[quote:5abeab7161="aslanadigozal"][quote:5abeab7161="pedram_1367"][quote:5abeab7161="MAZIYAR"][quote:5abeab7161="Saeeed"]دقيقی كه سال گذشته با شهرداری تبريز سقوط به ليگ دسته اول را تجربه كرد در حال حاضر از سه، چهار تيم پيشنهاد دارد. او در مورد وضعيتش میگويد:« از سايپا، نفت تهران و تراكتورسازی تبريز پيشنهاد دارم و در نهايت يكی از اين 3 تيم را انتخاب خواهم كرد.
به شخصه فکر کنم اگه داماش بهش پیشنهاد بده قبول کنه باید...[/quote:5abeab7161]
داماش پیشنهاد داده است ولی 700 میلیون می خواد!!![/quote:5abeab7161]
ه بازیکنه ایرانی بخرن
خدایی 700 تا داده خوب گفته !!! مطمئنم اگه تیمش سقوط کرده نبود ، بیشتر می گفت !؟!؟ من فکر می کنم با یکم چانه زدن بتونیم بیاریمش چون خیلی واسه ما کارساز میشه ...[/quote:5abeab7161]
چی میگی . 700 تا خوب گفته؟؟؟؟!!!! سعید دقیقی مگه کجای فوتبال ایرانه که 700 تا پول بگیره . در بهترین شرایط 400 میلیون می ارزه. واقعا دستمزد فوتبالیست های ایرانی داره سر به فلک میکشه در صورتیکه بازیشون دقیقا متوسط و معمولیه. تا چند سال دیگه فکر کنم قیمت بازیکنا اونقدر بالا بره که حتی تیم های حوضه خلیج فارس هم پولشون نرسه بازیکنه ایرانی بخرن

[/quote:5abeab7161]
من فکر کنم کامنتم رو متوجه نشدی ... من از علامت تعجب استفاده کردم که معنیش اینه که این موضوع باعث تعجب من شده و در تاییدش نیست