[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - عابدینی :‌هدایتی هنوز هم گزینه اصلی خرید داماش است/بحث ملوان صحت ندارد

عابدینی :‌هدایتی هنوز هم گزینه اصلی خرید داماش است/بحث ملوان صحت ندارد

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 8:37 am

[quote:6c2ee17870="ali126"]امسال که فکرنکنم بشه سال دیگه برای آسیا بایدبجنگیم.[/quote:6c2ee17870]
[color=black:6c2ee17870]چرا نریم آبرار!!
ایشالا با غیرت بازیکنا و با حمایت همه جانبه ی طرفدارای با تعصب رشتی امسال میریم آسیا.[/color:6c2ee17870]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط juventino » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 8:54 am

هدایتی خودش میگه مذاکره کردم با ملوان بعد عابدینی میگه صحت نداره؟
نماد کاربر
juventino
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه دسامبر 26, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 8:55 am

[quote:2a46b2f911="abarar1989"][quote:2a46b2f911="ali126"]امسال که فکرنکنم بشه سال دیگه برای آسیا بایدبجنگیم.[/quote:2a46b2f911]
[color=black:2a46b2f911]چرا نریم آبرار!!
ایشالا با غیرت بازیکنا و با حمایت همه جانبه ی طرفدارای با تعصب رشتی امسال میریم آسیا.[/color:2a46b2f911][/quote:2a46b2f911]
خداکنه همینیه که شمامیگی
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 9:49 am

اگه بریم چی میشه.داماش آسیایی /23/ /23/
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 10:11 am

[quote:05f71ef5a5="damashmylove2"]اگه بریم چی میشه.داماش آسیایی /23/ /23/[/quote:05f71ef5a5]
یه شعاره که همیشه آرزوم بوده تو ورزشگاه بخونیم ولی تا حالا قسمت نبوده.همیشه واسه لیگه یکی شدن خوندیم،ولی ایشالا امسال با اندکی تغییر همون شعارو واسه آسیایی شدن میخونیم :)
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط majid13 » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 12:24 pm

[quote:071115b2c7="juventino"]هدایتی خودش میگه مذاکره کردم با ملوان بعد عابدینی میگه صحت نداره؟[/quote:071115b2c7]‎
‏ ‏‎ :D :D :D آره اون تیکه از مصاحبش خیلی باحال بود! :lol: :lol: :lol: ولی در کل عابدینیو عشقه :P
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط mehran2010 » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 12:32 pm

انصافاً اگه این ملوانی ها با هدایتی قرارداد ببندند، یه مالک قاپون اساسی انجام دادن!! /4/ /9/

اما خدا بزرگه و داماش با درایت مهندس عابدینی مطمئن هستم که نتیجه میگیره.
تصوير
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 2:38 pm

[size=18:4b3a4c894c][color=black:4b3a4c894c]دوستان عزیز نمیدونم چرا حرص میخورید به خدا طبق اخبار موثق دارم صحبت میکنم شما اصلا نگران نباشید چند تا نکته مهم وجود داره که تا حدودی رو میتونم بهتون بگم:
1-امیرعابدینی و حسین هدایتی از ساعت 11در جلسه رفتن و بعد از اتمام علی سراوانی بلافاصله اعلام میکنه.
2-تمام بازیکنان از خود گذشتگی کردند و در جلسه با عابدینی گفتند حاضریم بخشی از بدهی پارسالمون رو ببخشیم و با این شرایط هدایتی فقط سر دو میلیارد برای اومدن به داماش مشکل داره که مهندس گفته من جورش میکنم.
3-اسم داماش به هیچ عنوان عوض نمیشه و حتی در توافق نامه اولیه که امضا هدایتی پایش هست اومده که عابدینی فته در مورد نام تیم باید از هواداران پرسید و نظرسنجی میگذاریم.در ضمن اخبار موثق دارم که هیئت فوتبال استان گیلان به هیچ وج اجازه تغییر نام نمیده پس نگران نباشید.
4-نکته مهم این هست که این تیم با هدایتی و بی هدایتی باقی میمونه و راهش را امیرعابدینی ادامه میده و در حال انجام کارهای اولیه برای فروش سهام باشگاه به مردم هم هستند.و خبرهای خوب دیگر
کاربران عزیز من دلیلی نداره بیام اینجا از خودم حرف در بیارم و این نکاتی هم که بالا گفتم همه واقعیت هست و من مذاکره هدایتی با ملوان رو میزنم به پای اینکه فکر کرده شاید خسروی و یا قوه قضاییه موافقت نکنه و به همین دلیل جلسه با ملوان رو گذاشت روز پنجشنبه یعنی بعد از جلسه اش با داماش.[/color:4b3a4c894c][/size:4b3a4c894c]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 2:41 pm

مرسي مازيار جان /13/
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 2:51 pm

[size=24:092dcd319d][color=red:092dcd319d]باز هم دروغ[/color:092dcd319d][/size:092dcd319d]

[color=darkblue:092dcd319d]استاندار گیلان: اکنون که مشکل باشگاه ملوان حل شده باید به فکر داماش باشیم
سعادتی استاندار گیلان در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: روز گذشته نماینده نیروی دریایی بندرانزلی طی یک گفتوگو حضوری با آقای هدایتی به توافق رسیدند که 60 درصد از سهام باشگاه ملوان بندرانزلی به ایشان واگذار شود، و در میان مذاکره با بنده نیز تماس گرفتند و من هم همانجا قول دادم که یک قطعه زمین برای احداث ورزشگاه جدید واختصاصی باشگاه ملوان در بندرانزلی به ایشان هدیه بدهم، اکنون مشکل تیم مردمی ملوان حل شده و روز پنجشنبه در دفتر من قرار داد نهایی این انتقال با حضور نمایندگان نیروی دریایی و آقای هدایتی به امضاء خواهد رسید.
استاندار گیلان در پاسخ به این سوال که وضعیت تیم داماش رشت به چه شکلی خواهد بود اعلام کرد: اکنون که مشکلات باشگاه ملوان حل شده و بار سنگینی از روی دوش ما برداشته شده باید به فکر تیم دوم استان گیلان باشیم ، تیم داماش طرفداران مشتاقی در شهر رشت دارد و امیدواریم بتوانیم طی چند روز آینده مشکلات این تیم را هم برطرف کنیم.
سعادتی در ادامه گفت: نواقص ورزشگاه های رشت و انزلی هم در حال برطرف شدن بوده و بنده دستور داده ام که طی 10 روز آینده تکلیف بهسازی این دو ورزشگاه روشن شود.[/color:092dcd319d]
[color=black:092dcd319d]این خبری بود که ساعت 13:07 دقیقه تو خروجی بعضی وبلاگ ها رفت[/color:092dcd319d]
[size=18:092dcd319d][color=red:092dcd319d]من هرچقدر تو آرشیو باشگاه خبرنگاران گشتم همچین خبری رو نتونستم پیداکنم.اگه شما پیدا کردید به منم بگید!!![/color:092dcd319d][/size:092dcd319d]
[color=black:092dcd319d]این مطلب تنها مطلبی بود که در مورد واگذاری باشگاه ملوان به هدایتی امروز تو این خبر گذاری مطرح شده.دقیقه نیم ساعت قبل از مطرح شدن مطلب بالا[/color:092dcd319d]

کد خبر: ۳۹۸۰۴۴۲
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۲:۱۴
استان ها » استان‌ها
گیلان
[size=24:092dcd319d][color=blue:092dcd319d]حامی مالی ملوان مشخص نشده است[/color:092dcd319d][/size:092dcd319d]

[color=darkblue:092dcd319d]خبر توافق واگذاري اين باشگاه به بخش خصوصي تکذيب کرد.
به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران گيلان ، رئيس هيات مديره باشگاه ملوان گفت: اگرچه در حال گفتگو با طرف هاي مختلف هستيم اما تا کنون حامي مالي نهايي مشخص نشده است.
دريادار حکيمي از واگذاري 51 درصدي سهام این باشگاه به بخش خصوصي و مابقي سهام براي نيروي دريايي تا هفته آينده خبرداد و گفت: جلسات زيادي در اين خصوص در گيلان و تهران برگزار شد و اميدواريم از ميان تعداد زيادي متقاضي خريد سهام باشگاه ملوان تا با يکي از آنها به توافق نهايي برسيم.
فرمانده منطقه چهارم دريايي بندرانزلي گفت: در نشستي که با استاندار گيلان داشتيم مصوب شد تسويه حساب بازيکنان و کادرفني باشگاه با کمک مالي استانداري انجام شود.
رئيس هيات مديره باشگاه ملوان گفت: مردم انزلي و گيلان مطمئن باشند ملوان با نام ملوان در بندرانزلي باقي خواهد ماند و به فعاليت خود ادامه مي دهد.[/color:092dcd319d]

[size=18:092dcd319d][color=red:092dcd319d]
حالا شما از این مطالب چی برداشت میکنید من نمیدونم!!!!فقط اینو بگم که تیتر خبر رو تو گوگل سرچ کنید ببینید منبع خبر رو باشگاه خبرنگاران(yjc.ir) میزنه!!!! [/color:092dcd319d][/size:092dcd319d]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 3:00 pm

به دلیل دروغی بودن مصاحبه استاندار و پیدا نکردن لینکی معتبر،این مصاحبه از روی تالار گفتمان پاک شد تا باعث تبلیغ بی مورد برای افکار بعضی سایت های نشویم.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط popo131 » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 3:06 pm

من با صحبت مازیار امید وار شدم
یه تیم داریم تو گیلان ... اونم داماش گیلان
/11/ /11/ /16/ /16/ /16/ /23/ /23/
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 3:12 pm

اینا کلا با جعل خبرها قصد دارن روحیه یمارو تضعیف کنن.بچه ها بارها خبرهای کذب در مورد تیممون مطرح شده.بهتره ناراحت نباشین و منتظر خبرهای خوش باشین /7/
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط juventino » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 4:04 pm

مازیار ساعت 8 و نیمه . از ساعت 11 یعنی جلسه تموم نشد؟ امروز معلوم میشه چیزی؟
نماد کاربر
juventino
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه دسامبر 26, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 4:09 pm

حالا بر فرض که هدایتی ملوان رو بخره.ما که تیممونو بستیم.بعضی دوستان یه جوری ناراحت میشن که انگار چی شده.خیلیم دلش بخواد بیاد تیم رو بخره.تماشاگر به این با فرهنگی کجا بود؟
یه کم به بقیه تماشاگرای تیم های دیگه نگاه کنین قدر خودتون رو بدونین.
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان