[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - توافق اولیه برای واگذاري 60 درصد سهام باشگاه ملوان به هدايتي

توافق اولیه برای واگذاري 60 درصد سهام باشگاه ملوان به هدايتي

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط armin_gilan » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 7:03 am

بابابی خیال.اینقد نشستن مسولای بی لیاقت ما که هدایتی هم پرید.بخدا گریه داره.اینقد بی لیاقت بودیم که حتی اگه داماش رو میگرفت حتما اسمش رو عوض میکرد.اما واقعا دست خوش به انزلیچی ها.در صورت باقی موندن اسم تیم رو میدن نه مثل ما در صورت موندن تیم در شهر.(خند داره)حالا با هر اسمی.که هر سال بیایند و مسخره مون کنن.بی لیاقتی مسولین شهر عاقبتش همینه
به انزلیچی ها تبریک میگم چون رو اسم و هویت تیمشون تعصب دارن از اون ناخداش تا بچه 2 ساله.متاسفم واسه خودم و امسال خودم
نماد کاربر
armin_gilan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 10, 2011 12:00 am

پستتوسط Hamed9 » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 7:24 am

آرمین گیلان داداش تو از کجا می دونی که تیم ما قرار هست اسمش عوض شه ؟ بچه های ما دیگه چرا اینقدر تحت تاثیر جو انزلیچی ها قرار می گیرند :D
اتفاقا منم واسه همین مسئله برات متاسفم و اگر آخرش دیدی اشتباه کردی حتما بیا و اعتراف کن /21/
تازه اونجا اگر مسئولانشون دارند همه کارا رو می کنند اینجا به غیر امیرخان، هوادارا هم حرص و جوش می خورند و ساکت وانمیسن مثل شعارهای امسال
نماد کاربر
Hamed9
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 24, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 7:36 am

بهتره یه سر به صفحه ی اصلی بزارید ببینید که مهرداد با تعصب چه مطلبی گذاشته /11/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط elmatador » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 7:48 am

[color=black:46cc6c3fcd]این متن کامل خبر سایت استیل آذینه که قبلا" هدایتی گفته بود تنها منبع معتبره :

انتشار در : 1391/03/17 - 11:14 منبع خبر : باشگاه فرهنگی ورزشی استیل آذین

[b:46cc6c3fcd]هدایتی :هنوز با تیمی قرار داد امضاء نکرده ام /حمایت قاطع از استیل آذین در لیگ یک[/b:46cc6c3fcd]

مالک باشگاه استیل آذین گفت :پیشنهاد خوبی از تیم های لیگ برتری دارم اما هنوز با هیچ تیمی عقد قرار داد نکرده ام

حسین هدایتی در گفتگویی با سایت رسمی باشگاه استیل آذین درباره خرید امتیاز یک تیم لیگ برتری اظهار داشت : [b:46cc6c3fcd]با توجه به تمایل باشگاه استیل اذین مبنی برخرید امتیاز یک تیم لیگ برتری [/b:46cc6c3fcd]این موضوع را از طریق سایت باشگاه اعلام کردیم که خوشبختانه با استقبال چشم گیری مواجه شد

وی افزود : در هفته گذشته وجاری با مسئولان چند تیم لیگ برتری جلسات بسیار خوبی داشتیم ودرباره همکاری های طرفین بایکدیگر به گفتگو پرداختیم اما هنوز تا این لحظه هیچ گونه تغییرات وخریدی قطعی نشده است

هدایتی ادا مه داد : در صورتی که با طرفین به توافقات نهایی رسیدیم وصحبت ها منجر به امضای قرار داد شد این موضوع را سریعا از طریق سایت رسمی باشگاه استیل آذین به اطلاع مردم عزیز خواهیم رساند برای من بسیار مهم است که علاقه مندان به فوتبال وقتی از اتفاقات باخبر شوند که توافقات انجام شده باشد

وی خاطر نشان کرد :البته در جلساتی که با مسئولان تیم های لیگ برتری داشتیم طرفین پیشنهاد ها وشرایط موجود را با یکدیگر به دقت مورد بررسی قرار داده اند ودر حال بررسی جلسات وحتی گرفتن مجوز های لازم هستند اما بازهم تکرار می کنم تا به این لحظه هنوز هیچ قرار دادی به امضا ء نرسیده است

هدایتی در پاسخ سوالی که کدام تیم ها خواهان فروش امتیاز های تیم های خود شده اند نیز گفت :تیم های کمی نیستند اما به طور مثال با [b:46cc6c3fcd]داماش [/b:46cc6c3fcd]،[b:46cc6c3fcd]ملوان [/b:46cc6c3fcd]و[b:46cc6c3fcd]گهر زاگرس [/b:46cc6c3fcd]صحبت هایی را انجام داده ایم ولی هنوز هیچ چیزی باز هم تکرار می کنم هیچ چیز قطعیت پیدا نکرده است.

وی در پایان درباره آینده تیم فوتبال استیل اذین در لیگ یک نیز گفت : من خودم بچه تهران هستم وباید این موضوع را به اطلاع جوانان عزیز تهرانی برسانم که تیم فوتبال استیل آذین با قدرت کار خود را در لیگ یک دنبال می کند تا با تیمی قوی ومنسجم انشاالله راهی لیگ برتر شود من از این تیم باقدرت حمایت می کنم[/color:46cc6c3fcd]

حالا این درودگر چی میگه نمیدونم ؟ و یه نکته دیگه دقت کنین که گفته [color=red:46cc6c3fcd]"با توجه به تمایل باشگاه استیل آذین به خرید امتیاز یک تیم لیگ برتری"[/color:46cc6c3fcd] این یعنی چی ؟
Dont pay the ferryman,Until he gets you to the other side
نماد کاربر
elmatador
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 23, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 8:07 am

خدا رو شکر که هدایتی اومد پیش ما
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط majid13 » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 8:09 am

بازم آقای عابدینی با مصاحبهاشون ما رو آروم کردند، فقط آقایه عابدینی نباید به مسولان استانداری گیلان اعتماد میکرد چون اونا جز خیانت کار دیگهی بلد نیستند. :(
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط armin_gilan » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 8:46 am

[quote:790681e729="Hamed9"]آرمین گیلان داداش تو از کجا می دونی که تیم ما قرار هست اسمش عوض شه ؟ بچه های ما دیگه چرا اینقدر تحت تاثیر جو انزلیچی ها قرار می گیرند :D
اتفاقا منم واسه همین مسئله برات متاسفم و اگر آخرش دیدی اشتباه کردی حتما بیا و اعتراف کن /21/
تازه اونجا اگر مسئولانشون دارند همه کارا رو می کنند اینجا به غیر امیرخان، هوادارا هم حرص و جوش می خورند و ساکت وانمیسن مثل شعارهای امسال[/quote:790681e729]
آره اگه اسم عوض نشه همچنان عاشق این تیم هستم و میمونم.درد من از اینه که چرا ما شرطمون فقط اینه که داماش تو رشت بمونه اما در مورد اسمش هیچ کاری حداقل مسولامون انجام نمیدن.انشالا که عوض نمیشه.چون دیگه رمقی واسه تماشاگرا نمیمونه.حتما هم میام اعتراف میکنم.چون واقعا دوس ندارم اسم داماش عوض شه
نماد کاربر
armin_gilan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 10, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 8:47 am

بابک پورغلامی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: حسين هدايتي سال هاي زيادي است که در فوتبال ايران سرمايه گذاري مي کند و در چند سال قبل با استيل اذين در ليگ برتر حضور داشت ولي تيم فوتبال ملوان انزلي با تیم استیل آذین فرق می کند و هدایتی با خرید ملوان ضرر نمی کند و نتایج خوبی با این تیم خواهد گرفت.

وی ادامه داد: فوتبال انزلی و تیم ملوان از قدمت بالایی در فوتبال ایران برخوردار است و هدایتی می تواند با این سابقه خوب تیم بزرگی از ملوان بسازد.

پورغلامی تأکید کرد: بيشتر بازیکنان تیم فوتبال ملوان قراردادهای دوساله دارند و فقط 5 بازیکن آزاد هستند و حتی این نفرات هم می توانند یک مقام خوب در لیگ برتر و جام حذفی به دست بیاورند و سرمایه گذاری هدایتی می تواند به فوتبال انزلی کمک کند.

وی ادامه داد: واگذاری سهام باشگاه ملوان انزلی در مراحل پایانی است و فقط باید فرمانده نیروی دریایی واگذاری سهام ملوان را امضا کند.

پورغلامی درباره لیست مازاد ملوان گفت: وقتی یک مدیر و کادر جدید وارد یک تیم می شوند طبیعی است که لیست مازاد

هم وجود داشته باشد و تيم ملوان براي هر چه قدرتمند تر ظاهر شدن در ليگ با نفرات قوي تر وارد مسابقات شود و بايد براي يك تيم پر قدرت نفرات جديد جذب شوند تا نقاط ضعف پوشش يابد و به همين منظور رفتن بعضي از بازيكنان عادي است.

وي ادامه داد: اگر عذر مرا هم بخواهند هيچ ايرادي ندارد و فقط موفقيت تيم از هر چيز ديگري مهمتر است و اگر ملوان بتواند افتخار بزرگي در فوتبال كشور بدست بياورد اين سربلندي براي ما انزلي چي ها باقي خواهد ماند.

پورغلامي در مورد خريدن ملوان انزلي از سوي حسين هدايتي گفت: حسين هدايتي 60 درصد از سهام ملوان انزلي را خريده است و به همين منظور وي اختيار تام در باشگاه ملوان دارد و قولي را كه قبل از خريد باشگاه داده است عمل كند و هر چه زودتر ملوان در فوتبال ايران به جايگاه اصلي خود دست پيدا كند و مانند گذشته حرف اول را بين تيم هاي شهرستاني بزند و در سال آينده و ليگ برتر دوازدهم سهميه ليگ قهرمانان آسيا را بدست بياورد و دوباره فوتبال ملوان به اوج باز گردد.

وي گفت: البته بيشتر بازيكنان از باشگاه ملوان انزلي طلب دارند كه بايد هر چه زودتر از سوي مسئولان يك فكر اساسي در اين مورد شود./
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 8:52 am

اختصاصی – واگذاری ملوان به حسین هدایتی فقط در انتظار یک امضا از فرمانده ی نیروی دریایی است . با پژمان نوری کاپیتان سابق ملوان که همه گان منتظر بازگشت او به ملوان هستند گفتگوی کوتاهی را در رابطه با این اتفاق انجام دادیم که می توانید در ادامه ی مطلب مشاهده نمایید .

پژمان نوری کاپیتان سابق ملوان بندرانزلی در رابطه با واگذاری ملوان به پایگاه اینترنتی هواداران ملوان بندرانزلی “ملوان کلاب” گفت : « به نظر من این یک اتفاق بزرگ برای فوتبال انزلی و استان گیلان است ، بنده به همراه مازیار زارع در این روزها چند بار با آقای هدایتی و درودگر صحبت کردیم و نظر آنها را در رابطه با ملوان و آینده اش بسیار مثبت دیدیم . الان دیگر همه چیز به نیروی دریایی بستگی دارد . من امیدوارم آنها نیز موافقت خود را اعلام کند و با شناختی که از آقای سیاری فرمانده ی محترم نیروی دریایی و آذرگون دارم و از نیت خیر آنها با خبر هستم مطمئنم که آنها نیز موافقت خواهند کرد تا ملوان به آقای هدایتی واگذار شود .»

بازیکن تیم ملی فوتبال ایران در رابطه با آینده ی ملوان بعد از واگذاری به حسین هدایتی ادامه داد : « ممکن است بسیاری از شرکتها برای خرید ملوان پا پیش بگذارند زیرا ملوان تیم بزرگ و قابل احترامی است ، اما بدون شک آنها قدرت ، مدیریت و اعتبار هدایتی را ندارند و ممکن است در میانه ی راه جا بزنند که این بسیار نگران کننده است . به نظر من حسین هدایتی با تجربه ی فوتبالی و برنامه های بلند مدتی که برای ملوان دارد بار دیگر شهر انزلی و فوتبال انزلی را به جایگاه اصلی خود خواهد رساند . »

نوری در پایان گفت : « امیدوارم با واگذاری باشگاه بتوانیم با بازگشت ملوانی های خارج از انزلی به تیم ، یک ملوان قدرتمند راهی رقابتهای سال آینده ی لیگ برتر کنیم . الان مهمترین مسئله پرداخت مطالبات سال گذشته ی اعضای تیم است که می تواند بسیار در روحیه ی آنها تاثیر بگذارد . »
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 9:13 am

آخه عابدینی کجا و مازیار و پژمان کجا؟
اصلا نمیشه اینا رو مقایسه کرد .
من دلم روشن هستش چون عابدینی از هر نظر از این همسایه ها بهتر بلد حرف بزنه و اعتبارش هم خیلی توی فوتبال زیاد هستش.اگرم هدایتی اون جا رو ترجیح داد و عابدینی رو دور زد خیلی اتفاق بد هم نیافتاده .چون همه اون بچه *# ها مخالف برای ورود این آدم هستن و برای حاشیه درست یکنن و از طرف دیگه عابدینی برای دور زدن هدایتی انگیزه خرید پیدا میکنه .من کلا بد بین نیستم به این اتفاق ها
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 9:21 am

اگه عابدینی دورزده باشه خیلی آدم آشغالیه/ ولی من میگم به احتمال بیشتر ملوان ومیخره چون اگه داماش ومی خواست بخره امروزدیگه تموم می کرد.
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 12:45 pm

چند روزه دارین الکی به آدم امید میدین،مغزمونو سرویس کردیم، از وقتی که اون مردک توو ‏TV.‎5‏ گفت که بودن در تیمی که انزلیچی بازی کرده افتخاره، من دیگه یقین داشتم که کار تمومه ولی بعضیا همینطور الکی امید دادن تا آخرش دق مرگ شیم! دیگه چه اتفاقی باید بیوفته که همه باور کنن هدایتی ما رو دور زد و [b:ba29d5fd32]‎مل ملو[/b:ba29d5fd32]‎‏ خرید! حتما هدایتی با تیشرت و شرت ملوان باید فوتبال بازی کنه تا همه باورمون شه.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط Milad2012 » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 1:04 pm

دوستان یه کم صبر کنید این احتمال هست که آقای هدایتی هر دو باشگاه را بخره /3/
نماد کاربر
Milad2012
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 05, 2012 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 7:05 pm

بسه دیگه همش داره خودمونو گول میزنیم بایدواقعیت رو پذیرفت ونبایدازش فرارکردبا این وضعیت فکرکنم وضعیت ازسال پیش هم بدتربشه چون قبلا دوتامحمدغلامی و...روداشتیم ولی امسال هموناهم نداریم حالا بایدیه دوسه روزی امیدوارباشیم مثل همیشه!!!!!تاببینیم اوضاع چه طوری میشه . 8O 8O /9/ /9/ /6/ /6/ :( :(
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » چهارشنبه ژوئن 06, 2012 7:20 pm

مجیدجان داستانtv5 چیه؟
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه