[quote:a103d24b32="hamidjavan"]جالبه بعضی ها میگند عشوری زاد بیاد که تو فصل پیش تو هیچ تیمی بازی نکرده وهر وقت ما تو لیگ برتر سقوط کردیم این از تیم ما رفته.ویا چند تا بازیکن بومی دیگه که تو تیمشون تو لیگ 1 فصل پیش ذخیره بودند هم توسط بعضی از دوستان پیشنهادشدند که برام جالبه احتمالا" اینها اصلا" فوتبالو بازیکنان بومی ما را دنبال نمی کنند. اما کسی نمیگه رضا کاردوست که بچه رشته وفوتبالشو از تیم های پایه پگاه شروع کرده ودر فصل 85-86 جزء بازیکنانی بودکه باتیم پگاه به لیگ برتر صعود کرد ودرچندین بازی هم برای پگاه فیکس بازی کرد وحتی در برد 3-0 پگاه در برابر شموشک یکی از گلهای ما را زده بود وپارسال بازیکن کاملا" فیکس وتاثیر گذارتیم صعود کرده گهر لرستان بود باید به این تیم بیاد. واین خیلی تاسف برانگیزه .
امیدوارم بازیکنانی تو تیم ما بازی کنند که شایستگی بازی تو تیمو داشته باشند ودرحد لیگ برتر باشند چه بهتر که بومی باشه.
در مورد حسینی هم بگم وقتی بازی نمیکرد ومهدوی کیا بازی میکرد خیلیها تو همین سایت میگفتند که باید این فیکس باشه ومهدوی کیا ذخیره.
اتفاقا" اواخر فصل (از بازی با ملوان ) که برای ما حسینی بازی کرد تونست بازیهای خیلی خوبی را از خودش نشان بده وحتی بازی با مس سرچشه یه پاس گل هم در جریان بازی داد(نه ضربه ایستگاهی). کاری که دفاع راستهای قبلیمون نتونسته بودند انجام بدهند. در ضمن حسینی توانایی بازی کردن در هر دو سمت زمین را هم داره.
خدا را شکر که ما عابدینی را داریم وفوتبال و تیم بستن حالیشه ومن خیالم راحته.
وگرنه اگه دست کاربرای این سایت بود میتونستیم یه تیم خوب ودرحد مدعی ببندیم ( نه برای لیگ برتر برای لیگ 2)[/quote:a103d24b32]
اگه از شما بیشتر بازی بازیکنای بومیمونو دنبال نکنم کمتر هم نمیکم.
اگه منظورت هادی سهرابی و مسعود میکاییلی به قول رضا بازیکنایی هستن که ما میدونیم تواناییشون در چه حده وبه ما اثبات شده هست شاید فصل قبل به خاطر کم بازی کردنشون افت کرده باشن(که تواین زمینه هم میتونم باامار بهت ثابت کنم که مسعود میکاییلی تازمان فراز کمالوند تمام بازی ها رو فیکس بازی کرده بود ودقیقا اززمانی که با یه مصدومیت سخت روبرو شد نتونست دوباره به روزای خوبش برگرده وگرنه قبل از مصدومیتش تمام بازی ها روفیکس بوده وگل 3امتیازی هم
زده.درمورد سهرابی هم اون قبل از فوت پدرش تمام بازی ها رو فیکس بوده بعد ازاون اتفاق افت کرد.)البته اینطور هم نیست که چشم بسته از بازیکنای بومی دفاع کنیم مثلا من اصلا موافق بازگشت علی نظر محمدی نیستم به دلایل زیاد....
درمورد مرتضی ابراهیمی تا اونجایی که من میدونم تولیگ برتر وسایپا بازی میکردواکثر بازی هارو فیکس بود.
درمورد سید علی حسینی من هم فنیشو تا حدودی قبول دارم به خصوص زمان دینورزاده تو دسته یک ولی گفتم ازنظر اخلاقی ازش خوشم نمیاد.
درمورد سهیل حق شناس و علی عشوری زاد باهاتون موافقم که اماده نبودن ولی گفتم اگه به شرایط خوبشون برگردن.