[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - سوال از آقای سراوانی

سوال از آقای سراوانی

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط ali126 » يکشنبه ژوئن 10, 2012 8:33 am

من فقط ازآقای سراوانی یه سوال دارم تاکی بایدصبرکنیم که وضعیت معلوم شه؟؟
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه ژوئن 10, 2012 10:09 am

سلام اقای سراوانی
بایت گزارشی که انجام دادی ممنون.
یک سوال جدی دارم که اگه توان توضیح دارید شرح بدید اگه نه که از امیر خان بپرسید.
((توی یکی از سوال هاتون که خیلی تاکید من بوده تا پرسیده بشه این بود که عابدینی چرا خودش تیم داری نمیکنه و مالک داماش نمیشه که شما جواب دادید اگه توان مالی داشت فرصت نمیداد و حتما میخرید.
در راستای جواب شما یک پیشنهاد دارم که دور از عملی شدن نیست .
*آقای عابدینی توی بدترین شرایط ممکن که بزرگ های استان ترس این رو داشتن که به داماش کمک کنن یا حتی ترس این رو داشتن اسم داماش رو بزنن تا خدایی نکرده مسایل اختلاس به آنها سرایت نکنه آقای عابدینی 6 میلیارد از روی اعتبار و اسم برای داماش مهیا کرد (که جای تشکر داره .
*آقای جعفرزاده به گفته شما پیگیر تر و مسول تر از بقیه نماینده ها دنبال پی گیری داماش هستش و دنبال اسپانسر" و تامینی و کوچکی نژاد هم رقبتی نشان دادن البته نه قدر اقای جعفرزاده .
*طبق گفته شما شورای شهر هم هر کدام با رقبت و میل شخصی به داماش حس کمک را دارن و لی از نظر سازمان اداری توان کمک خاصی را ندارن اما قرار هستش که کمک بلاعوضی بکنن .
*چند روز پیش به گفته مازیار عزیز بچه های با غیرت داماش از پول قرارداد خودشون گذشتن (یعنی داماش مثل ملوان داری بدهی نسبت به بازیکنان نیست )
*باز هم خودتون گفتین که آقای عابدینی ابداع گر این شیوه بود که مردم سهام داشته باشن و سهام تیم عام باشه .
در نهــایـــت
چرا آقای عابدینی توان خرید نداره؟ وقتی 6 میلیارد پول توی بدترین شرایط جور میکنه ؟مگه میشه امیر خان عابدینی سطان مدیرت ایران نتونه 8 میلیارد پول جور کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!1
سهام داماش میتونه به چند صورت فروخته بشه .عابدینی 51% سهام رو خریداری کنه و باقی مانده رو شوارای شهر (آنها که رقبت کمک کردن دارن ؟؟؟).مشکل شورای هم با اسپانسر حل میشه .
حتی میتونیم سهام رو بین 3 بخش تقسیم کنیم شورای شهر" عابدینی و مردم .مردم که نه نمیارن .شورای هم با اسپانسر میتونه درآمد داشته باشه و عابدینی هم با خرید 40% مالک تیم باشه .
خرید 100% داماش که چند ماه پیش برای هدایتی 12 میلیارد اب میخورد"حالا با گذشت بازیکنان از قردادشون " و برطرف شدن بدیهی ارزان تر شده .
پس باید بصورت حدس قیمت داماش حول 8 9 میلیارد باشه که همین 8 9 میلیارد با مشارکت شورای شهر کمتر میشه .یعنی عابدینی باید 51 % یا 40 % داماش رو بخره که باز از 8 9 میلیارد خیلی ارزون تر در میاد .
در آخر تاکید میکنم عابدینی با این همه اسم و رسم نمیتواند 6 7 میلیارد مهیا کند ؟تجربه نشون داده که توی بد ترین شرایط که همه میترسید از اختلاس امیر خدا منجی شد و تهیه کرده.))
=============
پیله آبرار دوست داشتنی مراَ کاملا روشنَ *. اگه دقیق مسایل شخص عابدینیَ نَنیدی حتما می در خواست با جزییات بگید .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط saravani » يکشنبه ژوئن 10, 2012 10:31 am

طرح و پیشنهاد شما رو حتما به آقای عابدینی میگم
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » يکشنبه ژوئن 10, 2012 10:51 am

آقتی سراوانی سلام .
اگه قرار بشه سهام به مردم فروخته بشه ,
هر سهم اگه بخواین تقریبی بگید ؛ چقدر در میاد ؟؟
میخوایم ببینیم وسعمون در چه حده ؟؟
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه ژوئن 10, 2012 10:57 am

علی آقا اگه قرارشد سهام به این شکل واگذار بشه خواهشا مقدار هر سهمو پایین در نظر بگیرید تا هر هواداری بتونه تو پیشرفت شهرش سهمی هرچند کوچک داشته باشه
ما رشتی ها حالا که کسی به فکر شهرما نیست بازم تیمه شهرمون رو تنها نمیزاریم و همیشه پشته تیمه شهر و مسئولین با غیرته تیم مثل شما هستیم /13/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » يکشنبه ژوئن 10, 2012 11:08 am

دیروز در تهران درجلسه ای که آقای جعفرزاده حضور داشتند بودم و ایشون در حضور من چند تماس داشتند و قرار با نهادی در این هفته جلسه بگذارند که این نهاد سرمایه گذاری خوبی در کشور در حال انجام دادن هست،

فروختن سهام بین مردم ایده خوبی هست که میتونه مردمی بودن این تیمو ثابت کنه باورکنید رشت مردان بزرگی داره که با خریدن سهام بهتیم داماش میتونه کمک کنه
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه ژوئن 10, 2012 11:21 am

دم جعفرزاده گرم اما سرمایه دار فوتبالی نباشه ترس همیشه هست که یهو به تیم تجاری نگاه کنه مثل تیم های زیر بنایی رشت سبحان که تیم بالا میارن بعد میفروشن به جای دیگه یا ترس فوتبال زدگی که پگاه مثالش هست و یا میشه سپیدرود مظلوم.من میخوام عابدینی مالک باشه .نه کس دیگه .عابدینی باشه ترس از بی ثباتی دیگه نیست .حتی برنامه برای اینده روشن تر هستش.اما هر کس دیگه بیاد اختلاف سلیقه یا هر چیز دیگه هست .حالا انشالله که عابدینی جفت و جور کنه تا مالک اصلی بشه .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » يکشنبه ژوئن 10, 2012 7:38 pm

این موضوع افکار سنجی از هوادارا توسط مدیر جدید در مورد نام تیم رو به هیچ وجه متوجه نمیشم .مگه هواداری هم وجودداره که دوست داشته باشه اسم داماش عوض بشه؟؟؟؟؟
لطفا اقای سراوانی به خریدار جدید بگید نیازی به افکار سنجی نیست.هیچکس موافق تغییر نام داماش نیست ونخواهد بود.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » دوشنبه ژوئن 11, 2012 3:08 pm

خود من بلا فاصله از مشکلات مالی بارها این پیشنهاد فروختن سهام داماش رو به مردم داده بودم ولی اگه زود تر با پیگیری بیشتر انجام میشود الان عملی بود
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط rasht20 » دوشنبه ژوئن 11, 2012 3:17 pm

واقعا از اینکه میبینم بچه ها به هر روشی برای کمک به تیم شهرشون فکر میکنن خوشحالم آقای سراوانی لطفا بحث نظر سنجی رو اصلاح کنید و ...
لطفا راهکارهای اجرایی فروش سهام بین هوادارها رو واسمون تشریح کنید میدونم که باید تبدیل به شرکت سهامی بشیم تا امکانش ایجاد بشه در کوتاه مدت امکان نداره اما اگر این فصل رو بگذرونیم آلترناتیو خوبی برای بیمه کردن تیممون خواهد بود
نماد کاربر
rasht20
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » سه شنبه ژوئن 12, 2012 3:06 pm

اقای سراوانی عزیز.شما که الان انلاین هستین بدونین که ما از درس و زندگی افتادیم بخدا.از صبح 100 بار میایم سایت شاید یه خبر خوب بشنویم.خبر خوب نمیخوایم فقط امید واهی ندین
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط saravani » چهارشنبه ژوئن 13, 2012 6:13 am

دوست عزیزم من هرگز سعی نمی کنم امید واهی بدهم این چند روز هم چون اطلاعات تازه ای ندارم سعی کردم فقط نظرات شما رو بخونم و پاسخی ندهم در هر صورت باشگاه برای رفع مشکلات داره تمام تلاشش رو میکنه و امیدوارم همچی به خیری تمام بشه
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » چهارشنبه ژوئن 13, 2012 6:44 am

[quote:fd7e13d695="saravani"]دوست عزیزم من هرگز سعی نمی کنم امید واهی بدهم این چند روز هم چون اطلاعات تازه ای ندارم سعی کردم فقط نظرات شما رو بخونم و پاسخی ندهم در هر صورت باشگاه برای رفع مشکلات داره تمام تلاشش رو میکنه و امیدوارم همچی به خیری تمام بشه[/quote:fd7e13d695]
منظورم فقط شخص شما نبود اقای سراوانی.اگه هم لحنم مناسب شخصیت عزیز و دوست داشتنی شما نبود منو ببخشین.خداییش توی این مدت خیلی بهمون فشار اومده .خداروشکر از من با تعصب تر توی این سایت خیلی زیادتره و هممونم نگرانیم چون روزی 100 تا خبر در مورد واگذاری میرسه و همه هم میگن در چند روز اینده خبر خوبی میرسه.این منتظر گذاشتن ها ادم رو اذیت میکنه .از پاسخگویی تون هم خیلی ممنونم
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar » چهارشنبه ژوئن 13, 2012 9:54 am

آقای سراوانی عزیز
کمتر کسی از کادر تیم حاضر میشه همیشه پاسخگو باشه
فقط میخواستم همین که به سایت میاین و در حد اخباری که بهتون میرسه جوابگوی بچه ها هستین تشکر کنم
بدون شک قدر زحماتتون رو همه ی ما میدونیم
امیدوارم اون خبر خوبی رو که ماه هاست منتظرشیم از طریق شما تو همین سایت بشنویم . . .
موفق باشید .
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » پنج شنبه ژوئن 14, 2012 7:51 am

آقای سراوانی عزیز حالا که احتمال خرید داماش توسط هدایتی عملا صفر درصد شده خریدار جدی که آقای عابدینی حرف از اون میزد و میگفتین پرقدرته کیه ؟؟؟ اگر خبر دارید ولطفا ما هوادارها رو از این حالت سردرگمی در بیارید
ممنون از پاسخ های شما
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان