[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

نقل و انتقالات لیگ برتر / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط Fan » جمعه ژوئن 22, 2012 9:03 am

[quote:a149846663="hamed-rashti"]دوستان لیگ کی قرعه کشی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/quote:a149846663]

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، سازمان لیگ برتر فوتبال، تقویم مسابقات لیگ برتر در سال 92ـ 91 را اعلام کرد که بر این اساس، زمان آغاز فصل دوازدهم لیگ برتر، 29 تیر سال آینده است.
بر همین اساس فصل دوازدهم لیگ برتر در تاریخ 19 اردیبهشت ماه سال 92 پایان خواهد یافت.
همچنین سازمان لیگ برتر، زمان نقل و انتقالات فصل آینده را از 28 اردیبهشت ماه سال 91 تا 17 تیر ماه آن سال اعلام کرد. چهارم تیرماه سال 91 نیز، تاریخ قرعه کشی رقابت‌های فصل دوازدهم لیگ برتر است.
تیم‌های راه یافته به فصل دوازدهم لیگ برتر فوتبال، از تاریخ 18 آذر ماه سال 91 تا چهارم دی ماه آن سال، تعطیلات نیم فصل را سپری خواهند کرد.
همچنین سازمان لیگ برتر، تاریخ پنجم آبان ماه سال 91 را به عنوان روز مسابقات جام حذفی اعلام کرده است. این مسابقات تا تاریخ 29 فروردین سال 92 ادامه خواهد یافت.
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط amir131 » جمعه ژوئن 22, 2012 11:38 am

فونيكه سي مهاجم فصل گذشته صنعت نفت آبادان که استقلالی ها تلاش زیادی برای به خدمت گرفتن او کردند، سرانجام به تيم عجمان امارات پيوست.
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » جمعه ژوئن 22, 2012 11:59 am

عادل كلاه‌كج سپاهاني شد.عادل كلاه‌كج با عقد قراردادي سه‌ساله به تيم سپاهان اصفهان ملحق شد تا اين تيم را در ليگ دوازدهم و ليگ قهرمانان اسيا همراهي كند.

كلاه‌كج فوتبال خود را از فولاد خوزستان آغاز كرد و سابقه عضويت در تيم‌هاي صباي قم، پرسپوليس و مس كرمان را هم دارد. اين‌كه سپاهاني‌ها در نقل‌وانتقالات هافبكي مثل مهدي كريميان را از دست مي‌دهند و به‌جاي او كلاه‌كج را جذب مي‌كنند هم در نوع خودش اتفاق جالب توجهي است.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه ژوئن 22, 2012 12:57 pm

آشنا: م/ل/و/ا/ن بازيکنان با غيرتي دارد !
--------------------
دروازه‌بان جديد تيم فوتبال ملوان انزلي گفت: ملوان بازيکنان با غيرتي دارد که بدون پول فصل گذشته با تمام توان بازي کردند.
حسين آشنا در گفت و گو با فارس در مورد دليل جدايي‌اش از سايپا، گفت: شرايط براي ادامه حضورم در باشگاه سايپا مهيا نبود و از اين تيم جدا شدم. اميدوارم بتوانم براي تيم خوب و پرطرفدار ملوان مثمر ثمر باشم.
وي در مورد اينکه تاکنون در تيم‌هاي شمالي بازي کرده يا نه گفت: من اهل تهران هستم ولي پدر و مادرم اصالتا شمالي هستند و فصل آينده اولين بار است که در يک تيم شمالي حضور دارم. ملوان بازيکنان با غيرتي دارد؛ بازيکناني که فصل گذشته با وجود بي‌پولي با تمام وجود براي موفقيت تيم تلاش کردند.
آشنا در مورد اينکه چرا با باشگاه ملوان هنوز قرارداد امضا نکرده است، تصريح کرد: با اين باشگاه به توافق نهايي رسيده‌ام و قرار است بعد از بازگشت از اردوي اردبيل با ملوان قرارداد امضا کنم و امروز نيز همراه اين تيم به اردو مي‌‌‌ روم.
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » جمعه ژوئن 22, 2012 1:07 pm

[quote:3ef001cdd5="miladcivil"]آشنا: م/ل/و/ا/ن بازيکنان با غيرتي دارد !
--------------------
دروازه‌بان جديد تيم فوتبال ملوان انزلي گفت: ملوان بازيکنان با غيرتي دارد که بدون پول فصل گذشته با تمام توان بازي کردند.
حسين آشنا در گفت و گو با فارس در مورد دليل جدايي‌اش از سايپا، گفت: شرايط براي ادامه حضورم در باشگاه سايپا مهيا نبود و از اين تيم جدا شدم. اميدوارم بتوانم براي تيم خوب و پرطرفدار ملوان مثمر ثمر باشم.
وي در مورد اينکه تاکنون در تيم‌هاي شمالي بازي کرده يا نه گفت: من اهل تهران هستم ولي پدر و مادرم اصالتا شمالي هستند و فصل آينده اولين بار است که در يک تيم شمالي حضور دارم. ملوان بازيکنان با غيرتي دارد؛ بازيکناني که فصل گذشته با وجود بي‌پولي با تمام وجود براي موفقيت تيم تلاش کردند.
آشنا در مورد اينکه چرا با باشگاه ملوان هنوز قرارداد امضا نکرده است، تصريح کرد: با اين باشگاه به توافق نهايي رسيده‌ام و قرار است بعد از بازگشت از اردوي اردبيل با ملوان قرارداد امضا کنم و امروز نيز همراه اين تيم به اردو مي‌‌‌ روم.[/quote:3ef001cdd5]
اگه بازیکنایه ملوان غیرت داشتن بازیکنایه ماچی غیرتی داشتن
حیف جهانگیررفت میمونددوباره میزدناکاتش میکردمث فصل قبل :wink:
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه ژوئن 22, 2012 4:27 pm

مهدي تارتار در گفت و گو با خبرگزاري فارس، در مورد سرمربيگري‌اش در تيم گهر زاگرس، گفت: عابديني به من پيشنهاد سرمربيگري گهر را داده و فردا جلسه‌ نهايي را با ايشان داريم و احتمال دارد به عنوان سرمربي گهر انتخاب شوم.

وي ادامه داد: در جلسه فردا در مورد مسايل و مشکلات باشگاه صحبت مي‌کنيم تا همه چيز مشخص شود تا تکليف بودجه و مسايل مالي گهر روشن باشد.

گهر زاگرس فصل گذشته با هدايت داود مهابادي به ليگ برتر صعود کرد. مهابادي اين فصل به مس سرچشمه رفته است.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه ژوئن 22, 2012 4:39 pm

باشگاه خبرنگاران جوان : هاشم بیگ زاده در رابطه با اظهارات جواد شیرزاد ؛ در خصوص خود ، اظهار داشت : در دو سالی که ما در استقلال نبودیم ، آقای شیرزاد شما برای تیم چه کار کردید ؟ در طول این دو سال فقط پیچ و مهره ی نیمکت را سفت می کردید و کدام بازی شما برای استقلال مثمر ثمر بود ؟
وی ادامه داد : من روی توانایی هایم به استقلال آمدم و قلعه نوعی مربی نیست که به خاطر رفاقت بازیکن انتخاب کند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و روی توانایی بازیکنان ، تیم می بندد که اگر چنين نبود بهترین مربی لیگ برتر نمي شد .
هافبک تيم فوتبال استقلال تصریح کرد : هیچ کس به من قول فیکس بازی کردن نداده است و با میثم حسینی رقابت خواهیم داشت و قرار نیست يکي از ما مدام نیمکت نشین باشد و هرکس عملکرد بهتري داشته باشد بازي می کند .
بیگ زاده در پایان ، خاطر نشان کرد : مربیان فصل گذشته ی استقلال هم به شیرزاد اعتماد نداشتند و اگر هم مظلومی در استقلال می ماند قطعا شیرزاد رفتنی بود .
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه ژوئن 22, 2012 5:27 pm

[color=black:1d83ab9461]محمد همرنگ:حالا كه ملوان مرا نخواست بايد به تيم داماش گيلان فكر كنم

بازيكن فصل گذشته ملوان در خصوص جدايي‌اش از ملوان گفت: با توجه به اتمام قرار دادم با ملوان بازيكن آزاد محسوب مي‌شوم گزينه اولم براي بازي در فصل بعد ملوان بود كه خواستم بمانم و پورغلامي مرا نخواست.
محمد همرنگ در گفتگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران افزود: منتظر مشخص شدن تكليف ملوان بودم و با توجه به پيشنهادات تيم‌هاي ديگر براي حضورم در فصل بعد گزينه اولم ملوان بود كه با تماس پورغلامي با بنده جزء ليست مازاد ملوان بودم و وي مرا نخواست.

وي ادامه داد: علاقه‌مند بودم كه در شهر خودم فوتبالم را به پايان برسانم اما با خبر غيرمنتظره‌اي از سوي پورغلامي مواجه شدم و بايد به تيم‌هاي ديگر فكر كنم.

محمد همرنگ اضافه كرد:‌ از سوي چند تيم تهراني و شهرستاني پيشنهاد بازي دارم كه حالا بايد به صورت جدي به آن‌ها فكر كنم، دوست داشتم كه در شهر و ديار خودم به فوتبالم ادامه دهم و الويتم براي بازي در فصل بعد حضور در يكي از تيم‌هاي شمالي است و حالا كه ملوان مرا نخواست بايد به تيم داماش گيلان فكر كنم چرا كه علاقه‌مندم به شهر خودم خدمت كنم و سعي مي‌كنم در هر تيمي كه حضور داشتم موفق‌تر از ملوان ظاهر شوم.

بازيكن فصل گذشته تيم ملوان بيان داشت:‌ حالا كه ملوان مرا نخواست بايد بگويم كه براي حيثيت خودم و باشگاه هميشه با جديت در اين تيم توپ زدم و از تمامي هواداران انزلي چي نهايت تشكر را دارم كه به خوبي از اين تيم حمايت كردند.

* ملوان اصول حرفه‌اي گري را ياد بگيرد

محمد همرنگ در خصوص پرداخت نشدن الباقي موالباتش از سوي باشگاه ملوان اظهار داشت: 240 ميليون تومان از باشگاه ملوان طلب دارم و براي گرفتن مطالباتم به هيچ عنوان كوتاه نخواهم آمد و اميدوارم همان‌گونه كه به عنوان يك بازيكن حرفه‌اي به راحتي از تيم جدا شدم باشگاه نيز در پرداخت الباقي مطالباتم كوتاهي نكند و جانب حرفه‌اي گري ر ا نگه دارد.

وي خاطر نشان كرد:‌ فردا صبح مذاكره‌اي با صادق درودگر نماينده حسين هدايتي در خصوص تسويه مطالباتم خواهم داشت كه اميدوارم نتيجه بخش باشد و بتوانم يك تصميم درست بگيرم.
http://www.yjc.ir/fa/news/3996005/%D8%A ... 8%B3%D8%AA[/color:1d83ab9461]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط rasht20 » جمعه ژوئن 22, 2012 6:01 pm

اما تجربه نشون داده حضور بازیکنهای انزلی در رشت هرگز جواب نمیده
نماد کاربر
rasht20
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه ژوئن 22, 2012 6:18 pm

فکر نکنم همرنگ انزلیچی باشه
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط antiros » جمعه ژوئن 22, 2012 6:20 pm

شاید تو این وضعیتی که توش قرار داریم بتونه خرید خوبی برامون باشه ...
پ.ن:همرنگ واسه خشکبیجار اگر اشتباه نکرده باشم ...
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه ژوئن 22, 2012 6:23 pm

محمد همرنگ (زاده ۱۹ اسفند ۱۳۶۲ - رشت[۱] ) بازیکن فوتبال ایرانی است. وی در ملوان بندر انزلی در لیگ برتر بازی می‌کند.
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8% ... 9%86%DA%AF
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Fan » جمعه ژوئن 22, 2012 6:27 pm

شايد يكى از اون ليگ برترى هايى كه هرندى گفته همرنگ باشه ...
ولى يادمه عابدينى گفته بود از ملوان بازيكن نميگيريم البته نميدونم اين حرف چقدر صحت داشت ...
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط arvand » جمعه ژوئن 22, 2012 9:42 pm

همرنگ رشتیه.داداششو میشناسم
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه ژوئن 23, 2012 3:45 am

همرنگ در پستی بازی می کنه که نقطه قوت ماست بنابراین فکر نمی کنم دردی از ما رو دوا بکنه ؛ وانگهی دیگه حوصله کارت قرمز گرفتن و مسائل دیگه رو در برابر بعضی تیم ها نداریم .
اگه بتونیم چهار بازیکن تاپ خارجی در 4 پست جذب کنیم ، عالی می شه .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان