[quote:d45baf33d2="pouryaR-damash"][quote:d45baf33d2="rashti_sarvar"][quote:d45baf33d2="MEHRDAD"]هر کس نظرش رو بده.
این چه اپیدمی شده که تا حرف از تیم ملی میشه ایران میشه بحث تکراری باید حمایت کنیم نباید حمایت کنیم راه می افته؟
آقایان هر کی فقط نظرش رو بگه ... یکی دوست داره تیم ملی ببازه می تونه بدون توهین و رعایت قوانین نظر رو بذاره و بگم باید ببازه یکی هم غیر اینه و میگه تیم ملی ببره نظرش بده ...
این بحث های تکراری و مسخره نژادی غیر نژادی رو هم تو هر تاپیک باز نکنید .[/quote:d45baf33d2] مهرداد عزیز دوست خوب من. نذار هرکسی به تیم ملیمون توهین کنه ما ههمون ایرانی هستیم. اونایی که میگن ایران جام جهانی نره و تعدادشونم کمه بهشون پیشنهاد میکنم برن به خلیج عربی رای بدن[/quote:d45baf33d2]
درود بر تو ایرانیه اصیل مرسی دوست خوبم

[/quote:d45baf33d2]
دوست عزیزم rashti_sarvar مهرداد نگفت بیان فحش بدین ، گفت هرکی نظرشو بده . منم موافقم در هر صورت تیم باید بره جام جهانی.
اما دیگر دوست متعصب و عزیزمون pouryaR-damash حالا مثلا" من انتقاد دارم و در قالب چنتا سوال بیان میکنم میشم ایرانی غیر اصیل
که مثلا" جد و پدرانم مربوط به ایران نمیشه اما اگه کسی حمایت بکنه زاده و بزرگ شده خوده وسط همین ایرانه ؟
این مدل زیاد دلچسب نیست !