[quote:b701755c06="ali126"]فروزان:خداحافظ تراکتور/مردم تبریز مرا حلال کنند
دروزاه بان تیم فوتبال تراکتور سازی تبریز گفت : مسئولان تراکتور سازی طوری رفتار می کنند که انگار تمایلی ندارند با این تیم ادامه دهم و اگر این برداشت من صحیح باشد باید بگویم خداحافظ تراکتورسازی!
به گزارش اوج نیوز، محسن فروزان درباره شرایطش برای فصل آینده اظهار داشت : یکسال دیگر قرارداد دارم اما مسئولان تراکتور سازی طوری رفتار می کنند که انگار تمایلی ندارند با این تیم ادامه دهم. الان بازیکن ملی پوشم و انتظار دارم برخورد ها با من طور دیگری باشد.
وی ادامه داد : دوست داشتم در تراکتور بمانم اما برخی اتفاقات که در حال حاضر نمی خواهم آنها را باز کنم باعث شد جدا شوم. از مردم تبریز تشکر می کنم، از آنها و تراکتور خاطرات خوبی دارم که آنها را از یاد نخواهم برد.
فروزان درباره آینده تیم تراکتور سازی و دروزاه بان جانشینش گفت : امیدورام هر کسی که به جای من می آید موفق باشد و تراکتور سازی هم روزهای خوبی را پیش رو داشته باشد.
دروزاه بان تراکتور سازی تبریز در پایان افزود : از همین جا با مردم تبریز و هواداران تراکتور سازی خداحافظی می کنم و امیدوارم آنها مرا حلال کنند.من با این روند دیگر برای این تیم بازی نخواهم کرد
--------------------
کاش که میشد خریدش

[/quote:b701755c06]
از این حرفا بوی بازی پشت پرده قلعه نویی میاد ساز جدایی فروزان بهترین گزینه در کنار طالب لو مصدوم و بگیر نگیر هست و رحمتی هم که اختلاف داره میره مس
غیر از اینی که بالا گفتم باشه که احتمالش خیلی کمه بیاد داماش عالیه