[quote:4f8f53c2e1="Inja-Rasht"][quote:4f8f53c2e1="naader_sayad"][quote:4f8f53c2e1="Inja-Rasht"]رفتن این دودوزه باز رو به انزلی رو به فال نیک بگیرید. بلای بزرگی از سرمون رد شد. نگران نباشید. فقط حمایت کنید. هدایتی 2 سال دیگه پرسپولیسه.[/quote:4f8f53c2e1]
اگه میومد رشت هم همین حرف رو میزدی میگفتی این دودوزه باز اومده رشت باید بندازیمش بیرون ؟ یا مثل بعضیا شعار میدادی " هدایتی امیرخان داماش باشه جاویدان" ؟؟ آخرش متوجه نشدیم هدایتی خوبه یا بد ؟
اصلا اگه بده چرا اینهمه چشم انتظار بودیم ؟ تا همین دو روز پیش با امیدواری میخواستیم بیاد داماش رو بخره ؟
آسمون که به زمین نیومده . به جای این حرفا باید به این فکر کنیم که چه کسی میتونه به امیرخان کمک کنه تا از این وضعیت خارج بشیم.[/quote:4f8f53c2e1]
شما یا تازه واردی یا هر سالی 1-2 بار میای تو این سایت وگرنه از همون اول که زمزمه اومدن امید ناجی موعود حضرتعالی بود من مخالف این قضیه بودم. چون از همون اول یک همچین روزهایی رو میدیدم.[/quote:4f8f53c2e1]
آبره اینجا به تعداد پست جایزه میدن ؟ هر کی بیشتر نظر بذاره هوادارتره ؟ اظهار نظر الکی جز گرفتن وقت بازدید کننده ها چه فایده داره ؟ خود شما چند تا پست پشت هم دادید که چی ؟ تعداد پستها بالا بره ؟ اینجا ملک شخصی شما نیست که به خودت اجازه بدی توهین کنی . حق اظهار نظر مال همست . اصلا با شما موافقم . شما رییس فوتبال جهان . راست میگی . زنده باد خودت . خوبه ؟
[b:4f8f53c2e1]اما:[/b:4f8f53c2e1]به نظر من هر کسی که بتونه داماش رو از این بی پولی در بیاره یک ناجیه . شما غیر از این فکر میکنید ؟
هدایتی از اولش هم قرار نبود اسم و شهر داماش رو عوض کنه . این خبر رو دشمنا بهش چسبوندن که اتمسفر رو برای حمایت از اومدنش خراب کنه که موفق هم شدن.که یکی از دلایل مخالفان همین بود . وگرنه دیدیم که مل مل رو خرید بدون تغییر نام و شهر . یک مقدار واقع بین باشیم بد نیست .