[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - عابدینی:رویانیان همه را به رگبار بسته است!

عابدینی:رویانیان همه را به رگبار بسته است!

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط meraj130 » سه شنبه ژوئن 19, 2012 3:11 pm

دوستان مثل اینکه این تاپیک واقعا اشتباهی زده شده - چرا اینقدر حساس؟؟؟!!!

اینقدر موضوع مهمی نبود که باعث ناراحتی ما بشه!!!!!

یه تیم داریم تو ایران / داماش شهر باران

بخاطر همین موضوع ها بود که من یه مدتی اصلا نظر خاصی نمیزاشتم / فکر نمیکردم با گذاشتن این تاپیک کسی رو ناراحت کنم .

یه چند هفته ای بود که نظر میزاشتم ولی شاید بازم به سکوتم ادامه بدم.

باز هم شرمنده اگه ناراحت شدید
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه ژوئن 19, 2012 3:52 pm

[quote:72a6652b49="abere"][quote:72a6652b49]mahyarmaya [/quote:72a6652b49]

مهیار، میشه بگی چرا با ایجاد این تاپیک مخالفی ؟

شاید کسی تو گفتگو ازاد نتونه این مطلب رو ببینه ، خیلیا هستن فقط سر تیتر تاپیکا

رو میخونن داخل تالار نمیشن

یه راه ساده تری هم بود که میتونستی از اون طریق ناراحتی تو اعلام کنی

اینکه با نظر ندادن بزاری تاپیک بره پاییین[/quote:72a6652b49]
من کاری به بالا و پایین ندارم و میخواد هر جا باشه .ولی وقتی دوست عزیز از مدیر هایی بود که حذف میکرد (که انصافا هم کار درستی هم میکرد)بعید بود .کسی هم اعتراض خاصی نکرد اما نمیدونم بقیه چرا با مزه شدن و لحن بد گرفتن .
من ترسم از این هستش که مثل قبل بشه که سایت روز 7 8 تا تاپیک داشتیم و نظر ها خیلی ساده و پوچ بود .چند مدت بود که سایت داشت با کامنت های پر محتوا دنبال میشد اونم بخاطر جسارت مدیر ها بود که اجازه تاپیک بی مورد رو میگرفتن.
یعنی چی یه راه ساده ؟؟!خب برای مطلب باید عقب جلو کرد تا جانموند .من هم مثل شما بودم و ترجیح دادم خودم رو اصلاح کنم تا بقیه رو.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط abere » سه شنبه ژوئن 19, 2012 4:20 pm

واا.. دیگه نمیخوام تو این مبحث کامنت بزارم چون میدونم دچار کدورت میشه . . .

مهیار جان زیاد سخت نگیر عزیزم
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » سه شنبه ژوئن 19, 2012 4:31 pm

[quote:688dd56cdd="mahyarmaya"][quote:688dd56cdd="nima_beckham"]بابا دیگه بچه های سایت فکر میکنم تو لیگ فقط یه تیم هست که اونم( داماش)
من که تو هیچ سایت ورزشی نمیرم نباید بدونم مدیر عامل تیمم چی گفت !
آهووووووو الان از این حرفا میزنن دارن تعصب خودشونو نشون میدن :!: باشه آقا شما همه با تعصب[/quote:688dd56cdd]
حرفت اصلا جالب نبود .شما اگه نمیری تو سایت دیگه اولا مشکل شماست .دوما اگه هم قرار هستش این پست ها باشه توی گفتوی آزاد باشه .این جوری خود مدیر یاد دادن.لحن حرف زدنت رو عوض کن .[/quote:688dd56cdd] اقا مهیار عزیز از انزلی گرفته تا رشت و اهواز هرکسی دوران بچگیش طرفدار یکی از این تیمها بود چه پرسپولیس چه استقلال الانشم هست چه تو رشت چه انزلی چه جاهای دیگه. ادمهایی که فقط طرفدار تیم شهرشون هستن و خبرهای تیمهای سرخابی رو دنبال نمیکنن خیلی کمه. صبح پاشین برین ببین تو دکهای روزنامهای ورزشی روزانه چند نفر میان روزنامه پیروزی و استقلال میخرن؟؟ این یه واقعیته. هر کس طرفدار سرخابیهای پایتخت هست تو سراسر دنیا اینطوریه. کاربرای این سایت هم خیلیها عشقه قرمز و آبی هستن. همین انزلی پرسپولیسی توش پره به رنگ قرمز علاقه دارن. این یه حقیقته. مگه دیوارهای محلات رو نمیبینی تو سرارسر ایران نوشته پرسپولیس سرور استقلاله یا برعکس. باید منطقی باشیم و بدونیم این دوتا تیم همه جا محبوب هستن حتی تو انزلی که اکثرشون ظاهر سازی میکنن. دلیلشم اینه که خیلی از تیمهای لیگ برتر نبودن اما قرمز و آبی همیشه بودن از زمان قدیم و طرفدار دارن
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط aberar » سه شنبه ژوئن 19, 2012 5:30 pm

مرسی از آقامعراج /13/
نماد کاربر
aberar
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه مارس 14, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه ژوئن 19, 2012 6:22 pm

آقاي rashti_sarvar بازم از اين حرف هاي عجيب و غريب نزن . اصلا اين حرفي كه شما زدي چه ربطي به اين مطلب ، به اعتراض و... داره؟
شما نظرت چنين چيزي هست محترم ، اما اينكه يه خبر ايجاد كردن در مورد صحبت هاي مديرعامل ما در خصوص بازار نقل و انتقال چه ربطي به اين كامنتت داره من نمي فهمم. اين مطلب مربوط به مديرعامل باشگاه و مربوط به رفتار مديرعامل باشگاه ديگه اي هست اما اگر شما دوست داريد اخبار تيم ديگه اي رو دنبال كني يا در مورد تيم ديگه اي حرف بزني مي توني بري تو سايت تيم مورد نظر. وسلام .

ضمنا دوباره توجه همه دوستان رو به بند 4 قوانين سايت ارجاع مي دم .
شايد معراج مي تونست اين مطلب رو در جاي ديگه اي كار كنه اما آقاي معراج با توجه به جايگاه در سايت نمي دونم اينكه ميگه كامنت نمي دم يا حرف نمي زنم يعني چه؟
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » سه شنبه ژوئن 19, 2012 6:32 pm

بحث قرمز و آبی پیش اومد گفتم.ما تا یه کامنت میزاریم میشیم منشوری :wink: :!:
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط rashti_sarvar در سه شنبه ژوئن 19, 2012 6:49 pm .
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه ژوئن 19, 2012 6:48 pm

نیازی نیست اینقدر بعضی ها حساس بشن و این صحبت های مدیرعامل باشگاه داماش بود که به نظر من مدیرعامل یه تیم دولتی رو زیر سوال برد و من این مصاحبه رو از سیاست های مهندس عابدینی می بینم.
در ضمن دلیلی هم نداره این همه معراج مورد هجوم قرار بدید.در ضمن معراج یکی از مدیران سایت هست و اولا اشتباه بزرگی انجام نداده و اگر هم انجام بده قرار نیست هم دیگه رو زیر سوال ببریم.
و باز هم میگویم این حرف های مدیرعمل باشگاه داماش گیلان بود که جنبه انتقادی داشت!
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » سه شنبه ژوئن 19, 2012 7:11 pm

[quote:1e60d6a001="MEHRDAD"]آقاي rashti_sarvar بازم از اين حرف هاي عجيب و غريب نزن . اصلا اين حرفي كه شما زدي چه ربطي به اين مطلب ، به اعتراض و... داره؟
شما نظرت چنين چيزي هست محترم ، اما اينكه يه خبر ايجاد كردن در مورد صحبت هاي مديرعامل ما در خصوص بازار نقل و انتقال چه ربطي به اين كامنتت داره من نمي فهمم. اين مطلب مربوط به مديرعامل باشگاه و مربوط به رفتار مديرعامل باشگاه ديگه اي هست اما اگر شما دوست داريد اخبار تيم ديگه اي رو دنبال كني يا در مورد تيم ديگه اي حرف بزني مي توني بري تو سايت تيم مورد نظر. وسلام .

ضمنا دوباره توجه همه دوستان رو به بند 4 قوانين سايت ارجاع مي دم .
شايد معراج مي تونست اين مطلب رو در جاي ديگه اي كار كنه اما آقاي معراج با توجه به جايگاه در سايت نمي دونم اينكه ميگه كامنت نمي دم يا حرف نمي زنم يعني چه؟[/quote:1e60d6a001]

اگه حرفای من و تاپیکای من باعث درگیری بین اعضا بشه نیازی نمیبینم که کامنتی بزارم / متاسفانه تو سایت ما یه مقدار اغراق زیاده - همه عاشق داماش و میرزا و همه چی که به رشت و گیلان وابسته است هستن.( بخدا به شخص خاصی اشاره نمیکنم )
به عنوان مثال : همه واسه میرزا میمیرن و هر دقیقه از میرزا مطلب میزارن ( نمیگم علاقه ندارن) ولی وقتی برای درست کردن پرده و بنر برای اهانتی که به میرزا شده بود چند نفر پول گذاشتن؟؟؟
من معمولا شخصیتی دارم که دوست ندارم کسی رو زیر سوال ببرم و بهش ایراد بگیرم / حتی وقتی تاپیکی رو قفل کنم یا بخوام تذکر بدم با رعایت ادب و با روی خوش این کارو میکنم / مطئن باشید منم مثل خیلی از شماها قلبم برای داماش میتپه - هوای تیمو دارم .

امیدوارم این اغراق ها بین ما کم بشه / والسلام
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه ژوئن 19, 2012 7:21 pm

واسه این که سوئ تفاهم نشه دوباره توضیح میدم .من دلیل کامنت گذاشتم 2 جمله کوتاه بود که با لحن با مزه یکی از دوستان روبرو شدم که زیاد جالب نبود.معراج عزیز هم بار ها تاپیک رو قفل کرده که خیلی بجا بود.من جسارت به معراج با غیرت نکردم فقط از برخورد دوستان که شیرین بازی در آوردن ساکی بودم .
نازیار جان تا اونجا که من یادمه این قانون نبود .شاید من بد متوجه شدم.پس میتونیم در مورد هر حرف 22 تا بازیکن داماش پست بزاریم چون بازیکن ما هستن ؟
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه ژوئن 19, 2012 7:25 pm

[quote:99bf4dcb1c="mahyarmaya"][quote:99bf4dcb1c="nima_beckham"]بابا دیگه بچه های سایت فکر میکنم تو لیگ فقط یه تیم هست که اونم( داماش)
آهووووووو الان از این حرفا میزنن دارن تعصب خودشونو نشون میدن :!: باشه آقا شما همه با تعصب[/quote:99bf4dcb1c]
حرفت اصلا جالب نبود .شما اگه نمیری تو سایت دیگه اولا مشکل شماست .دوما اگه هم قرار هستش این پست ها باشه توی گفتوی آزاد باشه .این جوری خود مدیر یاد دادن.لحن حرف زدنت رو عوض کن .[/quote:99bf4dcb1c]

خدمت شما عرض کنم که تالار گفتمان نمیشه که فقط یه طرفه باشه ! درسته اینجا تالار گفتمان سایت وارش اسپرت هست و بیشتر پستاش مربوط به داماش هست ولی اگه یه سر به http://varesh-sport.com/forums.html میزدید میدید که نوشته (ورزش ایران و جهان) مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید. و یکی از مدیراشم آقا معراج هست ! به نظر شما چرا این بخش زده شده ! واسه نما و زیبایی که نیست حتما ! و مدیر این بخش هم باید توش فعال باشه ...
مگه میشه هر خبری که تو سایت میزاری فقط در مورد داماش باشه! ( شرمنده که بد حرف زدم )
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط nima_beckham در سه شنبه ژوئن 19, 2012 7:33 pm .
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط ali126 » سه شنبه ژوئن 19, 2012 7:31 pm

[quote:aa7cf2e295="nima_beckham"][quote:aa7cf2e295="mahyarmaya"][quote:aa7cf2e295="nima_beckham"]بابا دیگه بچه های سایت فکر میکنم تو لیگ فقط یه تیم هست که اونم( داماش)
آهووووووو الان از این حرفا میزنن دارن تعصب خودشونو نشون میدن :!: باشه آقا شما همه با تعصب[/quote:aa7cf2e295]
حرفت اصلا جالب نبود .شما اگه نمیری تو سایت دیگه اولا مشکل شماست .دوما اگه هم قرار هستش این پست ها باشه توی گفتوی آزاد باشه .این جوری خود مدیر یاد دادن.لحن حرف زدنت رو عوض کن .[/quote:aa7cf2e295]

خدمت شما عرض کنم که تالار گفتمان نمیشه که فقط یه طرفه باشه ! درسته اینجا تالار گفتمان سایت وارش اسپورت هست و بیشتر پستاش مربوط به داماش هست ولی اگه یه سر به http://varesh-sport.com/forums.html میزدید میدید که نوشته (ورزش ایران و جهان) مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید. و یکی از مدیراشم آقا معراج هست ! به نظر شما چرا این بخش زده شده ! واسه نما و زیبایی که نیست حتما ! و مدیر این بخش هم باید توش فعال باشه ...
مگه میشه هر خبری که تو سایت میزاری فقط در مورد داماش باشه! ( شرمنده که بد حرف زدم )[/quote:aa7cf2e295]
ابراراصلا هرچی مدیرعامل باشگاه هرحرفی زده باشه بایدمطرح کرد چه اس اس چه پس پس وبازکردن تاپیک برای سخن مدیرعامل داماش جرم نیست!!!
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه ژوئن 19, 2012 7:32 pm

[quote:bb3138cb92="mahyarmaya"]واسه این که سوئ تفاهم نشه دوباره توضیح میدم .من دلیل کامنت گذاشتم 2 جمله کوتاه بود که با لحن با مزه یکی از دوستان روبرو شدم که زیاد جالب نبود.معراج عزیز هم بار ها تاپیک رو قفل کرده که خیلی بجا بود.من جسارت به معراج با غیرت نکردم فقط از برخورد دوستان که شیرین بازی در آوردن ساکی بودم .
نازیار جان تا اونجا که من یادمه این قانون نبود .شاید من بد متوجه شدم.پس میتونیم در مورد هر حرف 22 تا بازیکن داماش پست بزاریم چون بازیکن ما هستن ؟[/quote:bb3138cb92]

مهیار جان من اصلا شیرین بازی در نیاوردم وقتی دیدن یهو تا تاپیک زده شد بهش گیر دادین ناراحت شدم چون این خبر واسم جالب بود ! و این هم یک بخشی از تالار گفتمان هست که توش باید اینجور تاپیک ها قرار بگیره ! یا هم که باید خالی بمونه ... به هر حال بابات تاپیک قبلیم شرمنده...
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط elphias » سه شنبه ژوئن 19, 2012 7:36 pm

آقا من یه چیزو موندم از اون اول... مثلن مگه ادمین ها واسه هر تاپیک هزینه ای میدن که بعضی اوقات ( بعضی اوقات ) یهو اینقدر مخالفت میشه با یه تاپیک؟؟ خو یه تاپیکه دیگه اگه بچه ها دوست نداشته باشن خو نمیخونن خود به خود میره پایین دیگه!! :o :o :o :o :o
elphias
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط elphias » سه شنبه ژوئن 19, 2012 7:38 pm

حالا که خود مرجع مثل مرجع پس پس خبر نمیذاره همش خو چه ایرادی داره اینچنین تاپیک هایی زده بشه!! مثلن مرجع پس پس هر نیم ساعت یه مطلب میذاره اما خوب اینجا به دلایلی اگه اینطوری نیست خوب این تاپیک ها هم خوب و تا حدودی هم مفیده دیگه!
elphias
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان