[quote:f4c9cb7673="888"]این محمد ابشک چرا نمیاد تمرین کنه؟؟؟؟
نمیخواد بمونه عابدینی رضایت نامشو بده بره.به زور که نمیشه بازیکنو نگه داشت .مرتضی ابراهیمی ده ساله داره فیکس تولیگ برتر بازی میکنه اومد سفید امضا کرد.بعداین............
ایشالا بره پیشرفت کنه.
درمورد همرنگ به نظر من اگه ابشک بمونه نیازی به اوردن همرنگ نیست چون بعداز حاجتی و ابشک هادی سهرابی وگلبرگ داریم ونیازی به همرنگ نیست اما اگه ابشک رفت همرنگ میتونه بیاد.
درمورد سهیل رحمانی هم تااون جای که من چندتا بازیاشو تو ملوان دیدم دفاع چپ نیست وهافبک چپه یا گوش چپه (جز سه تای جلوی) واصلا استیلش هم به مدافعین نمیخوره وخیلی ظریف بازی میکنه .اگه بخوان اینو به عنوان گوشه چپ بیارن ماتو اون پست افشه رو داریم که خیلی از این بهتره واگه قراره بازیکن جدید تو اون پست بیاد باید بازیکنی بیاد که بهتر از افشه باشه.
در موردبازیکن خارجی هم بازیکنی که بخواد اد رایگان بیاد داماش به درد ما نمیخوره. بازیکن خارجی که میخواد بیاد ایران باید پول بگیره.بازیکنی خارجی که پیراهن منچسترو بپوشه بیاد تست بده دیگه باید تا اخرشو خوند[/quote:f4c9cb7673]
با اکثر قسمت های نظر شما موافقم.در مورد آبشک اظهار نظری نمی کنم.ولی من هم معتقدم فقط موقعی همرنگ به درد ما می خوره که آبشک از تیم جدا بشه
اما در مورد سهیل رحمانی باید بگم که اصلا یه دفاع چپ کلاسیک هست و دیروز هم در دفاع چپ بازی کرد و که اکثر افراد حاضر در کنار تیم هم از عملکردش راضی بودند و به احتمال زیاد زاهدی هم در تمرینات شرکت میکنه و می تونند تا حدودی مشکل دفاع چپ ما را حل کنند ولی ابوذر یه چیز دیگه بود
دیروز یک بار گفتم حالا نمیدونم چرا بعضی دوستان این موضوع بازیکن بومی رو ادامه می دهند امید هرندی بلافاصله بعد از تمرین هر چهار بازیکن را جواب کرد و گفت گه به جوانان اعتماد بشه خیلی بهتره