[quote="pedram_1367"]در مورد قلعه نوعی حیفم میاد از واژه انسان استفاده کنم حتی انسان بد ! و بهتره از جاندار استفاده کنم که بهترین کلمه در موردش هست ... ولی نمی دونم با این همه گند هایی که میزنه و یکی پس از دیگری تابلو میشه و به بدترین شکل هم تابلو میشه ( از کل یوم گرفته تا ماجرای علی و دوستان و ... ) ؛ ولی چرا باز این ملت فراموشکار حتی برای چند بار اسم این جاندار رو میارن !!!
نکته دیگه ؛ حالا باید دید این ترک ها آدم میشن یا نه !!! اون از کمالوند که شناسنامه توی آبادان نشون داد و بعدش تو تبریز بهترین مربی جهان شد و اونجوری کرد باهاشون ؛ اینم از قلعه مرغی که از اون بدتر کرد باهاشون و چنان سواری گرفت که خودش هم باورش نشد و از ترس امسال رو نموند ... الان هم اخبار ساعت 2 شبکه خبر داشت یک گزارش از استقلال نشان می داد که قلعه نوعی آویزون به رسولی نژاد داشتند از اون خنده های الکی تحویل ملت می دادند و اونور هم دکتر خویی !!!! داشت گازش رو به ما نشون می داد و مثل اینکه حسابی بازار سنبه به راه بود !؟ دکتر خویی از یک طرف واسه موندن و اونا هم از یک طرف واسه آوردن جاندار و فکر کنم همدیگر رو خنثی کردند چون هم جاندار اومد و دکتر موند ...
یک چیز دیگه ای که توی اخبار ساعت 1 نشون داد بحث سقف بود که 15% به 520 میلیون اضافه کردند !!!

که میشه 598 میلیون سقف قرارداد ... پس به احتساب این رقم قراردادها رفت روی 700 میلیون و جواب هم اینه که سقف که 600 تا هست (اونا همیشه رو به بالا روند می کنند ) ما 100 تا رفتیم بالا !! حالا با این تفاسیر و با توجه به 365 روز سال ، تقریبا روزی 2 میلیون درآمد یک فرد مثل زنیدپور و امثال یوم هست ...[/quote]
آقا پدرام به نظر من ، موقعی که متولیان ورزشی کشور از کنار این کثافت کاری ها به سادگی می گذرند ، نه یکبار بلکه هر سال در چندین مورد مشابه شاهد بی تفاوتی های تعمدی مسئولین می باشیم ، خواه ناخواه این مسائل برای عوام ، کم رنگ می شه و اونا نمی تونند قبح عمل رو درک کنند ، اگه بخواهیم ریز تر به قضیه نگاه کنیم ، به موارد بسیار زیادی برخورد می کنیم .
در مورد ترک ها که تکلیف مشخصه ، خیلی راحت فریب می خورند ، هر کی میاد ، ازش بعنوان اسطوره مربیان یاد می کنند ، بعد که همون اسطوره گذاشت تو کاسه شون تازه از خواب نادانی بیرون میاند و اون اسطوره به بدترین انسان روی زمین تبدیل می شه .
در مورد در آمد کذایی بازیکنان فوتبال ایران شدیداً مخالفم ، آخه اون تیم ملی که همین بازی با آلبانی در حد محلات بود باید این رقم نجومی رو کسب کنند ؟ برای چی ؟ ولی در عوض شدیداً خواستار رسیدگی به قهرمانان مدال آور سایر رشته ها هستم ، مثل کشتی ، وزنه برداری ، تکواندو و . . .