[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - توافق اولیه برای واگذاري 60 درصد سهام باشگاه ملوان به هدايتي

توافق اولیه برای واگذاري 60 درصد سهام باشگاه ملوان به هدايتي

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط saravani » جمعه ژوئن 08, 2012 9:35 am

سلام سکوت چند روزه من به دلیل به وجود نیامدن حواشی جدید بود من از شنبه یعنی فردا مثل گذشته پاسخگوی سوالات و محبتهاتون خواهم بود اما یک چیز رو بهتون بگم داماش تیم شهر ماست حالا هرکسی که میخواد به عنوان اسپانسر بیاد و ما از عزت شهرمان و تیم مان و مدیرمان کم نخواهیم گذاشت و برای ماندن و بودن دست جلوی هرکسی دراز نمی کنیم اگر مجبور شویم از مردم رشت و سایر شهرهای گیلان کمک می گیریم و تیم رو نگه می داریم اما منت کسی رو نمی کشیم علی یارتان
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » جمعه ژوئن 08, 2012 9:38 am

آقای سراوانی حالا نمیشه بگین هدایتی برای داماش تمام شده است یانه؟!
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط saravani » جمعه ژوئن 08, 2012 9:44 am

من فقط یک چیز دیگه امروز عنوان می کنم تا فردا:
معنی این جمله چیست؟
فرمانده ی منطقه ی چهارم دريايي بندرانزلي گفت : در نشستي که با استاندار گيلان داشتيم مصوب شد تسويه ی حساب بازيکنان و کادرفني باشگاه با کمک مالي استانداري انجام شود .
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط lvlamad_2010 » جمعه ژوئن 08, 2012 9:48 am

[quote:99dcc261f0="saravani"]من فقط یک چیز دیگه امروز عنوان می کنم تا فردا:
معنی این جمله چیست؟
فرمانده ی منطقه ی چهارم دريايي بندرانزلي گفت : در نشستي که با استاندار گيلان داشتيم مصوب شد تسويه ی حساب بازيکنان و کادرفني باشگاه با کمک مالي استانداري انجام شود .[/quote:99dcc261f0]

اقای سراوانی درست همیشه بین داماش و ملوان فرق گذاشتن واقعا جای تاسف داره
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط juventino » جمعه ژوئن 08, 2012 9:55 am

به نظر من این یه بازی 2 سر برد واسه ما اگه هدایتی بیاد داماش با وجود عابدینی میترکونیم اما اگه بره انزلی شخصا عاقبت خوبی واسه انزلی نمیبینم.
نماد کاربر
juventino
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه دسامبر 26, 2011 12:00 am

پستتوسط juventino » جمعه ژوئن 08, 2012 10:19 am

[quote:5db2d62847="saravani"]من فقط یک چیز دیگه امروز عنوان می کنم تا فردا:
معنی این جمله چیست؟
فرمانده ی منطقه ی چهارم دريايي بندرانزلي گفت : در نشستي که با استاندار گيلان داشتيم مصوب شد تسويه ی حساب بازيکنان و کادرفني باشگاه با کمک مالي استانداري انجام شود .[/quote:5db2d62847]

غیر از حمایت نا عادلانه ی استانداری از ملوان معنی این جمله اینه که هنوز هدایتی نرفته ملوان؟ خوب اگه رفته باشه کمک مالی لازم نیست که.
نماد کاربر
juventino
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط monfared » جمعه ژوئن 08, 2012 10:30 am

[quote:fb1eee8a04="saravani"]من فقط یک چیز دیگه امروز عنوان می کنم تا فردا:
معنی این جمله چیست؟
فرمانده ی منطقه ی چهارم دريايي بندرانزلي گفت : در نشستي که با استاندار گيلان داشتيم مصوب شد تسويه ی حساب بازيکنان و کادرفني باشگاه با کمک مالي استانداري انجام شود .[/quote:fb1eee8a04]

[size=18:fb1eee8a04]در ادامه ی گلایه ها و انتظارات به حقی که هست، روی شانه ی مردم و هواداران بایسته تیم، خیلی بهتر هست دست یاری پیش این بعضی های نااهل ... دراز کنیم.
من حقیقتا جای پرده ای تشکر و قدردانی رو توی شهرک همسایه خالی می بینم. همون پرده هایی که اشتباها در سطح رشت زده شد.
آقایون برند در سطح انزلی پرده ی تشکر از خودشون بزنند که به واقع جاش هم هست.
بعضی ها سِمَت خودشون رو تا حد یک شهرستانداری پایین آوردند ...
[/size:fb1eee8a04]
نماد کاربر
monfared
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه ژوئن 08, 2012 10:34 am

[quote:fd9864d423="juventino"][quote:fd9864d423="saravani"]من فقط یک چیز دیگه امروز عنوان می کنم تا فردا:
معنی این جمله چیست؟
فرمانده ی منطقه ی چهارم دريايي بندرانزلي گفت : در نشستي که با استاندار گيلان داشتيم مصوب شد تسويه ی حساب بازيکنان و کادرفني باشگاه با کمک مالي استانداري انجام شود .[/quote:fd9864d423]

غیر از حمایت نا عادلانه ی استانداری از ملوان معنی این جمله اینه که هنوز هدایتی نرفته ملوان؟ خوب اگه رفته باشه کمک مالی لازم نیست که.[/quote:fd9864d423]
آقا مگه اینجا کلاس کنکور ادبیات هستش که این جوری خبر میدین ؟معنی این جمله چیست ؟!!!!!!!!!
هر چی باشه .من از این جمله میتونم هر تعبیری کنم .خب چرا این قدر آزار میدید بچه ها رو .چند روز روزه سکوت گرفتید باز هم بگیرد .چه دلیلی داره این جوری بگید؟؟؟!!
===========================
این نشون میده که استاندار قراره 90% دست مزد اون مفت خوارا رو بده که از 2سال پیش مونده و چند تومانی ارزون تر از قبل بشه برای خرید هدایتی .این جوری هدایتی رقبتش بشتر میشه.چون داماش چند میلیار گران تر هستش چ.ن کل سهامش بفروش میرسه نه 60%.از طرف دیگه بازیکنان داماش هم سفید امضا کردن استاندار ترسیده غیرت انزلیچی اش زد بالا پول ملوانی ها رو از جیبش میده تا رقبت هدایتی به ملوان کمتر نشه .بدیهی ما هم عابدینی گفت با چند میلیاری که داریم پوشش میدیم حتما تا شنبه هم مشخص نشه فکر کنم دختر پور غلامی رو هم سر ملوان میزارن تا رقبت هدایتی برای خرید زیاد بشه
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » جمعه ژوئن 08, 2012 10:51 am

اگر خبر صحت داشته باشه (!!!)، آقای هدایتی و مسئولین باغیرت استان (!!!) شورش رو درآوردند.
به شخصه مطمئنم اگر هدایتی ملوان رو انتخاب کنه، سرمایه اش رو نابود میکنه.
/15/
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » جمعه ژوئن 08, 2012 10:57 am

عابدینی مرد سیاسته. خیالتون راحت. حاضرم سر شاهرگم شرط ببندم هدایتی ملوان رو نخواهد خرید. به احتمال زیاد داماش گیلان هم نخواهد خرید. عابدینی هم میلی به فروش داماش گیلان نداره. فقط قصد داره یک سال تیم رو تو لیگ برتر نگه داره تا یک سری قضایا حل و فصل بشه. که اگر اینطور بشه در فوتبال ایران که هیچ، در آسیا آقایی خواهیم کرد. صبر کنید و یارگیری فصل قبل عابدینی رو از یاد نبرید. و از یاد نبرید که عابدینی سیاستهای آینده رو خوند و گفت ما میخواهیم تک رقمی بشویم در صورتی که ما از همه جا بی خبر انتظار آسیا داشتیم. تحلیل من میگه عابدینی به دنبال هدایتی نیست. بخاطر همین هدایتی هم به سراغ 60% سهام ملوان رفته و 100% سهام داماش رو بیخیال شده وگرنه هیچ آدم عاقلی با این همه پول بخاطر 4-5 میلیارد ناقابل نمیرفت تو یه شهر کوچکتر با هوادار کمتر. تحلیل من از اتفاقات میگه هدایتی گهر رو میخره و ما با پولش یک سال سر میکنیم و بعد از یکسال میدونم ولی نمیتونم بگم مالک ما چه کسی خواهد بود. ولی هینقدر بدونید کسی هست که هدایتی رو واسه دم در توالتش قبول نداره. سیاست عابدینی من رو یاد سیاستهای قهرمانی استاندار متعصب گیلان میندازه.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط naader_sayad » جمعه ژوئن 08, 2012 10:58 am

[quote:4f8f53c2e1="Inja-Rasht"][quote:4f8f53c2e1="naader_sayad"][quote:4f8f53c2e1="Inja-Rasht"]رفتن این دودوزه باز رو به انزلی رو به فال نیک بگیرید. بلای بزرگی از سرمون رد شد. نگران نباشید. فقط حمایت کنید. هدایتی 2 سال دیگه پرسپولیسه.[/quote:4f8f53c2e1]

اگه میومد رشت هم همین حرف رو میزدی میگفتی این دودوزه باز اومده رشت باید بندازیمش بیرون ؟ یا مثل بعضیا شعار میدادی " هدایتی امیرخان داماش باشه جاویدان" ؟؟ آخرش متوجه نشدیم هدایتی خوبه یا بد ؟ :wink:
اصلا اگه بده چرا اینهمه چشم انتظار بودیم ؟ تا همین دو روز پیش با امیدواری میخواستیم بیاد داماش رو بخره ؟
آسمون که به زمین نیومده . به جای این حرفا باید به این فکر کنیم که چه کسی میتونه به امیرخان کمک کنه تا از این وضعیت خارج بشیم.[/quote:4f8f53c2e1]

شما یا تازه واردی یا هر سالی 1-2 بار میای تو این سایت وگرنه از همون اول که زمزمه اومدن امید ناجی موعود حضرتعالی بود من مخالف این قضیه بودم. چون از همون اول یک همچین روزهایی رو میدیدم.[/quote:4f8f53c2e1]

آبره اینجا به تعداد پست جایزه میدن ؟ هر کی بیشتر نظر بذاره هوادارتره ؟ اظهار نظر الکی جز گرفتن وقت بازدید کننده ها چه فایده داره ؟ خود شما چند تا پست پشت هم دادید که چی ؟ تعداد پستها بالا بره ؟ اینجا ملک شخصی شما نیست که به خودت اجازه بدی توهین کنی . حق اظهار نظر مال همست . اصلا با شما موافقم . شما رییس فوتبال جهان . راست میگی . زنده باد خودت . خوبه ؟
[b:4f8f53c2e1]اما:[/b:4f8f53c2e1]به نظر من هر کسی که بتونه داماش رو از این بی پولی در بیاره یک ناجیه . شما غیر از این فکر میکنید ؟
هدایتی از اولش هم قرار نبود اسم و شهر داماش رو عوض کنه . این خبر رو دشمنا بهش چسبوندن که اتمسفر رو برای حمایت از اومدنش خراب کنه که موفق هم شدن.که یکی از دلایل مخالفان همین بود . وگرنه دیدیم که مل مل رو خرید بدون تغییر نام و شهر . یک مقدار واقع بین باشیم بد نیست .
نماد کاربر
naader_sayad
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه فبريه 04, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه ژوئن 08, 2012 10:59 am

آذرگون به مهر خبر داد:
تکلیف ملوان حتما در هفته پیش رو مشخص می‌شود/پیشرفتی در مذاکرات نداشته‌ایم
مدیر کل تربیت بدنی نیروی دریایی ارتش گفت: هنوز توافقی برای فروش امتیاز تیم ملوان انزلی نداشته‌ایم اما تکلیف تیم حتما تا هفته پیش رو مشخص می‌شود.
محمود آذرگون در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص آخرین وضعیت تیم ملوان تصریح کرد: تاکنون هیچ پیشرفتی در مذاکرات ما برای فروش امتیاز ملوان صورت نگرفته است و توافقی با هیچ شخص خاصی حتی حسین هدایتی هم نداشته‌ایم.

وی افزود: آخرین خبر درباره ملوان همان بحثی است که چند روز پیش با خبرگزاری مهر در میان گذاشتم. با این حال هفته پیش رو حتما تکلیف تیم مشخص می‌شود.

آذرگون در پایان گفت: البته به جز حسین هدایتی گزینه‌های دیگری هم برای خرید امتیاز تیم ملوان جلو آمده‌اند ولی هنوز چیزی مشخص نیست و تصمیم خاصی گرفته نشده است.

آذرگون در حالی این صحبت‌ها را مطرح می‌کند که گفته می‌‎شود صادق درودگر از طرف حسین هدایتی با پیشکسوتان تیم ملوان مذاکره کرده است و حتی فردا هم نشستی با بازیکنان این تیم خواهد داشت!
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط juventino » جمعه ژوئن 08, 2012 11:37 am

با قسمتای زیادی از حرفای inja rasht موافقم.
نماد کاربر
juventino
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط rashti_sarvar » جمعه ژوئن 08, 2012 11:40 am

ضيافت شام درودگر براي پيشکسوتان ملوان

مشاور حسين هدايتي امشب پيشکسوتان باشگاه ملوان را به ميهماني شام دعوت کرده و فردا نيز با بازيکنان اين تيم جلسه دارد.

صادق درودگر امشب ضيافت شامي در هتل نيروي دريايي انزلي براي پيشکسوتان باشگاه ملوان ترتيب داده و قرار است بعد از شام در مورد وضعيت باشگاه ملوان با آنها صحبت کند. در اين نشست از افرادي چون غفور جهاني، بهمن صالح‌نيا، عزيز اسپندار و... دعوت شده است.

درودگر فردا نيز در همين محل جلسه‌اي با بازيکنان ملوان خواهد داشت. گفته مي‌شود دوشنبه قرارداد واگذاري باشگاه ملوان به حسين هدايتي امضا خواهد شد.
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط mohsen66 » جمعه ژوئن 08, 2012 11:49 am

ضيافت شام درودگر براي پيشکسوتان ملوان

مشاور حسين هدايتي امشب پيشکسوتان باشگاه ملوان را به ميهماني شام دعوت کرده و فردا نيز با بازيکنان اين تيم جلسه دارد.

صادق درودگر امشب ضيافت شامي در هتل نيروي دريايي انزلي براي پيشکسوتان باشگاه ملوان ترتيب داده و قرار است بعد از شام در مورد وضعيت باشگاه ملوان با آنها صحبت کند. در اين نشست از افرادي چون غفور جهاني، بهمن صالح‌نيا، عزيز اسپندار و... دعوت شده است.

درودگر فردا نيز در همين محل جلسه‌اي با بازيکنان ملوان خواهد داشت. گفته مي‌شود دوشنبه قرارداد واگذاري باشگاه ملوان به حسين هدايتي امضا خواهد شد. :( :(
نماد کاربر
mohsen66
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه مارس 09, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان