مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط iman1978 » سه شنبه ژوئن 26, 2012 6:46 pm
عابدینی خیلی مرده نباید پشتشو خالی کنیم....
امیرخان تو قلب ما جا داره
-

iman1978
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am
توسط majid13 » سه شنبه ژوئن 26, 2012 6:53 pm
بهتره این بحث تموم شه تا ببینیم کار این مشتری جدیده به کجا میرسه!
-

majid13
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am
توسط iman1978 » سه شنبه ژوئن 26, 2012 6:55 pm
[quote:b2c67b3f42="majid13"]بهتره این بحث تموم شه تا ببینیم کار این مشتری جدیده به کجا میرسه![/quote:b2c67b3f42]
حالا تو چرا اینقدر بی اعصابی!!! ایشاله درست میشه
[b:b2c67b3f42]به دانای علی سوگند......که ازحرکت نمی مانیم
صبوری کن سحر پیداست.......که ما یاران بارانیم[/b:b2c67b3f42]
-

iman1978
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
توسط meraj130 » سه شنبه ژوئن 26, 2012 6:57 pm
اگه کسی از مسئولان ما بودن که توانایی یا بهتر بگم لیاقت چرخوندن تیم رو داشتن منم میگفتم که امیر عابدینی باید بره / ولی وقتی بهترین مدیر عامل ایران رو داریم که تو این چند سال تعصب زیادی هم به رشت و داماش پیدا کرده - اگه عابدینی در چنین شرایطی بره شک نکنید امثال شاد این تیم رو به دست میگیرن و موجبات سقوط مجدد ما فراهم میشه.
الان فقط باید پشت این مردی که تو روزای سخت مارو تنها نزاشت باشیم - بخدا شاهین بوشهر هم مثل ما بود ( اختلاس و بی پول ) اون چی شد و ما چش شدیم؟
نه از نظر بازیکن ضعیف بودن نه بدون تماشاگر بودن - میشه فرق مدیر عامل بودن از همینجا فهمید.
امسال برای اینکه سنت شکنی بکنیم و باز هم با رتبه ای خوب لیگ رو به اتمام برسونیم باید اتحاد داشته باشیم .
در آخر هم میخواستم به کسایی میگن مهندس عابدینی باید بره عرض کنم که:
اگه همین الان مهندس بره کی میخواد تیمو تحویل بگیره؟ استاندار ؟ شهرداری ؟ یا نماینده های با غیرت ما؟ یا اینکه مسئولین با غیرت ما که یه روز هم نزاشتن که درد بی پولی رو احساس کنیم؟؟!!!!
[size=24:155e2c3642][color=blue:155e2c3642]مدیر محبوب ما امیر عابدینی[/color:155e2c3642][/size:155e2c3642]
-

meraj130
- کاندیدا

-
- تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am
توسط zxzx » سه شنبه ژوئن 26, 2012 6:57 pm
طبق شنیدها شرکت ایرانول طی جلسه ای که با عابدینی داشت تمایل خود رو برای تیمداری اعلام کرده حتی اینقدر جلو رفته که گفته میشه تیم رو مثل رویانیان خواهد بست البته طبق شنیده ها و از منابع غیر رسمی!!!
داماش تا ابد جاویدان
-

zxzx
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am
توسط rasht20 » سه شنبه ژوئن 26, 2012 6:59 pm
آقایون فعلا مشکل ما این نیست داریم راه رو اشتباه میریم
همه چیز در کل کائنات نسبی ما خوب مطلق و بد مطلق نداریم بخصوص در مسایل اجتماعی و شخضیتی ما بایستی برای نظر دادن راجع به یک فرد بعد از ذکر مصداقها جمع بندی کنیم و ببینیم کفه ترازو به کدوم سمته و منافع ما ایا در حال تامین شدن یا به خطر افتادنه ؟؟؟!!!
در مورد عابدینی همه مون به بسیاری از عملکردهاش ایراد داریم اما همونطور که حمید گفت حتی اگر انگیزه هاش شخصی هم باشه که البته برای همه همینطور هم هست بازهم چون در جهت منافع شهر ماست و تیم ما باید ازش حمایت کنیم برعکس اگر دیدیم داره برخلاف مصالح داماش حرکت میکنه خوب حق ما بعنوان هوادار اینه که انتقاد کنیم و ازش بخوایم به خرد جمعی هوادار احترام بذاره
اما نتیجه اینکه در حال حاضر حتی شده با فروختن برگه های همیاری و کمکهای مردمی این تیم باید با مدیرعاملی عابدینی و یک رتبه قابل دفاع لیگ برتر امسال رو البته با مربی بومی خودش تموم کنه قبلا هم گفتم اگر این اتفاق بیفته فوتبال رشت در سالهای اینده با سرعتی باورنکردنی به سمت گرفتن جایگاه واقعیش پیش خواهد رفت پس اختلاف سلیقه رو کنار بذارید و هرکاری از دستتون برمیاد واسه تیم انجام بدین عجالتا هرکس این متن رو میخونه واسه تمرین 5 شنبه 3 نفر بیاره با خودش اگر تو تمرین 1000 نفر بیشتر بیان و تصاویرش منتشر بشه بازتاب خوبی خواهد داشت خوشحالم که شرایط با 4سال پیش بینهایت تغییر کرده و فوتبال رشت که هنوز دستان پرمهر هیچ نهاد دولتی رو بر سر خودش نداره هوادارانی داره که در صحنه هستند و قلبشان نه فقط برای نتایج مسابقات تیم بلکه حتی برای کیفیت تمرینات و جذب منابع مالی برای تیمشان می تپد ... به این نسل هوادار بسیار بیشتر باید امیدوار بود[b][quote]
-

rasht20
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am
توسط majid13 » سه شنبه ژوئن 26, 2012 7:05 pm
[quote:67d4f7a8b6="iman1978"][quote:67d4f7a8b6="majid13"]بهتره این بحث تموم شه تا ببینیم کار این مشتری جدیده به کجا میرسه![/quote:67d4f7a8b6]
حالا تو چرا اینقدر بی اعصابی!!! ایشاله درست میشه
[b:67d4f7a8b6]به دانای علی سوگند......که ازحرکت نمی مانیم
صبوری کن سحر پیداست.......که ما یاران بارانیم[/b:67d4f7a8b6][/quote:67d4f7a8b6]
من بخاطر این میگم تموم کنیم تا گرگ انزلیچی که ۲۴ ساعته این سایتو زیرنظر دارند سواستفاده نکنند
-

majid13
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am
توسط siabagh » سه شنبه ژوئن 26, 2012 7:19 pm
مدير عامل شركت ايرانول آقاي بوساري هستند ؛ تا جايي كه من ميدونم
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
-

siabagh
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am
توسط monfared » سه شنبه ژوئن 26, 2012 7:21 pm
[quote:19d1aa20e3="Mordab"]این خبر درست و تایید شده است
حتی خریدار گفته که تیمی در حد تیم رویانیان میبندم
اسم شرکت سرمایه گذار به گمانم ایرانوله
فقط خدا کنه این مالک جدید شرایط اقای مدیر عامل بپذیرن چون علت فراری شدن خریدارها به خاطر انتخاب مدیر عامل از طرف خودشونه ولی عابدینی به خاطر خودخواهی خودش این کارو نمیکنه و حاضر تیم با امید تو مسابقات شرکت کنه ولی خودش تشریف داشته باشه
خیلی حرفای دیگه برای گفتن هست به زودی زود افشا خواهم کرد
در مورد کمک استانداری و شهرداری دوستان عزیز من هیچ انتظاری نداشته باشید چون انها وظیفه ای در قبال کمک به ورزش ندارن
در ضمن وقتی عابدینی میاد بر علیه مسولان استان جبهه میگیره دیگه شما انتظار چه کمکی رو دارید
در یک کلام مسولان استان مخالف عابدینی هستن بعد از اون مصاحبه ای که در مورد بنرها و چیزهای دیگه گفته بود
در اینکه شما دوستان من عاشق داماش هستید به خدا قسم هیچ شکی ندارم ولی به علی قسم اوضاع اونطوری نیست که شما فکر میکنید
مشکل داماش به راحتی قابل حل شدنه
جواب این معما هم اینکه مالک جدید دوست داره خودش کادرشو انتخاب کنه
در مورد مصاحبه های عابدینی همش عوام فریبیه:به گفته های من اعتماد کنید
میدونم خیلی هاتون الان ناراحت شدید ولی به قران قسم مدیر عاملی که میگه به روح استقلال رشت صلوات مدیر عاملی که به خاطر سلیقه مالک رنگ پیراهن از ابی به قرمز میکنه /بازی با راه اهن/چه انتظاری دارید؟
رفقا تیم فصل پیش ما هوادارا و بازیکنا بودن تا رتبه اش هفتم شد
چرا برای خودتون بت میسازید...[/quote:19d1aa20e3]
عابدینی، پیشینه ی ورزشی اش داماش نیست، او را به عنوان مدیر ورزشی موفق، و از طرفی به عنوان بهترین اسپانسر بازیکن به اروپا می شناسند. هر چند به خاطر صراحت هایش، دشمنان زیادی دارد، و صد البته که او مرد سیاست هم هست و همین سیاست در کنار درایت او بود که داماش را در فصلی آکنده از بلا .. به روی پای همت و غیرت بازیکنان، سرپا نگاه داشت.
دوست عزیز!
حمایت ما از عابدینی، حمایت از شخص امیر عابدینی نیست، حمایت از پشتیبان داماش است.
اگر مثلا فتح الله زاده! یا وزیر راه و ترابری! و یا .. هر کس دیگری به پای تیم شهرمان بایستد، ما هم پشت او خواهیم ایستاد و این به معنای بت سازی نیست و آقا مهرداد درست فرمودند که این ها به معنای نداشتن انتقاد به او نیست.
هدایتی، ماه ها قبل که شایعه اش عنوان شد، پیش بینی شده بود که آبش با عابدینی در یک جوی نرود، چرا که این ها قبلا در پرسپولیس، کلاهشان در هم رفته است...
حالا هم خلایق را هر چه لایق .. هدایتی با همان ملوان انزلی اش ...
در خصوص استاندار ... موضعگیری عابدینی، اگر چه برایند مواضع مردم استان و شهر است، اما بیشتر گلایه های او از عدم حمایت نسبت به تیم است، که خلاف واقع نبوده است.
آیا مخالف این بحث هستید!؟ آیا به این تیم که سایه شان بر سر استان مان است انتقادی ندارید!؟
آیا از اجحاف هایشان رنج نمی برید؟!
فکر می کنید کسی نباید نسبت به خودشیفتگی دوستان که در زدن پرده های تشکر جلوه گر شد،حرفی می زد!؟
ما از مسولین این چنینی کمکی نمی خواهیم و همان بهتر که نباشند ... اما این از وظایف آنان و کوتاهی تاریخی شان نسبت به رشت، نمی کاهد.
عابدینی، نهال خود را در زمین خیس خورده ی شهر باران های نقره ای کاشته، او ریشه های تاک خود را به رگ و ریشه ی این شهر ریشه دار .... پیچانده ...
ما حمایت اش می کنیم تا به بار بنشیند، ما حامی توانمندی و عزت خویش ایم ..
-

