[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

نقل و انتقالات لیگ برتر / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط pedram_1367 » شنبه ژوئن 23, 2012 3:54 am

[quote:05c2221f07="777"][quote:05c2221f07="miladcivil"]آشنا: م/ل/و/ا/ن بازيکنان با غيرتي دارد !
--------------------
دروازه‌بان جديد تيم فوتبال ملوان انزلي گفت: ملوان بازيکنان با غيرتي دارد که بدون پول فصل گذشته با تمام توان بازي کردند.
حسين آشنا در گفت و گو با فارس در مورد دليل جدايي‌اش از سايپا، گفت: شرايط براي ادامه حضورم در باشگاه سايپا مهيا نبود و از اين تيم جدا شدم. اميدوارم بتوانم براي تيم خوب و پرطرفدار ملوان مثمر ثمر باشم.
وي در مورد اينکه تاکنون در تيم‌هاي شمالي بازي کرده يا نه گفت: من اهل تهران هستم ولي پدر و مادرم اصالتا شمالي هستند و فصل آينده اولين بار است که در يک تيم شمالي حضور دارم. ملوان بازيکنان با غيرتي دارد؛ بازيکناني که فصل گذشته با وجود بي‌پولي با تمام وجود براي موفقيت تيم تلاش کردند.
آشنا در مورد اينکه چرا با باشگاه ملوان هنوز قرارداد امضا نکرده است، تصريح کرد: با اين باشگاه به توافق نهايي رسيده‌ام و قرار است بعد از بازگشت از اردوي اردبيل با ملوان قرارداد امضا کنم و امروز نيز همراه اين تيم به اردو مي‌‌‌ روم.[/quote:05c2221f07]
اگه بازیکنایه ملوان غیرت داشتن بازیکنایه ماچی غیرتی داشتن
حیف جهانگیررفت میمونددوباره میزدناکاتش میکردمث فصل قبل :wink:[/quote:05c2221f07]

من فکر می کنم جهانگیر عسگری امسال هم خودش رو توی یک تیک میندازه و لیگ برتر هست و حداقل 2 بازی با ملوان داره و می تونه کلاس این رو تعطیل کنه :arrow: :arrow: :D
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Damash1 » شنبه ژوئن 23, 2012 8:07 am

[b:372f91d515]جهانگیر کدوم تیم رفتش؟[/b:372f91d515] :roll:
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه ژوئن 23, 2012 9:11 am

پژمان نوري هافبك فصل گذشته تيم الامارات كه با مسوولان اين باشگاه دچار مشكل شده بود، در حال حاضر براي گرفتن تسويه حساب و جدايي از اين باشگاه در امارات به سر مي‌برد.

به گزارش سايت گل، نوري در حالي كه چند ماه از حضورش در امارات گذشته بود، از اين تيم جدا شد و فصل گذشته روزهاي چندان خوبي را تجربه نكرد. او حالا براي تسويه حساب با باشگاه الامارات راهي امارات شده ولي در آنجا دوباره با دردسر جديدي مواجه شده است. مسوولان باشگاه الامارات به دوري گفته‌اند كه بايد براي تسويه حساب از مبلغ قابل توجهي بگذرد و نوري در اين شرايط ضرر مالي خواهد كرد.

از طرفي زمان نسبتا زيادي تا شروع ليگ امارات باقي مانده و بسياري از مسوولان باشگاه الوصل اين روزها در باشگاه حضور ندارند. نوري هنوز نتوانسته با الامارات تسويه حساب كند تا وضعيتش مشخص شود. پژمان منتظر است تا تكليفش با الامارات به طور كامل روشن شود تا پس از بازگشت به ايران از بين پرسپوليس و ملوان يكي را انتخاب كند.
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط rasht20 » شنبه ژوئن 23, 2012 9:29 am

اره گرفتن همرنگ باز هم حاشیه درست میکنه مگه ماجرای ممد غلامی و تلفنهای تهدید آمیز بهش قبل از دربی رو یادتون نمیاد من اصلا راضی نیستم از اونها بازیکن بگیریم گرچه چک کردم خشکبیجاریه و باجناق افشین چاووشی
نماد کاربر
rasht20
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط yaran-mirzakochak » شنبه ژوئن 23, 2012 9:40 am

[quote="rasht20"]اره گرفتن همرنگ باز هم حاشیه درست میکنه مگه ماجرای ممد غلامی و تلفنهای تهدید آمیز بهش قبل از دربی رو یادتون نمیاد من اصلا راضی نیستم از اونها بازیکن بگیریم گرچه چک کردم خشکبیجاریه و باجناق افشین چاووشی

جذب محمد همرنگ باتوجه به انگیزش میتونه خیلی برای داماش مفید باشه باید قبول کرد که بین محمد همرنگ و غلامی فرق هستش با توجه به اصلیت محمد همرنگ .
کسی نمیتونه همرنگ رو تهدید کنه مگه شهر هرته تازه همرنگ برعکس بعضی ها هیچ تعهدی به انزلیچی ها نداره چون اصلیت رشتی داره . امیدوارم با توجه به انگیزش داماش برای جذب این بازیکن اقدام کنه :wink:
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه ژوئن 23, 2012 11:13 am

فولاد در مورد تمديد قرارداد حرفي با من نزده است

نوروزي در شرايطي در تهران به سر مي‌برد که هنوز با هيچ تيمي قرارداد امضا نکرده و بازيکن آزاد محسوب مي‌شود.
سايت گل – رضا نوروزي مهاجم فولاد خوزستان که مدتي پيش زانوي خود را تحت عمل جراحي قرار داد در حال حاضر در تهران مراحل درماني را پشت سر مي‌گذارد تا بتواند از نيم فصل دوم در ليگ برتر بازي کند.

نوروزي در شرايطي در تهران به سر مي‌برد که هنوز با هيچ تيمي قرارداد امضا نکرده و بازيکن آزاد محسوب مي‌شود. او در پاسخ به اين سوال که آيا قرار است در فولاد بماني مي‌گويد:«‌ فعلا چيزي معلوم نيست و باشگاه فولاد هم در مورد تمديد قرارداد حرفي با من نزده است.» نوروزي در پاسخ به اين سوال که آيا از رفتار فولادي‌ها ناراحت نيستي خاطرنشان مي‌کند:« دوست ندارم در مورد اين مسائل حرف بزنم و فعلا به اين فکر مي‌کنم که مصدوميتم خيلي زود برطرف شود. در ضمن عجله‌اي هم براي انتخاب تيم ندارم.

...............
باز من دهنم آب افتاد !! این رو هم بتونیم از الان بگیریم خوبه ها /4/ /4/ /5/ /5/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » شنبه ژوئن 23, 2012 11:37 am

همرنگ که بازی بلد نیست!!!!!!
تویه اون تیم درپیت تعویضی بود /15/
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه ژوئن 23, 2012 11:51 am

يك تيم صنعتي با ارائه پيشنهادي سنگين به دنبال جذب دروازه‌بان شماره يك تيم ملي است اما به نظر مي‌رسد اين انتقال كاملا منتفي شده و رحمتي در استقلال ماندگار است.

به گزارش سايت گل، پيشنهاد اين باشگاه به دروازه‌بان استقلال [b:30d33bb37e]يك‌ ميليارد و 900 ميليون تومان [/b:30d33bb37e]بوده كه در نوع خودش ركوردي براي بازار نقل و انتقالات محسوب مي‌شود. اما رحمتي اين پيشنهاد را رد كرده و با مبلغي بسيار كمتر با استقلالي‌ها به توافق رسيده است. گفته مي‌شود رقم توافق‌شده ميان رحمتي و باشگاه استقلال 850 ميليون تومان است.

قرارداد رحمتي با آبي‌پوشان هنوز رسما تمديد نشده اما طرفين كاملا به توافق رسيده‌اند و مشكلي براي تمديد قرارداد وجود ندارد. رحمتي از استقلالي‌ها يك برگ چك به تاريخ امروز (سوم تيرماه) گرفته كه قرار است با نقد كردن آن بخشي از قرارداد خود را دريافت كند.

[b:30d33bb37e]
واقعاً این سوگلی ها چقدر ارزش دارند ؟[/b:30d33bb37e]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه ژوئن 23, 2012 11:59 am

[quote:4f56a5d39f="majid13"]همرنگ که بازی بلد نیست!!!!!!
تویه اون تیم درپیت تعویضی بود /15/[/quote:4f56a5d39f]

توي تيم هاي ملي پايه حضور داشته .
عجب استدلالي مجيد! اين كه يه بازيكن توي يك تيم كم بازي كنه دليل بر اينه كه بازيكن خوبي نيست يا هست؟! :roll:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » شنبه ژوئن 23, 2012 12:17 pm

[quote:36d7d79584="MEHRDAD"][quote:36d7d79584="majid13"]همرنگ که بازی بلد نیست!!!!!!
تویه اون تیم درپیت تعویضی بود /15/[/quote:36d7d79584]

عجب استدلالي مجيد! اين كه يه بازيكن توي يك تيم كم بازي كنه دليل بر اينه كه بازيكن خوبي نيست يا هست؟! :roll:[/quote:36d7d79584]

درسته که نمیشه گفت خوبه یا بده / ولی خداییش خیلی خریدای بدی داریم میکنیم / سهیل رحمانی ( فک کنم تو کل دوران بازیش 90 دقیقه هم بازی نکرده اینم رزومه آقا سهیل : http://www.footilio.com/P_%D8%B3%D9%87% ... C_589.aspx

محمد همرنگ هم که در حد معمولیه / الان سهیل رحمانی میتونه جای خالی ابوذر رو پر کنه؟؟؟؟!!!!!
بازیکنی میگیریم که جای خالی محمد غلامی رو پر کنه؟؟؟؟؟؟
تو خط دفاع قبول دارم که قوی هستیم ( مختاری - نظیفکار- ابراهیمی - و الانم که عشوریزاد که بدک نیست ) اما دفاع راست و چپ که احتمالا باید تبدیل به اتوبان یا بزرگراه بشه با این شرایط - هافبکم اگه آبشک و جهانبخش باشن خوبه و من با اومدن همرنگ بجای مگنو موافقم - فقط میمونه یه هافبک چپ و تو حمله هم که دوتا بازیکن میخواییم واقعا ( البته نه مهاجمی که سالهای پیش به نیمکت تیمش پیچ و مهره شده باشه )
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط golsar » شنبه ژوئن 23, 2012 12:25 pm

این چند بازیکنِ لیگ برتری که قرار بود تا آخرِ هفته به تیم اضافه بشن چی شد !؟؟
/4/
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط civilboy » شنبه ژوئن 23, 2012 12:28 pm

تاریخ ثابت کرده بازیکنایی که تو ملوان بودن به درد تیم نمیخورن هیچ، بیشتر شائبه ها رو زیاد میکنن
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar » شنبه ژوئن 23, 2012 12:29 pm

[quote:d75173f11b="pedram_1367"]فولاد در مورد تمديد قرارداد حرفي با من نزده است

نوروزي در شرايطي در تهران به سر مي‌برد که هنوز با هيچ تيمي قرارداد امضا نکرده و بازيکن آزاد محسوب مي‌شود.
سايت گل – رضا نوروزي مهاجم فولاد خوزستان که مدتي پيش زانوي خود را تحت عمل جراحي قرار داد در حال حاضر در تهران مراحل درماني را پشت سر مي‌گذارد تا بتواند از نيم فصل دوم در ليگ برتر بازي کند.

نوروزي در شرايطي در تهران به سر مي‌برد که هنوز با هيچ تيمي قرارداد امضا نکرده و بازيکن آزاد محسوب مي‌شود. او در پاسخ به اين سوال که آيا قرار است در فولاد بماني مي‌گويد:«‌ فعلا چيزي معلوم نيست و باشگاه فولاد هم در مورد تمديد قرارداد حرفي با من نزده است.» نوروزي در پاسخ به اين سوال که آيا از رفتار فولادي‌ها ناراحت نيستي خاطرنشان مي‌کند:« دوست ندارم در مورد اين مسائل حرف بزنم و فعلا به اين فکر مي‌کنم که مصدوميتم خيلي زود برطرف شود. در ضمن عجله‌اي هم براي انتخاب تيم ندارم.

...............
باز من دهنم آب افتاد !! این رو هم بتونیم از الان بگیریم خوبه ها /4/ /4/ /5/ /5/[/quote:d75173f11b]

در هر شرایطی نوروزی گزینه خوبیه !
واقعا اگه بخواد یکی از بهترین مهاجم های ایرانِ . . .
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » شنبه ژوئن 23, 2012 12:39 pm

[quote:f13fbbbd76="MEHRDAD"][quote:f13fbbbd76="majid13"]همرنگ که بازی بلد نیست!!!!!!
تویه اون تیم درپیت تعویضی بود /15/[/quote:f13fbbbd76]

عجب استدلالي مجيد! اين كه يه بازيكن توي يك تيم كم بازي كنه دليل بر اينه كه بازيكن خوبي نيست يا هست؟! :roll:[/quote:f13fbbbd76]
شما میگی پایه!اصل الانه.
تنها حرکتی که همرنگ انجام داده و تویه ذهنم موند همون بازیه ململ بود که هدبند جومونگی بسته بود رو پیشونیش که 90 هم بهش اشاره کرد
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط Saeeed » شنبه ژوئن 23, 2012 2:50 pm

اسامي بازيکنان جديد تيم فوتبال سپاهان که قرارداد آنها در هيات فوتبال استان اصفهان به ثبت رسيده است را به شرح زير اعلام کرد:

1- محمدباقر صادقي بازيکن فصل گذشته تيم ذوب آهن اصفهان ( [color=red:0a90ab8b87]مدت قرارداد سه فصل[/color:0a90ab8b87] ) .
2- محمد علي احمدي بازيکن فصل گذشته تيم ذوب آهن اصفهان ( [color=orange:0a90ab8b87]مدت قرارداد دو فصل[/color:0a90ab8b87] ) .
3- محمد غلامي بازيکن فصل گذشته تيم داماش گيلان ( [color=red:0a90ab8b87]مدت قرارداد دو فصل[/color:0a90ab8b87] ) .
4- محسن ايران نژاد بازيکن فصل گذشته تيم شاهين بوشهر ( [color=orange:0a90ab8b87]مدت قرارداد سه فصل[/color:0a90ab8b87] ).
5- فرشيد طالبي بازيکن فصل گذشته ذوب آهن اصفهان ( [color=red:0a90ab8b87]مدت قرارداد يک فصل [/color:0a90ab8b87]).
6- ميلاد زنيدپور بازيکن فصل گذشته داماش گيلان ( [color=red:0a90ab8b87]مدت قرارداد سه فصل[/color:0a90ab8b87] ).
7- عادل کلاه کج بازيکن فصل گذشته مس کرمان ( [color=orange:0a90ab8b87]مدت قرارداد سه فصل[/color:0a90ab8b87] ).

به نظر من سپاهان سیستم مدیریتیش خیلی درسته.شما فقط به مدت قرارداد توجه کنین...نه اینکه مثه رویانیان کل تیم ملی رو جمع کنی با اون هزینه...فوقش بشی قهرمان که بعید می دونم بالاخره که چی؟واسه یه سال؟؟ولی سپاهان چندین ساله که قهرمانه..تو آسیا هم که همیشه هست و همیشه مرحله بالا میره...
کار درست رو همیشه باید دید.این کار کار درستیه...همونطور که اگه عابدینی با حهانبخش هم قرارداد نداشت اونم مثه غلامی و زنیدپور و ابوذر پریده بود...
نماد کاربر
Saeeed
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 25, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان