طرفدار های ایتالیا حتما این رو دانلود کنید...
| Resolution: 720*480 | Format: mp4 | Runtime: 6 minutes | Size: 155 MB |
| Commentator: Adel Ferdosipour |
http://www.mediafire.com/?e4xfiyyqic1yhkl
-بازم پیرلو man of the match شُد، هر بازی که میشه پیرلو رو مقایسه می کنن با هافبک تیم حریف ، ژاوی ، مودریچ ، جرارد ، اوزیل ... اما انصافا کدوم یکی کیفیت پیرلو رو به نمایش گذاشته؟ هِی مقایسه می کنن
هر شش سال یک بار، حضور در یک فینال معتبر
1994: فینال جام جهانی، شکست در مقابل برزیل (ضربات پنالتی)
2000: فینال یورو، شکست در مقابل فرانسه (قانون گل طلایی)
2006: فینال جام جهانی، پیروزی در مقابل فرانسه (ضربات پنالتی)
2012: فینال یورو، در مقابل اسپانیا [نوبتی هم باشه نوبت ایتالیاست..]
کاسانو و پسرش ♥
النا سردوا(همسر بوفون)و بچه های جی جی
بالوتلی پس از بازی با آلمان :
_ بهترین لحظه برای من وقتی بود که پس از پایان بازی به سمت مادرم رفتم و به او گفتم که این گل ها برای اوست.
_ زمان زیادی برای این لحظه صبر کردم،مادر من دیگر جوان نیست ونمی تواند مسافرت طولانی داشته باشد و خیلی خوشحالم که اورا اینجا میبینم، پدرم نیز در بازی فینال در کیف حضور خواهد داشت .
_ قبل از بازی مادرم،برادرانم،خواهرم و بهترین دوستم در کنار زمین حضور داشتند عزیزترین و نزدیکترین افراد در زندگی من.
_ پاس انتونیو کاسانو فوق العاده بود همینطور پاس زیبای مونتولیوو، می خواهم آقای گل این جام شوم .
_ بخاطر کارت زردی که پس از درآوردن پیراهنم گرفتم کسی عصبانی نبود،آنها به هیکل من حسادت می کردند
_ هر دو گل من بسیار مهم بود و به ما کمک کرد که برنده ی این بازی باشیم .
_ دچار گرفتگی عضله شده بودم و کمی هم خسته بودم اما به مربی گفتم 5 دقیقه صبر کند ولی بازیکن تعویضی آماده شده بود و این خوب است .
_ می خواهم برای بازی کردن به ایتالیا برگردم؟در حال حاضر نه. می خواهم در انگلستان بمانم هواداران منچسترسیتی مرا دوست دارند حتی با وجود اینکه ما آنها را حذف کردیم .
_ این شگفت انگیزترین شب زندگی من بود،امیدوارم یک شنبه بهتر از این باشد .
_ فراموش نکنید که ما تنها تیمی هستیم که به اسپانیا گل زده ایم،ما ثابت کردیم با آنها برابریم اگر بهتر از آنها نباشیم و می خواهیم برنده باشیم .
کیه لینی پس از بازی با آلمان :
_ در 10 روز گذشته بودن در اینجا فقط یک رویا بود بخاطر همین از کادر پزشکی که باعث شدند که من خیلی زود به ترکیب تیم برگردم تشکر می کنم .
_ ما و میلیون ها ایتالیایی در رویا زندگی می کنیم ، می خواهیم این رویا را حفظ و در روز یک شنبه آنرا به حقیقت تبدیل کنیم.
_ اعتقاد داشتیم که می توانیم در این بازی پیروز شویم و آلمان را به زحمت انداختیم .
_ آنها بازیکنان بزرگ و خطرناکی داشتند اما ما در دفاع خوب بودیم و می توانستیم 3 - 0 پیروز شویم .
_ ما در پله ی اول هستیم و باید قله را فتح کنیم.
بونوچی پس از بازی با آلمان :
_ همه ی تیم خوب بودند، درکار هجومی و دفاع نمایش خوبی داشتیم.
_ یک شنبه خیلی نزدیک است و ما می خواهیم برنده ی این جام باشیم .
_ بازی با اسپانیا آسان نیست،آنها بیشتر از عمق حرکت می کنند اما در مرحله ی گروهی نشان دادیم می توانیم با آنها مقابله کنیم .
_ در بازی فینال مربی تصمیم میگیر از چه سیستمی استفاده کند اما ما برای هر سیستمی آماده هستیم .
پیرلو پس از بازی با آلمان :
_ همیشه سعی کرده ام در تیمی که بازی می کنم بهترین بازی ها را انجام دهم،بعد از جام جهانی مشکلاتی داشتیم اما حالا ما به فینال رسیده ایم و می خواهیم برنده ی آن باشیم.
_ هنوز کار خاصی انجام نداده ایم، باید همان طرز فکر ونگرشی که در بازی با انگلیس و آلمان نشان دادیم دوباره در فینال تکرار کنیم ما به برد در فینال نیاز داریم.
_ شباهت هایی بین جام جهانی 2006 و این بازی ها وجود دارد، می خواهیم آن حس را دوباره تجربه کنیم و آماده ی یک فینال بزرگ هستیم .
بوفون:
- ما نمی تونیم با آتیش بازی کنیم، اونم بعد از چنین علمکردی.
- ما داریم برای یه چیز پرستِیز و یونیک بازی می کنیم، درست نیست دقایق پایانی رو اینطور پر از خطر کنیم.
- اگر آلمان خوش شانس بود و یه گل می زد بازی 2-2 می شد و می تونستیم براحتی توی وقت های اضافه 9-2 شکست بخوریم !
- من همیشه به عملکرد و رفتار نگاه می کنم نه برد و باخت. ما تیم جوانی هستیم، به جز یکی دو بازیکن مسن بقیه جوان هستند و باید یاد بگیرند !
- برای من به عنوان یکی از بزرگتر ها این وظیفه است که بهشون بفهمونم این چیزا رو.
- ما بازی فوق العاده ای کردیم و می تونستیم حتی با نتیجه بهتری پیروز بشیم. اما برای تغییر یک بازی چیز زیادی لازم نیست. خوشبختانه امشب خوش شانس بودیم.
- چند تا توپ کمانه کرده بود که ما خیلی شانس آوردیم گل نشدن. ما باید بشینیم این بازی رو فراتر از نتیجه بررسی کنیم.
- می دونم خیلی ها هستند که من رو دوست دارند، من هم دوست دارم با عملکرد جواب عشق اونا رو بدم. من فقط وقتی لبخند می زنم که پیروز شده باشیم، ولی ما هنوز پیروز نشدیم.
- قبل ازین بازی من اصلا نخوابیدم. ولی مشغول مطالعه حریف هم نبودم. من دیشب یک ساعت و نیم تو یوتیوب داشتم کلیپ های جشن مردممون رو توی خیابون ها بعد از بازی با انگلیس می دیدم. و این به من انرژی می داد.
- می تونم تصور کنم الان چه حالی دارند !
================================================== =======
یواخیم لو :
_ آنها ما را بخاطر اشتباه هایی که داشتیم مجازات کردند، ایتالیا تیم درجه ی یکی بود.
_ بالوتلی بازیکن با استعدادی است و ما این را می دانستیم،او با 2 گل ما را مجازات کرد .
_ می توانستم از ترکیب دیگری استفاده کنم، گومز 3 گل زده بود پودولسکی هم زننده ی 2 گل بود بخاطر همین آنها را در کنار هم قرار دادم .
حرکت زیبای پیرلو در انتهای بازی
خداحافظ خود شیفتگان مغرور