monfared
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 02, 2011 12:00 am
-
توسط rasht20 » سه شنبه ژوئن 26, 2012 7:32 pm
بحث رو نموم کنید ما هیج بتی نداریم جز رشت و خلاص
اگر هم فکر میکنید یک استاندار بابلی ممکنه به تیم رشتی کمک کنه کور خوندین مازنی ها بینهایت به رشت حسادت دارن بخصوص ساروی ها و بابلی ها چون رتبه های دوم و سوم رو تو شمال دارند و ...
در ضمن هر انتقادی به عابدینی داشته باشم که دارم بابت انتقادش از استاندار بدون اینکه قدمی واسه داماش برداشته باشه بسیار از عابدینی ممنونم
در ضمن مرداب جان حرفهای شما هیچ کمکی در حال حاضر به تیم نمیکنه فقط داری تشنج ایجاد میکنی امیدوارم ناخواسته باشه مراقب باش ما بدخواه کم نداریم
-

rasht20
- کاربر فعال
.png)
-
توسط rasht20 » سه شنبه ژوئن 26, 2012 7:45 pm
خوب چه علتی داره هیچ کدوم از خریدارها پس از به توافق نرسیدن با داماش این مورد رو افشا نمیکنن و نمیگن عابدینی همچین شرطی گذاشته؟؟؟چه توجیهی داری مرداب ؟؟؟
البته به هیچ وجه اعتقاد ندارم که عابدینی واسه رضای خدا داره این همه تلاش میکنه اما هر انگیزه ای داره تلاشش قابل تحسینه دمش گرم در این سرای بی کسی...
-

rasht20
- کاربر فعال
.png)
-
توسط hamed3 » سه شنبه ژوئن 26, 2012 7:45 pm
[quote:64e131f506="Majid_Rasht"][quote:64e131f506="hamed3"][quote:64e131f506="Majid_Rasht"]آقای حمید التافی و سایر دوستانی که با ایشان هم عقیده اند . . .[/quote:64e131f506]
[color=darkblue:64e131f506]الطافی[/color:64e131f506][/quote:64e131f506]
بسیار بسیار متشکرم که ایراد تایپی متنم را متذکر شدید
از وسعت دیدتان به مسائل کمال تشکر را دارم[/quote:64e131f506]
به این دلیل اشتباه شما رو گرفتم که نام فامیلی بنده الطافی هست و حمید برادر بزرگتر منه دوست عزیز! درضمن بنده از معدود افرادی هستم که تمامی نظرات دوستان رو در همه ی تاپیک های این سایت مطالعه می کنم و اگر دقت کرده باشید همیشه آنلاین هستم.
-

hamed3
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 16, 2011 12:00 am
-
توسط ali126 » سه شنبه ژوئن 26, 2012 7:57 pm
[quote:00fc5ecae4="zxzx"]طبق شنیدها شرکت ایرانول طی جلسه ای که با عابدینی داشت تمایل خود رو برای تیمداری اعلام کرده حتی اینقدر جلو رفته که گفته میشه تیم رو مثل رویانیان خواهد بست البته طبق شنیده ها و از منابع غیر رسمی!!![/quote:00fc5ecae4]
ابرارآقای سراوانی این خبروتکذیب کردن یه جوری که ایرانوله =
saravani مي نويسد:
یک سوال من از شما دارم ایرانول رو از کجا آوردید؟
-
ali126
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am
-
توسط iman1978 » سه شنبه ژوئن 26, 2012 8:04 pm
متاسفانه اخبار فقط بصورت کلی و قطره ای ارائه میشه وهمین امر به گسترش اخبار نادرست و شایعات دامن میزنه امیدوارم یکی بیاد و خبر جامع ودرست ارائه کنه
-

iman1978
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان