[quote:cd1e045d01="pouryaR-damash"]ببخشید آقا مهرداد چطور تا صحبت داماش میشه هیچکی تو این سایت حق انتقاد نداره تا یه خبر ضد داماش نوشته میشه پاک یا قفلش میکنین به زور به همه میگین حمایت کنن حالا چطور سیاستتون راجع به تیم ملی عوض شده مگه غیر اینه که تیم ملی واسه هممون عزیزه همه باید پشتش باشیم .یعنی انزلیچیا از اعراب نامرد بدترن؟ واقعا که . من به عنوان یه رشتی عاشق داماشو تیم ملیمم.بخاطر همین افراطی گریامونه که همیشه درجا میزنیم.درود بر ایران و ایرانی[/quote:cd1e045d01]
چه ربطی داره برادر من؟
در مورد داماش هم انتقاد می شه مگه این سایت همش نظرات مثبته؟!
شما تا حالا تو سایت انتقاد از داماش از بازیکن یا از مربی ندیدی؟!
این حرف شما رو با یه مثال دور از ذهن پاسخ می دم :
فکر کنید اینجا هم به زبان بین المللی صحبت می کنند و سایت تیم ملی ایران ، بعد یه ازبک یا یه عرب تو سایت هواداران تیم ملی ایران میاد و شروع به انتقاد می کنه آیا میشه به اون اجازه داد؟ حالا اینو به سطح باشگاهی هم تعمیم بدید.
توی کامنت من هم دقیقا گفتم می تونید بگید انتقاد داریم و قبولش نداریم و می خوایم ببازیم یا ببریم همین.
دوست عزیز یه سر به آرشیو فروم خودمون تو برگزاری لیگ برتر بزنید بد نیست که بحث های مربوط به داماش رو هم دنبال کنید . مثلا تو برهه ای چند نفری شاید کاملا نادرست میگفتند ایکاش تیم تو بازی پنجم ببازه که تارتار بره ! شاید این طرز فکر مورد قبول من نبود و بعدها هم اونا از حرفشون برگشتند اما در خارج از قوانین و شرایط سایت نبوده و نمی تونم بگم تو حرف نزن!