سایت ویژه یورو 2012 بر روی هاست وارش اسپرت و با زیر دامنه varesh-sport.com ...
تو این سایت ویژه نمی خوام خودم خبررسانی داشته باشم چون اصلا وقتش رو هم ندارم، بنابراین از کاربرانی که در تاپیک ویژه اروپا فعالیت دارند و یا اینکه به منابع خبری مختلف این مسابقات دسترسی دارند و فکر می کنند می تونند این سایت رو با مدیریت چند نفره به روز نگه دارند درخواست می کنم تا از طریق پیغام خصوصی به من اعلام آمادگی کنند که اگر شرایط مناسب بود هرچه سریعتر با نصب مدیریت محتوای مورد نیاز بر روی یک ساب دامین این سایت رو راه اندازی کنیم .
کسانی که مشخص بشه شرایط فوق رو دارند در اولویت هستند .
اگر هم شرایط وجود نداشت که دیگه به همون تاپیک فوتبال اروپا بسنده می کنیم

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش جدید :
خب می خواستم سایت ویژه یورو رو با یه طرح مناسب که زیرمجموعه وارش اسپرت باشه آماده کنم که کاربران همین سایت مدیریتش رو به عهده بگیرند که اون استقبالی که می خواستم رو ندیدم و مثل اینکه دوستان به یک تاپیک با امکانات محدودش راضی هستند .

البته قصد این بود که اگر این طرح موفق بود برای تورنمنت های مهم دیگه هم این طرح اجرا بشه .
خب به هر حال این تاپیک به همت دوستان به تاپیک یورو 2012 تبدیل شده و به همین علت عنوان رو ویرایش کردم و از کاربران می خوام اخبار مربوط به یورو رو در همین تاپیک ایجاد کنند .
این تاپیک تا پایان مسابقات به شکل تاپیک ویژه و منتخب در صدر بخش فوتبال ایران و جهان باقی خواهد موند و تیترش در بلوک آخرین ارسال های تالارگفتمان به شکل مشکی دیده میشه .