[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تاپیک ویژه جام ملت های اروپا یورو 2012

تاپیک ویژه جام ملت های اروپا یورو 2012

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

بخت کدام تیم برای قهرمانی یورو 2012 را بیشتر می دانید؟

اسپانیا
18
30%
آلمان
11
18%
انگلیس
7
12%
ایتالیا
16
27%
پرتغال
4
7%
جمهوری چک
0
بدون راي
فرانسه
1
2%
یونان
3
5%

کل آرا : 60

پستتوسط ali126 » چهارشنبه ژوئن 27, 2012 9:34 pm

اسپانیا ببرده ایول /23/
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » چهارشنبه ژوئن 27, 2012 9:42 pm

[img:60c3c20b9f]http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00939502.jpg[/img:60c3c20b9f]

پيرلو: لقمه‌اي آماده براي آلمان نخواهيم بود

هافبک تيم ملي فوتبال ايتاليا با وجود ستاره‌هايي همچون مسي و رونالدو خود را شايسته کسب توپ طلاي فوتبال جهان ندانست.
[پيرلو: لقمه‌اي آماده براي آلمان نخواهيم بود]

اگر چه پيش از شروع رقابت‌هاي يورو 2012 با توجه به دور جديد رسوايي‌هاي فوتبال ايتاليا کسي براي اين تيم شانسي قائل نبود، اما شاگردان پراندلي بازي‌هاي زيبايي را به نمايش گذاشته و ستايش همگان را به دنبال داشتند. بدون شک يکي از ارکان اصلي درخشش ايتاليا آندره‌آ پيرلو هافبک طراح اين تيم بوده است.

هافبک يوونتوس با ارائه بازي‌هاي زيبا در يوونتوس و يورو 2012 از شانس‌هاي انتخاب به عنوان بهترين بازيکن فوتبال جهان به شمار مي‌آيد، اما خود او نظر ديگري دارد و معتقد است، سطح کيفي بازي او با ليونل مسي و کريستيانو رونالدو فاصله زيادي دارد.

پيرلو که با پنالتي زيبايي که مقابل انگليس زد، نگاه‌هاي زيادي را به خود دوخت، گفت: اين را قبول ندارم که مي‌توانم بهترين بازيکن جهان شوم. در حال حاضر ستاره‌هايي چون ليونل مسي و کريستيانو رونالدو وجود دارند و غيرممکن است، بتوانم آنها را پشت سر بگذارم. مسي و رونالدو گل‌هاي زيادي را به ثمر مي‌رسانند. هيچ شکي وجود ندارد که آنها بهترين هستند.

پيرلو درباره بازي حساس تيمش با تيم ملي فوتبال آلمان در مرحله نيمه نهايي يورو 2012 گفت: آلمان تيمي بسيار خوب و از شانس‌هاي قهرماني است. ولي مطمئن باشيد که ايتاليا لقمه‌اي آماده براي اين تيم نخواهد بود. بدون شک آلمان در برابر ما شب آرامي را نخواهد داشت و احساس نگراني مي‌کند. براي حضور در اين بازي احساس بي‌تابي مي‌کنم. با خداحافظي از جهان فوتبال فاصله زيادي ندارم. فکر نمي‌کنم اين فرصت بار ديگر براي من تکرار شود. آلمان بازيکنان خوب زيادي در ترکيب دارد ولي بر اين باورم که اوزيل موثرترين آنهاست.
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط 777 » چهارشنبه ژوئن 27, 2012 10:44 pm

دروازه بان پرتغال مث فراهانی مابود همه پنالتی هارو رفت سمت توپ به غیرازیکی ولی نمیتونست بگیره
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط meelad » پنج شنبه ژوئن 28, 2012 3:46 am

تیم ملی فوتبال پرتغال در نیمه نهایی یورو 2012 نتوانست از پس اسپانیا برآید و در ضربه‌های پنالتی با حساب 4 بر 2 از این تیم شکست خورد.

پائولو بنتو در این خصوص گفت: تصور می‌کنم ما در طول 90 دقیقه بسیار بهتر از اسپانیا بودیم ولی نتوانستیم از شانس‌هایمان استفاده کنیم. اسپانیا در وقت‌های اضافه عملکرد بهتری نسبت به ما ارائه کرد ولی ما باید در همان 90 دقیقه کار را تمام می‌کردیم.

وی در ادامه گفت: در نیمه نخست و در اواخر نیمه دوم سرتر از حریف ظاهر شدیم. اگر می‌خواستم گزینه‌ای برای شکست خوردن انتخاب کنم، بدون شک چنین شکستی را انتخاب نمی‌کردم ولی در نهایت باید به این شکل می‌باختیم. اسپانیا تیم بزرگی است.
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط meelad » پنج شنبه ژوئن 28, 2012 3:46 am

تیم‌های ملی فوتبال اسپانیا و پرتغال در نیمه نهایی یورو 2012 برابر هم قرار گرفتند که پس از 120 دقیقه تساوی بدون گل، اسپانیا در ضربه‌های پنالتی پرتغال را با نتیجه 4 بر 2 شکست داد.

ویسنته دل بوسکه در این زمینه گفت: دیدار پایاپایی را شاهد بودیم. شاید ما در وقت‌های اضافه عملکرد بهتری از خودمان نشان دادیم زیرا بازیکنان پرتغال در آن دقیقه‌ها بسیار خسته به نظر می‌رسیدند. البته آنها پیش از آن شانس‌هایی روی دروازه ما ایجاد کرده بودند. برای ما ساده نبود که بتوانیم از دفاع خوب آنها عبور کنیم.

وی افزود: بازیکنان ما در این مدت دیدارهای زیادی را انجام داده‌اند ولی در عین حال باید نمایش‌ خوب خود را در یک دیدار دیگر نیز ارائه کنیم. به نظر می‌رسد دیگر دیدار مرحله نیمه نهایی نیز پایاپای باشد. ما منتظر برگزاری دیدار آلمان و ایتالیا خواهیم ماند.
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط meelad » پنج شنبه ژوئن 28, 2012 3:47 am

تیم ملی فوتبال اسپانیا در نیمه نهایی یورو 2012 توانست در ضربه‌های پنالتی و با نتیجه 4 بر 2 پرتغال را شکست دهد. پنالتی پیروزی بخش این تیم را سسک فابرگاس وارد دروازه روی پاتریسیو کرد.

فابرگاس در این مورد گفت: تیم ما به سختی تلاش کرد. احساس می‌کردم این بازی در نهایت به ضربه‌های پنالتی کشیده خواهد شد.

وی افزود: دوست داشتم زننده یکی از ضربه‌‌های پنالتی تیمم باشم. صادقانه بگویم، خیلی هیجان زده هستم زیرا برای بار دوم در 4 سال توانسته‌ایم به فینال قهرمانی اروپا برسیم.
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط meelad » پنج شنبه ژوئن 28, 2012 3:48 am

سرخیو راموس مدافع اسپانیا که در پایان دیدار به عنوان بهترین بازیکن زمین نیز انتخاب شد در این زمینه گفت: پس از یک فصل بسیار طولانی احساس بسیار خوبی دارم. ما شایسته چنین پیروزی بودیم و از این موضوع بسیار خوشحالیم. هیچ بازیکنی به اندازه تیم ملی اسپانیا بزرگ و با اهمیت نیست. به عنوان یک اسپانیایی از اینکه در تیم ملی اسپانیا بازی می‌کنم احساس غرور می‌کنم.
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه ژوئن 28, 2012 4:03 am

اگه اسپانیا نمی برد عدالت رعایت نمی شد .
امشب هم بازی خیلی مهمی هست .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » پنج شنبه ژوئن 28, 2012 7:35 am

[img:ccbbc5fe68]http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00939540.jpg[/img:ccbbc5fe68]

ستاره اسپانيايي اعلام کرد که بعد از ناکامي در ضربات پنالتي در بازي با بايرن اندکي ناراحت بود .
[دل بوسکه هم مي داند که من کمي ديوانه ام]

سرخيو راموس در پايان ديدار ديشب اسپانيا مقابل پرتغال در مرحله نيمه نهايي يورو2012 مرد خوشحال ميدان بود.

او که در جريان اين ديدار، ضربه پنالتي اش را به نحو تماشايي مبدل به گل کرد، در مورد ضربه اي که به سبک "پاننکا" وارد دروازه پرتغال نمود گفت:« من به اين ماجرا فکر کرده بودم و انتقادات درمورد پنالتي اي که در بازي با بايرن مونيخ ازدست دادم را پذيرفتم. دل بوسکه مي دانست که من مي توانم چنين کاري را انجام دهم. چون او سالهاست که من را مي شناسد و در نهايت مي داند که من کمي ديوانه ام.»

راموس درمورد ضربه پنالتي اي که وارد دروازه روي پاتريسيو نمود گفت:« از قبل در فکر اين بودم که اين طوري پنالتي بزنم ولي تا زماني که نبيني دروازه بان در ضربات پنالتي قبلي چطور عکس العمل نشان مي دهد، نمي تواني تصميم نهايي ات را بگيري.بعد از آخرين بازي رئال مادريد در ليگ قهرمانان اروپا، خيلي ها گفتند که شايد من آماده نبودم.. ولي من به عنوان يک فوتباليست احساس غرور مي کردم و انگيزه هاي زيادي داشتم تا اين مسئوليت را به دوش بکشم.چون از نظر روحي ، اعتماد به نفس کافي را درخودم مي ديدم.»

درادامه صحبتهاي سرخيو راموس که در وب سايت روزنامه مارکا بازتاب يافت مي خوانيم:« زماني که اينقدر بازي مي کني، اين اخرين چيزي است که مي توان از يک دروازه بان توقع داشت. به ويژه از ديد يک مدافع.نوع ضربه اي که زدم کمي ريسکي بود ولي با اعتماد به نفس و اطمينان زيادي اين کار را انجام دادم. وقتي پنالتي را زدم که احساس کردم که دروازه بان مطمئن است که من پنالتي ام را به يکي از دو گوشه دروازه خواهم زد.»

راموس ادامه داد:« شانس هم با من ياري کرد و تجربه به من کمک رساند. ازعملکرد تيمم دراين بازي واقعا احساس غرور مي کنم. ما در ضربات پنالتي برروي ايکر کاسياس، بهترين دروازه بان دنيا حساب باز کرده بوديم که او با درخششش نشان داد که اشتباه نکرده ايم. اميدوارم که اسپانيا به تاريخ بپيوندد و در فينال کيف هم موفق باشيم.»
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali126 » پنج شنبه ژوئن 28, 2012 7:36 am

[img:84cbee7346]http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00034258.jpg[/img:84cbee7346]

شواين اشتايگر: حالا نوبت پيروزي بر ايتاليا است

هافبک تيم ملي فوتبال آلمان معتقد است تيمش بايد مقابل ايتاليا قدرت نمايي کرده و تيمي بزرگ از دنياي فوتبال را مغلوب کند.
[شواين اشتايگر: حالا نوبت پيروزي بر ايتاليا است]

به نقل از کيکر، باستين شواين اشتايگر که امشب همراه با يارانش در ديدار نيمه نهايي يورو 2012 با ايتاليا شرکت خواهد کرد، اظهار داشت: در مورد خودم مي‌توانم اطلاع دهم صددرصد آماده هستم. اما اين که در ترکيب باشم، بستگي به نظر سرمربي تيم ملي دارد. خيلي خوشحالم که مي‌توانم مقابل تيمي با کلاس جهاني همچون ايتاليا بازي کنم.

وي که در جمع خبرنگاران و در کنفرانس مطبوعاتي سخن مي‌گفت، افزود: از مدت‌ها قبل من و هم تيمي‌هايم روي اين بازي‌ها و رقابت با حريفاني مثل ايتاليا تمرکز کرده‌ايم. ايتاليا کشوري بزرگ در عرصه فوتبال است. هدف ما اين است که بتوانيم از بازي با آنها سربلند از زمين خارج شويم.

وي در مورد بخت تيمش براي کسب پيروزي مقابل حريف لاجوردي‌پوش نيز گفت: احساس مي‌کنم بختي خوب براي غلبه بر حريف داريم. تيم در شرايط بسيار خوبي است. احساسم به من مي گويد وقت آن رسيده که يک تيم قدرتمند ديگر جهان را شکست دهيم.

او تصريح کرد: پيش تر آرژانتين ، انگليس ، هلند و برزيل را شکست داديم . حالا نوبت غلبه بر ايتاليا است.

شوايني در مورد اين که او و يارانش روي ضربات پنالتي تمرينات ويژه اي انجام داده اند، نيز اظهار داشت: پس از انجام هر تمريني چند ضربه پنالتي زده‌ايم. اما بطور جدي اين کار را نکرده‌ايم . چرا که مي‌دانيم و مي‌خواهيم در جريان بازي با ايتاليا کار را تمام کنيم.
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali126 » پنج شنبه ژوئن 28, 2012 7:37 am

[img:e6bab3a9bd]http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00939457.jpg[/img:e6bab3a9bd]

انزلیچی: تاريخ را تکرار خواهيم کرد

هافبک تيم ملي فوتبال ايتاليا معتقد است آتزوري مانند جام جهاني 2006 بر آلمان پيروز شده و تاريخ را تکرار مي‌کند.
[انزلیچی: تاريخ را تکرار خواهيم کرد]

به نقل از کيکر، دانيله انزلیچی روز گذشته در مصاحبه مطبوعاتي قبل از رويارويي با آلمان در مرحله نيمه نهايي يورو 2012 شرکت کرد.

وي در جمع خبرنگاران اظهارداشت: با وجودي که از ناحيه کمر آسيب ديده‌ام و دردي را مي‌کنم، اما مقابل آلمان به ميدان خواهم رفت. هيچ بازيکني نيست که دلش بخواهد اين گونه بازي‌ها را از دست دهد. بخصوص که نبرد ما با تيم با کلاس آلمان، منتهي به حضور در ديدار فينال خواهد شد.

وي افزود: در سال 2006 پيکارهاي جام جهاني در کشور آلمان انجام مي‌شد. همه تصور مي‌کردند آنها بخاطر ميزباني حتما برنده خواهند شد. اما ما آمديم و حريف را در خانه اش شکست داديم. اکنون نيز آماده ايم يکبار ديگر تاريخ را تکرار کنيم. البته اين بار خارج از خاک آلمان پيروز خواهيم شد.

انزلیچی ادامه داد: پس از بازي با انگليس، تلاش کرديم با استراحت و تمرين خود را براي رويارويي با آلمان به خوبي آماده کنيم. فکر مي‌کنم در اين زمينه مطابق برنامه پيش رفتيم و شرايط مطلوبي داريم.

ستاره 28 ساله تيم آ.اس.رم درمورد بخت تيمش در جدال با حريف نيز عنوان کرد: روحيه تيمي ما بسيار خوب است. همه مصمم هستيم در صورت حضور در ترکيب تيم، در راستاي تحقق اهداف تيمي تلاش کنيم.
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali126 » پنج شنبه ژوئن 28, 2012 7:38 am

[img:59e552eca1]http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00938942.gif[/img:59e552eca1]

يواخيم لو: عرصه را بر ايتاليا تنگ خواهيم کرد

سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان گفت: با استفاده از خصوصيات خوب خود عرصه را بر ايتاليا تنگ کرده و نتيجه خواهيم گرفت.
[يواخيم لو: عرصه را بر ايتاليا تنگ خواهيم کرد]

به نقل از کيکر، يواخيم لو در کنفرانس مطبوعاتي قبل از رويارويي با «آتزوري» در مرحله نيمه نهايي يورو 2012 اظهار داشت: تلاش خواهيم کرد برابر ايتاليا با استفاده از خصوصيات مثبت بازي خود، عرصه را بر حريف تنگ کرده و به نتيجه برسيم. به نظرم اين قابليت را داريم و براي دسترسي به نتيجه، تلاش خواهيم کرد.

وي در مورد باخت تيم آلمان در جام جهاني 2006 از ايتاليا و عدم راهيابي به ديدار فينال نيز بيان کرد: آن بازي سال‌ها است که به تاريخ پيوسته، ما به آينده فکر مي‌کنيم و نسبت به آن موقع تيمي کامل‌تر شده‌ايم. البته در اين مدت ايتاليا نيز دستخوش تغييراتي شده است. آنها هم خصوصيات تهاجمي را وارد فوتبال شان کرده‌اند. بدون آنکه توان دفاعي خود را از دست دهد. با اين حال آلمان اکنون در شرايطي است که مقابل بهترين تيم‌هاي دنيا برنده شود.

وي در مورد تغييراتي که در بازي با ايتاليا در ترکيب تيمش ايجاد خواهد کرد، نيز گفت: مقابل يونان به اين نتيجه رسيديم که بايد يکسري تغييرات در ترکيب ايجاد کنيم که بهتر نتيجه بگيريم. مي‌خواستم به بهترين و درست ترين شکل ممکن پيروز ميدان با يونان شويم. بديهي است براي بازي با ايتاليا نيز در حال ارزيابي هستيم و نياز باشد، امکان دارد تغييراتي بوجود آوريم.

وي درباره اعتراض ايتاليايي ها مبني بر دو روز کمتر استراحت کردن نسبت به ژرمن ها، نيز بيان کرد: ما ديده‌ايم ايتاليايي ها هميشه پس از 60، 70 دقيقه بهتر بازي مي‌کنند. ضمن آنکه از بازي قبل با انگليس تا ديدار با ما 4 روز براي استراحت داشتند که گمان نکنم از حيث قواي بدني با مشکلي خاص روبه رو شوند. اما احتمال دارد ما با بازي سرعتي کاري کنيم که حريف خسته شود و بتوانيم نتيجه مطلوب را بگيريم.
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط amir131 » پنج شنبه ژوئن 28, 2012 5:48 pm

الکس در مورد بازی امشبِ ایتالیا-آلمان در سایتِ رسمی خودش متنی رو نوشته و این بازی رو مثلِ یک دربی توصیف کرده :

- ایتالیا-آلمان ، همیشه بازی خاصی بوده ، مثل یک دربی.

- هنگامی که شما به عنوانِ یک کودک چشمای خودتون رو میبندید و رویای پیراهنِ آتزوری ، خواندنِ سرودِ ملی و زدن یک گل در جام جهانی و بالابردن جام رو دارید ... حریفان همیشه آلمانی هستن.

- وقتی که اونا 30 سالِ پیش در بربانبئو بازی کردن ، من کودک بودم و جشن گرفتم. پائولو انزلیچی ، مارکو تاردلی ، اسپیلو التوبلی ، قهرمانِ جهان ، قهرمانِ جهان ، قهرمان جهان. (campioni del mondo, campioni del mondo, campioni del mondo) + (اله به گزارشگر شبکه رای اسپورت ایتالیا اشاره میکنه که بعد از سوت پایان بازی فینال جام جهانی در سال 1982 ، 3 بار لفظِ "قهرمانِ جهان" رو به کار برد ، که به 3 بار قهرمان شدن ایتالیا در جام جهانی تا اون موقع اشاره داشت.)

"پسر ها، من فكر ميكنم شما همه چيز برای شكست دادن آلمان ها داريد. بدون شك آلمان ها با خاطراتی بد و پر از ترس مقابل شما حاضر ميشوند. براي شما گلادياتور ها آرزوي پيروزی دارم"

-آمار و ارقام گلها و گلزنان

*بهترین گلزن بازیهای رو در روی این دو تیم "فرانتز بیندر" فوروارد اتریشی الاصل آلمان هست که 5 گل رو به ایتالیا زده .
3 گل در دیدار سال 1939که آلمان 5-2 پیروز شد ، و 2 گل هم در دیدار سال 1940 که آلمان 3-2 شکست خورد.

*بهترین گلزن ایتالیا نیز"جینو کولاسی" هست که 3 گل برای ایتالیا در دیدارهای دوستانه ی این دو تیم در دهه ی 30 به ثمر رسونده

* ستاره هایی چون گرد مولر و یورگن کلینزمن از آلمان و جوزپه مه آتزا و الساندرو دلپیرو سابقه ی زدن 2 گل به تیم حریف رو دارند.

*از بازیکنانی که در بازیه امشب حضور دارند ،فقط انزلیچی کلوزه و دانیله ده انزلیچی سابقه ی گلزنی به حریف رو دارند .

* پر گل ترین برد آلمان همون برد سال 1939 هست که در برلین 5-2 ایتالیا رو شکست دادند.

* پر گل ترین برد ایتالیا هم مربوط به سال 2006 و چهار ماه قبل از شروع جام جهانی هست . که ایتالیا در فلورانس با نتیجه ی 4-1 به برتری دست یافت
گلهای ایتالیا رو در اون دیدار جیلاردینو-لوکا تونی-ده انزلیچی و دلپیرو به ثمر رسوندند . و تک گل آلمان توسط رابرت هوث به ثمر رسید.

بازی های رودررو

*از 30 بازي كه دو تيم تاكنون به مصاف هم رفته اند 9 ديدار با نتيجه مساوي خاتمه يافته و ايتاليا 14 پيروزی و آلمان 7 پيروزی در كارنامه دارند. ايتاليا 45 گل زده و تنها 34 گل دريافت كرده است.

*ركورد ايتاليا حتي وقتي بهتر ميشود كه در مسابقات مهم رسمي (جام جهاني و جام ملتهاي اروپا) 3 برد و 4 تساوي كسب كرده است و بدون شكست مانده است. اولين بازي رسمي دو تيم مربوط به جام جهاني 1962 شيلي است كه دو تيم با تساوي 0-0 به كارشان پايان دادند.

*ايتاليا هيچگاه در يك ديدار رسمی به آلمان و آلمان غربی نباخته و حتي دو بار در نيمه نهايي جام جهاني از جمله سال 2006 كه يواخيم لو مربي آنها بود، آلمان راشكست داده است.

*يكي از زيباترين بازی های تاريخ جام جهاني را اين دوتيم در نيمه نهايي جام جهاني 1970 برگزار كردند كه طي آن ايتاليا در وقتهاي اضافه موفق شد با نتيجه 4-3 از سد آلمان بگذرد.

*جيان لوئيجي بوفون از 4 بازی مقابل آلمان تنها 2 بار گل دريافت كرده است. همچنين دانيله ده انزلیچی يكي از 4 گل ايتاليا را در پيروزی 4-1 مقابل آلمان در يك ديدار دوستانه قبل از جام جهاني 2006 را به ثمر رساند.

*ايتاليا از جون سال 1995 تا كنون در هيچ ديداري مغلوب آلمان نشده است. در آن ديدار دوستانه آلمان با 2 گل ايتاليا را در شهر زوريخ سوئيس شكست داد.

مروری بر چند ديدار گذشته دو تيم :

9 فوريه 2011 : آلمان 1 – ايتاليا 1 (كلوزه 16 براي آلمان و جوزپه انزلیچی 81 براي ايتاليا) ، ورزشگاه وستفالن شهر دورتموند، ديدار دوستانه

تركيب آلمان : نوير، بداشتوبر (هوملس 63)، مرتهساكر، لام (بواتنگ 63)، آاوگو، شواين اشتايگر، اوزيل، خديرا، پودولسكی، مولر (گوتزه 46)، كلوزه (انزلیچی 75)

تركيب ايتاليا : بوفون، بونوچي، رانوكيا، كيه ليني ( كريشيتو 78 )، كاسانی (ماجيو 53)، موتا (آكوئيلاني 63)، مونتوليوو، مائوری (جووينكو 74)، ده انزلیچی، پاتزيني (بوريلو 46)، كاسانو (انزلیچی 46)

4 جولاي 2006 : آلمان 0 – ايتاليا 2 (انزلیچی 119 و دل پيه رو 120)، ورزشگاه وستفالن شهر دورتموند، جام جهاني نيمه نهايي

تركيب آلمان : لمن، فريدريش، لام، مرتهساكر، متزلدر، كل، انزلیچی (شواين اشتايگر 73)، اشنايدر (اودونكور 83)، كلوزه (نيويل 111)، پودولسكی

تركيب ايتاليا : بوفون، انزلیچی، كاناوارو، ماتراتزی، زامبروتا، گتوسو، كامورانزی (ياكوئينتا 91)، پروتا (دل پيه رو 104)، پيرلو، توني (جيلاردينو 74)، توتي

19 جون 1996 : ايتاليا 0 – آلمان 0، ورزشگاه اولدترافورد شهر منچستر، يورو 96، مرحله گروهي

تركيب ايتاليا : پروتزی، موتزی، مالديني، كاستاكورتا، كاربونی (توريچلي 77)، فوزر (دي ليويو 81)، آلبرتيني، دي متئو ( كيه زا 68 )، دونادونی، زولا، كاسيراگی

تركيب آلمان : كوپكه، اشترونز، فروند، سامر، هلمر، زيگه، هسلر، آيلتز، مولر (بوده 89)، كلينزمن، بوبيچ

11 جولای 1982 : ايتاليا 3 – آلمان غربی 1 (انزلیچی 57، تاردلي 69 و آلتوبلي 81 براي ايتاليا و برايتنر 83 براي آلمان)، ورزشگاه سانتياگو برنابئو شهر مادريد، جام جهاني 82، فينال

تركيب ايتاليا : زوف، برگومی، شيرآ، كولواتی، جنتيله، كابريني، تاردلي، اوريالی، كونتی، گراتزيانی (آلتوبلی 7 (كاسيو 89))، انزلیچی

تركيب آلمان : شوماخر، بريگل، برايتنر، كارل فورستر، فورستر، درملر (هروبش 62)، ليتبارسكی، فيشر، رومنيگه (هانسي مولر)، اشتليكه، كالتز

آماری ديگر :

*حاصل حضور آلمان از 6 حضورش در مرحله نيمه نهايي جام ملتهاي اروپا 3 بار قهرماني بوده ولي ايتاليايي ها تنها 3 بار در مرحله نيمه نهايي حضور داشته اند و تنها قهرماني آنها به سال 1968 بر میگردد.

*آلمانی ها ركورد 15 پيروزی پي در پي در بازيهای رسمی را در كارنامه خود دارند و در 15 بازی اخيرشان به اين مهم با برد زمين بازی را ترك كرده اند. از آنطرف ايتاليا در 14 بازی رسمي برگزار شده اخيرش طعم شكست را نچشيده است و فقط 4 گل دريافت كرده است.

آلمان در 5 بازي از 6 ديدار نيمه نهايي اش در جام ملتهاي اروپا طعم پيروزي را چشيده است :
2008 : تركيه 3-2
1996 : انگليس 1-1 (6-5 در ضربات پنالتي)
1992 : سوئد 3-2
1988 : هلند 1-2 (تنها شكست آلمانها در اين مرحله)
1976 : يوگوسلاوي 4-2 (در اوقات اضافه)
1972 : بلژيك 2-1
ايتاليا در 2 ديدار از 3 ديدارش در اين مرحله موفق ظاهر شده و جالب اينكه تاكنون در اين مرحله گلي به ثمر نرسانده است :
1968 : شوروی 0-0 (پيروزی ايتاليا با سكه)
1988 : شوروي 0-2
2000 : 0-0 (3-1 در ضربات پنالتي به نفع ايتاليا)

اطلاعات بيشتر :

*يواخيم لو بعنوان يك مربي باشگاهي در فصل 99/1998 در مرحله اول جام يوفا همراه تيم فنرباغچه 3-2 به پارما باخته است و در فصل 02/2001 همراه تيم اف سي انسبراك 4-2 بازي را در مرحله دوم جام يوفا به فيورنتينا واگذار كرده است.

*چزاره پراندلي بعنوان يك مربي باشگاهي همراه با فيورنتينا در مرحله گروهي فصل 09/2008 ليگ قهرمانان در بازي رفت با نتيجه 3-0 ديدار را به بايرن مونيخ واگذار كرد و در يازي برگشت با اين تيم بازي را 1-1 مساوي به پايان رساند. در فصل 10/2009 اينبار در مرحله يك هشتم نهايي در زمين بايرن 2-1 شكست خورد و در زمين فيورنتينا اين تيم را 3-2 شكست داد اما از دور مسابقات حذف شد.

*ريكاردو مونتوليوو كه مادری با اصليت آلماني دارد، در آن ديدار فيورنتينا مقابل بايرن مونيخ در مقابل لام، بداشتوبر، پودولسكی، انزلیچی، مولر و گومز بازی كرد.
*در پيروزی 1-0 آلمان در برابر ايتاليا در مرحله نيمه نهايي جام ملتهاي اروپا در رده سني زير 21 سال، نوير، هودس، بواتنگ، اوزيل و هوملس در برابر آباته، جووينكو و بالوتلي به ميدان رفتند.

*در پيروزی 3-1 آلمان در برابر ايتاليا در رقابتهاي زير 19 ساله هاي اروپا 2008 لارس بندر براي آلمان گل زد و ران روبرت زيلر در درون دروازه ايستاده بود.
*ماريو گوتزه در نيمه نهايي زير 17 ساله هاي اروپا 2009 در مقابل ايتاليا دو گل به ثمر رساند.

*در مرحله گروهي اين فصل ليگ قهرمانان اروپا دو تيم بايرن مونيخ و ناپولي به مصاف هم رفتند. ماجيو و ده سانتيس در هر دو ديدار براي ناپولي به ميدان رفتند. در ديدار اول در شهر ناپل دو تيم 1-1 مساوي كردند و انزلیچی تنها گل بايرن را به ثمر رساند. در اين ديدار ده سانتيس يك توپ گومز را به زيبايي مهار كرد. بد اشتوبر هم به اشتباه دروازه خودي را باز كرد تا در ديدار برگشت در تركيب نباشد. در ديدار برگشت گومز 2 گل به ثمر رساند تا بايرن 3-2 برنده ديدار لقب گيرد.

*ماريو بالوتلي در پيروزی 2-0 منچستر سيتي در ديار مقابل بايرن مونيخ در ديدار برگشت مرحله گروهي در تركيب حضور داشت و در مقابل بداشتوبر و بواتنگ بازي كرد. بالوتلي و بواتنگ در فصل 11/2010 در تيم منچستر سيتي همبازي بودند.

*در فصل 11/2010 ليگ قهرمانان در جدال رئال مادريد و آث ميلان اوزيل و خديرا در مقابل آباته و پيرلو بازي كردند.

*گومز در پيروزي 4-1 بايرن مونيخ در مقابل يوونتوس در فصل 10/2009 ليگ قهرمانان به بوفون گل زد. كيه ليني، جووينكو و ماركيزيو هم در تركيب يوونتوس حاضر بودند.

*آندرا پيرلو در فصل 09/2008 ليگ قهرمانان به وردربرمن گلزني كرد. تيم ويزه دروازه بان برمن بود و مرته ساكر و اوزيل هم در تركيب برمن حضور داشتند.

*آندرا بارزالي بين سالهاي 2008 تا 2011 عضو وردربرمن بود و در اولين فصل حضور در اين تيم قهرمان بوندس ليگا شد.

*انزلیچی كلوزه فصل گذشته به تيم لاتزيو ملحق شد و در اولين فصل حضور در اين تيم 12 گل در سري آ به ثمر رساند.

ترکیب اومد:
بوفون-کیلینی-بارزاگلی-بونوچی-بالزارتی-مارکیزیو-مونتولیوو-ده انزلیچی
آلمان:نویر-هوملز-بادشتوبر-لام-بواتنگ-شواین انزلیچی
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط ali126 » پنج شنبه ژوئن 28, 2012 7:43 pm

عجب بازی کونندره ایتالیا برخلاف بازی دیشب بازی خیلی قشنگه بره
ایشالله ایتالیا زنه ترکانه /11/
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط 777 » پنج شنبه ژوئن 28, 2012 7:51 pm

عجب .....ایتالیاخوره المان روداره توهرشرایطی باشه المان روترکانه :lol: خیلی حال کردم باگلایه ماریو
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان