[quote:889539abc9="naader_sayad"]من از مدیران سایت گله دارم .
بخدا بعد از اون مصاحبه "صفر صفر" که همه خوشحال شدید من پست زدم و بر علیه این مصاحبه ی عابدینی ( و نه خود آقای عابدینی عزیز) پست گذاشتم و دقیقا همین اتفاق رو پیش بینی کردم .با اطمینان گفتم که هیچکس نمیخواد جلوی هدایتی وایسه چون با این مصاحبه عابدینی به هدایتی اعلان جنگ داد . همه با من بد شدن و به من گفتید دو رگه . الان به حرف اون روزه من رسیدید. اما چه دیر.... 10 روز دیگه زمان تکمیل فرم های حرفه ای شدن باشگاه هاست . اما ما نه مجمع داریم و نه هیئت مدیره و نه حامی مالی و نه هیچی .
در ضمن چاره ی این گرفتاری داماش رو هم گفتم و شما مدیران پاکش کردید . و چون باز هم ممکنه پاک کنید(حتما صلاح میبینید) حرفی نمیزنم . باشه خدای تیم ما هم بزرگه .
الویت برای من داماشه نه یک شخص خاص. برای همه باید همین باشه.الان عابدینی با ... هیچی.

[/quote:889539abc9]
دوست عزیز شما با اساس اون مطلب موافق نیستی .اما این رو متوجه باش که تیم باید روحیه داشته باشه .کشتی که داره غرق میشه ناخدا گریه کنن مسافران خودکشی میکنن .اون مصاحبه یادت هست چقدر با روی هواداران تاثیر خوب داشت ؟اگه ناراحت بود چی میشد ؟خب شما خیلی تاریک نگاه میکنی بلامیسر .شما انتظار داری هدایتی رفته اونجا مدیر ما هم با اون همه رسم رسم کاسه چه کنم چه کنم دستش بگیره .اما من و خیلی های دیگه که اون متن رو پسندیدیم اون عمل رو برای کل کل دوست نداشتیم برای توان و انژی که داشت و طرواتی که توی متن بود دوست داشتیم .الانم انتظار دارم اون جوری حرف بزنه .الان من واقعا ناراحتم که عابدینی این جوری حرف زد چون اون آخ بگه ما .....
اما اونم انسانه و توان و صبری داره و اشتباهاتی که من منکرش نیستم.
من حرفت رو قبول دارم که رشت و وبعد داماش مهم هستش بعد اسم ها افراد اما عابدینی رو برای کدوم گنا قصاص کنیم ؟عاقلانه حرف میزنم نه ؟لطفا بگو.
عزیز من بعد اون مصاحبه میتونی به یکی از حاشیه هایی که قبل اون مصاحبه (صفر صفر ) اشاره کنی؟ که از طرفی گل دامن میزد و ورزش 3 ادامه میداد و پاس میداد به بقیه سایت های خبری.