- توی ایتالیا هیچکس به شما خارج از تورنمنت اهمیتی نمیده، ولی تا بازی ها شروع میشه همه میهن پرست می شند !

- قبل ازینکه به یورو بیام چیزای زشتی می شنیدیم. ولی شماها من رو تشویق کردید، با صداقت. فکر نمی کردم که از شما تشکر کنم.
- خارج از مسئله تفاوت عقیده، باید به انسان ها احترام گذاشته بشه. استفاده از انتقاد به عنوان یه ابزار خشن قابل قبول نیست.
- این ایتالیا باید ایده های من رو نمایش بده. و شما باید به ایتالیا افتخار کنید و ازش حمایت کنید.
- وقتی من اسامی کادر رو اعلام کردم خیلی ها من رو به باد انتقاد گرفتند که پسرم در کادر فنی هست.
- ولی اون یه شخصیت حرفه ایه، من به کسی نیاز داشتم که رابط من و کادر باشه، برای بازیکن ها توضیح دادم و اونا به خوبی فهمیدن.
- ولی اون چیزی که شنیدم و گفته شد در رسانه ها خیلی من رو ناراحت کرد. من انتقاد ورزشی رو می پذیرم، ولی انتقاد از فرد رو نه.

سایت رسمی یوفا ، 23 بازیکن برتر مسابقات یوو 2012 رو انتخاب کرد. ایتالیا 4 نماینده در این لیست داره که 2 بازیکن از این 4 تا یوونتوسی هستن :

Goalkeepers: Gianluigi Buffon - Italy, Iker Casillas - Spain, Manuel Neuer - Germany

Defenders: Gerard Piqué - Spain, Fábio Coentrão - Portugal, Philipp Lahm - Germany, Pepe - Portugal, Sergio Ramos - Spain, Jordi Alba - Spain

Midfielders: Daniele de Rossi - Italy, Steven Gerrard - England, Xavi Hernández - Spain, Andrés Iniesta - Spain, Sami Khedira - Germany, Sergio Busquets - Spain, Mesut Özil - Germany, Andrea Pirlo - Italy, Xabi Alonso - Spain

Forwards: Mario Balotelli - Italy, Cesc Fàbregas - Spain, Cristiano Ronaldo - Portugal, Zlatan Ibrahimović - Sweden, David Silva - Spain

بوفون به عنوان برترین دروازبان یورو 2012 انتخاب شد:

1 - بوفون : 9.02 امتیاز
2 - کاسیاس : 8.34
3 - نویر : 8.14

مليت من ايتاليايه اما غنايى هستم، والدينم منو رها كردن اما توسط دو فرشته به فرزند خواندگى گرفته شدم. من هر روز از نژادپرستى رنج ميكشم. من اولين سياه پوستى هستم كه پيراهن تيم ملى ايتاليا رو پوشيده. من پرخاشگر نيستم بلكه تجربيات زندگيم باعث شده متفاوت از سايرين رفتار كنم، پس قبل از اينكه ازم انتقاد كنى سعى كن بيشتر راجع به من بدونى
==================
خیلی باخت سنگینی بود برام ، از قبل احتمال باخت رو میدادم ولی نه با چهار گل ، همیشه وقتی بوفون گل میخوره ، چه در یووه چه در ایتالیا واقعا اعصابم داغون میشه ! واقعا هر کدوم از اون چهار گل مثل پتکی بود که توی سرم میزدن ، بوفون افتخارات فردی فوق العاده ای داره و فقط یاشین هست که میتونه از بوفون جلوتر قرار بگیره ولی اگه بوفون 2006 در یووه نمونده بود ، اگه به بارسلونی میرفت که اتفاقا اون رو میخواست شاید اسمش در تاریخ با فاصله خیلی زیاد به عنوان بهترین دروازبان تاریخ ثبت میشد ! رفتن یووه به سری ب ، افت تیم ، حضور نداشتن در اروپا و دو سال هفتمی بوفون رو خیلی به حاشیه برد ، یا خیلی های دیگه از یووه مثل همین مارکیزیو یا کیلینی ، یا از رم انزلیچی همین وضعیت رو داره دقیقا !!

واقعا برام سخته یه نفری مثل بوسکتس که چیزی بیشتر از یه بازیکن معمولی نیست بیاد و در ترکیب بهترین ها باشه ولی اسمی از انزلیچی نباشه ، واقعا باشگاه های ایتالیایی نه تنها به خودشون بلکه به بازیکن هاشون و هوادارانشون خیلی ظلم کردن یا همین بالوتلی اگه توی اینتر میموند بهتر بود یا اینکه بره سیتی بشه ذخیره اگرو !؟ واقعا توی این اینتر جایی نداشت !!؟ اخه کجای دنیا یه بازیکن 19 ساله رو میفروشن !!؟

واقعا خیلی چیز ها توی همین بازی اخر مشخص شد ، خیلی دلم به حال بونوچی سوخت واقعا ! تورنمنت فوق العاده ای داشت ، از نظر فردی عالی بود ولی همه چیز در بازی فینال رقم خورد ، گریه هاش بعد از بازی واقعا حالم رو گرفت ، خیلی بد گریه میکرد ، یا حتی پیرلو که ایتالیا رو داشت میچرخوند بهترین بازیکن جام نشد !! یا حتی اباته که چیزی کمتر از البا نداشت واقعا ! از دست دادن جام سخت بود و این اتفاقات این جام رو خیلی برام تلخ کرد ! هنوز هم کمی ناراحتم .
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط abere » دوشنبه جولاي 02, 2012 7:04 pm

[align=center:5f0f71a98b][color=green:5f0f71a98b][b:5f0f71a98b] عکس هایی از اختتامیه بازیها [/b:5f0f71a98b] [/color:5f0f71a98b][/align:5f0f71a98b]
[align=center:5f0f71a98b][img:5f0f71a98b]http://vatanfa.ir/wp-content/uploads/bc5dc73ad8cd87afdf495a941ee9a7cd1.jpg[/img:5f0f71a98b]
[img:5f0f71a98b]http://vatanfa.ir/wp-content/uploads/9e87b25cee92f1e05a5dd7a78014a1961.jpg[/img:5f0f71a98b]
[img:5f0f71a98b]http://vatanfa.ir/wp-content/uploads/6205bf9119729c8924be090144435afd1.jpg[/img:5f0f71a98b]
[img:5f0f71a98b]http://vatanfa.ir/wp-content/uploads/5c86c3131d07c8e28241f5102a5262201.jpg[/img:5f0f71a98b]
[img:5f0f71a98b]http://vatanfa.ir/wp-content/uploads/0fd013c20d56d73d55b77a6d9c262ddf.jpg[/img:5f0f71a98b]
[img:5f0f71a98b]http://vatanfa.ir/wp-content/uploads/332dd3a44d672d14452067d643bc53db.jpg[/img:5f0f71a98b]
[img:5f0f71a98b]http://vatanfa.ir/wp-content/uploads/b4acc000bee959b6e5fce7cd1ad96be5.jpg[/img:5f0f71a98b][/align:5f0f71a98b]
[align=center:5f0f71a98b][color=red:5f0f71a98b]
[b:5f0f71a98b] [/b:5f0f71a98b] [/color:5f0f71a98b][/align:5f0f71a98b]

[align=center:5f0f71a98b][color=red:5f0f71a98b][b:5f0f71a98b]
فرناندو تورس به همراه نورا تورس و لئو تورس در فینال مسابقات فوتبال یورو 2012 [/b:5f0f71a98b] [/color:5f0f71a98b][/align:5f0f71a98b]
[align=center:5f0f71a98b] [img:5f0f71a98b]http://hamnasl.com/upc/images/828839tores1439.jpg[/img:5f0f71a98b]
[img:5f0f71a98b]http://hamnasl.com/upc/images/201909torres31405.jpg[/img:5f0f71a98b][/align:5f0f71a98b]

[align=center:5f0f71a98b][color=black:5f0f71a98b][b:5f0f71a98b] ماریو بالوتلی که با درخشش در برابر آلمان ایتالیا را به فینال رسانده بود، در بازی فینال کاری از پیش نبرد. او پس از شکست ایتالیا، یکی از مغموم ترین بازیکنان اردوی لاجوردی پوشان بود. [/b:5f0f71a98b] [/color:5f0f71a98b][/align:5f0f71a98b]
[align=center:5f0f71a98b] [img:5f0f71a98b]http://www.asriran.com/files/fa/news/1391/4/12/230202_330.jpg[/img:5f0f71a98b]
[img:5f0f71a98b]http://www.asriran.com/files/fa/news/1391/4/12/230201_667.jpg[/img:5f0f71a98b][/align:5f0f71a98b]

[align=center:5f0f71a98b][color=blue:5f0f71a98b][b:5f0f71a98b] سموری به نام مایا نیز بازی اسپانیا و ایتالیا را به سود اسپانیا پیش‌بینی کرده بود. [/b:5f0f71a98b] [/color:5f0f71a98b][/align:5f0f71a98b]
[align=center:5f0f71a98b] [img:5f0f71a98b]http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1391/3/21/164351_616.jpg[/img:5f0f71a98b][/align:5f0f71a98b]

[align=center:5f0f71a98b][color=blue:5f0f71a98b][b:5f0f71a98b] کاپ قهرمانی بر دستان کاپیتان [/b:5f0f71a98b] [/color:5f0f71a98b][/align:5f0f71a98b]
[align=center:5f0f71a98b] [img:5f0f71a98b]http://colorfully.eu/wp-content/uploads/2012/07/Spain-winners-euro-2012-Casillas-cup.jpg[/img:5f0f71a98b]
[img:5f0f71a98b]http://www.hitlatest.com/wp-content/uploads/2012/07/spain-the-winner-of-euro-cup-2012.jpg[/img:5f0f71a98b]
[img:5f0f71a98b]http://www.jahanvarzesh.ir/wp-content/uploads/2012/07/1837939_w23.jpg[/img:5f0f71a98b]
[img:5f0f71a98b]http://up.vatandownload.com/images/dnvzdi8xj4tlr2w3ioi.jpg[/img:5f0f71a98b][/align:5f0f71a98b]

[align=center:5f0f71a98b][color=red:5f0f71a98b][b:5f0f71a98b] گل زيباي تورس به بوفون را از 6 نما ببينيد [/b:5f0f71a98b] [/color:5f0f71a98b][/align:5f0f71a98b]
[align=center:5f0f71a98b][img:5f0f71a98b]http://www.asriran.com/files/fa/news/1391/4/12/230189_431.jpg[/img:5f0f71a98b]
[img:5f0f71a98b]http://www.asriran.com/files/fa/news/1391/4/12/230190_906.jpg[/img:5f0f71a98b]
[img:5f0f71a98b]http://www.asriran.com/files/fa/news/1391/4/12/230188_613.jpg[/img:5f0f71a98b]
[img:5f0f71a98b]http://www.asriran.com/files/fa/news/1391/4/12/230191_186.jpg[/img:5f0f71a98b]
[img:5f0f71a98b]http://www.asriran.com/files/fa/news/1391/4/12/230187_834.jpg[/img:5f0f71a98b]
[img:5f0f71a98b]http://www.asriran.com/files/fa/news/1391/4/12/230186_868.jpg[/img:5f0f71a98b][/align:5f0f71a98b]

[align=center:5f0f71a98b][color=black:5f0f71a98b][b:5f0f71a98b] دانلود فیلم مراسم اختتامیــه یورو ۲۰۱۲(با حجم پایین) [/b:5f0f71a98b] [/color:5f0f71a98b][/align:5f0f71a98b]
[align=center:5f0f71a98b] [/align:5f0f71a98b]
[align=center:5f0f71a98b][color=black:5f0f71a98b]

[align=center:5f0f71a98b][color=blue:5f0f71a98b][b:5f0f71a98b] دانلود مراسم اهدای جام به اسپانیا در یورو 2012 (با حجم پایین ) [/b:5f0f71a98b] [/color:5f0f71a98b][/align:5f0f71a98b]
[align=center:5f0f71a98b] [/align:5f0f71a98b]
[align=center:5f0f71a98b][color=blue:5f0f71a98b]

[align=center:5f0f71a98b][color=red:5f0f71a98b][b:5f0f71a98b] [/b:5f0f71a98b] [/color:5f0f71a98b][/align:5f0f71a98b]
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط rashtlove » سه شنبه جولاي 03, 2012 8:05 am

[align=center:66530c9e98]

چشم پیکه روشن
[align=center][img:66530c9e98]http://www.up-img.net/images/15672071367791526998.jpg[/img:66530c9e98][/align:66530c9e98]
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط rashtlove » سه شنبه جولاي 03, 2012 8:39 am

[align=center:8282010da7]نوشته تاثیر گزاری بود از ماریو بالوتلی ؛ که در توئـ.ترش گفته :
مليت من ايتاليايیه اما غنايى هستم، والدينم منو رها كردن اما توسط دو فرشته به فرزند خواندگى گرفته شدم. من هر روز از نژادپرستى رنج ميكشم. من اولين سياه پوستى هستم كه پيراهن تيم ملى ايتاليا رو پوشيده. من پرخاشگر نيستم بلكه تجربيات زندگيم باعث شده متفاوت از سايرين رفتار كنم، پس قبل از اينكه ازم انتقاد كنى سعى كن بيشتر راجع به من بدونى .

[img:8282010da7]http://up-img.net/images/05764300389629280389.jpg[/img:8282010da7][/align:8282010da7]
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط amir131 » سه شنبه جولاي 03, 2012 10:35 am

[b:88acd085f5]ایکر کاسیاس ... قهرمان تواضع و فروتنی [/b:88acd085f5]

ایکر کاسیاس قهرمان تواضع و فروتنی ... بعد از بازی فینال یورو ، در حالی که تمام بازیکنان اسپانیا در حال خوش حالی بودند ، کاسیاس به سراغ تک تک بازیکنان ایتالیا رفت ... اما امروز ویدیویی فوق العاده توی یکی از شبکه های آلمانی پخش شد که توی اون کاسیاس از داور درخواست میکنه داور سریع تر سوت پایان رو بزنه و این جمله رو میگه : Respect For italy ...
http://wdl.persiangig.com/pages/downloa ... 0Final.mp4
مرداکه :oops:
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط antiros » سه شنبه جولاي 03, 2012 10:38 am

[quote:9dd06d3492="amir131"][b:9dd06d3492]ایکر کاسیاس ... قهرمان تواضع و فروتنی [/b:9dd06d3492]

ایکر کاسیاس قهرمان تواضع و فروتنی ... بعد از بازی فینال یورو ، در حالی که تمام بازیکنان اسپانیا در حال خوش حالی بودند ، کاسیاس به سراغ تک تک بازیکنان ایتالیا رفت ... اما امروز ویدیویی فوق العاده توی یکی از شبکه های آلمانی پخش شد که توی اون کاسیاس از داور درخواست میکنه داور سریع تر سوت پایان رو بزنه و این جمله رو میگه : Respect For italy ...
http://wdl.persiangig.com/pages/downloa ... 0Final.mp4
مرداکه :oops:[/quote:9dd06d3492]
اتفاقا داشتم اپ می کردمو اینو الان !!!
....
El Santo For Ever
:P :P :P :P :P :P :P
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » سه شنبه جولاي 03, 2012 10:47 am

گفته بودم برای من فقط کاسیاس قابل احترام ـه /12/

اینو یه رم ـی نوشته:
قبول دارم ایتالیا خسته بود و اصلا خوب بازی نکرد ولی شخصیتش خیلی بیشتر اسپانیاست وقتی حریف اینقدر کم میاره
یه مثال براتون میزنم:

تو بازی یوونتوس با رم وقتی یوونتوس 3-0 افتاد جلو ،کشید عقب و به بازیکناش گفت که دیگه هیشکی شوت پشت محوطه نزنه
حتی وقتی 2 تاشون اینکارو کردن تعویضشون کرد و 2 تا دفاع اورد

میدونید چرا؟

چون رم تیم بزرگیه و نمیخواست تو زمین خودش بیشتر تحقیرش کنه ...
ولی اسپانیا با اینکه دید ایتالیا 10نفرستو بهترین دفاعش مصدومه و بریدن داشت رو جنازش را میرفت

باید به همون حرف بوفون کبیر اکتفا کرد: اونا راه زیادی دارن تا به ما برسن...

ده انزلیچی :P
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » سه شنبه جولاي 03, 2012 12:08 pm

[quote:ba4653dfa2="amir131"]گفته بودم برای من فقط کاسیاس قابل احترام ـه /12/

اینو یه رم ـی نوشته:
قبول دارم ایتالیا خسته بود و اصلا خوب بازی نکرد ولی شخصیتش خیلی بیشتر اسپانیاست وقتی حریف اینقدر کم میاره
یه مثال براتون میزنم:
تو بازی یوونتوس با رم وقتی یوونتوس 3-0 افتاد جلو ،کشید عقب و به بازیکناش گفت که دیگه هیشکی شوت پشت محوطه نزنه
حتی وقتی 2 تاشون اینکارو کردن تعویضشون کرد و 2 تا دفاع اورد
میدونید چرا؟
چون رم تیم بزرگیه و نمیخواست تو زمین خودش بیشتر تحقیرش کنه ...
ولی اسپانیا با اینکه دید ایتالیا 10نفرستو بهترین دفاعش مصدومه و بریدن داشت رو جنازش را میرفت
باید به همون حرف بوفون کبیر اکتفا کرد: اونا راه زیادی دارن تا به ما برسن...

ده انزلیچی :P
[/quote:ba4653dfa2]

دوست عزیزم amir131 یعنی در تیم اسپانیا بازیکنان توانمند و جاودانه در تاریخ مثل ژاوی و اینیستا مووووووو هستن ؟؟؟؟؟؟؟
کاسیاس به جز در الکلاسیکوهایی که مورینیو مربی رئال بوده ، حتی محبوب بارسایی ها بوده ، چون به معنای واقعی کلمه
انسان و کاپیتان و بزرگ هست ، دقیقا" مثل پویول .
کسی رقصیدن آلوز و تیاگو بعد گل 5 باراسا برابر رایووالکانو یادتون هست ؟ پویول سریع اومد جمعشون کرد و در آخر از تیم و هواداران
حریف هم خودش هم [font=Verdana:ba4653dfa2][color=darkblue:ba4653dfa2][size=18:ba4653dfa2]پپ کبیر[/size:ba4653dfa2][/color:ba4653dfa2][/font:ba4653dfa2] و هم بازیکنای متخلف عذرخواهی کردن ،
این یعنی احترام . نه اینکه قانون بازی رو نقض کنیم و مثلا"
4 دقیقه وقت اضافه هست و به داور بگیم سوت بزن ..... که چی ؟؟؟؟ خب اگه اینطوره بعد خروج موتا باید می گفت دیگه !!!
کاسیاس اسطوره و ماندنی هست ، نیازی به این کارا نیست که خودشو اینطور جلوه بده ، چون واقعیت فوتبال همینه
اما بعد بازی با همه اسپانیایی ها حلقه تشکیل دادن و جشن گرفتن ولیکاسیاس رفت به سمت ایتالیایی ها ، بعد چند دقیقه پیکه
و هافبک ها و کم کم تمام بازیکنا به سمت تیم بازنده رفتن .........
اما یه سوال از کاسیاس ، مثلا" در بازی رئال با اوساسونا که بلای 5،6،7 گل داشت چرا واسه اون تیم احترام قائل نشدن ؟
(به نظر من) اینا همه شعررررررر هست ، چون اگه در حالت بر عکس بود ، ایتالیا هم همین کارو میکرد و بازیشو میکرد ، چون دیگه راهی
نبود !!!!!! مقصر این بدشانسی پیش آمده برای ایتالیا پراندلی بود که بازیکنی که تقریبا" خوب بود رو بیرون کشید و موتا مصدوم فرستاد تو !
اما اون دوست طرفدار A.S ROMA مطمئنا" برای توجیه شکست تحقیرآمیز این نظرو نوشت . منظورش بازی رم و یووه در جام حذفی بود ؟؟
اگه یووه این کارو کرده به دلیل احترام نیست ، چون این کار بی احترامی به بقیه تیمهاست . خب اگه اینطوری بخوایم فکر کنیم پی نتیجه
میگیریم بردن هر حریفی حتی با نتیجه 1-0 هم بی احترامی !؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟
اما برسیم به بوفون که تا قبل این اظهارنظر طور دیگه ای راجع بهش و شخصیتش فکر میکردم !!!! اسپانیا راه زیادی داره به ایتالیا برسه ؟
فوتبال و قدرت در این ورزش نسبی هست ، یه دوره آلمان ، یکبار برزیل ، آرزآنتین ، انگلستان ، ایتالیا ، اسپانیا ، فرانسه ، هلند حتی انزلیچی و ......
اما در این نسبیت اسپانیا رکورد برترین رو زد و 3 جام معتربر رو پشت هم مقتدرانه درووووو کرد ، حالا من سئوالی از بوفون دارم ؟ اسپانیا به چی
ایتالیا باید برسه ؟ هنوز رسوایی های دوره قبل (کالچیوپولی)که منجر به کسب امتیاز از میلان و سقوط یووه به دسته 2 شد از یاد نرفته بود که این
فیلم جدید شرط بندی که حتی اسم بوفون هم توش به گوش میرسید مطرح شد و کار به جایی رسید که نزدیک بود تیم ایتالیا در EURO شرکت
نکنه ، حالا شرکت کرد و در این تورنمنت موفق بود وبه فینال رسید ولی دیگه این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیود و اسپانیا درس فوتبال بازی کردن
به ایتالیا داد و بوفونی که متخصص تک به تک گیری بود فقط دوتا تک به تک مستقیم خورد ، حالا اون دوتای دیگه مقصر دفاع .............
واسه توجیه این شکست باید بیاد چنین صحبت غیرمنطقی بکنه که عظمت خودشو کلااااااا" زیر سئوال بره !؟!؟!؟
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » سه شنبه جولاي 03, 2012 12:24 pm

مشاجره تند بالوتلي بابوفون بعداز فينال يورو 2012 :
يکي از روزنامه هاي ورزشي ايتاليا از مشاجره تند ' ماريو بالوتلي ' مهاجم جنجالي و 'جيان لوييجي بوفون' کاپيتان تيم ملي فوتبال اين کشور بعد از شکست آنها در فينال يورو 2012 خبر داد.
به گزارش منابع خبري، ايتاليا يکشنبه شب در بازي فينال يورو 2012 بانتيجه 4 بر 0 از اسپانيا شکست خورد.
روزنامه ايتاليايي''گازتا دلو اسپورت'' نوشته است که بعد از بازي، بالوتلي تقصير اين شکست را به گردن بازيکنان ملي پوش يوونتوس انداخته است.
بالوتلي بلافاصله بعد از به صدا درآمدن سوت پايان مسابقه به سمت رختکن تيم ايتاليا رفت، اما سپس براي شرکت در مراسم اهداي مدال ها به زمين بازگشت.
بعد از مراسم اهداي جوايز اعضاي تيم ايتاليا به رختکن رفتند و بر اساس گزارش روزنامه ايتاليايي، بالوتلي در جمع بازيکنان، يوونتوسي ها را مقصر اين شکست سنگين دانست. رفتاري که با واکنش کاپيتان ايتاليا مواجه شد و دو نفر با هم درگير شدند.
گازتا دلو اسپورت نوشته که اين مشاجره حدود 10 دقيقه ادامه داشته است.

==========

http://www.varzesh3.com/news.do?itemid= ... 9%88_2012_
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط damash_fsz » سه شنبه جولاي 03, 2012 12:39 pm

اسپانیا اصلا طرفدار نداره.همه چون دیدن داره جام میبره اومدن طرفدارش شدن نمونش هم خیلی از رفیقای خودم. که اینم از خصلت ایرانیاست که باد به پرچم هستن
یه زمانی هم همه طرفدار چلسی شده بودن چون داشت هی جام میگرفت.چرا اون وقتی که اسپانیا را به را حذف میشد طرفدار نداشت؟
اما ایتالیا همیشه با شخصیت بود و البته با طرفدارای خاص
به هر حال مبارک طرفدارای اندک اسپانیا باشه.ولی یادشون بمونه که این راهی که اینا دارن میرن ما خیلی وقت پیش رفتیم
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان