[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - ملاقات مهندس عابدینی با یکی از تجار شهر رشت براي حل مشکلات مالي داماش!!!!!!!!!!!!!!

ملاقات مهندس عابدینی با یکی از تجار شهر رشت براي حل مشکلات مالي داماش!!!!!!!!!!!!!!

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Mordab » سه شنبه ژوئن 26, 2012 10:56 am

به خدا قسم من اگه به خوام سنگ کسی رو به سینه بزنم
به والله قسم من شناسنامه ام هنوز مهر انتخابات نخورده سعادتی دو ماه قبل اینکه استاندار بشه من خبرش داشتم و تمام این روزا رو پیش بینی میکردم
..........................................................
مهرداد جان
گفتی چارت مدیریتی من میگم اره
سیستم مدیریتی که جواب نمیده چرا نباید عوض بشه سیستمی که والیبالشو میخواست به تهران بده بسکتبالشو به لنگرود ...
سیستمی که مجموعه اش هنوز نمیدونه که این افرادی که سالها تو تیم هستن چه بلایی سر تیم میارن چرا نباید عوض بشه...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه ژوئن 26, 2012 10:59 am

[quote:f9a8e1b67a="Mordab"]مازیار جان داری احساسی تصمیم مگیری عزیز جان
به ناموس زهرا قسم من زندگیم به خاط داماش عقب افتاد
البته دمش گرم منتی هم نیست تیم شهرمه عشق منه دارم باهاش زندگی میکنم هر کاری هم بکنم وظیمه چون باعث سربلندی خودمو شهرمو و همشهریام میشه
اینه که میگی به پای داماش ایستاد اونطوری نیست که تو و دوستان عزیز این سایت فکر میکنند
این سیاست و قدرت خیلی کثیفه مازیار باور کن...
در ضمن عابدینی هیچ وقت مشاور رویانیانی نمیشه که هنوز اسم و پست بازیکنارو نمیدونه:::اون به دنبال هدفهای دیگه ست برادر من...[/quote:f9a8e1b67a]

مطمئن باش من یکی خیلی بیشتر از خیلی ها تو زندگیم عقب افتادم :wink:
من پاسخت رو تو این موضوع دادم... نمی دونم یادته تو تمرین گفتم حضور هر شخص یا عدم حضورش اکثرا یه دلایلی داره؟
اون روز برات تشریح نکردم منظورم چیه چون تو رو تو موضوعات مختلف یه مقدار تند و احساسی دیدم . البته صد در صد یه هواداری که فقط نگران اوضاع تیمش هست و این رو مطمئنم ...ولی تحت تاثیر هیچ شخص، اشخاص یا جریده ای نباش.
نمی دونم در من چطور فکر می کنی اما کسانی که زیاد با هم ارتباط داشتند می تونند تائید کنند که من آدمی نیستم که تحت تاثیر فقط احساسم حرفی رو بزنم. اگر دوست داشتی یه بخش از اون حرفم رو برات تشریح می کنم به شرط اینکه تو اینجا حرفی ازش به میون نیاد.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط zxzx » سه شنبه ژوئن 26, 2012 11:04 am

[quote:060801caf7="Mordab"][quote:060801caf7="Ardalan"][quote:060801caf7="Mordab"]این خبر درست و تایید شده است
حتی خریدار گفته که تیمی در حد تیم رویانیان میبندم
اسم شرکت سرمایه گذار به گمانم ایرانوله
فقط خدا کنه این مالک جدید شرایط اقای مدیر عامل بپذیرن چون علت فراری شدن خریدارها به خاطر انتخاب مدیر عامل از طرف خودشونه ولی عابدینی به خاطر خودخواهی خودش این کارو نمیکنه و حاضر تیم با امید تو مسابقات شرکت کنه ولی خودش تشریف داشته باشه
خیلی حرفای دیگه برای گفتن هست به زودی زود افشا خواهم کرد
در مورد کمک استانداری و شهرداری دوستان عزیز من هیچ انتظاری نداشته باشید چون انها وظیفه ای در قبال کمک به ورزش ندارن
در ضمن وقتی عابدینی میاد بر علیه مسولان استان جبهه میگیره دیگه شما انتظار چه کمکی رو دارید
در یک کلام مسولان استان مخالف عابدینی هستن بعد از اون مصاحبه ای که در مورد بنرها و چیزهای دیگه گفته بود
در اینکه شما دوستان من عاشق داماش هستید به خدا قسم هیچ شکی ندارم ولی به علی قسم اوضاع اونطوری نیست که شما فکر میکنید
مشکل داماش به راحتی قابل حل شدنه
جواب این معما هم اینکه مالک جدید دوست داره خودش کادرشو انتخاب کنه
در مورد مصاحبه های عابدینی همش عوام فریبیه:به گفته های من اعتماد کنید
میدونم خیلی هاتون الان ناراحت شدید ولی به قران قسم مدیر عاملی که میگه به روح استقلال رشت صلوات مدیر عاملی که به خاطر سلیقه مالک رنگ پیراهن از ابی به قرمز میکنه /بازی با راه اهن/چه انتظاری دارید؟
رفقا تیم فصل پیش ما هوادارا و بازیکنا بودن تا رتبه اش هفتم شد
چرا برای خودتون بت میسازید...[/quote:060801caf7]
حرفهات بو داره مطمئني به جائي وابسته نيستي؟[/quote:060801caf7]
متوجه نمیشم یعنی چی که به جای وابسته نیستی یعنی انزلی چیم نه داداش رشتی رشتی ام
ببین برادار من من اومدم تو این تایپک نظراتمو بر اساس اون چیزهایی که میدونم گفتم
حالا شما یا دوست داری بپذیری و یا که نه مهم نیست
میگن گوش اگر گوش تو بود ناله اگر ناله من است انچه البته به جایی نرسد فریاد است
گفتم برای خودتون کسی رو بت درست نکنین واقعیت اون چیزی نیست که شما میبینین حال شما و دوستان دیگه نپذیرین بازم مهم نیست مهم اینکه من به عنوان هوادار داماش باید این چیزارو بگم...[/quote:060801caf7]
[color=#444444:060801caf7]
خدا کنه هر چه سریعتر وضعبت مالکیت تیم مشخص بشه تاوضعیت هیئت مدیره و مابقی مسائل حل بشه در مورد آقای عابدینی هم فقط همین بس او بعد از بلوکه شدن حساب داماش میتونست استعفاء بده و بره دنبال زندگیش فکر نکنم موندش تو رشت به غیر از تعهد اخلاقی و عشقی که به تیم داشت چیزه دیگه ای باشه به نظرمن اگه عابدینی نبود مطمئن باشید الان داماشی نبود چون همون موقع فکر کنم بازی با شاهین بود تیم از هم پاشیده میشد ولی اگه این مسائل حقیقت داشته باشه اولویت هر هواداری اول تیمشه بعد نفر چون اول باید تیمی باشه تا نفرات باشند[/color:060801caf7]
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » سه شنبه ژوئن 26, 2012 11:08 am

یعتی روزهای خوش ماهم داره میرسه.خدایا شکرت /16/
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه ژوئن 26, 2012 11:09 am

[quote:b6d0511b4b="Mordab"]به خدا قسم من اگه به خوام سنگ کسی رو به سینه بزنم
به والله قسم من شناسنامه ام هنوز مهر انتخابات نخورده سعادتی دو ماه قبل اینکه استاندار بشه من خبرش داشتم و تمام این روزا رو پیش بینی میکردم
..........................................................
مهرداد جان
گفتی چارت مدیریتی من میگم اره
سیستم مدیریتی که جواب نمیده چرا نباید عوض بشه سیستمی که والیبالشو میخواست به تهران بده بسکتبالشو به لنگرود ...
سیستمی که مجموعه اش هنوز نمیدونه که این افرادی که سالها تو تیم هستن چه بلایی سر تیم میارن چرا نباید عوض بشه...[/quote:b6d0511b4b]

آقا سید نیستی؟ :wink:
حالا من نمیگم تغییر باشه در آینده یا نه اما هر چیزی رو که بخوای به یک باره تغییر بدی یه مشکلاتی رو برای حداقل یکی دو سال بوجود میاره. من با یه دیدگاه بی طرف دارم پاسخت رو می دم ... شما یه نگاه به هر تغییراتی توی هر بخشی چه سیاسی یا ورزشی یا همین باشگاه ما بنداز و بعد با ثبات تیمی مثل سپاهان مقایسه کن .
باز هم میگم هدفم تائید یا تکذیب حرفت نیست اما هر سیستمی یه سری اشکالات رو داره اما مهم حفظ سیستم و رفع اشکالاتش هست مگر اینکه از پایه و بنیان همه چیز مشکل داشته باشه که در اونصورت باید تغییر بدی همه چیز رو و به قولی انقلاب بکنی و بعد از چند سال شاید به نتیجه برسی و شاید هم هنوز توی نقطه اول باشی. اما به هر حال چند سال رو عقب افتادی.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط rasht20 » سه شنبه ژوئن 26, 2012 11:11 am

شرکت نفت ایرانول ؟ این رو چقدر مطمئنی ؟ کدوم یکی از اعضای هیات مدیرش رشتیه؟ من اصلا نشنیده بودم ایرانول شرکت خیلی معتبر و بزرگیه ...
بابت بحثی که در گرفت تا اینجا واقعا کارکرد عابدینی قابل ستایش بوده علیرغم برخی انتقادات بزرگ که بهش داریم اما با این نکته کاملا موافقم که نباید بت درست کنیم هرکسی بر خلاف منافع شهرمون حرکت کنه باید بسرعت ازش قطع حمایت کرد
اما در شرایط موجود و به رغم منافع احتمالی متصور ، از عابدینی و تلاشش باید تقدیر کرد
نماد کاربر
rasht20
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » سه شنبه ژوئن 26, 2012 11:12 am

باشه مهرداد دیگه در این مورد چیزی نمیگم
ولی خوشحالم حرفی که تو دلم بود زدم نخواستم سنت شکنی کنم و برخلاف همشهریام تو این سایت چیزی بگم
ولی مطمئن باش انتقاد خواهم کرد
در ضمن امیر شهر من امیر عابدینی نیست امیر شهر من کسایی هستن
خاک این فوتبال خوردن و الان گوشه نشین شدن
به خدا قسم از ته دلم میخوام امید هرندی با این تیم نتیجه بگیره تا نفعش برای منه رشتی باشه چون افتخارش برای منو رشتیاست
فقط از دستش ناراحتم که چرا این همه از کسی که تو این سالها انتقاد داشت چرا هنوز تو تیمه
ای کاش کمی مقتدرانه عمل میکرد و میگفت حضورش در داماش با رفتن اون بعضی ها...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه ژوئن 26, 2012 11:24 am

Mordab : این حرف ها هم جزو اون بخشی هست که براش توضیح دارم و تو کامنت های قبل بهش اشاره کردم . من فقط امیدوارم با طرز تفکر یک بعدی حرف هام رو نبینی. همین.

پ.ن :یه چیزی هم میگم که هیچ آدمی سیاه یا سفید نیست همه خاکستری اند... یکی پر رنگ تر و یکی کم رنگ تر...ضمن اینکه هیچ وقت با دیده ها و شنیده هات کسی رو تو یه دسته ای قرار نده . حالا این شخص می خواد هر کسی باشه.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه ژوئن 26, 2012 11:31 am

[quote:091dc627a5="Mordab"]باشه مهرداد دیگه در این مورد چیزی نمیگم
ولی خوشحالم حرفی که تو دلم بود زدم نخواستم سنت شکنی کنم و برخلاف همشهریام تو این سایت چیزی بگم
ولی مطمئن باش انتقاد خواهم کرد
به خدا قسم از ته دلم میخوام امید هرندی با این تیم نتیجه بگیره تا نفعش برای منه رشتی باشه چون افتخارش برای منو رشتیاست
فقط از دستش ناراحتم که چرا این همه از کسی که تو این سالها انتقاد داشت چرا هنوز تو تیمه
ای کاش کمی مقتدرانه عمل میکرد و میگفت حضورش در داماش با رفتن اون بعضی ها...[/quote:091dc627a5]

این قسمت حرفت خیلی قشنگه :

به نظر منم عابدینی خیلی خوب و عالی عمل کرد و مدیر باهوشی هست و کار بلد هست این ثابت شده ولی نباید بت بشه
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط rasht20 » سه شنبه ژوئن 26, 2012 11:42 am

همه ما ترجیحمون به نیروی بومیه ولی وقتی عقل و تدبیر هست هر کسی که به شهرمون کمک میکنه باید ازش حمایت کنیم
گرچه باید به یاد داشته باشیم اگر نه هیچ (ولی اغلب) گربه ای برای رضای خدا موش نمیگیره
زنده باد رشت و دوستدارانش
جونم تعصب بچه ها
نماد کاربر
rasht20
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidrod » سه شنبه ژوئن 26, 2012 12:27 pm

من یک سوال دارم اگر قرار باشه داماش به شخصی یا ارگانی فروخته بشه که اونهم با امضای امیر عابدینی که امین مه آفرید خسروی مالک داماش هست امکان پذیره و اگر عابدینی امضا نکنه داماش به جایی واگذار نمیشه
سوال اینه شرط عابدینی در مورد حضور خودش در مدیریت چیه ؟ آیا شرطش اینه که تا ابد و در هر شرایطی خودش باید مدیر باقی بمونه و طرف خریدار و مالک در هر شرایطی باید به مدیریتش تن در بده ؟ یا اینکه مدیرتش در آینده باشگاه به صورت مشروط هست ؟
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط raincity » سه شنبه ژوئن 26, 2012 1:45 pm

این حرفا چیه؟یعنی انقد زود کارای عابدینی برای تیم یادتون رفت؟ من فقط همینقدر میدونم که اگه همین الان عابدینی استفا بده واسش پست و مقام هست بعدش تو این مدت داماش جز خون دل خوردن چه سودی واسه عابدینی داشته که اینجوری میگین؟
نماد کاربر
raincity
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه فبريه 04, 2012 12:00 am

پستتوسط ali126 » سه شنبه ژوئن 26, 2012 1:54 pm

عابدینی عشق منه وداماش راباعابدینی می خواهیم :P
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط aberar » سه شنبه ژوئن 26, 2012 1:57 pm

فقط همینومیگم=
عابدینی نبودالان داماشم نبود همین.
داماش راباامیرش می خواهیم(عابدینی :P )
نماد کاربر
aberar
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه مارس 14, 2012 12:00 am

پستتوسط iman1978 » سه شنبه ژوئن 26, 2012 2:13 pm

این بی معرفتیه اگه داماش رو بدون عابدینی بخوایم امیر خان عین مرد از تیم حمایت کرد این دلیل نمیشه چون استاندار با عابدینی مخالفه ما عقب بکشیم اگه اینکارو بکنیم فردا هرکس هرچی گفت باید مدیر تیمو عوض کنیم دیگه!@!
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان