[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تاپیک ویژه جام ملت های اروپا یورو 2012

تاپیک ویژه جام ملت های اروپا یورو 2012

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

بخت کدام تیم برای قهرمانی یورو 2012 را بیشتر می دانید؟

اسپانیا
18
30%
آلمان
11
18%
انگلیس
7
12%
ایتالیا
16
27%
پرتغال
4
7%
جمهوری چک
0
بدون راي
فرانسه
1
2%
یونان
3
5%

کل آرا : 60

پستتوسط only_abarar » پنج شنبه ژوئن 28, 2012 10:41 pm

کیا بودن که میگفت ایتالیا شانس نداره؟؟؟!!!فقط اگه توتی هم تو این تیم بود این تیم رویایی بود!اسپانیا با بازی ضعیف دیشبش هیچ شانسی نداره
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط hatam » جمعه ژوئن 29, 2012 3:00 am

امیدوارم ایتالیا قهرمان بشه 8)
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » جمعه ژوئن 29, 2012 6:22 am

ایتالیا چی بوکووووود؟ دمش گرم.الان فقط وقت مسخره کردن رفقاست.
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط zxzx » جمعه ژوئن 29, 2012 6:31 am

داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط meelad » جمعه ژوئن 29, 2012 6:46 am

تیم فوتبال ایتالیا موفق شد با نتیجه 2 بر یک مقابل آلمان به پبروزی برسد تا راهی فینال چهاردهمین دوره جام ملت‌های اروپا شود و دیداری تکراری را مقابل اسپانیا برگزار کند.

فیلیپ لام کاپیتان ژرمن‌ها پس از پایان این دیدار اظهار داشت: این شکست برای ما بسیار تلخ بود. تقصیر خودمان بود چرا که اشتباه‌های مرگبار و کشنده‌ای را مرتکب شدیم.

وی افزود: برای جبران نتیجه تلاش زیادی کردیم و به دنبال تغییر نتیجه بودیم اما دیگر خیلی دیر شده بود.

کاپیتان آلمان عنوان کرد: ایتالیا بازی تاکتیکی خوبی را به نمایش گذاشت. ما هم شانس‌های زیادی را از دست دادیم و در نهایت با جام وداع کردیم.
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط meelad » جمعه ژوئن 29, 2012 6:46 am

یواخیم لو سرمربی ژرمن‌ها پس از این دیدار اظهار داشت: ایتالیا مقابل ما خیلی خوب ظاهر شد و آن‌ها تیمی درجه یک بودند.

آلمان‌ها رکورد 15 برد متوالی را با باخت مقابل ایتالیا از دست دادند.

سرمربی آلمان افزود: ما در نیمه اول اشتباهات زیادی داشتیم و با دریافت دو گل در این نیمه مجازات سختی را متحمل شدیم و شب ناامیدکننده‌ای را سپری کردیم.

لو در ادامه به تمجید از ماریو بالوتلی هم پرداخت و گفت: بالوتلی یک بازیکن خوب و با استعداد است و ما این موضوع را می‌دانستیم. او توانست از روی اشتباهات ما دو گل را وارد دروازه آلمان بکند و درنهایت این گل‌ها باعث شکست ما شد.

یواخیم لو درباره ترکیب تیمش هم گفت: گومز پیش از این برای ما 3 گل به ثمر رسانده بود و پودولسکی هم نقش موثری در تیم ایفا کرده بود. به نظر من درست بود که هر دوی آن‌ها را در کنار هم بازی بدهم.
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط meelad » جمعه ژوئن 29, 2012 6:47 am

آندره‌آ پیرلو در پایان این دیدار بار دیگر توانست عنوان بهترین بازیکن میدان را از آن خود کند. وی گفت: همواره سعی کرده‌ام بهترین بازی‌هایم را برای تیم به نمایش بگذارم. پس از جام جهانی دچار مشکل شدیم و نتوانستیم موفقیتی بدست آوریم ولی اکنون توانسته‌ایم به فینال این تورنمنت برسیم و برای حضور در آن آماده می‌شویم.

پیرلو افزود: به اعتقاد من هنوز هیچ کاری انجام نداده‌ایم. در حال حاضر شرایط ما بدین شکل است که به رم رفته و پاپ را نبینیم. اکنون در فینال حضور داریم و باید آن را با پیروزی پشت سر بگذاریم. در فینال نیز باید با روحیه‌ای همانند دیدار با آلمان ظاهر شویم. درست مانند قدرت ذهنی و روحی که در 2 دیدارمان برابر انگلیس و آلمان به نمایش گذاشتیم.
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط meelad » جمعه ژوئن 29, 2012 6:47 am

لاجوردی‌پوشان باید یک‌شنبه شب در اوکراین به مصاف اسپانیا بروند و شاگردان پرندلی در آستانه افتخار بزرگی قرار گرفته‌اند.

چزاره پرندلی سرمربی ایتالیا پس از پایان این بازی اظهار داشت: خوشحالم که این پیروزی بدست آمد. ما در 15 دقیقه پایانی دو موقعیت مسلم گلزنی را از دست دادیم و می‌توانستیم قبل از اینکه فشار زیادی را تحمل کنیم، نتیجه را 3 بر صفر به نفع خودمان بکنیم. اما در مجموع عملکرد فوق‌العاده‌ای داشتیم.

بالوتلی دو گل زیبا برای ایتالیا به ثمر رساند و بدون شک یکی از قهرمانان آتزوری بود. پرندلی در این‌باره به تمجید از مهاجم تیمش پرداخت و گفت که زندگی حرفه‌ای بالوتلی تازه آغاز شده است.

وی درباره دیدار این تیم مقابل اسپانیا نیز گفت: اسپانیا تیم حرفه‌ای و باتجربه‌ای است اما ما هم در فینال با قدرت به مصاف این تیم خواهیم رفت.

سرمربی ایتالیا خاطرنشان کرد: نکته مهم این است که همه درباره ایتالیا با احترام صحبت می‌کنند.
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط meelad » جمعه ژوئن 29, 2012 6:48 am

ماریو بالوتلی مهاجم آتزوری در این دیدار 2 گل ارزشمند و زیبا به ثمر رساند تا پایه‌گذار پیروزی تیمش مقابل ژرمن‌های مغرور باشد.

وی پس از پایان این بازی گفت: بهترین شب زندگی‌ام را سپری کردم و امیدوارم در دیدار یک‌شنبه شب مقابل اسپانیا بهتر هم بشود.

وی گفت: پس از پایان بازی به طرف مادرم رفتم و این لحظه بهترین زمان زندگی‌ام بود. به مادرم گفتم که این گل‌ها را تقدیم شما می‌کنم.

بالوتلی عنوان کرد: سعی خواهم کرد بهترین گلزن این جام لقب بگیرم و تمام تلاشم را برای رسیدن به این عنوان انجام خواهم داد.
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط damashmylove2 » جمعه ژوئن 29, 2012 8:09 am

حضور تيم ملي ايتاليا در جام کنفدراسيون ها

هرنتيجه اي که در ديدار فينال يورو2012 رقم بخورد، ايتاليا در جام کنفدراسيونها شرکت خواهد کرد .

تيم ملي ايتاليا باقطعي کردن صعودش به بازي فينال يورو2012، بليط حضور در رقابتهاي جام کنفدراسيون هاي 2013 برزيل را به دست آورد.

حالا چه آتزوري بتواند در فينال يورو2012 اسپانيا را شکست دهد و چه موفق به اين کار نشود، در جام کنفدراسيون ها حضور خواهد يافت و حضور اين تيم دراين رقابتها، مستقل از نتيجه اي است که در بازي فينال رقم خواهد خورد. چرا که اسپانيا به عنوان تيم قهرمان دنيا گام به اين رقابتها خواهد گذاشت و از همين رو، حتي در صورت ناکامي ايتاليا در کسب عنوان قهرماني، نمي توان اسپانيا را به عنوان قهرمان اروپا نيز در جام کنفدراسيون ها ديد. از همين رو، بازهم ايتاليا مي تواند در اين رقابتها شرکت کند.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » جمعه ژوئن 29, 2012 8:25 am

دلبوسکه درآستانه ثبت رکوردي تاريخي بنام خود

اگر تيم ملي فوتبال اسپانيا بتواند براي دومين بار پياپي قهرمان جام ملتهاي اروپا شود ، سرمربي اين تيم يک رکورد تاريخي به نام خود ثبت خواهد کرد.

تيم اسپانيا در يورو 2008 با مربيگري لوئيس آراگونس قهرمان شد اما قهرماني دوباره اين تيم مي تواند نام ويسنته دل بوسکه را در تاريخ فوتبال جهان به يک رکورد مهم مفتخر سازد.

در اينصورت دل بوسکه 61 ساله با توجه به قهرماني تيم اسپانيا در جام جهاني 2010 ، تنها مربي خواهد بود که توانسته قهرماني جام ملتهاي اروپا ، جام جهاني و ليگ قهرمانان اروپا را فتح کند.

البته اسپانيا نيز اولين تيمي در تاريخ خواهد بود که در فتح رقابتهاي مهم بين المللي متوالي هت تريک کرده است. دل بوسکه 4 سال قبل پس از يورو 2008 هدايت تيم اسپانيا را بر عهده گرفت و رکورد ديگر او مي تواند کسب عنوان قهرماني توام جام جهاني و جام ملتهاي اروپا باشد.افتخاري که تنها هلموت شوئن آلماني با قهرماني در يورو 72 و جام جهاني 1974 کسب کرده است.

دل بوسکه قبلا موفق شده بود رئال مادريد را در سالهاي 2000 و 2002 قهرمان اروپا کند و اين تيم را در سال 2003 قهرمان ليگا کرد اما سپس برکنار شد تا کارلوس کي روش پرتغالي جايش را بگيرد.

دل بوسکه گفت :« هر کسي داستان زندگي خود را دارد و من نمي خواهم آنچه در گذشته اتفاق افتاده را به ياد بياورم. اما برکناري من از مربيگري رئال براي من بسيار دردناک بود. زيرا اگر من مربي نالايقي بودم و به اندازه کافي خوب کار نکرده بودم ، آنوقت حرفي نداشتم.»
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط amir131 » جمعه ژوئن 29, 2012 8:50 am

طرفدار های ایتالیا حتما این رو دانلود کنید...

| Resolution: 720*480 | Format: mp4 | Runtime: 6 minutes | Size: 155 MB |
| Commentator: Adel Ferdosipour |
http://www.mediafire.com/?e4xfiyyqic1yhkl

-بازم پیرلو man of the match شُد، هر بازی که میشه پیرلو رو مقایسه می کنن با هافبک تیم حریف ، ژاوی ، مودریچ ، جرارد ، اوزیل ... اما انصافا کدوم یکی کیفیت پیرلو رو به نمایش گذاشته؟ هِی مقایسه می کنن /4/

هر شش سال یک بار، حضور در یک فینال معتبر

1994: فینال جام جهانی، شکست در مقابل برزیل (ضربات پنالتی)

2000: فینال یورو، شکست در مقابل فرانسه (قانون گل طلایی)

2006: فینال جام جهانی، پیروزی در مقابل فرانسه (ضربات پنالتی)

2012: فینال یورو، در مقابل اسپانیا [نوبتی هم باشه نوبت ایتالیاست..]

کاسانو و پسرش ♥

النا سردوا(همسر بوفون)و بچه های جی جی

بالوتلی پس از بازی با آلمان :

_ بهترین لحظه برای من وقتی بود که پس از پایان بازی به سمت مادرم رفتم و به او گفتم که این گل ها برای اوست.

_ زمان زیادی برای این لحظه صبر کردم،مادر من دیگر جوان نیست ونمی تواند مسافرت طولانی داشته باشد و خیلی خوشحالم که اورا اینجا میبینم، پدرم نیز در بازی فینال در کیف حضور خواهد داشت .

_ قبل از بازی مادرم،برادرانم،خواهرم و بهترین دوستم در کنار زمین حضور داشتند عزیزترین و نزدیکترین افراد در زندگی من.

_ پاس انتونیو کاسانو فوق العاده بود همینطور پاس زیبای مونتولیوو، می خواهم آقای گل این جام شوم .

_ بخاطر کارت زردی که پس از درآوردن پیراهنم گرفتم کسی عصبانی نبود،آنها به هیکل من حسادت می کردند

_ هر دو گل من بسیار مهم بود و به ما کمک کرد که برنده ی این بازی باشیم .

_ دچار گرفتگی عضله شده بودم و کمی هم خسته بودم اما به مربی گفتم 5 دقیقه صبر کند ولی بازیکن تعویضی آماده شده بود و این خوب است .

_ می خواهم برای بازی کردن به ایتالیا برگردم؟در حال حاضر نه. می خواهم در انگلستان بمانم هواداران منچسترسیتی مرا دوست دارند حتی با وجود اینکه ما آنها را حذف کردیم .

_ این شگفت انگیزترین شب زندگی من بود،امیدوارم یک شنبه بهتر از این باشد .

_ فراموش نکنید که ما تنها تیمی هستیم که به اسپانیا گل زده ایم،ما ثابت کردیم با آنها برابریم اگر بهتر از آنها نباشیم و می خواهیم برنده باشیم .

کیه لینی پس از بازی با آلمان :

_ در 10 روز گذشته بودن در اینجا فقط یک رویا بود بخاطر همین از کادر پزشکی که باعث شدند که من خیلی زود به ترکیب تیم برگردم تشکر می کنم .

_ ما و میلیون ها ایتالیایی در رویا زندگی می کنیم ، می خواهیم این رویا را حفظ و در روز یک شنبه آنرا به حقیقت تبدیل کنیم.

_ اعتقاد داشتیم که می توانیم در این بازی پیروز شویم و آلمان را به زحمت انداختیم .

_ آنها بازیکنان بزرگ و خطرناکی داشتند اما ما در دفاع خوب بودیم و می توانستیم 3 - 0 پیروز شویم .

_ ما در پله ی اول هستیم و باید قله را فتح کنیم.

بونوچی پس از بازی با آلمان :

_ همه ی تیم خوب بودند، درکار هجومی و دفاع نمایش خوبی داشتیم.

_ یک شنبه خیلی نزدیک است و ما می خواهیم برنده ی این جام باشیم .

_ بازی با اسپانیا آسان نیست،آنها بیشتر از عمق حرکت می کنند اما در مرحله ی گروهی نشان دادیم می توانیم با آنها مقابله کنیم .

_ در بازی فینال مربی تصمیم میگیر از چه سیستمی استفاده کند اما ما برای هر سیستمی آماده هستیم .

پیرلو پس از بازی با آلمان :

_ همیشه سعی کرده ام در تیمی که بازی می کنم بهترین بازی ها را انجام دهم،بعد از جام جهانی مشکلاتی داشتیم اما حالا ما به فینال رسیده ایم و می خواهیم برنده ی آن باشیم.

_ هنوز کار خاصی انجام نداده ایم، باید همان طرز فکر ونگرشی که در بازی با انگلیس و آلمان نشان دادیم دوباره در فینال تکرار کنیم ما به برد در فینال نیاز داریم.

_ شباهت هایی بین جام جهانی 2006 و این بازی ها وجود دارد، می خواهیم آن حس را دوباره تجربه کنیم و آماده ی یک فینال بزرگ هستیم .

بوفون:
- ما نمی تونیم با آتیش بازی کنیم، اونم بعد از چنین علمکردی.
- ما داریم برای یه چیز پرستِیز و یونیک بازی می کنیم، درست نیست دقایق پایانی رو اینطور پر از خطر کنیم.
- اگر آلمان خوش شانس بود و یه گل می زد بازی 2-2 می شد و می تونستیم براحتی توی وقت های اضافه 9-2 شکست بخوریم !
- من همیشه به عملکرد و رفتار نگاه می کنم نه برد و باخت. ما تیم جوانی هستیم، به جز یکی دو بازیکن مسن بقیه جوان هستند و باید یاد بگیرند !
- برای من به عنوان یکی از بزرگتر ها این وظیفه است که بهشون بفهمونم این چیزا رو.
- ما بازی فوق العاده ای کردیم و می تونستیم حتی با نتیجه بهتری پیروز بشیم. اما برای تغییر یک بازی چیز زیادی لازم نیست. خوشبختانه امشب خوش شانس بودیم.
- چند تا توپ کمانه کرده بود که ما خیلی شانس آوردیم گل نشدن. ما باید بشینیم این بازی رو فراتر از نتیجه بررسی کنیم.
- می دونم خیلی ها هستند که من رو دوست دارند، من هم دوست دارم با عملکرد جواب عشق اونا رو بدم. من فقط وقتی لبخند می زنم که پیروز شده باشیم، ولی ما هنوز پیروز نشدیم.
- قبل ازین بازی من اصلا نخوابیدم. ولی مشغول مطالعه حریف هم نبودم. من دیشب یک ساعت و نیم تو یوتیوب داشتم کلیپ های جشن مردممون رو توی خیابون ها بعد از بازی با انگلیس می دیدم. و این به من انرژی می داد.
- می تونم تصور کنم الان چه حالی دارند !
================================================== =======
یواخیم لو :

_ آنها ما را بخاطر اشتباه هایی که داشتیم مجازات کردند، ایتالیا تیم درجه ی یکی بود.

_ بالوتلی بازیکن با استعدادی است و ما این را می دانستیم،او با 2 گل ما را مجازات کرد .

_ می توانستم از ترکیب دیگری استفاده کنم، گومز 3 گل زده بود پودولسکی هم زننده ی 2 گل بود بخاطر همین آنها را در کنار هم قرار دادم .

حرکت زیبای پیرلو در انتهای بازی

خداحافظ خود شیفتگان مغرور
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط damash_city » جمعه ژوئن 29, 2012 12:58 pm

کافه سینما :چند جمله از گزارش جواد خیابانی در مسابقه شب گذشته ایتالیا و آلمان:

بالوتلی علیرغم اینکه بیست و یک سالشه بازیکن جوونی به نظر میاد.

جنس تور باید خیلی عالی باشه که مقابل این توپ پاره نشد.

اشک تو چشمای طرفداران آلمان غوطه می خوره!

اوزیل میتونه با انفجار خودش باعث برد آلمان بشه.

حالا یه ضربه ای تمام نکننده از بازیکن ایتالیا!

امیدوارم از دیدن این بازی زیبا رضایت برده باشین!

با این نتیجه فینال رو احتمالاً ایتالیا و اسپانیا بازی خواهند کرد
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه ژوئن 29, 2012 1:30 pm

ماريو از يك پدر و مادر غنايي در سيسيل متولد شد ولي پس از اينكه والدينش اونو رها كردند ، خانواده بارتولي اونو بزرگ كردند ، منظور اون از پدر و مادرش ، همان پدر مادر ايتاليايش هست .توي عكسي هم كه دوستمان زحمتش رو كشيد اين نكته مشخص هست .
واقعاً بعضي از كارها جاي تحسين داره توي قلب اروپا بزرگ كردن يك پسر سياه پوست ،خيلي سعه صدر مي خواد ، حالا اگه انگليس يا فرانسه و حتي هلند بود بدليل مهاجرت بيش از حد آفريقايي ها به اونجا ، اين كار بعيد نبود اما تو ايتاليا يك بحث ديگرست ، منم اميدوارم ايتاليا قهرمان بشه .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط abere » جمعه ژوئن 29, 2012 3:49 pm

[align=center:086b303757][color=red:086b303757][b:086b303757] المان ، ایتالیا (گزارش تصویری ) [/b:086b303757] [/color:086b303757][/align:086b303757]
[align=center:086b303757] [img:086b303757]http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/Comp_Matches/01/83/58/60/1835860_w2.jpg[/img:086b303757]
[img:086b303757]http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/Comp_Matches/01/83/58/85/1835885_w2.jpg[/img:086b303757]
[img:086b303757]http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/Comp_Matches/01/83/58/78/1835878_w2.jpg[/img:086b303757]
[img:086b303757]http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/Comp_Matches/01/83/59/31/1835931_w2.jpg[/img:086b303757]
[img:086b303757]http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/Comp_Matches/01/83/59/40/1835940_w2.jpg[/img:086b303757]
[img:086b303757]http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/Comp_Matches/01/83/59/62/1835962_w2.jpg[/img:086b303757]
[img:086b303757]http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/Comp_Matches/01/83/59/99/1835999_w2.jpg[/img:086b303757]
[img:086b303757]http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/Comp_Matches/01/83/61/29/1836129_w2.jpg[/img:086b303757]
[img:086b303757]http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/Comp_Matches/01/83/61/13/1836113_w2.jpg[/img:086b303757]
[img:086b303757]http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/Comp_Matches/01/83/60/41/1836041_w2.jpg[/img:086b303757]
[img:086b303757]http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/Comp_Matches/01/83/60/64/1836064_w2.jpg[/img:086b303757]
[img:086b303757]http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/Comp_Matches/01/83/61/40/1836140_w2.jpg[/img:086b303757]][/align:086b303757]
[align=center:086b303757][color=red:086b303757]
[b:086b303757] [/b:086b303757] [/color:086b303757][/align:086b303757]
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان