[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

نقل و انتقالات لیگ برتر / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط pedram_1367 » جمعه ژوئن 08, 2012 3:55 pm

دوستان مدیر لطفا اطلاع رسانی کنید که این تست که قرار بود گرفته بشه انجام شده یا نه ؟! اگه شده یا در حال انجام هست یک گزارش تصویری ای ارائه بشه بد نیست ... /13/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه ژوئن 08, 2012 4:20 pm

[quote:34434992c4="pedram_1367"]دوستان مدیر لطفا اطلاع رسانی کنید که این تست که قرار بود گرفته بشه انجام شده یا نه ؟! اگه شده یا در حال انجام هست یک گزارش تصویری ای ارائه بشه بد نیست ... /13/[/quote:34434992c4]
پدرام جان متاسفانه نتوانستیم حضورا سر تمرینات حضور پیدا کنیم ولی طبق اطلاعی که پیدا کردیم هیچ کدام از بازیکنان تستی برای تیم بزرگسالان انتخاب نشدند ولی تعدادی برای تیم زیر بیست و سه سال ما انتخاب شدند.
نکته ای که وجود داشت حضور بازیکنانی از تیم های لیگ برتری و همچنین تعداد زیاد بازیکنان تستی از استان همجوار(مازندران) بود
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه ژوئن 08, 2012 4:22 pm

در ضمن مراحل تست تمام شد و اگه وضعیت باشگاه تا روز شنبه مشخص بشه از روز دوشنبه تمرینات استارت میخوره در غیر این صورت همچنان به تاخیر میفته
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه ژوئن 08, 2012 10:10 pm

[size=24:6e4dccdf19][color=brown:6e4dccdf19]بازیکن منشوری به تیم منشوری پیوست[/color:6e4dccdf19][/size:6e4dccdf19]

[color=blue:6e4dccdf19]نصرتي به تراکتورسازي بازگشت[/color:6e4dccdf19]

[color=black:6e4dccdf19]امير حسن صادقي از تراکتورسازي جدا شد و نصرتي جانشين وي در تراکتورسازي است.

گل -محمد نصرتي مدافع فصل گذشته پرسپوليس پس از يک دوري از تبريز به تيم تراکتورسازي تبريز پيوست و قرارداد يکساله خود را با اين تيم در هئيت فوتبال تبريز به امضا رساند .

نصرتي که سابقه دو سال حضور در تراکتورسازي را دارد پس از دو روز جلسه با مديران تراکتور براي بازگشت به تراکتورسازي به توافق رسيد . نصرتي عنوان مي کند که از قرمز به قرمز رفته و قرمز قبلي براي او خوشايند نبود اما قرمز تراکتورسازي هميشه براي او خوشايند است .[/color:6e4dccdf19]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه ژوئن 09, 2012 4:03 am

[quote:8877337301="abarar1989"][size=24:8877337301][color=brown:8877337301]بازیکن منشوری به تیم منشوری پیوست[/color:8877337301][/size:8877337301]

[color=blue:8877337301]نصرتي به تراکتورسازي بازگشت[/color:8877337301]
[/quote:8877337301]

میگما این لیگ مت دوزار نمی ارزه ! همش یه عده بازیکن و مربی فقط رنگشون عوض میشه . تنها نکته مثبت اینه
که چه بازیکنا و چه مربیا خوب مو میکارن و از روشهای ترمیمی برای درمان طاسی سر استفاده میکنن !
جالبه همه این ترکا رو خوب شناختن ، حتی خودشون . امیدوارم محمد نصرتی بیاد دست داداشیشو بگیره و ببره تا
حداقل مسعود میکاییلی بیاد بشه ذخیره ما ، خیللللللی بهتر میشه .
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط miladcivil در شنبه ژوئن 09, 2012 4:06 am .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط jeff » شنبه ژوئن 09, 2012 4:06 am

واقعاً اون 17 بازیکنی که با این شرایط باتیم قرارداد داخلی بستند دل شیر داشتند

خدا به فریادمون برسه

بلاتکلیفی عجب بد دردیه /9/
نماد کاربر
jeff
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه مارس 13, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه ژوئن 09, 2012 4:29 am

[quote:43cd2d34c9="abarar1989"][size=24:43cd2d34c9][color=brown:43cd2d34c9]بازیکن منشوری به تیم منشوری پیوست[/color:43cd2d34c9][/size:43cd2d34c9]

[color=blue:43cd2d34c9]نصرتي به تراکتورسازي بازگشت[/color:43cd2d34c9]

[color=black:43cd2d34c9]امير حسن صادقي از تراکتورسازي جدا شد و نصرتي جانشين وي در تراکتورسازي است.

گل -محمد نصرتي مدافع فصل گذشته پرسپوليس پس از يک دوري از تبريز به تيم تراکتورسازي تبريز پيوست و قرارداد يکساله خود را با اين تيم در هئيت فوتبال تبريز به امضا رساند .

نصرتي که سابقه دو سال حضور در تراکتورسازي را دارد پس از دو روز جلسه با مديران تراکتور براي بازگشت به تراکتورسازي به توافق رسيد . [size=24:43cd2d34c9]نصرتي عنوان مي کند که از قرمز به قرمز رفته و قرمز قبلي براي او خوشايند نبود اما قرمز تراکتورسازي هميشه براي او خوشايند است .[/size:43cd2d34c9][/color:43cd2d34c9][/quote:43cd2d34c9]

دیگه ببین چه وضعی دارن این ترک ها که نصرتی از الان داره اونا رو گیر میاره ....
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pedram_1367 » شنبه ژوئن 09, 2012 4:54 am

غلامي: سپاهان يکي از قدرتهاي ايران است

مهاجم جديد تيم فوتبال سپاهان گفت: سپاهان در سه دوره گذشته ليگ برتر قهرمان ايران شده و در حال حاضر يکي از قدرت‌هاي ايران به شمار مي‌رود.
محمد غلامي با اشاره به حضورش در تيم سپاهان اظهار داشت: پس از مذاکره با مسئولان سپاهان، با اين تيم اصفهاني به توافق رسيدم و مطمئنم مي‌توانم دوران خوبي در اين تيم اصفهاني پشت‌سر بگذارم زيرا سپاهان تيم بزرگي است.
وي با اشاره به شرايط تيم سپاهان و حضور در اصفهان ادامه داد: سپاهان تيمي بوده که طي سالهاي گذشته همواره قهرمان ليگ برتر شده و در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا نتايج خوبي کسب کرده و همواره يکي از تيم‌هاي قدرتمند ايران به شمار مي‌رفته است.
مهاجم جديد سپاهان در مورد کار کردن با زلاتکو کرانچار بيان داشت: کرانچار با قهرمان کردن سپاهان نشان داد که مربي بزرگي است و خوب مي‌داند چگونه در فوتبال نتيجه بگيرد بنابراين مطمئنم که با حضور او سپاهان تيم قدرتمندي روانه ليگ برتر مي‌کند.
وي بيان داشت: حضور در مسابقات يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان آسيا افتخار بزرگي است که مي‌توانم در تيم سپاهان آن را تجربه کنم و مطمئن باشيد همه تلاشم را به کار مي‌گيرم که در رقابت‌هاي آسيايي درخشش داشته باشم.
غلامي پيرامون رقابت با مهاجمان سپاهان اضافه کرد: مطمئن باشيد به دنبال اين هستم که در سپاهان نيز توانايي خودم را به همه نشان مي‌دهم چون من عاشق رقابت هستم و همه تلاشم را براي اين مسئله به کار مي‌گيرم.
............................................
ايران نژاد: ترسي از رقابت ندارم

مدافع جديد تيم سپاهان گفت: اگرچه سپاهان بازيکنان بزرگي در ترکيب خود دارد اما من ترسي از رقابت با اين بازيکنان ندارم.
محسن ايران‌نژاد با اشاره به حضور در تيم سپاهان و امضاي قرارداد با اين تيم اصفهاني اظهار داشت: اگرچه براي فصل آينده پيشنهادات زيادي داشتم اما ترجيح دادم به تيم سپاهان بپيوندم تا فصل خوبي را در اصفهان بگذرانم و مطئنم شرايط من در فصل جاري بهتر از فصل قبل خواهد بود.
وي ادامه داد: سپاهان يک باشگاه بزرگ است و افتخارات بسياري ازآن خود کرده و به نظر من افتخار هر کسي است که در تيم سپاهان بازي کند و اميدوارم دوران خوبي در اين تيم اصفهاني داشته باشم.
مدافع سپاهان در مورد بازي‌هايش در تيم شاهين و عملکرد خوبش در ديدارهاي پاياني ليگ برتر اظهار داشت: اگرچه سقوط تيم شاهين براي ما تجربه تلخي به حساب مي‌آمد اما در بازي‌هاي پاياني ليگ تلاش مي‌کرديم که مانع سقوط تيم شويم و همين مسئله باعث شد عملکرد خوبي از خود به نمايش گذاريم و تيم‌هاي بسياري به بازيکنان شاهين علاقمند شوند.
وي با اشاره به حضور در سپاهان و رقابت با بازيکنان اين تيم اضافه کرد: به نظر من چون هر کس تلاش بيشتري کند، درون ترکيب تيم قرار مي‌گيرد و من از رقابت کردن با بازيکنان بزرگ ترسي ندارم و مطمئن باشيد تلاش مي‌کنم بهترين عملکردم را در تيم سپاهان به نمايش بگذارم.
..................................................
ذوب‌آهن به دنبال بازگشت عيسي اندوي

مسئولان باشگاه ذوب‌آهن براي پر کردن جاي شهاب گردان به دنبال جذب عيسي اندوي هستند.
ذوب‌آهن در حالي طي روزهاي گذشته با بسياري از بازيکنان فصل گذشته خود به توافق رسيد که تيم اصفهاني همچنان براي فصل آينده خود با دروازه‌باني به توافق نرسيده است.
شهاب گردان و محمد باقر صادقي، دو دروازه‌بان ذوب‌آهن هفته گذشته به تيم‌هاي پرسپوليس و سپاهان پيوستند و ذوب‌آهن براي پست دروازه‌بان به دنبال جذب يک بازيکن ديگر است.
پس از آنکه جدايي شهاب گردان و محمدباقر صادقي از تيم ذوب‌آهن قطعي شد، ذوبي‌ها اين روزها به دنبال جذب دروازه‌بان برآمده‌اند و مذاکراتي با بازيکنان مختلف داشته‌اند.
مسئولان ذوب‌آهن به دنبال اين هستند که عيسي اندوي، دروازه‌بان سنگالي خود را باز گردانند و اندوي هم موافقت خود را با حضور در ايران به ذوبي‌ها اعلام کرده است.
مسئولان ذوب‌آهن همچنين مذاکراتي با مسعود هماهي، دروازه‌بان اصفهاني تيم شهرداري تبريز داشته‌اند و گفته مي‌شود قرار است اين بازيکن نيز به تيم ذوب‌آهن بپيوندد.
.............................................................................
منوچهري: رفتنم به استقلال احساسي نبود

مهاجم سابق تيم فوتبال سايپاي البرز گفت: براي انتقال به استقلال تهران احساسي تصميم نگرفتم و با تحقيق از سايپا جدا شدم.
امين منوچهري اظهار داشت: در اواسط فصل قبل به صورت ضمني چند پيشنهاد را دريافت کردم که يکي از اين پيشنهادها از سوي باشگاه استقلال مطرح شد.
وي تصريح کرد: در آن دوران با توجه به اينکه در کورس رقابت‌ها قرار داشتيم و بايد براي موفقيت سايپا تمرکز خودم را حفظ مي‌کردم و همچنين به دليل اينکه پيشنهادها چندان جدي نبود، موضوع را پيگيري نکردم.
اين بازيکن فوتبال ادامه داد: پس از پايان فصل پيشنهادها جدي شد و با هماهنگي باشگاه سايپاي البرز موارد مطرح شده را بررسي کرده و در نهايت با تحقيق استقلال تهران را انتخاب کردم.
منوچهري تاکيد کرد: به طور قطع حضورم در استقلال از روي احساسات نبود و با رايزني با پيشکسوتان و همچنين در نظر گرفتن مصالح باشگاه و نظرات مديريت سايپا به اين پيشنهاد پاسخ مثبت دادم.
وي در پاسخ به اين پرسش که حضور باشگاه استقلال تهران در رقابت‌هاي فصل آينده جام باشگاه‌هاي آسيا تا چه اندازه در تصميم‌گيري وي تاثير داشته است؟ گفت: به طور قطع هر بازيکني دوست دارد که توانايي‌هاي خود را در عرصه بين‌المللي چه در سطح آسيا و چه سطح جهاني نشان دهد.
مهاجم سابق تيم فوتبال سايپاي البرز ادامه داد: اين موضوع که استقلال تهران در فصل آينده به عنوان يکي از نماينده‌هاي فوتبال کشورمان در رقابت‌هاي آسيايي حضور دارد، از جمله دلايل حضورم در اين تيم است.
منوچهري عنوان کرد: البته هدف اصليم حضور در ترکيب تيم ملي و بالاخره شرکت در جام جهاني با تيم فوتبال کشورم است که اميدوارم با استقلال بتوانم به اين هدف دست‌ يابم.
وي در پاسخ به پرسش مبني بر اينکه چه نظري درباره باشگاه سايپا و بالاخره استان البرز دارد؟ يادآور شد: من پيشرفتم در فوتبال را مديون بازي کردن براي سايپا و حضور در شهرستان کرج و استان البرز مي‌دانم.
مهاجم تازه وارد استقلال تهران گفت: عدم تمديد قراردادم با سايپاي البرز و حضور در استقلال تهران با هماهنگي کامل مديريت باشگاه انجام شد و من هيچ خاطره‌ بدي از استان البرز و حضور چند ساله در اين استان ندارم.
منوچهري در پايان با تاکيد بر اينکه استان البرز داراي توانمندي‌هاي بسياري در فوتبال است، اذعان داشت: به طور قطع جوانان مستعد و با انگيزه البرزي خيلي سريع جاي خالي من را پر خواهند کرد.

-------------------------------------
ورزش 3
====================
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pedram_1367 » شنبه ژوئن 09, 2012 5:53 am

کاملي‌مفرد و طاهري به پيکان پيوستند

تيم فوتبال پيکان با دو بازيکن جديد قرارداد امضا کرد.
پيکان از امروز تمرينات خود را براي فصل جديد آغاز مي کند. اين تيم 25 خرداد براي برگزاري اولين اردوي خود راهي سرعين مي شود و 8 روز در اين شهر به طور فشرده تمرينات بدنسازي برگزار مي کند.
پيکان در فصل نقل و انتقالات با توجه به تفکرات عبدالله ويسي سرمربي اين تيم با بازيکنان جوان بسته شده اما شب گذشته اين تيم با جلال کاملي مفرد بازيکن فصل گذشته فولاد خوزستان قرارداد امضا کرد. اين باشگاه همچنين رضا طاهري از تيم پاس همدان را به خدمت گرفته است.
--------------------------------------
ورزش 3
====================
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط rasht20 » شنبه ژوئن 09, 2012 6:00 am

اگه 3 تا بازیکن خوب بتونیم بگیریم فصل خوبی در انتظارمون
1- یک مهاجم در حد فونیکه سی سرزن و قلدر
2- یک بازی ساز جایگزین مهدوی مثل رجب زاده که هم گلساز باشه هم کاشته زن
3- یک دفاع راست

در بقیه پستها با نیروهای موجود و حمایت هوادار مشکل زیادی نخواهیم داشت
نماد کاربر
rasht20
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه ژوئن 09, 2012 6:55 am

اولادي: هنوز منتظر پرسپوليس هستم

مهاجم فصل پيش تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هنوز منتظر پيشنهاد باشگاه پرسپوليس هستم و به همين خاطر فعلا به تيم ديگري فکر نمي‌کنم.
مهرداد اولادي درباره آخرين وضعيتش تصريح کرد: باشگاه پرسپوليس هنوز اعلام نکرده است که چه تصميمي دارد. من هم منتظرم تا ببينم چه پيش مي‌آيد. از باشگاه هيچ کس با من تماس نگرفته است، اما هنوز منتظر پيشنهاد پرسپوليس هستم!
وي افزود: از يکي دو تيم ليگ برتري پيشنهاد دارم ولي فعلا تصميمي نگرفته‌ام. مي خواهم وقتي مصطفي دنيزلي به ايران برگشت با او صحبت کنم تا ببينم قضيه چيست. دنيزلي بازي مرا قبول داشت و از وقتي او به پرسپوليس آمد حتي يک دقيقه هم تعويض نشدم! او حتي يکبار هم به بازي من ايراد نگرفت و به همين دليل از اينکه در ليست مازاد بودم تعجب مي‌کنم.
اولادي درباره امضاي قرارداد جواد کاظميان با پرسپوليس بعد از حضورش در ليست مازاد، تاکيد کرد: جواد از خيلي از بازيکناني که در ليست پرسپوليس قرار داشتند بهتر بازي کرد و من از همان ابتدا از اينکه او در ليست مازاد بود تعجب کردم. او فصل پيش خوب کار کرده بود و شايد مديران باشگاه صلاح ديدند در تصميم‌شان تجديد نظر کنند.
-------------------------------
ورزش 3
=================

این رو اگه بتونیم بگیریم خیلی خوبه ... چون هم چپ و هم راست و هم وسط و هم فوروارد می تونه بازی کنه البته در سیستم 4-2-3-1 منظورم هست ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » شنبه ژوئن 09, 2012 6:58 am

[quote="pedram_1367"]اولادي: هنوز منتظر پرسپوليس هستم

مهاجم فصل پيش تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هنوز منتظر پيشنهاد باشگاه پرسپوليس هستم و به همين خاطر فعلا به تيم ديگري فکر نمي‌کنم.
مهرداد اولادي درباره آخرين وضعيتش تصريح کرد: باشگاه پرسپوليس هنوز اعلام نکرده است که چه تصميمي دارد. من هم منتظرم تا ببينم چه پيش مي‌آيد. از باشگاه هيچ کس با من تماس نگرفته است، اما هنوز منتظر پيشنهاد پرسپوليس هستم!
وي افزود: از يکي دو تيم ليگ برتري پيشنهاد دارم ولي فعلا تصميمي نگرفته‌ام. مي خواهم وقتي مصطفي دنيزلي به ايران برگشت با او صحبت کنم تا ببينم قضيه چيست. دنيزلي بازي مرا قبول داشت و از وقتي او به پرسپوليس آمد حتي يک دقيقه هم تعويض نشدم! او حتي يکبار هم به بازي من ايراد نگرفت و به همين دليل از اينکه در ليست مازاد بودم تعجب مي‌کنم.
اولادي درباره امضاي قرارداد جواد کاظميان با پرسپوليس بعد از حضورش در ليست مازاد، تاکيد کرد: جواد از خيلي از بازيکناني که در ليست پرسپوليس قرار داشتند بهتر بازي کرد و من از همان ابتدا از اينکه او در ليست مازاد بود تعجب کردم. او فصل پيش خوب کار کرده بود و شايد مديران باشگاه صلاح ديدند در تصميم‌شان تجديد نظر کنند.
-------------------------------
ورزش 3
=================

این رو اگه بتونیم بگیریم خیلی خوبه ... چون هم چپ و هم راست و هم وسط و هم فوروارد می تونه بازی کنه البته در سیستم 4-2-3-1 منظورم هست ...[/qu

موافقم :wink:
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه ژوئن 09, 2012 8:05 am

تمرينات پيکان بدون نيکبخت، پروين و ياورزاده

تمرينات تيم فوتبال پيکان از امروز شنبه با حضور 9 بازيکن فصل گذشته که نفراتي همچون عليرضا نيکبخت واحدي، محمد پروين و بهشاد ياورزاده در بين آنها قرار ندارد و 6 بازيکن جديد که يک دروازه‌بان خارجي هم در بين اين نفرات حضور دارند،آغاز شد.
تمرينات آماده‌سازي تيم فوتبال پيکان تهران براي حضور در دوازدهمين دوره ليگ برتر از امروز با حضور 16 بازيکن آغاز شد که محمدرضا طهماسبي، حميدرضا ديوسالار، مسعود خان‌علي‌زاد، وحيد حيدريه، علي سالارخاني، سجاد فيض‌الهي، روح‌الله سلطاني، امير ميربزرگي و سيداحمد مهدي‌زاده از نفرات فصل گذشته حاضر در اين تمرين بودند.
همچنين "فابيو کارواليو" از ايرانجوان بوشهر و رضا يادگاري از نيروي زميني در پست دروازه‌بان، محمد گرجي از سايپاي شمال و [color=red:d77f91e6b7][size=24:d77f91e6b7]مسعود ميکائيلي از پاس همدان[/size:d77f91e6b7][/color:d77f91e6b7] به عنوان مدافع و صادق جشني و حسين شهبازي از ايرانجوان بوشهر و مصطفي عامري از شهرداري اراک در پست هافبک نفرات جديد تيم پيکان که با نظر عبدالله ويسي از تيم‌هاي دسته اولي به پيکان آمدند.
ضمن اينکه سيدعلي ميرشفيعيان و رضا طاهريان از فردا يکشنبه به تمرينات تيم اضافه خواهند شد و بابا محمدي از پيکان، شهاب کرمي از شهرداري ياسوج و بهرام دباغ از تراکتورسازي تبريز که به همراه تيم فوتبال زير 22 سال به ايتاليا رفته‌اند، پس از پايان اردوي اين تيم به جمع بازيکنان حاضر در تمرينات اضافه خواهند شد.
در اين تمرين غيبت نفراتي همچون عليرضا نيکبخت واحدي، محمد پروين، بهشاد ياورزاده، شهرام مهربان، محسن ارزاني، داوود سيدعباسي، مسعود زارعي و ... اين شائبه را به وجود آورد که آنها را در فهرست نفرات فصل آينده اين تيم قرار ندارند.
از سوي ديگر تست گيري تيم فوتبال پيکان پس از 2 روز در حالي به اتمام رسيد که عبدالله ويسي از بين بيش از 250 نفر، 30 نفر را براي تست نهايي انتخاب کرد. اين افراد ساعت 16:30 امروز در قالب 2 تيم و در بازي درون تيمي برابر هم قرار مي‌گيرند تا از ميان آنها نفرات برتر به جمع نفرات فصل جاري پيکان اضافه شوند.
طبق اعلام کادرفني تيم فوتبال پيکان، تمرينات اين تيم براي حضور در دوازدهمين دوره رقابت‌هاي ليگ برتر از فردا در دو نوبت صبح و بعدازظهر پيگيري شده و شاگردان ويسي پنجشنبه براي برپايي اردوي آماده‌سازي راهي شهر سرعين اردبيل مي‌شوند.

اسامي بازيکنان اين فصل پيکان عبارتند از:

بازيکنان فصل گذشته:

محمدرضا طهماسبي - حميدرضا ديوسالار - مسعود خان علي زاد - وحيد حيدريه - علي سالارخاني - سجاد فيض الهي - روح الله سلطاني - امير ميربزرگي - سيد احمد مهدي زاده

بازيکنان جديد:
مدافع: محمد گرجي (سايپا شمال) - [size=18:d77f91e6b7]
هافبک: صادق جشني و حسين شهبازي (ايران جوان بوشهر) - مصطفي عامري (شهرداري اراک)
دروازه بان: فاويو کارواليو (ايران جوان بوشهر) - رضا يادگاري (نيروي زميني)
ضمنا سيد علي ميرشفيعيان (مدافع) رضا طاهريان (مهاجم) از فردا به تمرينات تيم اضافه خواهند شد و بابا محمدي (پيکان)، شهاب کرمي (شهرداري ياسوج) و بهرام دباغ (تراکتورسازي) که در حال حاضر در اردوي تيم ملي زير 22 سال ايران در کشور ايتاليا حضور دارند پس از پايان اردوي تيم ملي به جمع بازيکنان حاضر در تمرينات اضافه خواهند شد.
-------------------------------------
ورزش 3
====================

خب به سلامتی مسعود میکائیلی هم رفت پیکان تهران !!!!
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط jeff » شنبه ژوئن 09, 2012 11:03 am

ابوذر هم پر /9/
نماد کاربر
jeff
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه مارس 13, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه ژوئن 09, 2012 11:18 am

تيم نفت آبادان امروز با يک بازيکن جديد قرارداد امضا کرد.ابوذر رحيمي که پيش از اين با اين باشگاه به توافق رسيده بود با عقد قرارداد يک ساله به جمع بازيکنان نفت ‌آبادان اضافه شد.

همچنين امروز عباس مرداسي قرارداد خود را با نفت آبادان تمديد کرد.
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان