[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

نقل و انتقالات لیگ برتر / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط mahyarmaya » جمعه ژوئن 01, 2012 4:10 pm

[quote="pedram_1367"]
وي با اشاره به تلاش مسئولان نيروي دريايي براي اداره ملوان عنوان کرد: [size=24:a212502bcc][color=blue:a212502bcc]بيش از 40 سال است که نيرويي دريايي با حمايت خود ملوان را اداره کرده اگر نيروي دريايي نبود معلوم نبود ملوان اکنون چه سرنوشتي داشت و در کدام استان بود.[/color:a212502bcc][/size:a212502bcc]
آخ قربان اون مو های پر پشتت بشم که برای یه بار هم شده حقیقت رو گفتین.40سال اگه اگه نیروی دریایی نبود الان اسمی ازتون نبود .پارسال که تا فینال جام حذفی رفتین این وضع هواداران امسالتون بود با راه آهن داشتیم رقابت میکردین :).خدا سپیدرود مظلوم ما رو بیامورزه که بعد 40سال اسم هست و انتقال نگرفته پارسال هم لیگ 1 اومد .اصلا همه چیز ب کنار هنوزم هوادار داره .شما یک بار بیرد پایین دیگه 100نفر هم نمیاد ورزشگاه .این رو نشون دادین امسال
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » جمعه ژوئن 01, 2012 4:47 pm

مظلومي با تراکتورسازي به توافق رسيد

طبق توافق هاي اوليه، شرايط فراهم است تا سرمربي سابق آبي‌پوشان هدايت تيم تراکتورسازي را برعهده خواهد بگيرد.
به نقل از فارس، پس از جلسه عصر امروز حسين جعفري، مديرعامل باشگاه تراکتورسازي با پرويز مظلومي، سرمربي فصل گذشته استقلال با مسئولان تبريزي به توافق رسيد تا فصل آينده هدايت تيم تراکتورسازي را بر عهده داشته باشد.
قرار است طي روزهاي آينده اين مذاکرات با بين طرفين ادامه داشته باشد و قرارداد نهايي و رسمي با مظلومي امضا شود.
امير قلعه‌نويي سرمربي فصل گذشته تراکتورسازي بود که توانست نايب قهرمان ليگ يازدهم شود. قلعه‌نويي اين فصل هدايت استقلال را برعهده گرفته است.

---------------------
ورزش 3
============
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » جمعه ژوئن 01, 2012 7:21 pm

[quote="mahyarmaya"][quote:e0037852d1="pedram_1367"]
وي با اشاره به تلاش مسئولان نيروي دريايي براي اداره ملوان عنوان کرد: [size=24:e0037852d1][color=blue:e0037852d1]بيش از 40 سال است که نيرويي دريايي با حمايت خود ملوان را اداره کرده اگر نيروي دريايي نبود معلوم نبود ملوان اکنون چه سرنوشتي داشت و در کدام استان بود.[/color:e0037852d1][/size:e0037852d1]
آخ قربان اون مو های پر پشتت بشم که برای یه بار هم شده حقیقت رو گفتین.40سال اگه اگه نیروی دریایی نبود الان اسمی ازتون نبود .پارسال که تا فینال جام حذفی رفتین این وضع هواداران امسالتون بود با راه آهن داشتیم رقابت میکردین :).خدا سپیدرود مظلوم ما رو بیامورزه که بعد 40سال اسم هست و انتقال نگرفته پارسال هم لیگ 1 اومد .اصلا همه چیز ب کنار هنوزم هوادار داره .شما یک بار بیرد پایین دیگه 100نفر هم نمیاد ورزشگاه .این رو نشون دادین امسال[/quote:e0037852d1]

جالبه بعدا این جماعت ادعا میکنن خودشون ملوان نگه داشتن نیروی دریای تا حالا این تیمتونو نگه داشته و یه جوری میگن ملوان انگار سپاهانه من کع از کوچکی فوتبال کیبینم همیشه ملوان برا سقوط نکردن میجنگیده بعد افتخاراشون...اها یه قهرمانی حذفی زمانی که فوتبال شبیه آقوزبازی بود :lol: العا خوبه بیان فردا ملوانو منحل کنن یا اسمشو عوض کنن نیروی دریایی هم حمایت نکنه ببین اینا چی میتونن بکنن بعد ما که نیروی دریایی حامی تیمممو نیست اینا انتظار دارن ما معجزه کنیم مثلا اسم شهرشون 4بار عوض شد(پهلوی قازیان عنزلی مسکو) چی کاری تونستن بکنن ما به اسم مقدس و با اصالت رشت و اینکه بیش از 20 ساله که خصوصی هستیم هی میگن فوتبال رشت ال بل پگاه داماش...ولی با همین خصوصی بودن نسل ما دیگه نیمزاره داماش دیگه اسمش عوض شه از این به بعد فوتبال رشت رو با عنزلی مقایسه کنید. :wink: ببینید با این همه مشکلات هفتم شدیم ملوان تو 11 دوره لیگ برتر هفتم شده تا حالا یا همش اون اخرا بوده :!:
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه ژوئن 01, 2012 7:29 pm

[quote:0642bf21b0="pedram_1367"]مظلومي با تراکتورسازي به توافق رسيد
[/quote:0642bf21b0]

این چه مسخره بازی هست آخه ؟!؟!؟!؟!؟ هر سال یع تعداد مربی همش تو تیمها تقسیم میشن و یا تا آخر میمونن
ویا اخراج میشن و چهرههایی قابل پیش بینی میان سر کار !
بدتر از مربیا ، بازیکنا هم همچنین هست ........ احتمالا سالی 10 تا بازیکن خوب هم به لیگ اضافه نمیشن ! بعد ما
با این وضعیت انتظار داریم مثلا" پیشرفت بکنیم و یا تیم ملی بره جام جهانی ! لیگهای کره و ژاپن و حتی عربستان و
امارات و قطر بازدهی و کیفیت بالاتری دارن !
اما با همه این تفاسیر با استناد به بیار بودن کیروش من رتبع نهایی تیم ملی رو در گروهش دوم یا سوم پیش بینی میکنم.
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط amirdamashcity » جمعه ژوئن 01, 2012 8:58 pm

داماش داره خیلی فرصت ازدست میده و این برای فصل بعدخطرناکه
درمورده سرمربی که حرف نزنم بهتره /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط menab » شنبه ژوئن 02, 2012 7:20 am

روابط عمومی باشگاه داماش گیلان در اطلاعیه ای اعلام کرد بازیکنانی که سابقه بازی در لیگهای کشور را دارند برای تست در تیم بزرگسالان داماش گیلان به باشگاه داماش مراجعه وثبت نام کنند . شروع تست روزهای سه شنبه تا شنبه (بجز روز جمعه) مورخه 91/03/16 الی 91/03/20 . محل تست زمین چمن دانشگاه تربیت بدنی گیلان به آدرس جاده تهران
نماد کاربر
menab
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه نوامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » شنبه ژوئن 02, 2012 7:30 am

[color=black:19334d7049] [size=18:19334d7049]مظلومی مربی فصل بعد تراکتور[/size:19334d7049][/color:19334d7049]
http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... B%8C%D9%85
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط arminaberar » شنبه ژوئن 02, 2012 8:13 am

دوتا سوال داشتم (مدیر سایت)
بالاخره آبشک و جهانبخش موندنشون تو داماش قطعی شد؟
نظرمحمدی میاد داماش؟
نماد کاربر
arminaberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 09, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه ژوئن 02, 2012 8:39 am

[quote:35c26b2cf0="arminaberar"]دوتا سوال داشتم (مدیر سایت)
بالاخره آبشک و جهانبخش موندنشون تو داماش قطعی شد؟
نظرمحمدی میاد داماش؟[/quote:35c26b2cf0]

1-هنوز چیزی قطعی نشده... چه رفتنشون چه موندن . مدیرعامل باشگاه باید تصمیم بگیره چون هر دو قرارداد دارند .
2- احتمال هر چیزی وجود داره . این رو هم نمیشه قطعی گفت نمیاد یا میاد .. به هر حال یه مشکلاتی تو این مورد بین مدیرعامل و علی نظرمحمدی هست..
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه ژوئن 02, 2012 8:53 am

چهارشنبه، امضا قرارداد واگذاري داماش به هدايتي

مديرعامل باشگاه داماش گيلان گفت: براي واگذاري اين باشگاه با حسين هدايتي به توافق رسيده‌ايم و روز چهارشنبه قرارداد نهايي امضاء مي‌شود.
امير عابديني در مورد انتقال داماش گيلان به حسين هدايتي گفت: واگذاري امتياز داماش گيلان به حسين هدايتي تقريباً قطعي است و ما با او به توافق نهايي رسيده‌ايم اما هنوز هيچ سند و مدرکي در اين زمينه امضاء نشده است.

وي در مورد اينکه قرارداد نهايي با حسين هدايتي چه زماني امضاء مي‌شود گفت: روز چهارشنبه قرارداد نهايي براي واگذاري داماش گيلان به حسين هدايتي امضاء خواهد شد.

------------------------
ورزش 3
============
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Milad2012 » شنبه ژوئن 02, 2012 8:53 am

آقا مهرداد من طی صحبتی که با مدیر سایت استیل آذین داشتم ؛ به من گفتن که خرید باشگاه داماش توسط آقای هدایتی قطعی شده ولی تا آخر هفته به شکل رسانه ای اعلام نخواهد شد /13/

شما این خبرا تایید میکنید؟
نماد کاربر
Milad2012
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 05, 2012 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » شنبه ژوئن 02, 2012 8:56 am

وای خسته شدیم باو /9/ /9/ /9/ شش ماهه باشگاه میخواد واگزار بشه یخدا من یکی دیوونه شدم همین هفته پیش قرار بود واگزی انجام بشه امیدوارم این چهارشنبه بعد از واگزاری یه نفس راحت بکشیم. 8O امیدوارم اینجوری نشه دیگه این چهارشنبه شنبه بعد شنبه پنچشنبه و ....این داستان ادامه دارد تا 14مرداد شروع لیگ. :(
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه ژوئن 02, 2012 8:56 am

صالح دستيار قلعه‌نويي در استقلال شد

سرمربي فصل گذشته تيم سايپا به عنوان دستيار امير قلعه‌نويي در استقلال انتخاب شد.در حالي که امير قلعه‌نويي تنها چند روز است که به عنوان سرمربي تيم استقلال قرارداد خود را امضا کرده در اولين اقدام خود مجيد صالح سرمربي فصل گذشته تيم سايپا را به عنوان دستيار خود انتخاب کرد.
وي صبح امروز با حضور در دفتر مدير عامل استقلال و توافق با وي قرارداد يکساله‌اي را با آبي‌پوشان منعقد کرد.
پيش از اين ميثم بائو به عنوان اولين خريد استقلال در فصل نقل و انتقالات قراردادش را در هيئت فوتبال به ثبت رسانده بود.
صالح در نيم فصل اول فصل گذشته سرمربي سايپا بود و سپس جاي خود را به مجتبي تقوي داد.

..............................................................

صالح: تجربه همکاري با قلعه‌نويي را دارم

مربي جديد فوتبال استقلال گفت:‌مي‌دانم توقعات بالا است اما هدف‌مان اين است که يک ستاره ديگر به ستاره‌هاي استقلال اضافه کنيم.
مجيد صالح درباره حضورش در استقلال به عنوان دستيار اميرقلعه نويي عنوان کرد: فکر مي‌کنم مربيگري در استقلال و کنار پرافتخارترين مربيان ليگ کم از سرمربيگري نيست و از بين گزينه‌هايي که براي کار کردن داشتم استقلال شرايطش بهتر از همه بود.
وي درباره اينکه آيا پيش از اين هم با امير قلعه‌نويي هم همکاري داشته يا خير، اظهار داشت: اين تجربه دوم من محسوب مي شود. سال 86 که از تيم مس کرمان با هم همکار بوديم به استقلال آمديم و اين تيم را قهرمان جام حذفي کرديم. قلعه‌نويي کارم را ديده بود. ضمن اينکه من استقلال را در شرايط خوبي حتي براي قهرماني در آسيا مي‌بينم و پس از جلسه‌اي که با هم گذاشتيم تصميم گرفتم به استقلال بيايم.
صالح افزود: کار کردن در تيم بزرگي مثل استقلال و حضور در کنار شخص بزرگي مثل امير قلعه‌نويي باعث مي‌شود خلعي که در زمان سرمربيگري‌ام در سايپا از بابت داشتن تجربه بهتر احساس مي‌کردم در استقلال آن را از بين ببرم. البته اين امانتي است که از پيشکسوتان استقلال و قديمي‌هاي اين تيم به من رسيده و من از همين جا از همه قديمي‌هاي استقلال کسب اجازه مي‌کنم. خودم را نسبت به آنها استقلالي‌ تر نمي‌دانم. اما هر چه که تاکنون ياد گرفته‌ام و از تجربه بسيار خوبم به عنوان سرمربي در سايپا بهره مي‌گيرم و به استقلال کمک مي‌کنم.
[size=18:98453fae03][color=red:98453fae03]صالح ادامه داد: قطعا همکاري با استقلال رزومه خوبي براي آينده من خواهد بود و من براي چنين تصميمي حتي نگاهي هم به تجربه کارلوس کي‌روش داشتم و زماني که او سرمربي اميدهاي پرتغال بود و پس از موفقيت در تيم بار ديگر به منچستر يونايتد بازگشت و دستيار فرگوسن شد. [/color:98453fae03][/size:98453fae03]
صالح در پاسخ به اين سؤال که آيا شرح وظايف او مشخص است يا خير،‌ گفت: من به عنوان دستيار اول به استقلال آمدم و پيش از اين سه سال در کنار منصور ابراهيم‌زاده در ذوب آهن اين سمت را داشتم.
وي درباره اينکه استقلال براي فصل بعد، کار سختي را در پيش دارد، اظهار داشت: يکي از اهداف من کسب تجربه در همين زمينه است و البته به قدرت فني و مديريت امير قلعه‌نويي اعتقاد دارم و ما به استقلال آمده‌ايم تا اين کار سخت را خوب انجام دهيم. مي‌دانم توقعات بالا است اما هدفمان اين است که يک ستاره ديگر به ستاره‌هاي استقلال اضافه کنيم.
قرارداد من با استقلال براي يک فصل است اما اين شروعي است براي قدم‌هاي بعدي و به قول چيني‌ها براي راه هزار کيلومتري بايد از قدم اول شروع کرد.

-------------------------
ورزش 3
=============

من صالح رو دوست دارم چون از نظر فنی و مخصوصا اخلاقی در حد بسیار بالایی هست اما این جملاتی رو که هایلایت کردم رو نگرفتم !!! یعنی نگرفتم قلعه نوعی مثل فرگوسن هست یا استقلال مثل منچستر و یا ... ؟!؟!؟
آخرين ويرايش توسط pedram_1367 on شنبه ژوئن 02, 2012 9:01 am, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » شنبه ژوئن 02, 2012 8:57 am

[quote:128ea8271f="Milad2012"]آقا مهرداد من طی صحبتی که با مدیر سایت استیل آذین داشتم ؛ به من گفتن که خرید باشگاه داماش توسط آقای هدایتی قطعی شده ولی تا آخر هفته به شکل رسانه ای اعلام نخواهد شد /13/

شما این خبرا تایید میکنید؟[/quote:128ea8271f]

خب ما که پنجشنبه اعلام کردیم . ضمنا خبر بالای کامنت شما هم تائید می کنه این مسئله رو .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » شنبه ژوئن 02, 2012 9:37 am

خبر فوري: هدايتي ملوان را خريد
حسين هدايتي بار ديگر به ليگ برتر بازگشت اما اين بار با تيمي كه سابقه اي طولاني در فوتبال ايران دارد

سايت گل- درحالي كه زمزمه هاي خريد تيم داماش گيلان توسط حسين هدايتي به گوش مي رسيد، خبر رسيد مالك متمول استيل آذين، با مسئولان ورزشي نيروي دريايي به توافق رسيده و از فصل آينده، مالكيت تيم ملوان انزلي به هدايتي واگذار مي شود.
هدايتي كه برخي رسانه ها به او لقب رومن آبراموويچ ايراني را داده اند، سه فصل پيش قصد داشت پرسپوليس را بخرد كه در آن ناكام بود. بعد از آن هر وقت تيمي با مشكلات مالي مواجه مي شد، نام هدايتي هم به عنوان خريدار آن باشگاه مطرح مي شد؛ از جمله شاهين بوشهر و داماش. اما بالاخره روياي بازگشت هدايتي به ليگ برتر با خريد امتياز تيم ملوان انزلي محقق شد. ملوان سال گذشته مشكلات شديد مالي داشت و به گفته پورغلامي، تا روزهاي آخر فصل فقط 5 درصد قراردادهاي بازيكنان اين تيم پرداخت شده بود.
با ورود قريب الوقوع هدايتي به ملوان و حل شدن مشكلات مالي اين باشگاه ريشه دار، بايد ديد آيا ايده انزلي چي ها براي بازگرداندن چهره هاي سرشناسي مثل پژمان نوري و مازيار زارع به انزلي محقق خواهد شد؟

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 9%8A%D8%AF
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