حواشی جالب بازی دیشب المان و هلند
یک هلندی ناراحت با شکلی عجیب و غریب که خواب رفته انگار
و یک المانی خوشحال که سر از پا نمیشناخت
دیروز نیکولاس بنتنر بعد از گل دومش شرتش رو کشید پایین !
مث اینکه بخاطر تبلیغ رو شرتش بوده !
یوفا هم میخواد به خاطر این کارش جریمه اش کنه ...
رونالد کومن و پیراهن آلمان...
روابط حسنه بوفون و نوئر :
دیروز شایعاتی مطرح شد که چندنفری توی اردوی اتزوری * تشریف دارن !!
بعد یه خبرنگار کاسانو رو یه گوشه گیر میاره میگه روابط شما و هم تیمی هاتون توی اردوی اتزوری نشون میده که * هستید!!؟ انتونیو هم خیلی عصبانی شده راجب این موضوع یه مصاحبه کرده :
+ من همجنسباز نیستم و نمیخوام کسی رو اذیت کنم و از اینجور حرفا ...
-- پس چرا شما در اتاق خودتون رو همیشه قفل میکنید !؟
+مگه همه همچنسگرایان در اتاق خودشون رو قفل میکنن !!؟ در هر صورت این مسائل به شما مربوط نمیشه
"این رو هم بگم مثل اینکه هم اتاقیش بوفون هست که اون هم در نوازش کردن اشخاص ید طولایی داره"
بعدش Pierluigi Pardo توی تویتر خود اعلام میکنه که :
"من مطمئنم که انتونیو همجنسگرا نیست "
بعدش کاسانو گفته که :
+ خود پراندلی میدونه که چه کسی همجنسباز هست و چه کسی نیست !!
برا همین حالا همه کلید کردن روی جووینکو ، مونتولیو ، اباته
بعد جالب تر اینکه امروز انجمن حمایت از همجنسگرایان به شدت به کاسانو راجع به این موضوع تاخته
برا همین کاسانو دوباره مصاحبه کرده :
+ اگه نظرات من باعث جنجال شد عمیقا از همه همجنسگرایان عزیز معذرت میخوام
+ Homophobia قسمتی از طبیعت من نیست ، من مطلقا نمیخوام کسی رو به خاطر ازادی های جنسی خودش اذیت کنم و اونها رو تحت فشار بذارم
+ من فقط گفتم این یه مشکل هست که نه به من نه به کسی مربوط نمیشه ، و انتخاب های دیگران باید همیشه محترم شمرده بشه
+قضیه از اونجا شروع شده که Alessandro Cecchi Paone مجری تلویزیون و نویسنده ایتالیایی گفته که با یکی از بازیکنای الان تیم ملی رابطه داشته و میدونه که یکی دیگه از اونا هم * هستش بعد کاسانو گفته هر کی هست به خودش مربوطه و بعد یه کلمه بد گفته:دی حالا هم رئیس اتحادیه حمایت از حقوق همجنسگرایان گفته کاسانو نباید بازی کنه !
میخواستم بگم حاشیه هامون هم با بقیه کلا فرق داره جمع کردن یه مشت خوشگل تو تیم همین مشکلات رو هم داره دیگه
حس خوبیم نسبت به کرواسی ندارم...