[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش با دستور دادستان کل کشور در گیلان ماندگار شد/ عابدینی اخراج می‌شود

داماش با دستور دادستان کل کشور در گیلان ماندگار شد/ عابدینی اخراج می‌شود

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط aryanrecord » دوشنبه مه 28, 2012 7:46 pm

آخه چرا یه عده ای که از فوتبال و تعصب و هوادار و... هیچی نمیفهمن باید واسه یه تیم تصمیم بگیرن اصلا این استاندار * چیکارست .به این چه اصلا؟ * /9/
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » دوشنبه مه 28, 2012 7:53 pm

[quote:cbe8d8ad2b="MEHRDAD"][quote:cbe8d8ad2b="ARYANST122"]* * *[/quote:cbe8d8ad2b]

مثل اینکه دوست داری سایت ما فیلتر بشه و واسه ما مشکل درست کنی.
یعنی فرق سایت های دیگه رو با سایت مورد نظرت و اشخاص رو نمی دونی؟
جدی میگم ایندفعه به طور کل آی پیت رو می بندم دیگه اصلا نتونی یوزر جدید هم درست کنی! :roll:[/quote:cbe8d8ad2b]مهم نیست که آی پی رو ببندی یا باز بذاری حتی اگه دفعه دیگه واسه یه دقیقه هم معلق بشم دیگه پامو تو سایت نمیذارم اینو گفتم این نیست که الان بهم برخورده قبل آخرین بلاکی که کردی این تصمیمو گرفته بودم
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط elphias » دوشنبه مه 28, 2012 7:56 pm

خب ...اگه اختیاری نداشت * تیمو یه فصل در اختیارش گذاشتین ... اخه * مردِ تیمو یه فصل با جون دل نگه داشت الان این دستمزدشه؟؟؟ میخوای یه مازندرانی بزاری بالا سر تیم ؟؟ اون موقع که تیم داشت منحل میشد چرا از این شرو ورا نمیگفتی؟ حیف که بیشتر قوانین اجازه نمیده فحش بدم /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
elphias
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط lvlamad_2010 » دوشنبه مه 28, 2012 7:57 pm

[quote:92d7c8480a="MEHRDAD"]تا امروز اين ماجرا و داستان در خفا مي تونست يک برنده داشت و در نهايت مردم چه با انتقال به هر کدوم از اشخاص موافق بودند و چه مخالف ، سود يا ضررش رو مي بردند .
اما حالا به خاطر مصاحبه هايي که حرمت ها شکسته شد وراي نتيجه در هر صورت انزلیچی برای یک دسته باقی می مونه[/quote:92d7c8480a]

داداش مهرداد می شه یه کوچولو بگی که آیا امیدی هست با این شرایط به موندن عابدینی. من خودم حس می کنم عابدینی یه چیزایی تو دستاش داره با این مصاحبه هایی که از این اشخاص اومد ، همه ناامید شدن.
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه مه 28, 2012 7:58 pm

[quote:103346d7fd="ARYANST122"][quote:103346d7fd="MEHRDAD"][quote:103346d7fd="ARYANST122"]* * *[/quote:103346d7fd]

مثل اینکه دوست داری سایت ما فیلتر بشه و واسه ما مشکل درست کنی.
یعنی فرق سایت های دیگه رو با سایت مورد نظرت و اشخاص رو نمی دونی؟
جدی میگم ایندفعه به طور کل آی پیت رو می بندم دیگه اصلا نتونی یوزر جدید هم درست کنی! :roll:[/quote:103346d7fd]مهم نیست که آی پی رو ببندی یا باز بذاری حتی اگه دفعه دیگه واسه یه دقیقه هم معلق بشم دیگه پامو تو سایت نمیذارم اینو گفتم این نیست که الان بهم برخورده قبل آخرین بلاکی که کردی این تصمیمو گرفته بودم[/quote:103346d7fd]

اینجا زیر نظره ضمن اینکه قوانین خاص خودش رو داره قرار نیست به خاطر رفتار بعضی ها برای ما اینجا مشکل ایجاد بشه...
هر جور دوست داری و راحتی.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط elphias » دوشنبه مه 28, 2012 7:59 pm

آخ دیدن داره قیافه کسایی که بخاطر داماش رفتن به دو تا کاندید بی بخار رای دادن... ای دیدن داره چطور باز سرشونو شیره مالیدن... و این داستان ادامه دارد... /15/ /15/ /15/ /15/ /15/
elphias
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه مه 28, 2012 8:01 pm

[quote:337191bac3="lvlamad_2010"][quote:337191bac3="MEHRDAD"]تا امروز اين ماجرا و داستان در خفا مي تونست يک برنده داشت و در نهايت مردم چه با انتقال به هر کدوم از اشخاص موافق بودند و چه مخالف ، سود يا ضررش رو مي بردند .
اما حالا به خاطر مصاحبه هايي که حرمت ها شکسته شد وراي نتيجه در هر صورت انزلیچی برای یک دسته باقی می مونه[/quote:337191bac3]

داداش مهرداد می شه یه کوچولو بگی که آیا امیدی هست با این شرایط به موندن عابدینی. من خودم حس می کنم عابدینی یه چیزایی تو دستاش داره با این مصاحبه هایی که از این اشخاص اومد ، همه ناامید شدن.[/quote:337191bac3]
هر چیزی که امکان پذیر هست ولی تو این یه مورد خود من هم گیج شدم چون همیشه دو دوتا چهارتا نمیشه
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط neye_kabir » دوشنبه مه 28, 2012 8:10 pm

تا کار بیخ پیدا نکرده باید چند تا تجمع داشته باشیم که حساب کار دستشون بیاد.جلوی استانداری.جلوی دفتر نماینده ها.حالا وقتشه که نماینده ها برادریشونو ثابت کنن.گرچه سریع سیاسیش میکنن و همه ما رو قلع و قمع میکنن.اما با چند تا کامنت تو فضای مجازی هیچ کاری پیش نمیره.از یه جا باید شروع کرد.
باران
خیال خیس خورده ایست
که در اوج سقوطش
مرئی شده است...
نماد کاربر
neye_kabir
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » دوشنبه مه 28, 2012 8:11 pm

اصلا سیستم تیمو بهم زدند، کلی از بازیکنامون بخاطر عابدینی قرداد مبستن.حالا وضعیت امید هرندی بیچاره چی میشه!!! /15/
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط lvlamad_2010 » دوشنبه مه 28, 2012 8:14 pm

[quote:3758f635b1="MEHRDAD"][quote:3758f635b1="lvlamad_2010"][quote:3758f635b1="MEHRDAD"]تا امروز اين ماجرا و داستان در خفا مي تونست يک برنده داشت و در نهايت مردم چه با انتقال به هر کدوم از اشخاص موافق بودند و چه مخالف ، سود يا ضررش رو مي بردند .
اما حالا به خاطر مصاحبه هايي که حرمت ها شکسته شد وراي نتيجه در هر صورت انزلیچی برای یک دسته باقی می مونه[/quote:3758f635b1]

داداش مهرداد می شه یه کوچولو بگی که آیا امیدی هست با این شرایط به موندن عابدینی. من خودم حس می کنم عابدینی یه چیزایی تو دستاش داره با این مصاحبه هایی که از این اشخاص اومد ، همه ناامید شدن.[/quote:3758f635b1]
هر چیزی که امکان پذیر هست ولی تو این یه مورد خود من هم گیج شدم چون همیشه دو دوتا چهارتا نمیشه[/quote:3758f635b1]

انزلیچی من خودم یادم میاد که عابدینی یه جا گفنت مگه اینکه قوه قضاییه اختیاراتو داده باشه به رشت که بعید می دونم. همونجا که اینو گفت من ترس خوردم
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط 333 » دوشنبه مه 28, 2012 8:19 pm

الان آدم قدر قهرمانی رو میدونه هیچ وقت یادم نمیره نیمه شب بخاطر داماش اومد پشت خط برنامه باورزش و رییس تربیت بدنی رو له کرد هفته بعد هم تغییر داد استاندار و مدیریت یعنی این نه این مثل کرکس....
نماد کاربر
333
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 17, 2012 12:00 am

پستتوسط iman1978 » دوشنبه مه 28, 2012 8:20 pm

نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه مه 28, 2012 8:30 pm

آقایان ناله نکنید .1000تا عقل این توی سایت هست به شرطی که خوب کار کنه .بچه گونه حرف نزنه و غیر معمول حر نزنه .
اگه به فحش هستش همه بلدیم این نشد نشونه غیرت که کامنت میزاریم که فحش و حرف های معمولی که اون روز این جوری شد امروز این جوری شد.
نظر بدین که چی کار کنیم
از کجا شروع کنیم
چی بکنیم ؟
چی بلدیم بکنیم .
حرف های خاله زنکی ممنوع دوستان
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط 333 » دوشنبه مه 28, 2012 8:38 pm

من گفتم بهترین کار اینه که اولا یه کانال بزنه برای ارتباط عابدینی و قربانی هرچی باشه دومین نهاد قدرتمند این استان هست در بعضی موارد هم اولین قدرت با این شرایط 100 درصد طرفدار عابدینی هست همینطور جعفرزاده

دوما جمع آوری طومار و ارسال به بیت قربانی استانداری و فدراسیون فوتبال و دادستانی در تقبیح کارهای ویران کننده استانداری و نابودی تیم

سوما درخواست مجوز اعتراض به فرمانداری جلوی تربیت بدی یا استانداری توسط نمایندگان هواداران به احتمال زیاد داده نمیشه ولی تاثیر بسیار زیادی داره چون در وزارت کشور مطرح میشه و میزنن تو سر اینا که کوتاه بیان

البته اینکارها و ین حرفا وظیفه مسئولین باشگاه و مشاوران باشگاه هست ولی وقتی کسی نیست باید خودمون دست به کار بشیم
نماد کاربر
333
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 17, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه مه 28, 2012 8:38 pm

[quote:f6caa9c3ab="iman1978"]http://www.mashreghnews.ir/fa/news/124277/%D9%86%D9%82%D8%B4-%D8%B9%D8%A7%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%84%D8%A7%D8%B3-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA
ان چی گه ره!!!![/quote:f6caa9c3ab]

هجمه رسانه ای اون هم به یک باره!
فکر نمی کنم بی دلیل باشه...
اون هم در جایی که نویسنده مطلب فرق بین گهر زاگرس درود با گلگهر سیرجان رو نمی دونه! :?:
باید دید فردا آیا آقای عابدینی عکس العملی داره یا نه!
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان