توسط MAZIYAR » سه شنبه ژوئن 26, 2012 10:32 am
[quote:f127989380="Mordab"]این خبر درست و تایید شده است
حتی خریدار گفته که تیمی در حد تیم رویانیان میبندم
اسم شرکت سرمایه گذار به گمانم ایرانوله
فقط خدا کنه این مالک جدید شرایط اقای مدیر عامل بپذیرن چون علت فراری شدن خریدارها به خاطر انتخاب مدیر عامل از طرف خودشونه ولی عابدینی به خاطر خودخواهی خودش این کارو نمیکنه و حاضر تیم با امید تو مسابقات شرکت کنه ولی خودش تشریف داشته باشه
خیلی حرفای دیگه برای گفتن هست به زودی زود افشا خواهم کرد
در مورد کمک استانداری و شهرداری دوستان عزیز من هیچ انتظاری نداشته باشید چون انها وظیفه ای در قبال کمک به ورزش ندارن
در ضمن وقتی عابدینی میاد بر علیه مسولان استان جبهه میگیره دیگه شما انتظار چه کمکی رو دارید
در یک کلام مسولان استان مخالف عابدینی هستن بعد از اون مصاحبه ای که در مورد بنرها و چیزهای دیگه گفته بود
در اینکه شما دوستان من عاشق داماش هستید به خدا قسم هیچ شکی ندارم ولی به علی قسم اوضاع اونطوری نیست که شما فکر میکنید
مشکل داماش به راحتی قابل حل شدنه
جواب این معما هم اینکه مالک جدید دوست داره خودش کادرشو انتخاب کنه
در مورد مصاحبه های عابدینی همش عوام فریبیه:به گفته های من اعتماد کنید
میدونم خیلی هاتون الان ناراحت شدید ولی به قران قسم مدیر عاملی که میگه به روح استقلال رشت صلوات مدیر عاملی که به خاطر سلیقه مالک رنگ پیراهن از ابی به قرمز میکنه /بازی با راه اهن/چه انتظاری دارید؟
رفقا تیم فصل پیش ما هوادارا و بازیکنا بودن تا رتبه اش هفتم شد
چرا برای خودتون بت میسازید...[/quote:f127989380]
عابدینی این تیم رو مثل بچش دوست داره و به همین دلیل هست که تا حالا به پای تیم مونده.
مثل اینکه واقعا در این استان زندگی نمیکنی و مسئولین استانت رو نمیشناسی؟کار خیلی خوبی کرد بر علیه استاندار جبهه گرفت!و دمش گرم اینقدر مردانگی داشت که دست بعضی ها رو رو کرد!کسی دیگه توی سالن جراتش رو داشت؟
مردم این شهر و استان اسنسان های نمک نشناسی نیستند!
حالا بذار من یه چیزی بگم،همین الان عابدینی از داماش بره با قرار داد میلیاردی میره مدیرعامل یه تیمی میشه؟همین الان میتونه در کنار رویانیان مدیرفوتبالی پرسپولیس بشه!
کاربر عزیز چه بخواد ایرانول باشه و چه ثروتمندترین انسان دنیا:
داماشمان را با امیرش می خواهیم!
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"
"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"