یه نقد به بچه های H: دوستان من درک میکنم وجود لیدر و درگیری بین اون قسمت زیاد هستش.این باعث میشه که از این جایگاه کمتر خلاقیت دیده بشه در صورتی که استقامتش خیلی بیشتر از تیفوسی ها دارن .اما نقدم اینه با همه این مشکلات سعی کنید شعاری های تیفوسی رو تکرار کنید .منظورم شعار های دوطرفه نیستا .شعار های که شعر گونه خونده میشه .مثلا حمله حمله تیم داماش..... این نوع شعار ها فقط فقط از قسمت تیفوسی شنیده میشه روبرو هم شعار مسخره خودش رو میده که هماهنگی با بین H و تیفوسی صدای لیدر رو خفه میکنه .
امــــــــا این بچه های تیفوسی
آبرارها این نقد من خیلی جدی هستش .دوست دارم بهش فکر کنید تا مشکل رو حل کنید بین خودتون
آبرار ها هر قدر که لیدر ها میخوان جاه طلب باشن شما بر عکس هستید ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
چرا باید بدتون بیاد جایگاه تیفوسی زیاد بشه ؟همه بصورت یه مثلث بر عکس که نوکش به پایین ترین سکوی جایگاه میرسه قرار میگیرید و میل ندارید از اون قسمت فاصله بگیری.در صورتی که اگه لیدر ها این قدرت و این خلاقیت رو داشتن اون روبرو رو گرفته بودن.
افرادی که توی جایگاه تیفوسی خیلی فعال هستش با چند تا از آبرار های دیگه از جایگاه تیفوسی فاصله بگیرید تا اون قوس بیکار پشت دروازه رو کاملا تیفوسی کنیم .وقتی یه پدیده تیفوسی رو بوجود میاریم گسترس دادنش فکر نکنم کار سختی باشه که.