[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تاپیک ویژه جام ملت های اروپا یورو 2012

تاپیک ویژه جام ملت های اروپا یورو 2012

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

بخت کدام تیم برای قهرمانی یورو 2012 را بیشتر می دانید؟

اسپانیا
18
30%
آلمان
11
18%
انگلیس
7
12%
ایتالیا
16
27%
پرتغال
4
7%
جمهوری چک
0
بدون راي
فرانسه
1
2%
یونان
3
5%

کل آرا : 60

پستتوسط pedram_1367 » جمعه ژوئن 08, 2012 6:54 am

دوستان از کانال های همسایه آقای مایلی کهن ، کدومشون بازی ها رو پخش می کنند ؟!!؟؟ /5/ /5/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه ژوئن 08, 2012 7:11 am

به نقل از توروگزت، تيم ملي فوتبال هلند که فردا شب در اولين ديدار خود در رقابت‌هاي جام ملت‌هاي اروپا به مصاف دانمارک مي‌رود، شب گذشته اولين جلسه تمريني خود را در شهر کارکوف لهستان برگزار کرد. تماشاگران کشور ميزبان در اين جلسه حاضر شده و با الفاظ نژادپرستانه بازيکنان اين تيم را مورد خطاب قرار دادند تا واکنش مارک فن بومل را در پي داشته باشد.

کاپيتان تيم ملي هلند که روز گذشته به همراه ساير هم‌تيمي‌هايش از اردوگاه آشويتس، متعلق به آلمان نازي بازديد کرده بود، اين اقدام هواداران ميزبان را لکه ننگي در شب افتتاحيه مسابقات يورو 2012 خواند و اعلام کرد که اين مسئله را به اطلاع مقامات يوفا خواهد رساند.

هافبک آيندهوون در مصاحبه با بسياري از روزنامه‌ها در اين باره گفت: اين يک لکه ننگ واقعي است به ويژه اينکه پس از بازديد از آشويتس چنين اتفاقي رخ دهد. در صورتي که چنين مسئله‌اي در جريان مسابقه رخ دهد با داور صحبت خواهيم کرد تا اجازه ترک زمين را به ما بدهد.
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه ژوئن 08, 2012 7:11 am

به نقل از تورو گزت، ميشل پلاتيني با تأييد اين موضوع که در جام ملت‌هاي اروپا به داوران اجازه داده شده در صورت مشاهده رفتار نژادپرستانه عليه يک بازيکن، مي‌توانند بازي را متوقف کنند، همچنين هشدار داد: هر بازيکني که در اعتراض به نژادپرستي بدون هماهنگي زمين بازي را ترک کند، کارت زرد دريافت خواهد کرد.

ماريو بالوتلي، مهاجم منچستر سيتي و تيم ملي فوتبال ايتاليا پيش از اين اعلام کرده بود که در صورتي که شعارهاي نژادپرستانه عليه وي در بازي داده شود، زمين مسابقه را ترک خواهد کرد.

سول کمپل، مدافع سابق تيم ملي فوتبال انگليس پس از اينکه تصاويري از هواداران اوکراين در ژست "سلام هيتلر" را ديد که با درآرودن صداي ميمون بازيکنان سياه‌پوست را تحقير مي‌کنند، از هواداران خواست براي تماشاي اين مسابقات به لهستان و اوکراين نروند.

همچنين خانواده‌هاي والکات و الکس چمبرلين بازيکنان سياه‌پوست انگليس به دليل ترس از نژادپرستي از سفر به اوکراين و لهستان براي تماشاي بازي‌ها خودداري کردند.
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه ژوئن 08, 2012 8:57 am

[quote:fe752ab3ad="pedram_1367"]دوستان از کانال های همسایه آقای مایلی کهن ، کدومشون بازی ها رو پخش می کنند ؟!!؟؟ /5/ /5/[/quote:fe752ab3ad]

دوستمون amir131 در تاپیک زیر اطلاعاتی قرار داد که به شرح زیر هست :

http://www.varesh-sport.com/ftopic-2444 ... -3000.html

شبکه های پخش یورو 2012

شبکه های مجانی ZDF با فرکانس 11541 پلاریزاسیون عمودی و سیمبل ریت 22000 بر روی ستلایت هاتبرد و همچنین شبکه ARD DAS Erste با فرکانس 11054 پلاریزاسیون افقی و سیمبل ریت 27500 بر روی ستلایت هاتبرد قرار است تمامی بازیهای دیدارهای نهایی یورو 2012 را به طور زنده پخش کنند.

اما تا به حال که قریب 9 روز مانده به شروع این رقابتها تنها تا دور دوم بازیها برنامه های خود را اعلام کرده اند (و دور سوم این رقابتها که بازیهای گروههای مختلف به طور همزمان برگزار خواهند شد هنوز اعلام نشده اند) که در صورت به هنگام شدن این فهرست، برنامه بازیهای دورهای بعد اعلام خواهند شد.

جمعه 8 ژوئن 2012

لهستان – یونان (ساعت 20:30 به وقت تهران) از شبکه ARD DAS Erste

انزلیچی – چک (ساعت 23:15 به وقت تهران) از شبکه ARD DAS Erste

شنبه 9 ژوئن 2012

هلند – دانمارک (ساعت 20:30 به وقت تهران) از شبکه ARD DAS Erste

آلمان – پرتغال (ساعت 23:15 به وقت تهران) از شبکه ARD DAS Erste

یکشنبه 10 ژوئن 2012

اسپانیا – ایتالیا (ساعت 20:30 به وقت تهران) از شبکه ZDF

ایرلند – کرواسی (ساعت 23:15 به وقت تهران) از شبکه ZDF

دوشنبه 11 ژوئن 2012

فرانسه – انگلستان (ساعت 20:30 به وقت تهران) از شبکه ZDF

اوکراین – سوئد (ساعت 23:15 به وقت تهران) از شبکه ZDF

سه شنبه 12 ژوئن 2012

یونان – جمهوری چک (ساعت 20:30 به وقت تهران) از شبکه ARD DAS Erste

لهستان – انزلیچی (ساعت 23:15 به وقت تهران) از شبکه ARD DAS Erste

چهارشنبه 13 ژوئن 2012

دانمارک – پرتغال (ساعت 20:30 به وقت تهران) از شبکه ZDF

هلند – آلمان (ساعت 23:15 به وقت تهران) از شبکه ZDF

پنجشنبه 14 ژوئن 2012

ایتالیا – کرواسی (ساعت 20:30 به وقت تهران) از شبکه ARD DAS Erste

اسپانیا – ایرلند (ساعت 23:15 به وقت تهران) از شبکه ARD DAS Erste

جمعه 15 ژوئن 2012

اوکراین – فرانسه (ساعت 20:30 به وقت تهران) از شبکه ZDF

سوئد- انگلستان (ساعت 23:15 به وقت تهران) از شبکه ZDF
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط antiros » جمعه ژوئن 08, 2012 9:21 am

[align=center:381fe75454][size=24:381fe75454]اخبار یورو 2012[/size:381fe75454]

[color=blue:381fe75454]اولین پرونده نژادپرستی در یورو حتی پیش از شروع آن باز شد !

همانطور که افراد زیادی در مورد احتمال برزو مشکلات نژادی در یورو 2012 در دو کشور لهستان و اوکراین اعلام خطر کرده بودند و همانطوری که BBC در مستندی رفتار زشت نژادپرستانه را در ورزشگاه‌های این دو کشور به تصویر کشیده بود ، اولین گزرشات توهین‌های نژادپرستانه حتی پیش ازشروع آن در کمپ تمرینی تیم ملی هلند اتفاق افتاد .

روز گذشته اولین جلسه تمرینی تیم ملی هلند در کراکوف لهستان در ورزشگاه استادیون میجسکی در حالی با حضور 25 هزار نفر برگزار شد که بازیکنان هلند با شعارهای نژادپرستانه چندصد نفر از تماشاگران مورد آزار قرار گرفتند .

گزارش دانیل تیلور از گاردین :

بازکنان بنا به درخواست مارکو فن‌بومل کاپیتان تیم به سمت دیگر زمین برای تمرین رفتند . فن بومل گفت : " این واقعا ناامید کننده است مخصوصا پس از بازگشت از کمپ تمرینی آشویتس [کمپ تمرینی تیم ملی هلند که در روز چهارنشبه در آنجا حضور داشت] وقتی با چنین چیزهایی روبرو میشوید . آن را به یوفا واگذار میکنیم و اگر چنین اتفاقی در مسابقات رخ دهد از داور میخواهیم اجازه دهد زمین را ترک کنیم . "

مشکلات از وقتی شروع شد که بازیکنان در اطراف زمین شروع به آهسته دویدن کردند . یکی از تماشاگران شروع به درآوردن صدای میمون کردند . در دور دوم وقتی از آن قسمت عبور میکردیم صدای او حتی بلند تر شد که بازیکنان تصمیم گرفتند دیگر از آن قسمت عبور نکنند . فن‌مارویک گفت : " حداقل حالا می‌دانیم باید انتظار چه چیزی را داشته باشیم . جو بسیار سنگین بود . "

این وضعیت افتضاح‌تر میشود وقتی یوفا سعی میکند وجود هر مشکلی را انکار کند . یوفا ادعا میکند اینها تنها اعتراض مردم محلی به عدم وجود نام شهر کراکوف بین 4 شهر میزبان یورو در کشور لهستان است !

فن‌بومل در اعتراض به واکنش یوفا گفت : " شما باید چشمهایتان را باز کنید . اگر آنها را شنیدید و آنها را نشنیده بگیرید خیلی بدتر است ."

غم‌انگیز است که چنین اتفاقی در یکی از مهم‌ترین تورنومنتهای جهان رخ داده است اما واضح است که یوفا اگر قصد نادیده گرفتن این مشکلات در استادیوم‌ها را داشته باشد ، این کمکی به حل مسئله نمیکند .
[/color:381fe75454]
----------------------

[color=black:381fe75454]دولت انگلستان عنوان کرد که از تیم ملی این کشور در مسابقات یورو حمایت میکند اما هیچ‌یک از مقامات مسئول این کشور در ورزشگاه‌های اوکراین برگزار کننده سه بازی نخست انگلستان در یورو حضور پیدا نخواهند کرد .

این تصمیم پس از آن گرفته شد که یولیا تیموشنکو رهبر اپوزوسیون دولت اوکراین به هفت سال حبس محکوم شد .

نخست وزیر سابق از ماه آوریل دست به اعتصاب غذا زده بود اخیرا مورد حمله نگهبانان زندان قرار گرفت و عکسهای او نشان میداد کبودی‌های زیادی بر روی بدن او وجود دارد .

کشورهای دیگری مانند فرانسه و آلمان نیز پیشتر در بیانیه‌هایی مشابه عنوان کرده بودند یورو 2012 در اوکراین را تحریم میکنند و هیچ مقام مسئولی از این کشورها در اوکراین حضور نخواهد یافت .

ویکتور یانوکویچ رئیس جمهور اوکراین در صحبت‌هایش با مردم این کشور گفت : " در روزهای آینده تمرکز همه جهان به کشور ما است . من از شما میخواهم مهمان نوازی ، صداقت و دوستی خود را به آنها هدیه دهید . "

دولت انگلستان همچنین گفت در حال بررسی است که در مراحل بعد نمایندگان خود به این کشور بفرستد یا نه .

وزارت امور خارجه انگلستان در بیانیه خود گفت : " دولت انگلستان حمایت همه جانبه خود را از تیم ملی این کشور در یورو اعلام میکند . امیدواریم تورنومنت موفقیت آمیزی برای تیم ملی انگلستان ، هواداران و مردم اوکریان و لهستان باشد . هیچ یک از مقامات مسئول دولتی انگلستان در این مسابقات حاضر نخواهند بود . ما در حال بررسی حضور در مراحل بعدی در روزهای شلوغ پیش از المپیک لندن هستیم . نگرانی ما عدم وجود عدالت و نگرانی در مورد اجرای قوانین به طور صحیح در اوکراین است . "

وزیر خارجه ویلیم هاکو ادامه داد : " مشکلات در اوکراین جدی هستند . "

اردوی تیم ملی انگلستان در کراکو لهستان دایر شده است ، اگرچه بازی‌های این تیم در دور مقدماتی در اوکراین انجام خواهند شد .
[/color:381fe75454]
-------------------------------

[color=red:381fe75454]گاسکوئین : آنها برای مردم بازی نمیکنند

در نبود وین رونی محروم اندی کارول مهاجم 35 میلیون پوندی لیورپول روز دوشنبه در دونتسک مهاجم تیم ملی انگلستان در بازی نخستین یورو 2012 مقابل فرانسه خواهد بود .

بازی ساز سابق تیم ملی انگلستان هم وقتی هم سن کارول بود در جام جهانی 90 شروع به نشان دادن توانایی‌هایش کرد و یک جام خوب را پشت سر گذاشت .

او گفت : " این پسر به تقویت نیاز دارد و شما هیچوقت نمیدانید در چنین تورنومنتی چه اتفاقی رخ خواهد داد . من در حالی از جام جهانی 90 بازگشتم که قهرمان مردم بودم و گمان میکنم این تنها به دلیل اشک‌هایم نبود و به دلیل اشتیاقم برای بازی برای تیم کشورم بود . برای همه آنها آرزوهای خوبی دارم اما بخصوص امیدوارم برای اندی [کارول] خوب باشد چون او [هم مثل من] اهل گیتس‌هد [شهری در شمال شرق انگلستان] است . این تورنومنت برای او انگیزه خوبی برای اثبات خود پس از یک فصل نه چندان خوب است . اما او بازیکن خوبی است . او باید آلمانی میبود ! هرچه که از فصل گذشت او بهتر شد . "

او در مورد بازیکنان انتخاب شده گفت : " هرکسی که مربی انگلستان باشد باید بهترین بازیکنان را انتخاب کند . بازیکنی که عملکرد خوبی نداشته نباید انتخاب شود . من تلاش نمیکنم تا بازی‌های زیادی از تیم ملی انگلستان ببینم چون حس نمیکنم آنها برای هوادارانی بازی میکنند که به همه جای جهان در باران و برف برای دیدن بازی آنها سفر میکنند . ارزش کار این هواداران بسیار بالاست . "

" برخی از آنها تنها گل میزنند و میروند . انگار این هیچ معنی‌ای برای آنها ندارد . زمانی که من بازی میکردم این معانی بسیاری داشت . ما برای بازی در تیم ملی شور و شوق زیادی داشتیم . دلیل آن دستمزدهای بالایی است که آنها [در باشگاه‌ها] میگیرند . وقتی من برای تاتنهام بازی میکردم ، زمانی که برای تیم ملی انگلستان بازی میکردم جایزه‌ای که دریافت میکردم چهار برابر دستمزدم در تیم باشگاهم بود ! قرارداد من را فسخ کنید . من فقط میخواهم برای انگلستان بازی کنم ."

" زمانی بود که من برای هر بازی برای تیم ملی انگلستان ده هزار پوند دریافت میکردم اما میگفتم نه ، آن را نمیخواهم ! من دوست دارم برای برای کشورم بازی کنم چون مثل یک افتخار برای من است . امیدوارم در این تابستان به من ثابت شود که اشتباه میکردم . "[/color:381fe75454][/align:381fe75454]
[align=center:381fe75454]
[color=black:381fe75454]بازی های امروز [/color:381fe75454]

[/align:381fe75454]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط antiros در جمعه ژوئن 08, 2012 9:28 am .
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه ژوئن 08, 2012 9:22 am

مسابقه پیش‌بینی هیچ‌هیچ؛ ویژه یورو 2012

مسابقه پیش‌بینی هیچ‌هیچ آغاز به کار کرد، شما از طریق لینک زیر می‌توانید مسابقات را پیش‌بینی کنید.

http://tarafdari.com/euro2012

تا روز مسابقات تغییرات کمی در این صفحه رخ خواهد داد تا شما با راحتی بیشتری بتوانید از مسابقه لذت ببرید.

جوایز مسابقات هم به طور رسمی از روزهای ابتدایی هفته آینده اعلام خواهند شد اما به طور غیر رسمی ده‌ها جایزه ورزشی شامل لباس رسمی تیم‌ها، گرم‌کن، کفش‌های ورزشی، وسائل الکترونیکی و جوایز متنوع دیگر به برندگان اهدا خواهد شد.

شما از این لحظه می‌توانید پیش‌بینی خود را به سیستم وارد کنید و دوستانتان را به شرکت در این مسابقه دعوت کنید.

اخبار، تحلیل‌ها و یادداشت‌های ویژه یورو را این روزها در سایت طرفداری از دست ندهید.

http://tarafdari.com
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه ژوئن 08, 2012 9:29 am

گاسکوئین : آنها برای مردم بازی نمیکنند

پل گاسکوئین از اندی کارول بازیکن سابق نیوکاسل حمایت کرد و اظهار امیدواری کرد بهترین فرم خود را در یورو نمایش دهد .

اختصاصی طرفداری - در نبود وین رونی محروم اندی کارول مهاجم 35 میلیون پوندی لیورپول روز دوشنبه در دونتسک مهاجم تیم ملی انگلستان در بازی نخستین یورو 2012 مقابل فرانسه خواهد بود .

بازی ساز سابق تیم ملی انگلستان هم وقتی هم سن کارول بود در جام جهانی 90 شروع به نشان دادن توانایی‌هایش کرد و یک جام خوب را پشت سر گذاشت .

او گفت : " این پسر به تقویت نیاز دارد و شما هیچوقت نمیدانید در چنین تورنومنتی چه اتفاقی رخ خواهد داد . من در حالی از جام جهانی 90 بازگشتم که قهرمان مردم بودم و گمان میکنم این تنها به دلیل اشک‌هایم نبود و به دلیل اشتیاقم برای بازی برای تیم کشورم بود . برای همه آنها آرزوهای خوبی دارم اما بخصوص امیدوارم برای اندی [کارول] خوب باشد چون او [هم مثل من] اهل گیتس‌هد [شهری در شمال شرق انگلستان] است . این تورنومنت برای او انگیزه خوبی برای اثبات خود پس از یک فصل نه چندان خوب است . اما او بازیکن خوبی است . او باید آلمانی میبود ! هرچه که از فصل گذشت او بهتر شد . "

او در مورد بازیکنان انتخاب شده گفت : " هرکسی که مربی انگلستان باشد باید بهترین بازیکنان را انتخاب کند . بازیکنی که عملکرد خوبی نداشته نباید انتخاب شود . من تلاش نمیکنم تا بازی‌های زیادی از تیم ملی انگلستان ببینم چون حس نمیکنم آنها برای هوادارانی بازی میکنند که به همه جای جهان در باران و برف برای دیدن بازی آنها سفر میکنند . ارزش کار این هواداران بسیار بالاست . "

" برخی از آنها تنها گل میزنند و میروند . انگار این هیچ معنی‌ای برای آنها ندارد . زمانی که من بازی میکردم این معانی بسیاری داشت . ما برای بازی در تیم ملی شور و شوق زیادی داشتیم . دلیل آن دستمزدهای بالایی است که آنها [در باشگاه‌ها] میگیرند . وقتی من برای تاتنهام بازی میکردم ، زمانی که برای تیم ملی انگلستان بازی میکردم جایزه‌ای که دریافت میکردم چهار برابر دستمزدم در تیم باشگاهم بود ! قرارداد من را فسخ کنید . من فقط میخواهم برای انگلستان بازی کنم ."

" زمانی بود که من برای هر بازی برای تیم ملی انگلستان ده هزار پوند دریافت میکردم اما میگفتم نه ، آن را نمیخواهم ! من دوست دارم برای برای کشورم بازی کنم چون مثل یک افتخار برای من است . امیدوارم در این تابستان به من ثابت شود که اشتباه میکردم . "

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » جمعه ژوئن 08, 2012 9:32 am

دولت بریتانیا یورو 2012 را تحریم کرد !
دولت انگلستان با اظهار نگرانی از مسائل حقوق بشر در اوکراین عنوان کرد که مسابقات یورو 2012 را تحریم کیند .

اختصاصی طرفداری - دولت انگلستان عنوان کرد که از تیم ملی این کشور در مسابقات یورو حمایت میکند اما هیچ‌یک از مقامات مسئول این کشور در ورزشگاه‌های اوکراین برگزار کننده سه بازی نخست انگلستان در یورو حضور پیدا نخواهند کرد .

این تصمیم پس از آن گرفته شد که یولیا تیموشنکو رهبر اپوزوسیون دولت اوکراین به هفت سال حبس محکوم شد .

نخست وزیر سابق از ماه آوریل دست به اعتصاب غذا زده بود اخیرا مورد حمله نگهبانان زندان قرار گرفت و عکسهای او نشان میداد کبودی‌های زیادی بر روی بدن او وجود دارد .

کشورهای دیگری مانند فرانسه و آلمان نیز پیشتر در بیانیه‌هایی مشابه عنوان کرده بودند یورو 2012 در اوکراین را تحریم میکنند و هیچ مقام مسئولی از این کشورها در اوکراین حضور نخواهد یافت .

ویکتور یانوکویچ رئیس جمهور اوکراین در صحبت‌هایش با مردم این کشور گفت : " در روزهای آینده تمرکز همه جهان به کشور ما است . من از شما میخواهم مهمان نوازی ، صداقت و دوستی خود را به آنها هدیه دهید . "

دولت انگلستان همچنین گفت در حال بررسی است که در مراحل بعد نمایندگان خود به این کشور بفرستد یا نه .

وزارت امور خارجه انگلستان در بیانیه خود گفت : " دولت انگلستان حمایت همه جانبه خود را از تیم ملی این کشور در یورو اعلام میکند . امیدواریم تورنومنت موفقیت آمیزی برای تیم ملی انگلستان ، هواداران و مردم اوکریان و لهستان باشد . هیچ یک از مقامات مسئول دولتی انگلستان در این مسابقات حاضر نخواهند بود . ما در حال بررسی حضور در مراحل بعدی در روزهای شلوغ پیش از المپیک لندن هستیم . نگرانی ما عدم وجود عدالت و نگرانی در مورد اجرای قوانین به طور صحیح در اوکراین است . "

وزیر خارجه ویلیم هاکو ادامه داد : " مشکلات در اوکراین جدی هستند . "

اردوی تیم ملی انگلستان در کراکو لهستان دایر شده است ، اگرچه بازی‌های این تیم در دور مقدماتی در اوکراین انجام خواهند شد .

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » جمعه ژوئن 08, 2012 9:32 am

دیگو مارادونا چه تیمی را قهرمان یورو می داند؟

اسطوره فوتبال آرژانتین که به باور بسیاری از کارشناسان و هواداران فوتبال در سرتاسر دنیا تکنیکی ترین و بهترین بازیکنی است که تا کنون جهان فوتبال به خود دیده است از قهرمان این دوره مسابقات یورو می گوید.

سر مربی پیشین تیم ملی آرژانتین و کنونی تیم الوصل امارات که در سال 2010 تیم تحت رهبریش در جریان دوره گذشته جام جهانی با نتیجه سنگین 4 بر 0 مغلوب ژرمنها شد به نشریه تایمز آو ایندیا گفت : " آلمان تیم مورد علاقه من و گزینه اصلی کسب عنوان قهرمانی رقابتهای یورو در این دوره است ، آلمان امروز پیشرفت بسیاری نسبت به دوره قبلی رقابتها داشته و اسپانیا قهرمان دوره قبل که موفق به شکست آلمان در فینال شد با وجود این که هنوز از گزینه های اصلی قهرمانی است ولی با از دست دادن بازیکنانی همچون داوید ویا و کارلس پویول در موضع ضعف قرار گرفته است . آلمان تیم مورد علاقه من است تیمی که می تواند با شایستگی هر دیدار را با پیروزی به پایان ببرد آنها با در اختیار داشتن بازیکنانی همچون کلوزه ، پودولسکی و مولر در خط حمله و بازیکنان جوانی همچون اوزیل و خدیرا و وجود ستاره ای مانند شواین اشتایگر در خط میانی و بهره گیری از لام و بادشتوبر در خط دفاعی و نویر درون دروازه شان می توانند پیروز هر دیداری باشند".

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » جمعه ژوئن 08, 2012 9:33 am

فرمول موفقیت اسپانیا

کلمه ی 'تاریخ' تیم ملی اسپانیا را احاطه کرده است.4 سال پیش،در چنین روزهایی، روز تغییر تاریخ بود.امروز،روز نوشتن برگی بر این تاریخ از زمان ابداع آن توسط انگلیسی ها تا به حال است.ژاوی هرناندز در این زمینه میگوید: میخواهیم در یورو 2012 تاریخ سازی کنیم". دل بوسکه نیز میگوید: این یک چالش بسیار هیجان انگیز برای ماست" .

ولی پس از سوت شروع بازی ها هیچکدام از این جملات کمکی نخواهد کرد.دقیقا مانند دفاعات قبل که تیمی نتوانست از عنوان خود دفاع کند.کادر فنی اسپانیا تمام اطراف محل تمرینات را با بنر هایی پر کرده است که به بازیکنان یادآوری میکند گذشته گذشته است.تاریخ نمیتواند جام ملت هارا ببرد،فوتبال میتواند.

"تاریخ نمیتواند بازی‌ها را ببرد،تلاش میتواند"."تاریخ نمیتواند حریفتان را متوقف کند،اتحاد میتواند"."تاریخ نمیتواند گل بزند،مهارت میتواند".تاریخ نمیتواند تاج قهرمانی را بر سر شما بگذارد،فروتنی میتواند".
این ها شعارهاییست که بازیکنان در هنگام تمرین در شهرگنوینو دائم آنها را میبینند.

با توجه به تاریخ،اولین دیدار اسپانیا در مقابل ایتالیا در جام ملت‌ها،یک دیدار کلاسیک خواهد شد.یک پیروزی برای اسپانیا میتواند آنها را به رکورد تاریخی 15 برد پشت سر هم در رقابت های اروپایی برساند.اسپانیا هر 8 بازی انتخابی یورو را با برد پشت سر گذاشته، به علاوه 6 بازی پایانی جام جهانی را نیز برده است و آماده ی شکستن رکورد زیدان در فرانسه با 14 برد بین سالهای 2003 و 2004 و هلند با 14 برد تا متوقف شدنشان توسط اینیستا در فینال است.

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط amir131 » جمعه ژوئن 08, 2012 9:54 am

[color=blue:1116cf338e]Poland vs Greece[/color:1116cf338e]
بازی در تاریخ جمعه 19 خرداد ماه 91 خورشیدی برابر با 08 ژوئن 2012 در ساعت : 20:30 به وقت ایران برگزار خواهد شد

[color=red:1116cf338e]
Channels List:

1TV (georgia)
ARD Das Erste
Idman TV
RAI 1
RAI Sport 1
TRT 1
~ TRT 1 HD[/color:1116cf338e]

----------------------------------------
Links:

http://www.sportlemon.tv/
http://www.hahasport.com
http://www.firstrowsports.eu
http://www.oleoletv.com/
http://myp2p.cm/football.php
http://www.atdhe.ws/index.php
http://www.tvoo.eu/
http://www.freefootball.eu/upcoming.php

[b:1116cf338e]فرکانس شبکه ها[/b:1116cf338e]
Nilesat 101/102 Freq:12284 V Symbol:27500 FEC:3/4 Encryption:Irdeto2,Viaccess4
Badr6 2C/2D/3A Freq:12341 H Symbol:27500 FEC:3/4 Encryption:Irdeto2,Viaccess4
HotBird Freq:11296 H Symbol:27500 FEC:3/4 Encryption:Irdeto2,Viaccess4

[color=darkblue:1116cf338e]
Russia vs czech Republic[/color:1116cf338e]

بازی در تاریخ جمعه 19 خرداد ماه 91 خورشیدی برابر با 08 ژوئن 2012 در ساعت : 23:15 به وقت ایران برگزار خواهد شد

[color=red:1116cf338e]Channels List:

1TV (georgia)
ARD Das Erste
ITV 1
ITV 1 (wales)
RAI 1
RAI Sport 1
TRT 1
TRT 1 HD[/color:1116cf338e]
----------------------------------------
Links:

http://www.sportlemon.tv/
http://www.hahasport.com
http://www.firstrowsports.eu
http://www.oleoletv.com/
http://myp2p.cm/football.php
http://www.atdhe.ws/index.php
http://www.tvoo.eu/
http://www.freefootball.eu/upcoming.php

[b:1116cf338e]فرکانس شبکه ها[/b:1116cf338e]
Nilesat 101/102 Freq:12284 V Symbol:27500 FEC:3/4 Encryption:Irdeto2,Viaccess4
Badr6 2C/2D/3A Freq:12341 H Symbol:27500 FEC:3/4 Encryption:Irdeto2,Viaccess4
HotBird Freq:11296 H Symbol:27500 FEC:3/4 Encryption:Irdeto2,Viaccess4

[b:1116cf338e]کد شبکه ها[/b:1116cf338e]
[color=indigo:1116cf338e]RAI

[ RAI ] seca | Ident: 0030 | 10992 V 27500 Hotbird 13°E
Key 0C: 9E A7 70 D1 40 7C 76 C4 ==> Active
Key 0D: 59 D4 A8 D0 40 39 E2 72 ==> May 2012 (next)

IDMAN

Idman Azerbaijan Türksat 3A @ 42° East New Frq: 10965 H 12800 5/6.
Biss Key: 12 34 56 [9C] 65 43 21 [C9]

TRT1

TRT-1 and TRT-3 (42°E)Turksat 2A/3A coded in F-1
TRT-1 11094 H 24444 3/4 (ID: 0001)
TRT-3 11918 V 24440 3/4 (ID: 000C)
HEX Key: 10 00 00 00 00 00 00 00
HEX Key: 01 00 00 00 00 00 00 00

AZ TV

Az TV Turksat 3A at 42.0°E New
New Frq: 10965 H 12800
HEX Key:12 34 56 00 65 43 21 00[/color:1116cf338e]
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط abere » جمعه ژوئن 08, 2012 3:26 pm

[align=center:6d421a05a6][color=red:6d421a05a6][b:6d421a05a6] کاریکاتور روز: آغاز رقابت های یورو 2012 [/b:6d421a05a6] [/color:6d421a05a6][/align:6d421a05a6]
[align=center:6d421a05a6] [img:6d421a05a6]http://u.goal.com/190800/190858hp2.jpg[/img:6d421a05a6][/align:6d421a05a6]
[align=center:6d421a05a6][color=red:6d421a05a6]
[b:6d421a05a6]

سایت گل- رقابت های یورو 2012 امشب با دیدار تیم های لهستان، میزبان رقابت ها و یونان آغاز خواهد شد.

همه 16 تیم رقابت ها آماده سازی نهایی شان را آغاز کردند و اکنون نوبت این است که بنشینیم و از نمایش جمعی از بهترین های دنیا لذت ببریم.

[/b:6d421a05a6] [/color:6d421a05a6][/align:6d421a05a6]
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » جمعه ژوئن 08, 2012 4:59 pm

شعار تيم هاي حاضر در يورو 2012

تيم هاي حاضر در يورو، هر يک رقابت ها را با يک شعار آغاز کرده است.
رقابت هاي يورو 2012 از دقايقي ديگر آغاز مي شود. تيم هاي مختلف حاضر در اين رقابت ها هر يک شعار خاصي براي اين رقابت هاي انتخاب کرده که به نوعي بازتاب اهداف آنها براي اين رقابت هاست. اين شعارها را با هم مرور مي کنيم:

لهستان: در کنار هم، غيرممکن ممکن مي شود.

يونان: تولد جنگجو ها.

انزلیچی: خطاب به بازيکنان تيم: «با روحتان بازي کنيد و تا آخر بجنگيد».

جمهوري چک: حمايت از شما، برد از ما».

هلند: يازده شير، ميليون ها هوادار، با هم پشت ما کوهه!.

دانمارک: وايکينگ هاي بي واهمه.

آلمان: قدم به قدم تا هدف بزرگ.

پرتغال: اينجا، ضربان 10 ميليون قلب.

اسپانيا: دليلي براي زندگي، فرصتي براي رويا، زنده باد اسپانيا.

اکراين: اکرايني ها، حالا نوبت ماست.

ايتاليا: بياييد اروپا را لاجوردي کنيم.

ايرلند: با پايتان حرف بزنيد، با قلبتان بازي کنيد.

کرواسي: غرور ما، قدرت ماست.

سوئد: آنجا باش، حسش کن، رويا را به کف بيار.

فرانسه: يک داستان تازه، يک روياي تازه، يک هدف مشترک.

انگليس: يک جايزه، دو کشور، سه شير.
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abere » جمعه ژوئن 08, 2012 6:02 pm

مهرداد ، نظر سنجی اضافه نمیکنی ؟ ؟ ؟
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه ژوئن 08, 2012 6:10 pm

[quote:7916d08a32="abere"]مهرداد ، نظر سنجی اضافه نمیکنی ؟ ؟ ؟[/quote:7916d08a32]
الان که نظرسنجی مطمئنی نمیشه گذاشت.دور اول تموم شد ، نظرسنجی انتخاب قهرمان رو میشه گذاشت.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان