[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - آخرین مشتری داماش با "اس ام اس" انصرافش را اعلام کرد/ تیم رفت روی هوا

آخرین مشتری داماش با "اس ام اس" انصرافش را اعلام کرد/ تیم رفت روی هوا

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه ژوئن 24, 2012 11:56 am

راه‌آهن بي‌تکليف‌ترين تيم ليگ برتر

آره با این اخبار واقعاً جای نگرانی وجود دارد ، اینکه وضعیت باشگاه تاکنون مشخص نشده ، رنج آور است ولی جمله فوق در مورد راه اهن رو به این دلیل نوشتم که فکر نکنیم تو این 18 تیم فقط وضعیت ما بحرانی هست ، به نظر من بجز چند تیم ، سایر تیم های وضعیت بسیار مطلوب و بهتری نسبت به ما ندارند یا اگر هم موقعیت مناسبی دارند ، خیلی از ما سر تر نیستند ،
یک مزیت که ما نسبت به اکثر تیم ها داریم ، پشتوانه مردمی هست که حداقل 10 تیم لیگ برتری از این نعمت بزرگ محروم هستند ، اینکه تو همین سایت ، لحظه به لحظه قلب هواداران پر شور داماش برای این تیم می تپه و ابراز نگرانی انعکاس داده می شه ، همین خودش نکته مثبت داماش شهر باران هست ، هواداران چند تیم چنین نگرشی دارند ؟ اصلاً هوادار دارند ؟
[b:662d22836f]اگه پول نداریم ، غیرت رشتی که داریم[/b:662d22836f] ، مثل گذشته با حمایت همه جانبه خودمان ، این تیم رو از نظر روحی و معنوی ساپورت می کنیم و در زمین نتیجه می گیریم .
دوستان امیدوار باشید . /13/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه ژوئن 24, 2012 12:07 pm

[quote:889539abc9="naader_sayad"]من از مدیران سایت گله دارم .

بخدا بعد از اون مصاحبه "صفر صفر" که همه خوشحال شدید من پست زدم و بر علیه این مصاحبه ی عابدینی ( و نه خود آقای عابدینی عزیز) پست گذاشتم و دقیقا همین اتفاق رو پیش بینی کردم .با اطمینان گفتم که هیچکس نمیخواد جلوی هدایتی وایسه چون با این مصاحبه عابدینی به هدایتی اعلان جنگ داد . همه با من بد شدن و به من گفتید دو رگه . الان به حرف اون روزه من رسیدید. اما چه دیر.... 10 روز دیگه زمان تکمیل فرم های حرفه ای شدن باشگاه هاست . اما ما نه مجمع داریم و نه هیئت مدیره و نه حامی مالی و نه هیچی .

در ضمن چاره ی این گرفتاری داماش رو هم گفتم و شما مدیران پاکش کردید . و چون باز هم ممکنه پاک کنید(حتما صلاح میبینید) حرفی نمیزنم . باشه خدای تیم ما هم بزرگه .

الویت برای من داماشه نه یک شخص خاص. برای همه باید همین باشه.الان عابدینی با ... هیچی. /15/[/quote:889539abc9]
دوست عزیز شما با اساس اون مطلب موافق نیستی .اما این رو متوجه باش که تیم باید روحیه داشته باشه .کشتی که داره غرق میشه ناخدا گریه کنن مسافران خودکشی میکنن .اون مصاحبه یادت هست چقدر با روی هواداران تاثیر خوب داشت ؟اگه ناراحت بود چی میشد ؟خب شما خیلی تاریک نگاه میکنی بلامیسر .شما انتظار داری هدایتی رفته اونجا مدیر ما هم با اون همه رسم رسم کاسه چه کنم چه کنم دستش بگیره .اما من و خیلی های دیگه که اون متن رو پسندیدیم اون عمل رو برای کل کل دوست نداشتیم برای توان و انژی که داشت و طرواتی که توی متن بود دوست داشتیم .الانم انتظار دارم اون جوری حرف بزنه .الان من واقعا ناراحتم که عابدینی این جوری حرف زد چون اون آخ بگه ما .....
اما اونم انسانه و توان و صبری داره و اشتباهاتی که من منکرش نیستم.
من حرفت رو قبول دارم که رشت و وبعد داماش مهم هستش بعد اسم ها افراد اما عابدینی رو برای کدوم گنا قصاص کنیم ؟عاقلانه حرف میزنم نه ؟لطفا بگو.
عزیز من بعد اون مصاحبه میتونی به یکی از حاشیه هایی که قبل اون مصاحبه (صفر صفر ) اشاره کنی؟ که از طرفی گل دامن میزد و ورزش 3 ادامه میداد و پاس میداد به بقیه سایت های خبری.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mohamad » يکشنبه ژوئن 24, 2012 12:09 pm

[size=18:8105e1307d]بچه ها همه با هم به سایت [/size:8105e1307d]http://guilanian.ir/%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D9%85%D8%A7%D8%B4-%DA%AF%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%A2%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87-%D9%82/#comment-1732[size=24:8105e1307d]اعتراض کنیم[/size:8105e1307d]
نماد کاربر
mohamad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am

پستتوسط naader_sayad » يکشنبه ژوئن 24, 2012 12:16 pm

[quote="mahyarmaya"][quote:fadc7ded98="naader_sayad"]من از مدیران سایت گله دارم .

اما اونم انسانه و توان و صبری داره و اشتباهاتی که من منکرش نیستم.
من حرفت رو قبول دارم که رشت و وبعد داماش مهم هستش بعد اسم ها افراد اما عابدینی رو برای کدوم گنا قصاص کنیم ؟عاقلانه حرف میزنم نه ؟لطفا بگو.
عزیز من بعد اون مصاحبه میتونی به یکی از حاشیه هایی که قبل اون مصاحبه (صفر صفر ) اشاره کنی؟ که از طرفی گل دامن میزد و ورزش 3 ادامه میداد و پاس میداد به بقیه سایت های خبری.[/quote:fadc7ded98]

آبره عابدینی با حمایت از کفاشیان دشمنی وزارت ورزش رو خرید(بدون اینکه بدونه و بخواد) . همه میدونن چی شد که کفاشیان کنار نرفت . عابدینی تو این مدت یک تنه بی مزد و مواجب برای داماش کار کرده و جنگیده . اما الان باید به این نتیجه رسیده باشه (چند وقته رسیده با اینهمه وعده ی پوشالی ) که اجازه نمیدن عابدینی با داماش موفق بشه . اصلا مگه یک آدم چقد توان داره . تا کی ؟
امیدمون بخش خصوصی بود که اون مصاحبه صفر صفر با دلیلی که گفتم همونم بر باد داد. مصاحبش خوب بود . اما وقتش الان نبود . میذاشت تکلیف ما معلوم بشه لیگ شروع بشه بعد .و امیدمون به روحیه بالای عابدینی و بازیکنان بود که این آخرین مصاحبه دیگه همه چیز رو بر باد داد . من آیه یاس نخوندم . باور کن راه چاره رو هم گفتم اما پاک کردن . بگم باز پاک میشه . البته دیگه آب از سر ما گذشته . پاک شدن پست ما چه اهمیتی داره .
نماد کاربر
naader_sayad
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه فبريه 04, 2012 12:00 am

پستتوسط naader_sayad » يکشنبه ژوئن 24, 2012 12:21 pm

[quote:e85fefadf7="mohamad"][size=18:e85fefadf7]بچه ها همه با هم به سایت [/size:e85fefadf7]http://guilanian.ir/%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D9%85%D8%A7%D8%B4-%DA%AF%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%A2%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87-%D9%82/#comment-1732[size=24:e85fefadf7]اعتراض کنیم[/size:e85fefadf7][/quote:e85fefadf7]

همه جا اینو نوشتی ؟ به چی اعتراض کنیم ؟ ؟ ؟
نماد کاربر
naader_sayad
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه فبريه 04, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه ژوئن 24, 2012 12:34 pm

شما اون قدر که به پاک شدن کامنت اهمیت میدی به بحث الان اهمیت ندادی.
شما الان میگی عابدینی (کسی که فوتبال رو دوست داره و برای فوتبال عمر گذاشته ) و کار حق رو کرد اما باید یادش میموند که تقاص داره که بالا سر حرفشون حرف بزنی.
اما زمانی که شما کامنت دادی یا توی اون مصاحبه (صفر.صفر) چه تاثیری داشت ؟آبی بود که توی قبل اتمتم نیم فضل از سر ما گذشته بود (اگه فرضیه شما سالم باشه )
من باز تاکید میکنم عابدینی با این مصاحبه خودش در حاشیه رو باز کرد که من و شما هوادارن فلش بک بزنیم اگه بهتر مصاحبه میکرد و نور امید باز توش بود حاشیه هاهمون در حد آمدن و نیامدن محمد همرنگ بود.اما باز من امید دارم چون داماش دیگه بی کس نیست مثل پگاه .الان هواداران هستن مثل شیر که توی تمرین تیم اندازه بازی سایپا و راه آهن هوادار میاد .سایت داره مثل ورش که خیلی تاثیر توی افکارمون داره .عابدینی هست که تا الان کم نداشته برای داماش و نماینده خوبی داره این شهر (تا الان البته )...
=======
بازم به دوستان تاکید میکنم نزاریم حاشیه راه پیدا کنه و خودمون جلوش رو بگیریم .....
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar » يکشنبه ژوئن 24, 2012 12:50 pm

/15/
عابدینی هم آدمِ ، اون بنده خدا هم خسته شده ، اینقدر دلسوزانه دنبالِ کارای تیمِ و کاراش بی نتیجه میمونه ...
چی بگیم ؟
خسته نباشی مرد ، از الان به بعدش رو خدا میدونه چی میشه ولی به خدا امیدم ازمون گرفته شده . . .
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » يکشنبه ژوئن 24, 2012 1:05 pm

/15/ /15/ :? 8O /6/
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » يکشنبه ژوئن 24, 2012 1:13 pm

دوست عزیزی که رفتن عابدینی را نجات داماش می دونی ! فکر کردی بعد رفتن عابدینی چه بر سر داماش می یاد ، با عابدینی سر ما را در جام خذفی و لیگ و بعد آن بریدند بعد او چه کسی از این تیم دفاع می کنه ؟!! جناب استاندار!!!! ایشون به فکر فیگور های جدید در بنرهای جدید است ! شورای محترم شهر!! آنگونه خوابیده اند که شهردار تروا هم بعد از بد مستی شبانه نخوابیده بود ! و یا نمایندگان محترم که خوشکل خوشکل حرف می زنند!! رفیق!! واقعیت این است که ما تنهاییم حالا اگر می خواهی با رفتن عابدینی تنهاتر شویم، بسم الله! اتفاقا محمد مختصر مفید بهترین حرف رو می زنه . اعتراض در فضای مجازی بهترین حرکتی که ما می تونیم انجام بدیم باید کسایی رو که خودشون به خواب زدند مجبور به بیدار شدن کنیم ، این عملی است ، همانگونه که نامه به امام جمعه رشت توجه ها را به داماش جلب کرد پشتکار ما نیز می تواند ما را به خواسته هایمان برساند و اگر هم خدای نکرده نرسیدیم باز هم تیمی داریم که با حمایت من و شما و غیرت بازیکنانش می تواند در فصل آینده سربلند باشد[size=18:d81f6e077e] ب[color=darkblue:d81f6e077e]ه شرطی که خودمان به جنگ داشته هایمان نرویم ![/color:d81f6e077e][/size:d81f6e077e]
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » يکشنبه ژوئن 24, 2012 2:34 pm

امیدوارم الان که آب پاکی رو دستمون ریخته شده، این مسئولین باغیرت استان تکونی بخورند و از خواب زمستانی بیرون بیایند.
به نظرم عابدینی خوب کاری کرد راست و حسینی حقیقت رو گفت. دیگه وقتشه از مسئولین بخاری بلند بشه.
به امید خدا و حمایتهای هواداران همه مشکلات حل خواهد شد. /13/
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » يکشنبه ژوئن 24, 2012 2:52 pm

واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای دیگه خسته شدیم :? :? :? :? :?
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » يکشنبه ژوئن 24, 2012 3:04 pm

یکم صبر کنید و نگران نباشید. وقتی چنین اظهار نظرهایی از جانب مدیر عامل میشه گاهی نتیجه 180 درجه تغییر میکنه. تا دو سه روز نمیشه راجع به این گفته اظهار نظر کرد. بر فرض هم که چنین چیزی واقعیت داشته باشه (البته به احتمال 50% فکر میکنم سیاسته) ما نباید نا امید بشیم باید هرکس هر کاری از دستش بر میاد در کمک به مازیار و مهرداد و سایر بچه های فعال بکنه تا کارهایی رو که شروع کرده بودیم پیگیری کنیم. نامه به آیت الله قربانی شروع یک حرکت فوق العاده بود که باید به شدت پیگیریش بکنیم.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط mohamad » يکشنبه ژوئن 24, 2012 3:06 pm

خانه ای جالب[quote:64c695759b="naader_sayad"][quote:64c695759b="mohamad"][size=18:64c695759b]بچه ها همه با هم به سایت [/size:64c695759b]http://guilanian.ir/%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D9%85%D8%A7%D8%B4-%DA%AF%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%A2%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87-%D9%82/#comment-1732[size=24:64c695759b]اعتراض کنیم[/size:64c695759b][/quote:64c695759b]

همه جا اینو نوشتی ؟ به چی اعتراض کنیم ؟ ؟ ؟[/quote:64c695759b]
http://guilanian.ir//
نماد کاربر
mohamad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » يکشنبه ژوئن 24, 2012 3:13 pm

توهین به اشخاص ممنوع / برای اولین بار پاک شد و در صورت تکرار خودتون میدونید چی میشه
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط Fan » يکشنبه ژوئن 24, 2012 3:25 pm

از شوراى شهر هيچ بخارى بلند نميشه ، خبرى كه ازشون دارم راجع به اين موضوع تو خواب زمستونين انگار نه انگار كه چنين مسئله اى وجود داره البته بنده خداها تقصيرى ندارن تو همين حدن لياقت چيز مهميه كه متاسفانه... ، استاندار هم كه ديگه چيزى نگيم حد اقل رو سنگينيمون هستيم ... بنده خدا عابدينى مگه چقدر توان داره تو اين سن و سال اين همه استرس اين همه فشار واقعا مردونگى ميخواد بخدا ...
فكر ميكنم بهترين كارى كه ميشه الان انجام شه همون گرفتن اسپانسر هستش اونم از طريق جعفرزاده كه خودشم گفت داره يه كارايى ميكنه چون خودش رييس سازمان مستضعفان بوده رابطه تو اين بخش زياد داره وگرنه كه فكر نميكنم فعلا راه حل ديگه اى باشه ، هيچ وقت اميد و از دست ندين ...  
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 1 مهمان