[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

نقل و انتقالات لیگ برتر / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط miladcivil » يکشنبه جولاي 01, 2012 10:33 pm

[quote:a78eea1b4e="popo131"]ابوالفضل حاجی‌زاده
زادروز ۱ شهریور ۱۳۶۰
زادگاه تبریز، ایران
قد ۱۷۵ سانتی‌متر
اطلاعات باشگاهی
باشگاه کنونی داماش گیلان
پُست مدافع[/quote:a78eea1b4e]

این اطلاعات بو دار هست ! حاجی زاده 100% بالای 185 cm قد داره . در هر صورت با وجود آبشک و سهرابی و حاجتی
ما به یه هافبک دفاعی دیگه نیاز داشتیم که مگنو بهترین بود ، چون بازیش با این 3 تا متفاوت بود ، البته آشوبی هم در
سطح این 3 هافبک ما هست ، من فکر میکنم حاجی زاده برای این پست میتونه مفید باشه . خوبیش اینه در صورت بروز
مشکل در قلب دفاع (خدای نکرده) میشه از رو ناچاری اونجا هم ازش بازی گرفت .
راستی در تمرین امروز علی عشوری زاد نبود ، اگه قراره حاجی زاده OK بشه ، عملا" عشوری زاد cancel میشه دیگه ؟!؟
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » دوشنبه جولاي 02, 2012 8:18 am

[color=black:10f8576089]پورحيدري: پيشنهادي از داماش نداشته‌ام

مديرفني تيم فوتبال استقلال گفت: پيشنهادي از داماش ندارم و سرپرست اين تيم نمي‌شوم.
[پورحيدري: پيشنهادي از داماش نداشته‌ام]

منصور پورحيدري در خصوص اين شايعه که قرار است سرپرست تيم داماش گيلان شود، اظهار داشت: چه کسي اين خبر را داده است؟ من خودم چنين پيشنهادي نداشتم. البته به عابديني علاقه مندم و به او ارادت دارم اما من در استقلال هستم و به تيم ديگري نمي روم. فوتبال تعطيل است و عده اي خبرسازي مي کنند.

وي در پاسخ به اين سؤال که چه تصميمي براي کميته فني استقلال دارد، عنوان کرد: منتظر هستم تا تيم بسته شود و سر قلعه نويي و فتح الله زاده هم خلوت شود. اصلا بايد ببينيم تشکيل کميته فني به نفع باشگاه هست يا خير. من بيشتر علاقه دارم که باشگاه بودجه اي را براي تيم هاي پايه هزينه کنار بگذارد. چون با اين وضعيت نقل و انتقالات واجب شده که باشگاهي مثل استقلال سالي دو سه بازيکن از تيم هاي پايه خود استفاده کند. اين يک نيازي است که در آينده لازم داريم.

مديرفني تيم استقلال در ارتباط با اظهارات فرهاد مجيدي عليه امير قلعه نويي گفت: من اين صحبت ها را نخواندم و شنيده ام. به هر حال کسي که حرفي مي زند حتما خودش هم پاسخگو است. من وارد اين مسائل نمي شوم. مجيدي بازيکن حرفه اي است و متعلق به استقلال است اما گاهي هم اختلاف سليقه پيش مي آيد و شايد در ناراحتي حرفي زده باشد.[/color:10f8576089]
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط raincityboy » دوشنبه جولاي 02, 2012 8:20 am

[color=black:d509d40855]آشوبي: استخاره بد آمد به گهر نرفتم/ حضورم در استقلال منتفي است
من با تراكتور توافق كرده بودم اما حرف مسوولان اين باشگاه به يك باره عوض شد و من هم حاضر نشدم بمانم

سايت گل – فرزاد آشوبي هافبك فصل گذشته تراكتورسازي تبريز بعد از عدم توافق با اين باشگاه هنوز تيم جديدش را انتخاب نكرده و حضورش در استقلال هم منتفي است.
آشوبي در گفت‌وگو با خبرنگار سايت گل در خصوص وضعيت فعلي‌اش و همچنين منتفي شدن حضورش در استقلال مي‌گويد:« فعلا به هيچ تيمي نزديك نيستم و با هيچ تيمي هم مذاكره نكردم. فكر مي‌كنم حضورم در استقلال هم منتفي باشد چون ديگر مذاكره‌اي صورت نگرفت.»
آشوبي در پاسخ به اين سوال كه فكر نمي‌كني خيلي ساده تراكتور را ترك كردي خاطرنشان مي‌كند:«من نمي‌توانستم با شرايط آنها كنار بيايم. من با تراكتور توافق كرده بودم اما حرف مسوولان اين باشگاه به يك باره عوض شد و من هم حاضر نشدم بمانم. حتي قبل از اينكه از تراكتور بروم چند پيشنهاد را به خاطر اين تيم رد كرده بودم ولي به هر حال الان با اين شرايط مواجه هستم و بايد ببينم چه مي‌شود.»
آشوبي در خصوص منتفي شدن حضورش در تيم فوتبال گهر زاگرس مي‌گويد:« پيشنهاد اين باشگاه را رد كردم. من براي رفتن به گهر استخاره كردم كه بد آمد و چون به استخاره اعتقاد دارم در نهايت از حضور در اين تيم منصرف شدم.»[/color:d509d40855]
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali126 » دوشنبه جولاي 02, 2012 8:33 am

در انتخاب بین ملوان و داماش
سهیل رحمانی به ملوان بازگشت

خبرگزاری فارس: پس از کش و قوس‌های زیاد بین تیم‌های ملوان و داماش بر سر استفاده از سهیل رحمانی چپ پا، باشگاه ملوان انزلی سهیل رحمانی را به این تیم بازگرداند.
خبرگزاری فارس: سهیل رحمانی به ملوان بازگشت

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، اخیرا تیم ملوان نام سهیل رحمانی بازیکن خوش اخلاق، چپ پا و بومی خود را در لیست بازیکنان مازاد قرار داد که تعجب همگان را برانگیخت.

با توجه به تعهد مدیران جدید باشگاه ملوان در هنگام خرید تیم برای استفاده از بازیکنان بومی به صورت ناگهانی چند نفر از بازیکنان بومی این تیم در لیست مازاد سرمربی قرار گرفتند که این مسئله در اواخر فصل نقل و انتقالات بوده و موجب لطمه خوردن به برخی از بازیکنان از جمله سهیل رحمانی خوش آتیه شد.

قبل از این اتفاقات چند باشگاه بزرگ کشور خواهان حضور رحمانی در تیم‌ خود بودند که سرمربی ملوان به وی وعده حضور مستمر در بازی‌های تیم را داده و از رفتنش به خارج از استان ممانعت کرد.

رحمانی نیز که تعصب زیادی به گیلان و بازی برای تیم‌های استان خود دارد این پیشنهاد پورغلامی را پذیرفت و به تمرین در ملوان ادامه داد تا اینکه پس از خرید باشگاه ملوان توسط هدایتی و آوردن چندین بازیکن غیر بومی عرصه بر جوانان آینده‌دار بومی تنگ شده و در بدترین شرایط عذر برخی از آنها خواسته شد و در این شرایط سهیل رحمانی با علاقه‌مندی نسبت به تیم گیلانی بر سر تمرینات داماش حاضر شد و نظر هرندی سرمربی این تیم را به خود جلب کرد.

از آنجا که داماش در پست دفاع چپ بازیکن شاخصی را نداشت، قرار بر این شده تا از رحمانی به صورت فیکس در این پست استفاده شود.

مدیران ملوان پس از موفقیت رحمانی در مدت حضور کوتاه خود در داماش به فکر افتادند تا بار دیگر او را به این تیم برگردانند و با توجه به باقیمانده قرارداد یکساله رحمانی با ملوان به وی رضایت‌نامه حضور در تیم داماش داده نشد و رحمانی دوباره به این تیم بازگشت و از امروز بر سر تمرینات ملوان حاضر شد.
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » دوشنبه جولاي 02, 2012 9:09 am

اومد اینجا برای اونا شیرین شد /8/

مسئولان باشگاه نباید بزارن هرکسی ازتیم استفاده ابزاری کنه.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه جولاي 02, 2012 9:45 am

[quote:5bd3bc91c9="ali126"]در انتخاب بین ملوان و داماش
سهیل رحمانی به ملوان بازگشت

خبرگزاری فارس: پس از کش و قوس‌های زیاد بین تیم‌های ملوان و داماش بر سر استفاده از سهیل رحمانی چپ پا، باشگاه ملوان انزلی سهیل رحمانی را به این تیم بازگرداند.
خبرگزاری فارس: سهیل رحمانی به ملوان بازگشت

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، اخیرا تیم ملوان نام سهیل رحمانی بازیکن خوش اخلاق، چپ پا و بومی خود را در لیست بازیکنان مازاد قرار داد که تعجب همگان را برانگیخت.

با توجه به تعهد مدیران جدید باشگاه ملوان در هنگام خرید تیم برای استفاده از بازیکنان بومی به صورت ناگهانی چند نفر از بازیکنان بومی این تیم در لیست مازاد سرمربی قرار گرفتند که این مسئله در اواخر فصل نقل و انتقالات بوده و موجب لطمه خوردن به برخی از بازیکنان از جمله سهیل رحمانی خوش آتیه شد.

قبل از این اتفاقات چند باشگاه بزرگ کشور خواهان حضور رحمانی در تیم‌ خود بودند که سرمربی ملوان به وی وعده حضور مستمر در بازی‌های تیم را داده و از رفتنش به خارج از استان ممانعت کرد.

رحمانی نیز که تعصب زیادی به گیلان و بازی برای تیم‌های استان خود دارد این پیشنهاد پورغلامی را پذیرفت و به تمرین در ملوان ادامه داد تا اینکه پس از خرید باشگاه ملوان توسط هدایتی و آوردن چندین بازیکن غیر بومی عرصه بر جوانان آینده‌دار بومی تنگ شده و در بدترین شرایط عذر برخی از آنها خواسته شد و در این شرایط سهیل رحمانی با علاقه‌مندی نسبت به تیم گیلانی بر سر تمرینات داماش حاضر شد و نظر هرندی سرمربی این تیم را به خود جلب کرد.

از آنجا که داماش در پست دفاع چپ بازیکن شاخصی را نداشت، قرار بر این شده تا از رحمانی به صورت فیکس در این پست استفاده شود.

مدیران ملوان پس از موفقیت رحمانی در مدت حضور کوتاه خود در داماش به فکر افتادند تا بار دیگر او را به این تیم برگردانند و با توجه به باقیمانده قرارداد یکساله رحمانی با ملوان به وی رضایت‌نامه حضور در تیم داماش داده نشد و رحمانی دوباره به این تیم بازگشت و از امروز بر سر تمرینات ملوان حاضر شد.[/quote:5bd3bc91c9]

فکر می کنم باید مازیار یکم توضیح بده در مورد درستی یا نادرستی این خبر ... چون یادمه می گفت یک صحبت هایی باهاش داشت و بعدا اعلام می کنه ... شاید الان وقتش باشه ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه جولاي 02, 2012 9:49 am

[color=black:301ab28327]1-سهیل رحمانی دوست نداشت به ملوان برگرده اما پورغلامی که دید رحمانی داره میاد به داماش اجازه صدور رضایت نامش رو نداد . حتی رحمانی یکی از بازیکنان رو واسط کرد تا رضایتنامه رو براش بگیره اما به هر حال...!

2- از اول هم آمدن پورحیدری برام عجیب بود چون شنیده بودم نجفی که در داماش تهران حضور داشته ، اسمش به عنوان جایگزین ابراهیمی مطرح شده .[/color:301ab28327]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه جولاي 02, 2012 9:59 am

[quote="MEHRDAD"][color=black]1-سهیل رحمانی دوست نداشت به ملوان برگرده اما پورغلامی که دید رحمانی داره میاد به داماش اجازه صدور رضایت نامش رو نداد . حتی رحمانی یکی از بازیکنان رو واسط کرد تا رضایتنامه رو براش بگیره اما به هر حال...!

دیگه این انزلی چی ها داره شورشو در میارند ، اون از ماجرای بابا هدایتی شون این هم از رحمانی ، آخه آدم اینقدر بخیل و کم نظر ؟!
حالا دیگه کار بجای رسیده که پورغلامی هم برای ما ابوعطا می خونه !!
فعلاً دو هیچ به نفع اونا تا بعد
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه جولاي 02, 2012 10:30 am

ثبت قرارداد 29 بازيکن سرخابي درهيات فوتبال

فصل نقل و انتقالات دوازدهمين دوره ليگ برتر باشگاه هاي ايران در حالي از 28 ارديبهشت آغاز شده که تاکنون قرارداد 16 بازيکن تيم پرسپوليس و 13 بازيکن تيم استقلال در هيات فوتبال استان تهران به ثبت رسيده است.
[ثبت قرارداد 29 بازيکن سرخابي درهيات فوتبال]

در حاليکه اعضاي تيم‌ هاي ليگ برتري تا 17 تيرماه فرصت دارند تا قراردادهاي خود را در هيات هاي فوتبال سراسر کشور ثبت کنند از پنج تيم تهراني استقلال، پرسپوليس، راه آهن، نفت و پيکان تاکنون در مجموع قرارداد 62 بازيکن در هيات فوتبال اين استان ثبت شده است.

در فصل نقل و انتقالات ليگ برتر تاکنون محمد قاضي، مهرداد پولادي، شهاب گردان، جواد کاظميان، محسن بنگر، سيدجلال حسيني، حسين ماهيني، غلامرضا رضايي، عليرضا نورمحمدي، محمد نوري، سامان آقازماني، هادي نوروزي، محمدرضا خانزاده، حميدرضا علي عسگري، کريم انصاي فرد و افشين اسماعيل زاده قراردادهاي جديدي را با باشگاه پرسپوليس ثبت کرده اند.

قرارداد آقازماني، خانزاده، انصاري فرد و اسماعيل زاده با باشگاه پرسپوليس سه ساله، قاضي، پولادي، ماهيني، رضايي، نوروزي، علي عسگري دو ساله و قرارداد گردان، کاظميان، بنگر، حسيني، نورمحمدي و نوري نيز يکساله است.

از باشگاه استقلال نيز ايمان مبعلي، هاشم بيک زاده، اميرحسين صادقي، ميلاد ميداودي، ميثم بائو، سياوش اکبرپور، سيدامين منوچهري، آرش برهاني، فريدون زندي، سيدمهدي رحمتي، محمد محمدي، جي لويد ساموئل و محمد انصاري بازيکناني هستند که با حضور در هيات فوتبال استان تهران قرارداد خود را با آبي پوشان ثبت کرده اند.

قرارداد منوچهري و انصاري با باشگاه استقلال سه ساله، اکبرپور دو ساله و قرارداد مبعلي، بيک زاده، صادقي، ميداودي، بائو، برهاني، زندي، رحمتي، محمدي و ساموئل نيز يکساله است.

اردشير (امير) قلعه نويي سرمربي آبي پوشان قراردادي دو ساله با باشگاه استقلال به ثبت رسانده و ديگر اعضاي کادر فني اين تيم شامل مجيد صالح، ستار همداني، کريم بوستاني و حمداله (حميد) بابازاده نيز قراردادهاي يکساله خود را با باشگاه استقلال ثبت کردند.

همچنين هادي شکوري، سوشا مکاني، مصطفي مهدوي، حامد فلاح زاده، محمدحسين مهرآزما، ميثم آقابابايي، مهدي خيري، بهمن کاملي، وحيد حمدي نژاد، وريا غفوري، ايمان موسوي، حميد طاهري فرد، وفا همخامنش، حسين اماميان، مرتضي پورعلي گنجي و عليرضا بيرانوند 16 بازيکني هستند که قراردادهاي آنان با باشگاه نفت تهران در هيات فوتبال اين استان ثبت شده است.

قرارداد کاملي، غفوري، طاهري فرد، هخامنش، اماميان، پورعلي گنجي و بيرانوند با باشگاه نفت تهران دو ساله و قرارداد شکوري، مکاني، مهدوي، فلاح زاده، مهرآزما، آقابابايي، خيري، حمدي نژاد و موسوي يکساله است.

منصور ابراهيم زاده سرمربي سابق تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان که در فصل پيش رو هدايت تيم نفت تهران را بر عهده خواهد داشت به همراه کريم قنبري و [color=red:45a6b7993b][size=24:45a6b7993b]حميد خداداد کاشي[/size:45a6b7993b][/color:45a6b7993b] مربيان اين تيم نيز قراردادهاي خود را به مدت يکسال با باشگاه نفت تهران در هيات فوتبال اين استان به ثبت رساندند.

از باشگاه پيکان تهران نيز که از ليگ دسته اول به ليگ برتر صعود کرده است تاکنون قرارداد فابيو دوزسانتوز، جلال کاملي فرد، صادق گشني، حميدرضا طهماسبي، رضا يادگاري، مصطفي عاقلي، محمد گرجي زاده، علي ميرشفعيان، روح الله سلطاني، رضا طاهري، حسين شهبازي، مسعود ميکائيلي، سيدحسين حسيني، علي اکبر فرهنگ، نادر احمدي، عيسي آل کثير و علي سالارخاني در هيات فوتبال تهران ثبت شده است.

قرارداد گشني، عاقلي، گرجي زاده، طاهري، شهبازي، حسيني، فرهنگ، احمدي و آل کثير سه ساله، سالارخاني دو ساله و قرارداد دوزسانتوز، کاملي فرد، طهماسبي، يادگاري، ميرشفيعيان، سلطاني، و ميکائيلي نيز يکساله است.

در حاليکه مهلت نقل و انتقالات ليگ برتر دوازدهم پنج روز ديگر به پايان مي رسد هنوز قرارداد هيچ بازيکن يا مربي از تيم راه آهن تهران در هيات فوتبال اين استان ثبت نشده است.

همچنين با کناره گيري ''علي دايي'' و ''مصطفي دنيزلي'' از سرمربيگري تيم هاي راه آهن و پرسپوليس، هنوز وضعيت کادر فني اين تيم ها نامشخص است، که اين موضوع مي تواند به نوعي در سطح اول فوتبال ايران بي سابقه باشد.

پس خداداد هم پرید ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط damash_city » دوشنبه جولاي 02, 2012 11:42 am

[b:774b5267a5]جهانبخش: پرسپوليس منتفي شد

90 : در حال حاضر عليرضا جهانبخش هافبك جوان داماش
در اردوي تيمملي جوانان حضور دارد و به همين دليل در
تمرينات تيمش شركت نميكند. البته كماكان بحث رفتن او
به پرسپوليس مطرح است و مشخص نيست كه فصل آينده
كاپيتان تيمملي جوانان، پيراهن چه تيمي را بر تن كند. در اين
راستا با او تماس گرفتيم جهانبخش گفت: با توجه به آخرين
صحبتي كه باآقاي عابديني انجام دادهام تا حدود زيادي
پاسخ او منفي بود و فكر ميكنم ديگر رفتنم به پرسپوليس
منتفي شده باشد. ظاهرا داماش به من نياز دارد و نميخواهد
رضايتنامهام را صادر كند.
[/b:774b5267a5]
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط ali126 » دوشنبه جولاي 02, 2012 12:20 pm

منتفي شدن حضور جباري و توافق اوليه با نکونام

مسئولان باشگاه استقلال با کاپيتان تيم ملي به توافق اوليه رسيده‌اند و قرار است طي 48 ساعت آينده تکليف نهايي حضور وي در اين تيم مشخص شود. در صورتي که استقلال بتواند با جواد نکونام به توافق نهايي برسد، حضور خلعتبري در اين تيم منتفي خواهد شد.
[منتفي شدن حضور جباري و توافق اوليه با نکونام]

مسئولان باشگاه استقلال در طول فصل نقل و انتقالات مذاکراتي را با مجتبي جباري هافبک مياني اين تيم داشتند تا وضعيت او براي حضور در دوازدهمين دوره رقابتهاي ليگ برتر مشخص شود.

حتي امير قلعه نويي سرمربي آبي پوشان نيز در گفتگوهايش اعلام کرد در صورتي که جباري در تمرينات شرکت کند، جزو بازيکنان اين تيم محسوب خواهد شد اما بازيکن خبرساز فصل نقل و انتقالات به تمرينات نرفت.

يکي از مسئولان باشگاه استقلال که خواست نامي از او برده نشود در گفتگو با خبرنگار مهر از منتفي شدن حضور مجتبي جباري در اين تيم براي فصل آينده خبر داد و تاکيد کرد که با وجود انتظار چند هفته اي باشگاه، اين بازيکن حاضر به حضور در تمرينات نشده و کادر فني و مديريتي ديگر نظري روي او ندارد.

در اين ميان علي فتح الله زاده مذاکرات خود با جواد نکونام و محمدرضا خلعتبري را طي روزهاي گذشته پيگيري کرده است. هر چند حضور نکونام به واسطه قراردادي که با اوساسونا دارد کمي سخت است، اما يک منبع آگاه از توافق اوليه فتح الله زاده با اين بازيکن و باشگاه اوساسونا خبر داد.

قرار است در 48 ساعت آينده وضعيت قرارداد جواد نکونام با باشگاه استقلال مشخص و نهايي شود. در صورتيکه اين باشگاه بتواند با نکونام و باشگاه اوساسونا به توافق نهايي برسد، حضور خلعتبري در اين تيم منتفي خواهد شد چرا که استقلال توانايي مالي براي جذب اين دو بازيکن را ندارد.
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه جولاي 02, 2012 3:59 pm

اس اس ها ، بايد تو خواب ببينند كه نكونام امده اس اس
مگه عقلش كم هست كه بازي در ليگ قهرمان اروپا رو ول كنه بياد تو ليگ يك كشور درجه دو آسيايي توپ بزنه ؛ شايد روز پيري سري به ليگ ايران بزنه .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط gilak_boy » دوشنبه جولاي 02, 2012 4:41 pm

شایدم دیدی یهو استقلالی شد !
نماد کاربر
gilak_boy
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 02, 2012 12:00 am

پستتوسط 777 » دوشنبه جولاي 02, 2012 5:36 pm

رودريگو توزي استقلالي شد

هافبک تهاجمي فصل گذشته تراکتورسازي به تيم فوتبال استقلال پيوست.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران، رودريگو توزي که فصل گذشته در تراکتورسازي شاگرد امير قلعه‌نويي بود، با مديران باشگاه استقلال به توافق رسيد و فصل آينده هم در تيم قلعه‌نويي بازي خواهد کرد.

توزي به زودي قراردادش را در هيات فوتبال تهران ثبت مي‌کند.
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط meraj130 » دوشنبه جولاي 02, 2012 6:02 pm

با این وضعیت دوتا جای خالی از سهمیه های لیگ برتری برای ما باقی موند و به نظر من میتونیم با دو بازیکن لیگ برتری و یک خارجی پرش کنیم .

یه مهاجم مثل : عمادرضا یا اولادی
یه گلر : مثل طالبلو یا خارجی
یه دفاع راست : مثل کعبی یا خارجی

و باری هافبک چپ هم به نظر من میشه از نیکبخت استفاده یا اینکه مهرزاد معدنچی که آزاد هم هست. و معدنچی بهترم هست به نظر من

اگه بتونیم همچین بازیکن هایی بگیریم تیممون حتما جز 4 تا تیم اول لیگ میشه.
ایشالا هرچی سریعتر کار باشگاه حل بشه که بتونیم به هدفمون برسیم .

راستی الان اخبار گفت حداکثر تا اواخر تیر ماه پرونده اختلاس بسته میشه و تکلیفش روشن
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 1 مهمان