[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - .....>زنگ تفریح< ....

.....>زنگ تفریح< ....

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط Rashti0131 » دوشنبه مه 28, 2012 10:08 am

[quote:afda62b151="miladcivil"][quote:afda62b151="Rashti0131"]پرویز مظلومی جوونیش زیاد مو نداشت العا اون همه مو از کجا آورده /10/ /10/ :wink:[/quote:afda62b151]

امان از این شامپوهای تقویت کننده :lol: :lol: :lol: نمیدونم پس چرا با سر من نساخت ولی با پرویز خوب ساخت :wink:[/quote:afda62b151]

نه آقامیلاد ظاهر زیاد مهم نیست باطن اصله که شما از اون نظر عالی هستی. :twisted:
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » دوشنبه مه 28, 2012 10:34 am

[quote:0611f2b166="Rashti0131"][quote:0611f2b166="miladcivil"][quote:0611f2b166="Rashti0131"]پرویز مظلومی جوونیش زیاد مو نداشت العا اون همه مو از کجا آورده /10/ /10/ :wink:[/quote:0611f2b166]

امان از این شامپوهای تقویت کننده :lol: :lol: :lol: نمیدونم پس چرا با سر من نساخت ولی با پرویز خوب ساخت :wink:[/quote:0611f2b166]

نه آقامیلاد ظاهر زیاد مهم نیست باطن اصله که شما از اون نظر عالی هستی. :twisted:[/quote:0611f2b166]

قربونت عزیزم ، ما مخلصیم /2/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط SajjaD_46 » دوشنبه مه 28, 2012 5:50 pm

آبره اون بازیکن استقلال رشت کی بود آخر؟؟صحبت مربیارو کردین اونو فراموش کردین؟؟ :)
اخبار روز IT ، آموزش و ترفند در : http://shorumsoft.blogfa.com

آبای همیشه زیر مایی
سرور هرچی مرده . . آبرار گیله مرده
فقط دامــــاش + + سپیــــدرود
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط SajjaD_46 » دوشنبه مه 28, 2012 7:06 pm

آبره مازیار زار زارِ خاخورا بیدینید :lol:

--------------------------------

مانکن انزلیچی : با حجاب شدم تا به خدا برسم ‎

پایگاه خبری تحلیلی اهل بیت علیهم السلام در گفتگویی با "ماشا الیلیکینا" نوشت :

چطور شد که تمام موفقیت ها و درخشش های خود روی صحنه را زیر پا گذاشتی و به اسلام گرویدی؟
من به لطف خداوند به سوی او گام برداشتم. این اراده خدا بود.

در زمانی که یک خواننده بودی آیا فکر می کردی که روزی اسلام بیاوری، روزه بگیری و به حج بروی؟
نه؛ حتی به ذهنم خطور هم نمی کرد که روزی به حج بروم و از بهترین و گواراترین آب ـ یعنی آب زمزم ـ بنوشم.

آیا راهی که برای مسلمان شدن طی کردی، مسیری طولانی بود؟
من دو سال است که مسلمان شده ام. یک روز مطلع شدم که یکی از نزدیک ترین دوستانم بر اثر یک حادثه در شهری دیگر به حالت کما رفته است. من نمی دانستم که چطور می توانم به او کمک کنم. آن روز برای اولین بار نماز خواندم و دست به دعا برداشتم و از خدای بزرگ کمک خواستم.

روز بعد همان دوستم با من تماس گرفت و گفت: «در آن حالات بیهوشی من تو را می دیدم و تو خیلی زیاد به من کمک کردی!»، من در آن لحظه بسیار گریستم؛ زیرا برای اولین بار در زندگی ام بود که چیزی از خدا می خواستم.

در حال حاضر به چه کاری مشغولی؟
من پنج زبان اروپایی بلد هستم و در حال حاضر در مدرسه و دانشگاه تدریس می کنم. ضمناً برخی از نت های مجاز شرعی را نیز می نویسم.

آیا موسیقی هم گوش می دهی؟
بله؛ کارهای "گروه ریحان"، "گروه سامی یوسف" و "گروه کت استیونس" ( که پس از اسلام آوردن نام خود را "یوسف اسلام" گذاشت) را گوش می کنم.

آیا چیزی از قرآن هم آموخته ای؟ آیا آمادگی داری که زبان عربی را هم به آن پنج زبان اروپایی اضافه کنی؟
در ابتدا فکر می کردم که آموختن زبان عربی مشکل باشد، اما آن را شروع کرده ام و خیلی هم آن را دوست دارم و فکر می کنم کلیدی برای فهم دانش برتر باشد.

چرا گرایش به اسلام نسبت به ادیان دیگر بیشتر است؟ و چرا بیشتر کسانی که به اسلام می گروند از بین اهالی هنر و فعالان در کنسرت و موسیقی هستند؟
اسلام نسبت به ادیان دیگر، محکم ترین اساس را دارد. تمام قواعد اسلام در زندگی کاربرد دارند. راه اسلام سعادت بخش است.

از اینکه مسلمان شده ای چه احساسی داری؟
احساس خوشبختی. امروز من این فرصت را دارم که مقایسه کنم قبلاً چه بودم و حالا چه هستم. من اکنون با حیات واقعی آشنا شده ام، پس خوشبختم.

و چه تفاوتی با قبل داری؟
ایمان به خدا زندگی مرا متحول کرد. میل به عبادت خداوند در فطرت و وجود همه انسان ها نهاده شده است. من اطمینان دارم که خداوند به ما تفکر و تعقل نداده است تا بیاییم، زندگی کنیم، بخوریم، بخوابیم و بمیریم. خدا به ما فرصت زندگی کردن داده است تا به او برسیم.

آیا گاهی به موفقیت ها و درآمد سابق خود فکر نمی کنی؟ حسرت آن دوران را نمی خوری؟!
آن جلوه ها، پس از مسلمان شدن، برایم بی ارزش و منفور هستند.

از این که آشکارا خود را مسلمان معرفی می کنی هراس نداری؟
نه نمی ترسم. برعکس، تکلیف و وظیفه خود می دانم که دیگران را از راه گمراهی باز دارم و به عنوان الگویی برای آن ها باشم.

از اینکه عکس های سابقت در اینترنت هست ناراحت نیستی؟
من خودم دوست ندارم به این عکس ها نگاه کنم. اما اشکال ندارد که مردم آن ها را ببینند تا برایشان عبرت شود و بدانند که انسان می تواند تولد دیگری داشته باشد و از نو به دنیا بیاید. انسان می تواند توبه کند و با انجام کارهای خوب، تمام سیاهی های گذشته اش را پاک کند، ان شاء الله.

اینک چه چیزی از اسلام می توانی به دیگران بگویی؟
اسلام می گوید: «اگر نمی توانی راجع به خدا بیاندیشی حداقل سعی کن از قید خودت رهایی یابی و پلیدی های نفست را مهار کنی. رذایلی مانند خودپسندی، تکبر، حسد، ظلم، دروغ، خودستایی و خودنمایی». اگر کسی می خواهد به سوی اسلام گام بردارد فقط باید اندیشه کند و از فطرت خود مدد بگیرد.

چه پیامی برای مسلمانان داری؟
آرزو می کنم که کارهای نیک و عبادات برادران و خواهران دینی من مورد قبول خداوند متعال قرار بگیرد و رحمت خدا بر خانه های آنان ببارد.

و برای غیر مسلمانان؟
امیدوارم کسانی که هنوز به دین اسلام مشرف نشده اند لحظه ای به خود بیایند و فارغ از انبوه اطلاعات پوچ و بیهوده ای که چشم و گوش مردم این عصر را فرا گرفته است کمی اندیشه کنند.

-----------------------------

عکساشو که تو گوگل سرچ کنید متوجه میشین که چرا این خبرو گذاشتم اینجا امیدوارم که تکراری نباشه !! چون اولین پستم تو این تاپیکِ :arrow:
اخبار روز IT ، آموزش و ترفند در : http://shorumsoft.blogfa.com

آبای همیشه زیر مایی
سرور هرچی مرده . . آبرار گیله مرده
فقط دامــــاش + + سپیــــدرود
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه مه 29, 2012 1:07 pm

آخرین آمار ازدواج و طلاق

بررسی آمارهای سازمان ثبت احوال نشان می‌دهد در سال گذشته بیشترین طلاقها در زنان 25 تا 29 ساله و بیشترین ازدواجها نیز مربوط به مردان 20 تا 24 ساله بوده است.
آخرین آمارهای ثبت احوال نشان می دهد که در سال 1390، تعداد 142 هزار و 841 واقعه طلاق به ثبت رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل4.1 درصــد افـزایش داشته است.
تعداد طلاق ثبت شده شهری نیز برابر با 121 هزار و 91 رویداد و تعداد طلاق انزلیچی نیز برابر با 21 هزار و 750 واقعه است. همچنین طی این مدت بیشترین طلاق ثبت شده مردان در گروه سنی 29-25 ساله با 35 هزار و 517 واقعه بوده و بیشترین طلاق ثبت شده زنان نیز در گروه سنی 29-25 ساله با 38 هزار و 647 واقعه بوده است.
ـ در سال 1390 بیشترین ترکیب طلاق ثبت شده ، مربوط به مردان ترکیب سنی 29-25 ساله است با زنان 24-20 ساله بوده که تعداد آن برابر با 16 هزار و 71 واقعه می باشد.
آمارهای مربوط به ازدواج ثبت احوال نیز نشان می دهد طی این مدت 874 هزار و 792 واقعه ازدواج به ثبت رسیده که بدون احتساب آمار ثبت ازدواج های معوقه نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود 1.7 درصد افزایش داشته است.
تعداد ازدواج ثبت شده شهری نیز برابر با 631 هزار و 457 رویداد و تعداد ازدواج انزلیچی نیز 243 هزار و 335 رویداد بوده است.
همچنین بیشترین ازدواج ثبت شده مردان در گروه سنی 24-20 ساله با 340 هزار و 400 نفر بوده است و بیشترین ازدواج ثبت شده زنان در گروه سنی 24-20 ساله 302 هزار و 991 نفر بوده است.
براساس آمارهای موجود بیشترین ترکیب ازدواج ثبت شده نیز مربوط به ترکیب سنی مردان 24-20 ساله با زنان 19-15 ساله بوده که تعداد آن 160 هزار و 108 واقعه بوده است.
آمارهای مربوط به ولادت سازمان ثبت احوال نیز نشان می دهد که در سال گذشته یک میلیون و 382 هزار و 229 مورد ولادت به ثبت رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 1.4 درصد افزایش داشته است. همچنین تعداد ولادت ثبت شده شهری برابر با یک میلیون و 87 هزار و 988 رویداد و تعداد ولادت انزلیچی آن برابر با 294 هزار و 241 مورد بوده است.
به طور متوسط در مقابل هر ولادت انزلیچی، 3.7 ولادت شهری به ثبت رسیده است و تعداد ولادت ثبت شده تا یکسال پس از وقوع برابر با یک میلیون و 359 هزار و 714 مورد بوده و تعداد ولادت ثبت شده در مهلت قانونی در سال 1390 نیز برابر با یک میلیون و 295 هزار و 589 مورد بوده است.
نسبت جنسی حاصل از ثبت ولادت در سال گذشته برابر با 105.1 است که همین شاخص در مدت مشابه سال قبل 104.9 بوده است یعنی در مقابل هر 100 واقعه ولادت ثبت شده دختر 105.1واقعه ولادت پسر به ثبت رسیده است.
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه مه 30, 2012 4:53 am

شیوع تب کنگو در تهران (+علائم)

تب کریمه کنگو در حالی در استانهای شرقی شیوع پیدا کرده که خبرها حاکی از رسیدن این بیماری به تهران و حال وخیم دو شهروند به دلیل ابتلا به آن است. در این میان دستگاههای مسئول همچون وزارت بهداشت و صدا و سیما همچنان در زمینه اطلاع رسانی و راههای پیشگیری از این بیماری واگیردار کم‌کاری می‌کنند.
به گزارش مهر، چندی قبل بیماری جدید که از طریق دام های آلوده از مرزهای شرقی وارد کشور شده بود به علت ناآشنایی افراد و کم کاری در اطلاع رسانی صحیح وزارت بهداشت و صدا و سیما در استان سیستان و بلوچستان و خراسان رضوی فراگیر و به معضل بهداشتی جدید برای کشور تبدیل شد.
این بیماری که در دور جدید ورودش اخیر 9 نفر را در خراسان رضوی مبتلا و جان دو نفر را نیز گرفته است طی روزهای اخیر به پایتخت رسیده است به طوریکه اکنون حال دو شهروند وخیم گزارش شده است.
با این همه البته مسئولان وزارت بهداشت و صداو سیما از کنترل این بیماری خبر می دهند و رسیدن آن به پایتخت را انکار می کنند.
یک کارشناس بهداشت با اعلام اینکه راههای پیشگیری از این بیماری آسان است، گفت: دامداران می توانند با سمپاشی از انتقال این بیماری که توسط حشراتی مانند کنه به وجود می آید جلوگیری کنند. ضمن اینکه مصرف کنندگان نیز می توانند با استفاده از دستکش در زمان تماس با گوشت و نگهداری آن ظرف مدت 48 ساعت در فریزر از ابتلا به این بیماری جلوگیری کنند.

علائم بیماری

دوره کمون بیماری به طور متوسط چهار روز و حداکثر دوازده روز می‌باشد. معمولاً تا روز چهارم علائم غیر خونریزی مانند تب، سردرد، احساس سرما، خستگی درد عضلانی، پرخونی صورت، پرخونی ملتحمه و چشم، استفراغ و دردهای بالای معده می‌باشد. علائم خونریزی از روز چهارم شروع می‌شود که به صورت پتشی در مخاط دهان و پوست، خونریزی از لثه‌ها، بینی، معده، روده ورحم و زیر پوست ناحیه ساق پا و دستها ظاهر می‌شود. مرگ بیمار ناشی از شوک، کم خونی خونریزی شدید ریوی، عفونت منتشر و اختلال انعقادی داخل عروقی پیش رونده‌است.
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط RASHTBOY » جمعه ژوئن 01, 2012 5:08 am

مرکز آزمون استاندارد بین المللی زبان انگلیسی IELTS شمال کشور با مجوز رسمی از IDP استرالیا عصر روز چهارشنبه در رشت افتتاح شد.

رییس مرکز آموزشی فرهنگی سما واحد رشت در این خصوص گفت: مرکز آموزشی فرهنگی سما واحد رشت اولین برگزار کننده آزمون رسمی 'IELTS' شمال کشور است.

دکتر 'رامین شعبانی' در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: مرکز آزمون استاندارد بین المللی زبان انگلیسی 'IELTS' سما وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی در رشت دومین مرکز بعد از تهران در سطح کشور است.

وی با بیان این مطلب که اولین آزمون استاندار بین المللی زبان انگلیسی در این مرکز 31 تیرماه برگزار می شود، اظهار کرد: دومین آزمون نیز برای شهریور ماه امسال پیش بینی شده است.

رییس مرکز آموزشی فرهنگی سما واحد رشت یادآور شد: شرکت کنندگان در این آزمون گواهینامه بین المللی زبان انگلیسی دریافت می کنند.

وی با اشاره به فعالیت دو شعبه موسسه زبان سما در شهر رشت تصریح کرد: در این موسسه از مبتدی تا پیش رفته و از مقطع پیش دبستانی تا بزرگسالان زبان انگلیسی آموزش داده می شود.

گفتنی است، در مراسم افتتاح این مرکز 'سید مهدی میرشمسی' رییس سازمان 'سما'، دکتر 'محمد حسین سرورالدین ' سرپرست منطقه 17 دانشگاه آزاد اسلامی، مسوولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت و جمعی از استادان زبان حضور داشتند.
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » جمعه ژوئن 01, 2012 11:04 am

بدون شرح!!!قیصر

/10/ /10/ /10/
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه ژوئن 01, 2012 6:57 pm

داستــانِ زنـدگــی انزلیچی ..!
====================
なだや羅やわマヤなた 名棚や探したい以下対する 目指し回友人目指し差が愛する なたさるかなだ羅山な滝さやかあ なやマヌらは坂花やまあ傘話間に 魚玉らはがやわまぁら花や なたまやかあさらやわはさたなは やなたきたなよいさは早見たかあ やバカにかわ鼻高なわ谷中あだ名 はさなたかなあかさやなやまなた あかさ なや帆な肉違耶

خیـلی نـاراحـت کننــده بــود ، خصــوصـــاً ایـن قسـمـتــش !!!

なだや羅やわマ !!

این هم بخشی از وصیتنامه عبادی ،سیاسی و تکان دهنده انزلیچی لی خطاب به همسرش
.
.
.
.
李小龍 遗嘱

曾头市晁盖中了毒箭,神医安道全也回天无力,终于命丧黄泉。弥留之际,原本“已自言语不得”的晁盖忽然醒了过来,“转头看着宋江”,谆谆嘱咐道:“贤弟保重。若哪个捉得射死我的,便教他做梁山泊主!”这便是晁盖的“临终嘱咐”,也是晁盖的惟一遗言。

晁盖这遗言好没道理。

晁盖这“梁山泊主”是怎么当上的?不是世袭的,不是选举的,也不是指定的,而是林冲火并了王伦,众人拥戴的。说白了,他这“第一把交椅”,是林冲从王伦手里夺了来推让给他的。他现在坐不了啦,理应还给林冲和众人,由林冲和众人再作商量,岂可视为己有,私相授受?林冲火并王伦时曾骂王伦说:“这梁山泊便是你的?”当然不是。于是王伦便只好掉脑袋,而晁盖也才得以当寨主。那么,梁山泊不是王伦的,便是晁盖的么?显然也不是。梁山泊根本就不属于哪一个人。既不是他王伦的,也不是你晁盖的。王伦活着尚且不能独霸,你晁盖人都快死了,岂能再管谁当家谁做主?

واقعا طرز تفکرش رو دیدید؟آدم رو شگفت زده میکنه!

[img:e4cc5f56b8]http://up98.org/upload/server1/02/j/v76qz7a9p95i5kbrdq9b.jpg[/img:e4cc5f56b8]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه ژوئن 02, 2012 3:36 am

مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: من اگر 3 سال در اين باشگاه بمانم مطمئن باشيد اين تيم را کاملاً حرفه‌اي و جهاني خواهم کرد. /10/ /10/ /10/
/4/ /4/ /4/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ashkan0131 » شنبه ژوئن 02, 2012 7:07 am

[quote:b0030135fa="RASHTBOY"]مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: من اگر 3 سال در اين باشگاه بمانم مطمئن باشيد اين تيم را کاملاً حرفه‌اي و جهاني خواهم کرد. /10/ /10/ /10/
/4/ /4/ /4/[/quote:b0030135fa]
مگه این طرف استفعا نداده بود و میگفت هیچی از فوتبال سرم نمیشه حالا چی شده که میخواد 3 تا4 سال علی الحساب بمونه!!!!1 :D
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه ژوئن 02, 2012 11:41 am

پرونده 9 عضو باند شرارت که با ربودن دختران جوان، آنها را مورد آزار و اذيت قرار داده و فيلم هاي غيراخلاقي تهيه مي کردند، به واحد اجراي احکام دادگستري گيلان ارسال شد و به اين ترتيب 7 نفر از آنها در آستانه اعدام قرار گرفتند.
رسيدگي به اين پرونده سال 89 با شکايت دختر 18 ساله اي عليه 9 مرد جوان به اتهام آزار و اذيت و تهيه فيلم غيراخلاقي از وي در دستور کار ماموران اداره آگاهي گيلان قرار گرفت.

شاکي در اين باره گفت: روز حادثه من و نامزدم در حال رفتن به خانه اقواممان بوديم که 3 مرد در خيابان راهمان را سد کردند. آنها با ادعاي اين که پليس هستند، از ما مدارک هويتي خواستند و سپس به ما گفتند ارتباط شما پنهاني است. آنها بدون توجه به حرف هاي ما، نامزدم را کتک زدند. سپس از او خواستند از خانه مدارک خودش و مرا بياورد و تحويلشان دهد. پس از رفتن نامزدم، مردان جوان مرا به زور سوار خودرو کرده و از محل دور شدند.
وي با اشاره به ماجراي تلخي که برايش رقم خورده بود، گفت: آنها مرا کتک زدند و به منطقه جنگلي در حومه شهر منتقل کردند. در حومه شهر 6 مرد ديگر نيز به آنها پيوستند و همه آنها مرا مورد آزار و اذيت قرار دادند.

شاکي افزود: مردان شيطان صفت از صحنه هاي آزار و اذيت من فيلمبرداري و تهديد کردند اگر عليه آنها شکايت کنم، دوباره مرا مي ربايند.در پي اين شکايت، نامزد دختر جوان نيز در پليس آگاهي از متهمان شکايت کرد.با اطلاعات به دست آمده از مرد و زن جوان، چهره نگاري رايانه اي از مردان شيطان صفت انجام و جستجوي پليس براي دستگيري آنها آغاز شد.

تحقيق در اين باره ادامه داشت تا اين که چند روز بعد از شکايت، دختر جوان به طور اتفاقي يکي از مردان شرور را در خياباني نزديک دادسرا مشاهده کرد.او که بشدت وحشت کرده بود، سراسيمه وارد واحد انتظامات دادسرا شد و از ماموران خواست متهم را دستگير کنند. به اين ترتيب متهم جوان دستگير و به پليس آگاهي منتقل شد.متهم در بازجويي مقدماتي گفت که به اشتباه دستگير شده است، اما در مواجهه حضوري با شاکي، او مرد جوان را شناسايي و يکي از مردان آزارگر معرفي کرد.

بنا بر اين مرد جوان دوباره بازجويي شد و اعتراف کرد دختر جوان را همراه دوستانش ربوده و مورد آزار و اذيت قرار داده و از اين صحنه ها فيلمبرداري کرده اند.در پي اظهارات تکاندهنده متهم، همدستان ديگر او تحت تعقيب قرار گرفتند.
در حالي که تحقيقات در اين باره ادامه داشت، يک دختر نوجوان ديگر با حضور در پليس آگاهي، شکايت مشابهي را مطرح کرد. در تحقيق از اين نوجوان نيز معلوم شد، مردي که يکي از اعضاي باند وحشت بوده، به بهانه دوستي او را اغفال کرده و با انتقال به جنگلي، همراه چند نفر از دوستانش مورد آزار و اذيت قرار داده و از اين صحنه ها فيلم غيراخلاقي تهيه کرده اند. مردان شرور او را نيز تهديد کرده بودند در صورتي که شکايت کند، فيلم را در سطح شهر پخش مي کنند.با اطلاعات به دست آمده از اين نوجوان معلوم شد، چهره نگاري رايانه اي از مردان شرور با هم مطابقت دارد و آنها در هر 2 مورد آدم ربايي و آزار و اذيت نقش داشته اند.

جستجوي ويژه پليس براي دستگيري متهمان فراري ادامه داشت تا اين که ماموران پاتوق هاي آنها را شناسايي و 8 متهم فراري را در لاهيجان و شرق گيلان دستگير کردند.

با اعتراف متهمان و محاکمه آنها قضات شعبه 12 دادگاه کيفري استان گيلان 7 نفر از متهمان را به اعدام و 2 نفر ديگر را به تحمل شلاق محکوم کردند.با اعتراض متهمان، پرونده به ديوان عالي کشور رفت و روز گذشته با تاييد اين حکم، پرونده متهمان به واحد اجراي احکام دادگستري استان گيلان فرستاده شد تا بزودي حکم مردان شرور به مرحله اجرا درآيد. اين در حالي است که جستجوي پليس براي يافتن 4 عضو فراري اين باند ادامه دارد.
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط siabagh » شنبه ژوئن 02, 2012 5:40 pm

[quote:bf577aa6b5="RASHTBOY"]پرونده 9 عضو باند شرارت که با ربودن دختران جوان، آنها را مورد آزار و اذيت قرار داده و فيلم هاي غيراخلاقي تهيه مي کردند، به واحد اجراي احکام دادگستري گيلان ارسال شد و به اين ترتيب 7 نفر از آنها در آستانه اعدام قرار گرفتند.
رسيدگي به اين پرونده سال 89 با شکايت دختر 18 ساله اي عليه 9 مرد جوان به اتهام آزار و اذيت و تهيه فيلم غيراخلاقي از وي در دستور کار ماموران اداره آگاهي گيلان قرار گرفت.

شاکي در اين باره گفت: روز حادثه من و نامزدم در حال رفتن به خانه اقواممان بوديم که 3 مرد در خيابان راهمان را سد کردند. آنها با ادعاي اين که پليس هستند، از ما مدارک هويتي خواستند و سپس به ما گفتند ارتباط شما پنهاني است. آنها بدون توجه به حرف هاي ما، نامزدم را کتک زدند. سپس از او خواستند از خانه مدارک خودش و مرا بياورد و تحويلشان دهد. پس از رفتن نامزدم، مردان جوان مرا به زور سوار خودرو کرده و از محل دور شدند.
وي با اشاره به ماجراي تلخي که برايش رقم خورده بود، گفت: آنها مرا کتک زدند و به منطقه جنگلي در حومه شهر منتقل کردند. در حومه شهر 6 مرد ديگر نيز به آنها پيوستند و همه آنها مرا مورد آزار و اذيت قرار دادند.

شاکي افزود: مردان شيطان صفت از صحنه هاي آزار و اذيت من فيلمبرداري و تهديد کردند اگر عليه آنها شکايت کنم، دوباره مرا مي ربايند.در پي اين شکايت، نامزد دختر جوان نيز در پليس آگاهي از متهمان شکايت کرد.با اطلاعات به دست آمده از مرد و زن جوان، چهره نگاري رايانه اي از مردان شيطان صفت انجام و جستجوي پليس براي دستگيري آنها آغاز شد.

تحقيق در اين باره ادامه داشت تا اين که چند روز بعد از شکايت، دختر جوان به طور اتفاقي يکي از مردان شرور را در خياباني نزديک دادسرا مشاهده کرد.او که بشدت وحشت کرده بود، سراسيمه وارد واحد انتظامات دادسرا شد و از ماموران خواست متهم را دستگير کنند. به اين ترتيب متهم جوان دستگير و به پليس آگاهي منتقل شد.متهم در بازجويي مقدماتي گفت که به اشتباه دستگير شده است، اما در مواجهه حضوري با شاکي، او مرد جوان را شناسايي و يکي از مردان آزارگر معرفي کرد.

بنا بر اين مرد جوان دوباره بازجويي شد و اعتراف کرد دختر جوان را همراه دوستانش ربوده و مورد آزار و اذيت قرار داده و از اين صحنه ها فيلمبرداري کرده اند.در پي اظهارات تکاندهنده متهم، همدستان ديگر او تحت تعقيب قرار گرفتند.
در حالي که تحقيقات در اين باره ادامه داشت، يک دختر نوجوان ديگر با حضور در پليس آگاهي، شکايت مشابهي را مطرح کرد. در تحقيق از اين نوجوان نيز معلوم شد، مردي که يکي از اعضاي باند وحشت بوده، به بهانه دوستي او را اغفال کرده و با انتقال به جنگلي، همراه چند نفر از دوستانش مورد آزار و اذيت قرار داده و از اين صحنه ها فيلم غيراخلاقي تهيه کرده اند. مردان شرور او را نيز تهديد کرده بودند در صورتي که شکايت کند، فيلم را در سطح شهر پخش مي کنند.با اطلاعات به دست آمده از اين نوجوان معلوم شد، چهره نگاري رايانه اي از مردان شرور با هم مطابقت دارد و آنها در هر 2 مورد آدم ربايي و آزار و اذيت نقش داشته اند.

جستجوي ويژه پليس براي دستگيري متهمان فراري ادامه داشت تا اين که ماموران پاتوق هاي آنها را شناسايي و 8 متهم فراري را در لاهيجان و شرق گيلان دستگير کردند.

با اعتراف متهمان و محاکمه آنها قضات شعبه 12 دادگاه کيفري استان گيلان 7 نفر از متهمان را به اعدام و 2 نفر ديگر را به تحمل شلاق محکوم کردند.با اعتراض متهمان، پرونده به ديوان عالي کشور رفت و روز گذشته با تاييد اين حکم، پرونده متهمان به واحد اجراي احکام دادگستري استان گيلان فرستاده شد تا بزودي حکم مردان شرور به مرحله اجرا درآيد. اين در حالي است که جستجوي پليس براي يافتن 4 عضو فراري اين باند ادامه دارد.[/quote:bf577aa6b5]
متاسفانه اين فرهنگ هم از مركز ايران و از استانهاي ديگه اومده به گيلان وگرنه تجاوز در گيلان سابقه نداره و مخصوص تهران و اصفهان و كرمان يزد و قزوين و قم و.... ميباشد فقط متاسفم كه گيلان داره از اونا الگو برميداره، زن و مرد و گيلاني كه از گذشته تا اكنون در كنار هم بدون نيت سوء حتي با پوشش متفاوت از ديگر نقاط ايران در كنار هم بدون اذيت و آزار زندگي ميكردند.
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه ژوئن 02, 2012 7:41 pm

علیرضا خمسه در رشت

من امروز تو پارک قدس بودم دیدم از دور یه شکم از دور بالا پایین میره نزدیک شد دیدم علیرضا خمسه داره ورزش میکنه . برای من جالب بو که گفتم برا تون بنویسم
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه ژوئن 03, 2012 4:10 am

[quote="siabagh"][quote="RASHTBOY"]
متاسفانه اين فرهنگ هم از مركز ايران و از استانهاي ديگه اومده به گيلان وگرنه تجاوز در گيلان سابقه نداره و مخصوص تهران و اصفهان و كرمان يزد و قزوين و قم و.... ميباشد فقط متاسفم كه گيلان داره از اونا الگو برميداره، زن و مرد و گيلاني كه از گذشته تا اكنون در كنار هم بدون نيت سوء حتي با پوشش متفاوت از ديگر نقاط ايران در كنار هم بدون اذيت و آزار زندگي ميكردند.[/quote]

من هم با نظر شما کاملاً موافقم ولی من این ناهنجاری رو بیشتر در تهران و کرج می بینم که متاسفانه توسط یک عده روانی در استان های دیگه هم مشاهده می شه ،
اتفاقاً همین امروز یک راننده اژانس مطرح می کرد ، که در یک مکان دیگه در گیلان یک جوان قوی هیکل ، اقدام به تجاوز و سپس کشتن زنان می کرد و پس از دستگیریش گفت که از کشتن انسان ها لذت می بره ، مسلم که این شخص ، یک ضعف روحی و روانی داشته و موقعی که دوتا خبر از این دست تو رسانه ها می خونه ، ترغیب به این عمل می شه ، خلاصه خدا به خیر بگذرانه .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان