[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

نقل و انتقالات لیگ برتر / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط arad » سه شنبه ژوئن 12, 2012 10:09 am

بازيکن سايپا به نفت تهران پيوست

مهدي خيري هافبک فصل گذشته تيم فوتبال سايپا با عقد قراردادي دو ساله به باشگاه نفت تهران پيوست.

نفت تهران فصل گذشته با حسين فرکي در رده پنجم ليگ قرار گرفت و در اين فصل منصور ابراهيم‌زاده هدايت اين تيم را برعهده گرفته است.
نماد کاربر
arad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 07, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » سه شنبه ژوئن 12, 2012 10:12 am

[quote="MAZIYAR"][quote="Saeeed"]دقيقی كه سال گذشته با شهرداری تبريز سقوط به ليگ دسته اول را تجربه كرد در حال حاضر از سه، چهار تيم پيشنهاد دارد. او در مورد وضعيتش می‌گويد:« از سايپا، نفت تهران و تراكتورسازی تبريز پيشنهاد دارم و در نهايت يكی از اين 3 تيم را انتخاب خواهم كرد.

به شخصه فکر کنم اگه داماش بهش پیشنهاد بده قبول کنه باید...[/quote]
داماش پیشنهاد داده است ولی 700 میلیون می خواد!!![/quote]

چه خبر هست ؟! 700میلیون ؟ !، اگه اشتباه نکنم ، فصل قبل غلامی با 400 میلیون آمد داماش ؛ دقیقی ارزش 700 میلیون رو نداره ،
با 700 میلیون ، 10 تا خونه 70میلیونی می شه خرید ؛ تازه چندین انسان ، یک عمر می تونند توی این خونه زندگی کنند ،چه حسابی هست؟ چه کتابی ؟، من نمی دونم ؛ فقط با توجه به اینکه در کوران مسابقات جام ملت های اروپا هستیم ، با دیدن اون بازی ها و اون بازیکنان ، این خبرها ، کلافه کننده هست .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط jeff » سه شنبه ژوئن 12, 2012 10:25 am

آر پی جی زن سابق هم رفت سپاهان :)
نماد کاربر
jeff
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه مارس 13, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه ژوئن 12, 2012 10:31 am

[quote:32a9a51b61="MAZIYAR"][quote:32a9a51b61="Saeeed"]دقيقی كه سال گذشته با شهرداری تبريز سقوط به ليگ دسته اول را تجربه كرد در حال حاضر از سه، چهار تيم پيشنهاد دارد. او در مورد وضعيتش می‌گويد:« از سايپا، نفت تهران و تراكتورسازی تبريز پيشنهاد دارم و در نهايت يكی از اين 3 تيم را انتخاب خواهم كرد.

به شخصه فکر کنم اگه داماش بهش پیشنهاد بده قبول کنه باید...[/quote:32a9a51b61]
داماش پیشنهاد داده است ولی 700 میلیون می خواد!!![/quote:32a9a51b61]

خدایی 700 تا داده خوب گفته !!! مطمئنم اگه تیمش سقوط کرده نبود ، بیشتر می گفت !؟!؟ من فکر می کنم با یکم چانه زدن بتونیم بیاریمش چون خیلی واسه ما کارساز میشه ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه ژوئن 12, 2012 10:36 am

[quote:ba8d128001="zxzx"]به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه اصفهان، ميلاد زنيد پور بازيكن فصل گذشته داماش گيلان ظهر امروز (سه شنبه) پس از توافق با عليرضا رحيمي، با عقد قرارداد سه ساله به سپاهان پيوست. او پس از توافق با رحيمي براي ثبت قراردادش راهي استان اصفهان شد.[/quote:ba8d128001]

این زنیدپور رو هر کاری کنی باز هم همون دهاتی ای که بود هست !!! آخه تو که اونجوره نشیمن نداری و تو هیچ تیمی بند نمیشی چرا هر جا میری قرارداد های بلند مدت می بندی ؟!! که آخرش و بعد یک فصل واسه جدا شدنت کلی منت و خواهش و ... کنی ؟!؟!
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abere » سه شنبه ژوئن 12, 2012 2:26 pm

[img:74696306f8]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/600854_327344500677718_1914300847_n.jpg[/img:74696306f8]
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » سه شنبه ژوئن 12, 2012 5:34 pm

حسين بادامکي هافبک تيم پرسپوليس که فصل ناموفقي را در اين تيم پشت سر گذاشت و در ليست دنيزلي براي فصل جديد جاي نگرفت، مورد توجه فرهاد غلام پور غلامي سرمربي ملوان قرار گرفته است.

مذاکرات ابتدايي ملوان و بادامکي انجام شده اما همه چيز به روشن شدن تکليف اين باشگاه موکول شده تا بودجه ملوان براي فصل جديد مشخص شود و در صورت توافق نهايي، بادامکي به اين تيم شمالي خواهد پيوست و فصل جديد را با پيراهن ملوان در ميادين حاضر خواهد شد.
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » سه شنبه ژوئن 12, 2012 5:35 pm

اولادي که فصل بسيار بد و نا اميد کننده اي را در پرسپوليس پشت سر گذاشت و در ليست مصطفي دنيزلي جايي نداشت ، گويا از حضور در جمع سرخپوشان تهراني براي فصل آينده کاملا نااميد شده و به همين دليل در تلاش است تا فصل آينده در ملوان بازي کند.

اولادي که سابقه پوشيدن پيراهن تيم ملوان را دارد با فرهاد پور غلامي تماس گرفته و آمادگي اش را براي بازگشت به ملوان اعلام کرده اما سرمربي ملوان هنوز هيچ جوابي به اين بازيکن نداده چرا که اولادي فصل بسيار بدي را پشت سر گذاشته و با توجه به مصدوميت هاي طولاني مدتي که داشته آمادگي بدني اش با ترديد روبرو است.
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » سه شنبه ژوئن 12, 2012 7:26 pm

کريمي: حضورم در پرسپوليس منتفي شد

بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس از عدم حضورش در تيم فوتبال پرسپوليس در فصل آينده خبر داد.
[کريمي: حضورم در پرسپوليس منتفي شد]

علي کريمي در پايان ديدار تيم ملي فوتبال ايران برابر قطر درباره حضورش در پرسپوليس اظهار کرد: صحبت‌هايي با رويانيان انجام دادم اما او مرا نخواست و حضورم در پرسپوليس منتفي شده است.

کريمي ادامه داد: اميدوارم که پرسپوليس در فصل آينده موفق شود.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Namjoo_St » سه شنبه ژوئن 12, 2012 9:07 pm

میلاد زنیدپور به سپاهان پیوست

ایلنا: بازیکن سابق تیم فوتبال داماش گیلان به جمع بازیکنان فصل آینده سپاهان ایران پیوست.

به گزارش ایلنا، میلاد زنیدپورامروز با حضور در دفتر مدیر عامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان و توافقات لازم و با تائید هیئت مدیره باشگاه با عقد قراردادی سه ساله به قهرمان ایران ملحق شد.

همچنین قرارداد وی در هیئت فوتبال استان اصفهان به ثبت رسید.

وی سابقه حضور در تیم ملی‌های ملی در رده‌های مختلف سنی و همینطور ۲۰ بازی ملی در تیم ملی بزرگسالان را در کارنامه خود دارد.
نماد کاربر
Namjoo_St
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am

پستتوسط aslanadigozal » سه شنبه ژوئن 12, 2012 11:36 pm

[quote:5993ccee96="pedram_1367"][quote:5993ccee96="MAZIYAR"][quote:5993ccee96="Saeeed"]دقيقی كه سال گذشته با شهرداری تبريز سقوط به ليگ دسته اول را تجربه كرد در حال حاضر از سه، چهار تيم پيشنهاد دارد. او در مورد وضعيتش می‌گويد:« از سايپا، نفت تهران و تراكتورسازی تبريز پيشنهاد دارم و در نهايت يكی از اين 3 تيم را انتخاب خواهم كرد.

به شخصه فکر کنم اگه داماش بهش پیشنهاد بده قبول کنه باید...[/quote:5993ccee96]
داماش پیشنهاد داده است ولی 700 میلیون می خواد!!![/quote:5993ccee96]

ه بازیکنه ایرانی بخرن
خدایی 700 تا داده خوب گفته !!! مطمئنم اگه تیمش سقوط کرده نبود ، بیشتر می گفت !؟!؟ من فکر می کنم با یکم چانه زدن بتونیم بیاریمش چون خیلی واسه ما کارساز میشه ...[/quote:5993ccee96]

چی میگی . 700 تا خوب گفته؟؟؟؟!!!! سعید دقیقی مگه کجای فوتبال ایرانه که 700 تا پول بگیره . در بهترین شرایط 400 میلیون می ارزه. واقعا دستمزد فوتبالیست های ایرانی داره سر به فلک میکشه در صورتیکه بازیشون دقیقا متوسط و معمولیه. تا چند سال دیگه فکر کنم قیمت بازیکنا اونقدر بالا بره که حتی تیم های حوضه خلیج فارس هم پولشون نرسه بازیکنه ایرانی بخرن :D
نماد کاربر
aslanadigozal
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 24, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه ژوئن 13, 2012 5:26 am

[quote:5abeab7161="aslanadigozal"][quote:5abeab7161="pedram_1367"][quote:5abeab7161="MAZIYAR"][quote:5abeab7161="Saeeed"]دقيقی كه سال گذشته با شهرداری تبريز سقوط به ليگ دسته اول را تجربه كرد در حال حاضر از سه، چهار تيم پيشنهاد دارد. او در مورد وضعيتش می‌گويد:« از سايپا، نفت تهران و تراكتورسازی تبريز پيشنهاد دارم و در نهايت يكی از اين 3 تيم را انتخاب خواهم كرد.

به شخصه فکر کنم اگه داماش بهش پیشنهاد بده قبول کنه باید...[/quote:5abeab7161]
داماش پیشنهاد داده است ولی 700 میلیون می خواد!!![/quote:5abeab7161]

ه بازیکنه ایرانی بخرن
خدایی 700 تا داده خوب گفته !!! مطمئنم اگه تیمش سقوط کرده نبود ، بیشتر می گفت !؟!؟ من فکر می کنم با یکم چانه زدن بتونیم بیاریمش چون خیلی واسه ما کارساز میشه ...[/quote:5abeab7161]

چی میگی . 700 تا خوب گفته؟؟؟؟!!!! سعید دقیقی مگه کجای فوتبال ایرانه که 700 تا پول بگیره . در بهترین شرایط 400 میلیون می ارزه. واقعا دستمزد فوتبالیست های ایرانی داره سر به فلک میکشه در صورتیکه بازیشون دقیقا متوسط و معمولیه. تا چند سال دیگه فکر کنم قیمت بازیکنا اونقدر بالا بره که حتی تیم های حوضه خلیج فارس هم پولشون نرسه بازیکنه ایرانی بخرن :D[/quote:5abeab7161]

من فکر کنم کامنتم رو متوجه نشدی ... من از علامت تعجب استفاده کردم که معنیش اینه که این موضوع باعث تعجب من شده و در تاییدش نیست :twisted:
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ardalan_royaei » چهارشنبه ژوئن 13, 2012 7:02 am

yani in fasl chi ,mishe ??? /6/
omidvaram etefaghaye khobi biofte

na bazikone jadidi na bodjeiii.
hamonae ke bodanam raftan /4/

dame bazikonaye boomi garm /23/ /23/
(عاشقه رشتم) RASHT is my LOVE
ardalan_royaei
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 02, 2012 12:00 am

پستتوسط ardalan_royaei » چهارشنبه ژوئن 13, 2012 7:08 am

/5/ /5/ /5/ /5/ bayad deghat bishtari konin aghayoone masool
in tim male havadara ham hasstttt /21/
(عاشقه رشتم) RASHT is my LOVE
ardalan_royaei
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 02, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه ژوئن 13, 2012 7:30 am

بهمن طهماسبي به صبا پيوست

تيم فوتبال صباي قم در تلاش براي جذب مهره‌هاي کليدي در ليگ دوازدهم، با مهاجم سابق تيم‌هاي فوتبال استقلال تهران و سپاهان اصفهان به توافق رسيد.
تيم فوتبال صباي قم در ادامه تلاش براي جذب بازيکنان مورد نظر خود به منظور حضوري موفق در دوازدهمين دوره رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي کشور جام خليج فارس، يک مهاجم طراز اول ديگر را به خدمت گرفت.
اين بازيکن مهاجم سابق تيم‌هاي فوتبال ايرسوتر نوشهر، فولاد مبارکه سپاهان اصفهان، نفت تهران، پيکان تهران و استقلال تهران است که براي حضور در دوازدهمين دوره بازي‌هاي ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي کشور با مسئولان باشگاه صباي قم رسما به توافق رسيد.
در حالي که کادر فني و بازيکنان صباي قم تمام حواس خود را معطوف آماده شدن براي ليگ دوازدهم کرده‌اند، مسئولان اين باشگاه با نظر يحيي گل‌محمدي با يک بازيکن مطرح ليگ برتري به توافق رسيد و طي آن بهمن طهماسبي را براي يک فصل جذب کرد.
طهماسبي که پيش از پيوستن به صباي قم در تيم‌هاي مطرحي در ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي کشور بازي کرده است، يک گلزن مطرح دوره‌هاي قبل مسابقات ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي کشور است که براي ليگ دوازدهم به تيم فوتبال صباي قم پيوست.
اين مهاجم مطرح که سابقه عضويت در تيم ملي فوتبال کشورمان را نيز دارد، در باشگاه صباي قم حضور يافت و قرارداد يک ساله خود را با اين تيم به امضا رساند تا در دوازدهمين دوره ليگ برتر فوتبال با پيراهن صباي قم به ميدان برود.
بهمن طهماسبي مطرح شدن خود در بالاترين سطح رقابت‌هاي ليگ فوتبال باشگاه‌هاي کشور يعني ليگ برتر را مرهون تيم فوتبال شموشک نوشهر است که در حال حاضر از تيم‌هاي حاضر در ليگ دسته اول فوتبال باشگاه‌هاي کشور جام آزادگان به شمار مي‌رود.
طهماسبي با تجربه و گلزن بعد از درخشش در تيم فوتبال آلومينيوم هرمزگان و صعود با اين تيم به رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي کشور، به عضويت تيم فوتبال صباي قم در آمد و در دوره دوازدهم ليگ برتر با تيم فوتبال صباي قم در سه جام معتبر حذفي، ليگ قهرمانان و مسابقات ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي کشور به ميدان خواهد رفت.
اين مهاجم گلزن در حالي در دوازدهمين دوره مسابقات ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي کشور با پيراهن تيم فوتبال صباي قم به ميدان مي‌رود که در ليگ دهم يکي از شاگردان حسين فرکي در تيم فوتبال نفت تهران بود و با اين تيم در هفته پاياني با تساوي يک بر يک مقابل شاهين بوشهر (ديداري که تنها گل نفت را بهمن طهماسبي در دقيقه 94 به ثمر رساند) از خطر سقوط به ليگ دسته اول رقابت‌هاي فوتبال باشگاه‌هاي کشور نجات يافت.
اين بازيکن در حالي به تيم فوتبال صباي قم پيوست که پيش از اين محسن خليلي مهاجم سابق پرسپوليس، سايپا و مس کرمان نيز به صباي قم آمده است و اين دو مهاجم گلزن در ليگ دوازدهم در کنار يکديگر تيم فوتبال صباي قم را در ليگ همراهي مي‌کنند.
...............................................

طالبي:مجبور بودم به فوتبال در ايران ادامه دهم

مدافع تيم فوتبال سپاهان ضمن اعلام آنچه در زمان حضورش در باشگاه ذوب آهن اتفاق افتاد،گفت: مي خواستم به فوتبالم در خارج از کشور ادامه دهم اما مجبور شدم بمانم و سپاهان بهترين گزينه بود.
فرشيد طالبي در خصوص دلايل جدايي خود از تيم فوتبال ذوب آهن و پيوستنش به سپاهان ضمن بيان مطلب فوق گفت: براي فصل آينده عزم خود را جزم کرده بودم که به فوتبال باشگاهي خود در خارج از ايران ادامه دهم اما به دليل مشکل خانوداگي که دارم و خيلي ها آن را مي دانند مجبور شدم به فوتبال خود در ليگ ايران ادامه دهم.
وي در همين خصوص تاکيد کرد: من چند پيشنهاد داخلي و دو پيشنهاد خارجي داشتم و همانطور که گفتم نمي توانستم به فوتبالم در خارج از کشور ادامه دهم البته استخاره مادرم نيز در اين خصوص خيلي بد آمد و من به استخاره هايي که او مي گيرد اعتقاد دارم، بنابراين از بين گزينه هاي داخلي سپاهان بهترين انتخاب براي من بود، چون مي خواهم در جايي بازيکنم که آرامش داشته و نزديک به خانواده ام باشم.
مدافع پيشين تيم فوتبال ذوب آهن در خصوص دلايل جدايي خود از اين باشگاه گفت: پيش از آغاز فصل گذشته نيز پيشنهادات خوبي داشتم و مي توانستم از هر لحاظ حتي مالي نيز پيشرفت کنم اما نه تنها اين اتفاق نيفتاد بلکه فصل گذشته چند پله پسرفت نيز داشتم. اگر ذوب آهن طي 4 سال به يکي از قدرتهاي فوتبال ايران تبديل شد و به عنوان نماينده ايران در آسيا مطرح شد به دليل صداقت، يکدلي و برنامه ريزي بود که در کل مجموعه و بين بازيکنان وجود داشت.
وي با بيان اينکه 60 درصد از مطالبات مالي فصل گذشته خود را از باشگاه ذوب آهن نگرفته، تاکيد کرد: متاسفانه باشگاه ذوب آهن با بازيکناني تسويه مي کند که در اين تيم ماندگار شده اند. در حال حاضر مطمئن باشيد من از باشگاه ذوب آهن به کميته انضباطي شکايت نمي کنم، چون قلبا اين تيم و هوادارانش را دوست دارم.
طالبي درهمين خصوص تصريح کرد: با توجه به مشکلاتي که در باشگاه ذوب آهن وجود دارد بازيکنان اين تيم نشان دادند که آستانه معرفت و صبر آنها بالا است. اميدوارم شرايطي که براي ابراهيم زاده ايجاد شد حتي يک روز هم براي کربکندي اتفاق نيفتد چون واقعا فصل خيلي سختي را پشت سر گذاشتيم و حتي يک روز هم روي آرامش را به خود نديديم. علاوه بر اين موارد همواره تاکيد من اين بود که در ذوب آهني مي مانم که براي قهرماني بسته شده باشد.
وي اظهارداشت: براي ابراهيم زاده در تيم نفت تهران آرزوي موفقيت مي کنم و براي من خيلي سخت است که فوتبالم را بدون ابراهيم زاده ادامه دهم.
طالبي در پاسخ به اين پرسش که آيا جدايي ستاره هاي سپاهان بر روي عملکرد اين تيم در فصل آينده تاثير خواهد گذاشت، تاکيد کرد: قطعا اين موضوع بدون تاثير نخواهد بود اما سپاهان طي سالهاي اخير همواره نشان داده که شخصيت قهرماني دارد. در حال حاضر تيم سپاهان فقط قهرماني در آسيا را در کارنامه افتخارات خود کم دارد. من هم انگيزه زيادي دارم که اولين قهرماني خود در ليگ را با سپاهان تجربه کنم چيزي که در ذوب آهن تا آستانه آن چند بار رفتم اما موفق به کسب آن نشدم.
وي درهمين خصوص افزود: سپاهان براي قهرماني در اين فصل کار سخت تري نسبت به فصل گذشته دارد چون تعداد مدعيان جدي کسب عنوان قهرماني بيشتر شده است. سپاهان اگر بخواهد با تفکر تکرار قهرماني در رقابتهاي ليگ برتر به ميدان برود در پايان فصل جزء سه تيم هم نمي شود. در واقع بازيکنان و مجموعه باشگاه سپاهان بايد تفکر بالاتري را داشته باشند و به قهرماني در آسيا و حضور در جام باشگاههاي جهان فکر کنند.
........................................................

اخبار نقل و انتقال فولاد

تيم فولاد خوزستان با دو بازيکن برزيلي براي قرارداد به توافق رسيد و قرار است بادامکي و شکوري هم در تمرينات اين تيم شرکت کنند.
به نقل از فارس، تيم فولاد خوزستان با دو بازيکن برزيلي براي حضور در اين تيم به توافق رسيد. لئوناردو پادلواني مدافع و لوسيانو پريرا مهاجم برزيلي هستند که روز گذشته در تمرينات اين تيم شرکت کردند و پس از انجام تست پزشکي قراردادشان در هيئت فوتبال خوزستان ثبت مي شود.
قرار است به زودي حسين بادامکي و هادي شکوري هم در تمرينات فولاد خوزستان شرکت کنند.
غلامرضا عباسفرد هم از جمله بازيکنان ليگ دسته اولي است که اين روزها در تمرينات فولاد شرکت کرده است.
باشگاه فولاد با دروازه بان تيم ملي اردن نيز در حال مذاکره است و هنوز اين مذاکرات نهايي نشده است.
تيم فولاد خوزستان در کردان کرج اردوي خود را سپري مي کند.
.........................................

رحمتي امروز با مس مذاکره مي‌کند

سيد رضا هاشمي از مذاکره مس کرمان با دروازه‌بان نخست تيم ملي خبر داد.
مدير تيم فوتبال مس کرمان با اشاره به مذاکره اين باشگاه با سيد مهدي رحمتي گفت: پيش از اين قرار بود که بعد از بازي ايران و قطر با رحمتي مذاکره کنيم و امروز قرار است اين دروازه‌بان با مسئولان باشگاه مذاکره کند.
وي ادامه داد: باشگاه مس همچنين به دنبال جذب پيروز قرباني است و وضعيت اين بازيکن نيز طي مذاکرات دو طرف به زودي مشخص خواهد شد.
هاشمي با اشاره به حاشيه‌سازي برخي افراد براي مس گفت: در آخرين جلسه هيات مديره باشگاه، اعضاي هيات مديره تاکيد کردند که با هر نوع حاشيه و حاشيه‌سازي به طور قاطع برخورد خواهند کرد و جمع‌بندي آن‌ها بر اين بود که کساني که تيم ندارند بهتر است به دنبال تيم‌هايي که با مربي خود قرارداد قطعي بسته‌اند نباشند.
وي ادامه داد: باشگاه مس کرمان با ابراهيم قاسم‌پور که مربي فصل گذشته خود بوده به طور قطعي توافق کرده، چرا که او مورد تاييد هيات مديره و مديرعامل باشگاه است و دليل انتخاب او هم اين است که مردم کرمان او را دوست دارند . فصل قبل هم با آمدن قاسم‌پور تيم به رده نهم جدول رسيد که باعث خوشحالي شديد مردم استان شد.

----------------------------------
ورزش 3
==================
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان