[quote:1dd885e6fa="MEHRDAD"][quote:1dd885e6fa="only_abarar"][quote:1dd885e6fa="MEHRDAD"]درمورد برنامه ای که من خودم ندیدم و می دونم اکثر بچه هایی که انتقاد دارند هم ندیدن(چون اکثرا استادیومی هستید نه پشت سیستمی) نظری ندارم .
خیلی ها انتقادها و ابراز علاقه هاشون رو اعلام کردند . من فقط چند جمله می گم که امیدوارم منظورم رو بگیرید، این انتخاب شدن ها و انتخاب نشدن ها بی دلیل و حکمت نیست ...
گودبای پارتی هم راه نندازید...شاید هرندی موفق بود و شاید نبود اما مطمئن باشید مربیگری تیم داماش (تیم های دیگه لیگ ایران رو کاری نداریم ) به سبقه یک فرد ربطی نداره .[/quote:1dd885e6fa]
اولین برنامش سر بازی ملوان بود و داماش خارج خونه بازی داشت پس همه کسایی که انتقاد دارن اون برنامه رو دیدن.حالا شاید تو ندیده باشی دلیل نمیشه هیچکی ندیده باشه!!![/quote:1dd885e6fa]
بیأ مره بزن
من اکثرا حوصله دیدن کارشناسی ها رو ندارم و جذابیتی هم برام نداره ولی دیدم بعضی ها هم میگن بازی داماش با ملوان نه بازی داماش و ملوان . توی نظرات هم ببینی اکثرا میگن بازی داماش با ملوان .[/quote:1dd885e6fa]
تووو جان زن ناری کی
اول سر بازی ملوان این حرفارو زد که داماش خارج خونه داشت با مس که نکته جالبشم اینجا بود که یک ساعت داماش رو گرفت زیر باد انتقاد و اخر بازی هم گفتن داماش 2-0 باخت که هرندی هم گفت خوب دیگه با این وضع معلوم بود بهتر از این نمیشه ولی بعد از ده دقیقه یهو اعلام کردن که داماش تو دقایق پایانی 2-2 کرد در کمال تعجب اصلا خوشحال نشد و گفت البته همین مساوی هم چیز جالبی نبود!!مگه میشه یه رشتی که ادعای تعصبم داره فکر کنه داماش 2-0 باخته و بعد از ده دقیقه بگن تو 2 دقیقه اخر افشین دوتا زده و خوشحال نشه ادم!!! خودم کامل دیدم و داشتم دیوانه میشدم !!!و دوباره سر بازی با ملوان بازی برگشت حفاشو تکرار کرد که خودم ورزشگاه بودم و زیر باتوم!!! ولی چنتا از بچها دیدن وحتی ینفر همون موقع که تو ورزشگاه بودم زنگ زد بهم گفت