[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - عابديني: براي كسي فرش قرمز پهن نكرده‌ايم/خريداران داماش دنبال امضاي من باشند نه استانداري

عابديني: براي كسي فرش قرمز پهن نكرده‌ايم/خريداران داماش دنبال امضاي من باشند نه استانداري

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

عابديني: براي كسي فرش قرمز پهن نكرده‌ايم/خريداران داماش دنبال امضاي من باشند نه استانداري

پستتوسط meraj130 » جمعه مه 25, 2012 6:11 am

جمعه ۵ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۸:۴۴
04-3.jpg

مديرعامل باشگاه داماش با انتقاد از رفتار برخي مشتريان اين باشگاه گفت: براي هيچ كسي فرش قرمز پهن نكرده‌ايم چرا كه باشگاه با اصالت و با كلاس بالايي را به فروش مي‌رسانيم.

امير عابديني در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با انتقاد از عملكرد مسئولان باشگاه فولاد ماهان در مسئله خريد امتياز باشگاهش گفت: بارها گفته‌ام كه اگر آقايان خريدار هستند بايد درباره اين مسئله رودررو و در حضور ناظر قضايي صحبت و مسائل را حل كنيم اما نمي‌دانم چرا مسئولان اين باشگاه سعي مي‌كنند بازار را خراب كنند و هر بار با يك جا مذاكره مي‌كنند. زماني با ما،‌ زماني با فجر سپاسي و زماني با راه‌آهن مذاكره مي‌كنند و زماني هم حرف از گهر به ميان مي‌آورند.

وي ادامه داد: به نظر من اگر آقاي ساكت دوست دارد تيم بخرد، بايد مذاكره‌اش را با من ادامه مي‌داد نه اينكه وسط مذاكرات كار را تعطيل كند و ادامه مذاكرات را با استانداري گيلان انجام دهد. به هر حال استانداري هم در نهايت بايد كار را به من ارجاع دهد چون براي فروش باشگاه امضاي من لازم است. من فكر مي‌كنم كه ساكت بيشتر از آنكه دنبال خريدن تيم باشد، دنبال كار سياسي است و فقط مي‌خواهد اين طور مطرح شود كه او به دنبال خريد تيم است. من نمي‌دانم چرا دوستان دنبال دور زدن ما هستند. من گفته‌ام اگر راست مي‌گويند و مي‌خواهند امتياز تيم را بخرند به تهران بيايند تا مذاكره كنيم.

مديرعامل باشگاه داماش در ادامه گفت: تصور من اين است كه خريداراني كه قصد خريد امتياز داماش را دارند پس از ديدن قيمت كارشناسي شده و حساب و كتاب دخل و خرج پشيمان مي‌شوند چرا كه فرد خريدار با خود فكر مي‌كند اگر بخواهد داماش را بخرد بايد 3 تا 4 ميليارد تومان بدهي بپردازد و نزديك 5 ميليارد تومان هم خريد كند و علاوه بر اين‌ها هم حدود 10 ميليارد تومان هم هزينه باشگاه‌ داري است و اين يعني مجبور است براي يك سال نزديك 20 ميليارد تومان خرج كند بدون اينكه تسهيلاتي به او داده شود و دست كم شامل بخشودگي ماليات شود. مسلم است كه اين هزينه‌ها براي خريداران سنگين است و آن‌ها را پشيمان مي‌كند.

عابديني ادامه داد: علاوه بر مشكل هزينه‌ها اين مسئله هم وجود دارد كه ما كلا خوش‌استقبال و بدبدرقه‌ايم. مسئولان مي‌گويند بخش خصوصي امتياز تيمي را در اختيار بگيرد و آن‌ها هم امكانات لازم را به او مي‌دهند و از او حمايت مي‌كنند اما با تغيير مديران و انزلیچی سيستم‌ها قول‌ها فراموش مي‌شود و عملا كسي باور نمي‌كند كه حتي طبق صورتجلسه‌ها اقدامي انجام شود. به همين دليل است كه خريداران نگران ورود به مسئله هستند.

وي در ادامه و در پاسخ به اين سوال كه وضعيت فعلي باشگاه داماش به چه صورت است، گفت: هواداران داماش علاقه زيادي به اين تيم دارند ولي وضعيت به گونه‌اي است كه شما جز اينكه به حال آن‌ها گريه كنيد، كار ديگري از دست‌تان برنمي‌آيد. من هم فقط به خاطر مردم رشت در باشگاه مانده‌ام. همه به دنبال تبليغات هستند و كسي به فكر حمايت كردن از يك هنجار زيبا نيست. اگر فوتبال در دنيا مورد علاقه مردم قرار مي‌گيرد، به اين خاطر است كه فوتبال يك هنجار اجتماعي زيباست. آن وقت ما چطور اسم خودمان را خدمتگزار مي‌گذاريم ولي از هنجاري كه مردم دوست دارند حمايت نمي‌كنيم.

مديرعامل باشگاه داماش در ادامه و در واكنش به صحبت يكي از مسئولان باشگاه فولاد ماهان كه اعلام كرده بود پيشنهاد خريد باشگاه‌هايي كه فولاد ماهان با آن‌ها مذاكره كرده است، از سوي آن باشگاه‌ها مطرح شده و نه فولاد ماهان، گفت: اين بازي چه معنايي دارد؟ يعني يك خريدار وجود دارد و 5 فروشنده؟! من همين جا اعلام مي‌كنم كه براي هيچ كسي فرش قرمز پهن نكرده‌ايم و هر كس هم كه مي‌خواهد داماش را بخرد بر سرش منت مي‌گذاريم چون مي‌خواهيم تيمي بااصالت و با كلاس بالا را بفروشيم. درباره فولاد ماهان هم بايد بگويم كه ابتدا آقاي رمضاني از طرف آقاي ساكت زنگ زد و پيشنهادش را مطرح كرد. من هم گفتم كه اين باشگاه مي‌تواند براي خريد داماش يا گهر اقدام كند. ما به هيچ عنوان راضي نمي‌شويم كه داماش از رشت برود و گهر را هم اگر نتوانيم استانداردهاي لازم را فراهم كنيم به ناچار به خارج از استان مي‌فرستيم. پس از آن شخص ساكت زنگ زد و قرار شد كه من به او پاسخ دهم اما زماني كه به او زنگ زدم جواب نداد و بعدها فهميدم كه او ادامه مذاكرات را با استانداري انجام داده است!

عابديني افزود: باز هم مي‌گويم كه اگر كسي خواهان خريد داماش است بايد به تهران بيايد و در حضور ناظر قضايي مسائل را بررسي كنيم و در غير اين صورت من تا جايي كه توان دارم اجازه نمي‌دهم كه تيم منحل شود و حتي اگر شده با جيب خالي و با همت مردم تيم را اداره مي‌كنم. من حتي همين حالا از مربي‌ام خواسته‌ام كه فهرست بازيكنان مورد نيازش را به من بدهد.

عابديني در پايان و در واكنش به صحبت‌هاي معاون سياسي امنيتي استانداري لرستان مبني بر اينكه مالكيت تيم گهر درود به شهرداري اين شهر واگذار مي‌شود و از اين پس اين تيم به عنوان شهرداري درود در مسابقه‌ها شركت مي‌كند گفت: عجيب است كه اين حرف‌ها را مي‌زنند. كل بودجه شهرداري درود 12 ميليارد تومان است و آن وقت آن‌ها مي‌خواهند با اين بودجه تيم‌داري هم بكنند. اگر شهرداري درود بخواهد در طول سال يك جاده يا پل بسازد، بودجه‌اش تمام مي‌شود آن وقت اين حرف‌ها يعني چه اما من مي‌گويم كه اگر پول دارند، نامه‌اش را بدهند تا من هم مجوزش را بگيرم. پيش از اين به شهردار درود گفته بودم كه اگر مي‌خواهد از تيم حمايت كند، 500 ميليون تومان به باشگاه بدهد تا بدهي‌هاي بازيكنان را بدهيم ولي او گفت كه با پرداخت اين پول فقط اسم شهرداري درود پشت پيراهن بازيكنان درج مي‌شود! من هم به او گفتم كه اگر مي‌خواهد مالك تيم باشد، بايد چند ميليارد خرج كند و شهردار هم در جواب من گفت كه آن‌ها يك سري زمين دارند كه اگر در كميسيون ماده 5 بتوانند مجوز تغيير كاربري آن را به تجاري بگيرند، مي‌توانند با فروش آن‌ها تيم‌داري كنند!
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط yankee » جمعه مه 25, 2012 6:29 am

عابدینی خیلی میخوامت. شک ندارم که تیم موفق میشه

داماش :P
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط rasht20 » جمعه مه 25, 2012 6:55 am

امیدوارم شرایط طوری رقم بخوره که عابدینی مالک و مدیرعامل باشگاه بشه و با یک ساختار منسجم با ثبات و بومی داماش رو قویتر و با صلابت تر از همیشه ببینیم
نماد کاربر
rasht20
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط msrmorteza » جمعه مه 25, 2012 7:03 am

به نظر من تیم دیگه دست عابدینی نیست و انتخاب مربی و این مصاحبه ها همه به خاطر اینه که می خواد بگه هنوز من هستم /4/ /4/ /4/
نماد کاربر
msrmorteza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mohammadss22 » جمعه مه 25, 2012 7:11 am

پشت پرده یه خبرایی باید باشه که عابدینی اینطوری صحبت میکنه. هدایتیم که تیمی نخریده . پس یازم باید صبر کنیم ببینیم چی میشه
mohammadss22
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 06, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه مه 25, 2012 7:13 am

[quote:ef379c6065="msrmorteza"]به نظر من تیم دیگه دست عابدینی نیست و انتخاب مربی و این مصاحبه ها همه به خاطر اینه که می خواد بگه هنوز من هستم /4/ /4/ /4/[/quote:ef379c6065]
من سعی کردم زیاد خودمو دخالت ندم توی نظرات و بیشتر سعی کردم خواننده باشم.اما در مورد این نظری که دادید خیلی تعجب کردم و بعد از انتخاب هرندی هم این گونه نظرات زیاد دادید
یعنی واقغا شما مدیرعامل تیمتون رو بعد از چهار سال نشناختید!؟
مصاحبه عابدینی یه نکته ریز و خوب و امیدوار کننده داره همون حرفی که بچه ها میخواستن بشنون و توی نطرسنجی بهش رای دادن رو عابدینی گفت.
همچنین امید هرندی در حال تشکیل کادر و لیست خرید بازیکنان هست که به احتمال زیاد و به گفته مسءولین باشگاه افشین ناظمی به عنوان کمک در کنار امید هرندی هست
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط iman1978 » جمعه مه 25, 2012 7:24 am

عابدینی دوستت دازیم تو بعد از خدا تنها امید مایی
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط keivan » جمعه مه 25, 2012 7:42 am

افرین بر امیرخان این مرد فوق العادست واقعا تا زمانی که امیر خان هستش غمی نیست
نماد کاربر
keivan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژانويه 26, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » جمعه مه 25, 2012 7:47 am

آقای عابدینی با مصاحبه هاش همیشه جو رو به نفع تیم برگردونده واین بار هم این کار رو میکنه
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط siabagh » جمعه مه 25, 2012 8:16 am

عابديني از ما فقط حمايت ؛ اصلا حتي اگه با شما هم مذاكره كردند اين اصفهاني ها شما نفروش؛ اينا تيمو بدبخت ميكنند
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar » جمعه مه 25, 2012 8:18 am

باریکلا ، همیـــــنه ...
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » جمعه مه 25, 2012 8:39 am

دمش گرم.عابدینی اگه نبود تاحالا این مسولیین بی غیرت ما 50بار پدر تیمو در اورده بودن
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط eparsi » جمعه مه 25, 2012 8:42 am

درود بر بزرگ مرد عابدینی /13/
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای