[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - امید هرندی سرمربی جدید داماش شد

امید هرندی سرمربی جدید داماش شد

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط antiros » پنج شنبه مه 24, 2012 6:40 pm

هرندی با توجه به صحبت هایی که کرده هیچ محبوبیتی بین هوادارا میشه گفت که نداره ( من ندیدم اون حرفاشو ) ... فقط یه چیزو میدونم که سرمربیمون شده و باید ازش کاملا حمایت کنیم چون هر کاری غیر این به ضرر خودمونِ و نباید از همین بازی اول تو دقایق اول منتظر این باشیم که تیم عقب بیوفته که بر علیهش شعار بدیم چون خودمون ضرر میبینیم .

خیلی مربیهای جوون دنیا وقتی به تیماشون رفتند اصلا مورد تایید نبودن ولی با عملکرد خوبشون بین هوادارا جا باز کردن ... که نمونه بارزش مربی چلسی هست که کسی انتظار همچین موفقیتهایی ازش نداشت ... فقط می تونم ارزو کنم که اینقدر عالی کار کنه تا بتونه اون کارشو از ذهن هوادارا پاک کنه ... به هر حال انتخابی هست که شده و میدونیم این انتخاب تغییر نمی کنه پس بچه ها بیاین از تیم شهرمون مثل همیشه حمایت کنیم و دوست نداشته باشیم که هرندی الان ضرر کنه چون ضرر الان اون بشدت به داماشمون ضرر میرسونه .... منم مثل خیلی ها انتخاب اولم افشین ابرار بود ولی خوب نشد پس چاره ایی ندارم جز اعتماد به این مجموعه ... در اخر باید بگم به همه حق میدم به خاطر اون مصاحبه هرندی ناراحت شده باشند .

به امید موفقیت تیممون و موفقیت هرچی ابرار و گیلکِ.
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه مه 24, 2012 6:42 pm

تمام نظرات رو خوندم و به این نتیجه رسیدم که توی این عده که نظر گذاشتن به یه چیز رسیدم که اون عدم داشتن سواد فوتبالی یا بهتر بگم فوتبالی نبودن .اما هنوز شک دارم من فوتبالی نیستم یا خیلی از بچه های این سایت .
اما این رو میدونم تیمی که بسته نشده مثل خیلی از تیم های دیگه چطور از الان میگن که لیگ 1 میریم؟
شایدم هرندی راست گفته فوتبالی نیستیم و باید یاد بگیریم آمار سن هواداران ما کم هستش به نسبت تیم همسایه که اینجوری حرف میزنیم.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » پنج شنبه مه 24, 2012 6:44 pm

بازززهم تغییر مربی ؟؟؟؟؟اخه تاکی یعنی هر فصل باید شاهد تغیییر مربی باشی .به والله هیچ تیم تو دنیا بااین تعداد تغییر مربی به موفقیت نمیرسه .بحثم اصلا تارتار یا هرندی نیست برای مثال علت موفقیت ذوب اهن تو چند سال گذشته حضور 3-4ساله ابراهیم زاده بالای سر این تیمه.ثبات لازمه ی موفقیت هرتیمیه.جای تشکر ازتارتار داره که بدون دریافت ریالی وبااین حاشیه های کمر شکن تیمو تارتبه7رسوند.انتخاب هرندی تواین مقطع یه مقدار شبه برانگیزهم هست به خصوص الان که صحبت های در خصوص مذاکره ساکت با استاندارو..هست به نظر من این انتخاب یه جورایی مانور قدرت عابدینی بوده.

امادرمورد هرندی من همیشه ارزوم بوده که چه ازنظر بازیکن وچه مربی به بومی هامون اعتماد کنیم.خوشحالم که بعدازمدت ها این اتفاق افتاد .درمورد مسائل فنی هرندی هیچ اظهارنظری نمیشه کرد وباید منتظر شروع فصل بشیم.اما مسئله مهم تر اینه که این جور معلومه جو خوبی بااومدن هرندی براش فراهم نشده((حالا اگه هم به خاطر اون برنامه هست میشه یک بار نادیده گرفت من انتقادش بعد ملوانو ندیدم اما بعد بازی مس تو کرمان اون درحال تحلیل بازی ملوان بود که خبررسیددقیق86 داماش2-0 عقبه وطبعا نمیتونست چه چه وبه به بکنه وتو همون برنامه پوربخش هم انتقاداتی نسبت به داماش داشت ولی هیچ وقت شاهد موضع گیری علیه اون نبودیم که بعد افشین 2تا گذاشتو2-2کرد اگه هم تو "بازی باملوان چیزی گفته :میشه به خاطر زحماتی که در گذشته برای رشت کشیده گذشت کرد.)) با توجه به این جو احتمال زیادی وجودی داره که خدای نکرده با یکی دو باخت اول فصل شاید شعارها علیه هرندی باشیم امیدوارم اینطور نشه وبا یه بستن یه تیم چغروفراهم کردن شرایط از طرف ما هوادارا برای هرندی (به خصوص تو شرایط سخت) برای یک بار هم که شده پشت مربی بومیمون وایسیم تا بعدازمدت یه سرمربی خوب از رشت رشد کنه.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » پنج شنبه مه 24, 2012 6:50 pm

من كه اميدم فقط عابدينيه.من به تعصب امير خان ايمان دارم هرچن قبلا ازش انتقاد مي كردم
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » پنج شنبه مه 24, 2012 6:58 pm

[color=black:a47d14b14e]عد سال ها یک مربی بومی اومده سکان تیم شهر رشت بدست گرفته من از بعضی دوستان می خواهم که در تصمیمشون تجدید نظر بکنن،شما مگه نبودید بومی بومی میکردید؟ اینم مربی بومی،حتما باید عابدینی میخواد مربی انتخاب کنه با بعضی دوستان جلسه بزاره و نظر بعضی از دوستان بپرسه؟شما مگه نبودید به تار تار فحش میدادید و می گفتید کاش بومی مربی داماش بشه و افشین ناظمی مثال می آوردید؟ الان مربی تیم ما هرندی هست اگر می خواهید تیم نتیجه بگیره و هرندی با قدرت کارشو شروع کنه باید فقط حمایت کنید، من به عنوان یک هوادار خیلی خوشحالم که یک بومی اومده مربی داماش شده و از این خوشحال ترم که با این [خبری که عابدینی داد یعنی خودش داره می مونه ،

بازهم تاکید می کنم بجایی این که به هم شهری خودتون بگید بی وجود !! یکم از شهرک همسایه یاد بگیرید که یک مربی درجه3 انقدر بزرگ می کنند که میشه مربی درجه 1 و یک بازیکن محلات انقدر حمایت می کنند تا تیم ملی میره اینو گفتم شاید یکم به تعصبتون بر خورد

ببخش تند صحبت کردم ولی فقط خدا شاهد که چقدر دهنمون سرویس شد که داماش،عابدینی و این تیم در رشت بمونه و الان یک مربی بومی مربیش بشه[/color:a47d14b14e]
آخرين ويرايش توسط raincityboy on پنج شنبه مه 24, 2012 7:01 pm, ويرايش شده در 3.
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه مه 24, 2012 6:59 pm

[quote:e59f244791="pedram_1367"][quote:e59f244791="MAZIYAR"][color=black:e59f244791]هادی سهرابی،بازیکن رشتی فصل گذشته نساجی قاءمشهر و سالهای اخیر داماش گیلان با توجه به پیشنهادهای خوبی که از تراکتورسازی تبریز ، سایپای البرز و پیکان تهران دارد اولویت اول خود برای فصل آینده را تیم شهرش می داند.همچنین هادی سهرابی از طریق وارش اسپرت در پیامی انتخاب شایسته امید هرندی به عنوان سرمربی تیم داماش گیلان را به ایشان و هواداران پرشور گیلانی تبریک عرض کرد.[/color:e59f244791][/quote:e59f244791]

تشکر از اطلاع رسانی شما ... پس ما یکم امیدوار بشیم که این بازیکنان ما دوباره به خانه هاشون بر می گردند ... راستی خبری از نظرمحمدی و میکائیلی ندارین ؟ میان نمی یان ؟[/quote:e59f244791]

نظرمحمدی به دلایلی بعید می دونم اما مسعود احتمالش زیاده ، البته با خودش حرف نزدم .

پ . ن : نظرم برخلاف نظر پویان که میگه هرندی شاید بین هواداران محبوب نباشه هست .اول اینکه کاربرهای اینجا به نسبت سایر هواداران بیشتر مسائل رو دنبال می کنند و از اخبار خبر دارند. شما به اینجا کاری نداشته باشید که به ریز مسائل موشکافه نگاه می کنند و شاید گاهی اوقات در مورد برخی از مسائل بیش از حد حساس میشن و گاها بیش از حد هم ممکنه که تعصبی برخورد کنند .. بیشتر کسانی که در محیط عام یا سایر محیط های مجازی هواداری داماش هستند اکثرا کمتر به مسائل ریز میشن و به بُعد فنی هرندی نگاه می کنند که مثل یک هندونه در بستست.

در مورد بعد فنی هم باید بگم که یه مربی توی ایران در درجه اول باید با صلابت باشه و با شاگرداش هم ارتباط مناسب برقرار کنه و اینه که مربیان رو متفاوت می کنه . البته هرندی مدارج بالای مربیگری رو گذرونده اما من اصلا به این مسائل کاری ندارم.
بذارید یه چیز کوتاه بگم ... خیلی ها می گن اول داماش با تارتار خوب کار نکرد اما بعدش خوب کار کرد و هفتم شد چرا تارتار باید بره...اینجا مجبورم بگم که یعنی شما واقعا فکر می کنید تارتار به تنهایی باعث نتایج بد اولیه شد و بعد به تنهایی نتایج خوب رو رقم زد؟ یا تاکتیکش فرقی کرد؟ باور کنید نه.. اگر یک دور بازیهای نیم فصل دوم رو نگاه کنید متوجه میشید که تارتار به لحظات تاکتیک هیچ تغییری توی تیم ایجاد نکرد!
نمیگم که چرا اول به اون شکل نتیجه گرفتیم و بعد به یه شکل دیگه فقط می خواستم کاربران اینجا که بیشتر از اکثریت هواداران از اخبار باشگاه مطلعند به یه چیزایی توجه کنند .

ضمنا مطمئنا باشید این حرف من رو هوا نیست و دلایلی وجود داره . من از عاقبت از بُعد نتایج بی خبرم و نمی گم موفق میشه یا نمیشه اما ضمن احترام به تمامی کاربران مطمئنم کسانی که تو نیم خط کامنت بازم میگن وای رفتیم دسته یک متوجه این صحبت و کامنت من نشدند .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط hamidjavan » پنج شنبه مه 24, 2012 7:15 pm

[quote:127b0de043="MAZIYAR"][color=black:127b0de043]هادی سهرابی،بازیکن رشتی فصل گذشته نساجی قاءمشهر و سالهای اخیر داماش گیلان با توجه به پیشنهادهای خوبی که از تراکتورسازی تبریز ، سایپای البرز و پیکان تهران دارد اولویت اول خود برای فصل آینده را تیم شهرش می داند.همچنین هادی سهرابی از طریق وارش اسپرت در پیامی انتخاب شایسته امید هرندی به عنوان سرمربی تیم داماش گیلان را به ایشان و هواداران پرشور گیلانی تبریک عرض کرد.[/color:127b0de043][/quote:127b0de043]

نمی دونم بازیکنی که پارسال تو اکثر بازیهای نساجی ذخیره بود چطور از این همه تیم پیشنهاد داره و البته تو چهارسال اخیرتوتمام تیمهاش ذخیره بوده. فوتبال رشت تا بوده همینجوری بوده هر کسی دوست داشته رفیفهایش تو تیم باشه . امیدوارم تو تیم ما انهایی بازی کنند که لیاقت دارند وبازیکنان خوبی هستندوبتونند نیازهای تیم را برطرف کنندمثل چندسال پیش نباشه که هرچه بازیکن دیپورتی رو جمع کرده بودند تو تیم به بهانه بومی کردن ومفتحضانه افتادیم ویا مثل زمان کریمی نباشه که تمام غیربومیها وفامیلهاشو بیاره . تو رشت یا ما داریم از اینور بام میفتیم ویا اینقدر میریم عقب که از انور بام بیفتیم.امیدوارم از این همه حوادث سالهای پیش درس گرفته باشیم وتیم خوبتری برای سال دوم (سال سقوط تیمهای رشتی ) ببندیم.
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط milad8708 » پنج شنبه مه 24, 2012 7:15 pm

من تعجب میکنم چرا بعضی از دوستان همش مارو با شهرک همسایه مقایسه میکنن!؟ مگه اونا با مربی بومی شون چه غلطی کردن؟ اگه دوست داریم تیممون بزرگی کنه باید ابزارش رو فراهم کنیم که یکیش مربی بزرگه... ولی اگه صرفا میخوایم تو لیگ برتر بمونیم مسئله ای نیس... با همین وضعیت هم میشه موندگار شد ولی با ترس و لرز.
نماد کاربر
milad8708
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط msrmorteza » پنج شنبه مه 24, 2012 7:22 pm

چرا اخبار شبکه باران هرندی رو به عنوان مربی داماش اعلام نمیکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! :idea: :idea: :idea: :arrow: :arrow: :arrow: /4/ /4/ /4/ /4/
نماد کاربر
msrmorteza
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط msrmorteza » پنج شنبه مه 24, 2012 7:22 pm

چرا اخبار شبکه باران هرندی رو به عنوان مربی داماش اعلام نمیکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! :idea: :idea: :idea: :arrow: :arrow: :arrow: /4/ /4/ /4/ /4/
نماد کاربر
msrmorteza
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط raincityboy » پنج شنبه مه 24, 2012 7:30 pm

[quote:9c107fc3e6="milad8708"]من تعجب میکنم چرا بعضی از دوستان همش مارو با شهرک همسایه مقایسه میکنن!؟ مگه اونا با مربی بومی شون چه غلطی کردن؟ اگه دوست داریم تیممون بزرگی کنه باید ابزارش رو فراهم کنیم که یکیش مربی بزرگه... ولی اگه صرفا میخوایم تو لیگ برتر بمونیم مسئله ای نیس... با همین وضعیت هم میشه موندگار شد ولی با ترس و لرز.[/quote:9c107fc3e6]

این همه سال در لیگ برتر بودیم یک مربی رشتی که در لیگ برتر معروف شده باشه اونم از تیم شهر خودش نام ببرید لطفا؟ما در این 10 سال نه تونستیم مربی تولید کنیم و بازیکنان با استعدادمون هم بخاطر همین پول ها و هزینه های کلانی که برای غیر بومی ها خرج شد نابود شدند،چند روز پیش خبر قلعه نوعی پیچیده بود فحش بهش میدادید،چند ماه پیش به تار تار فحش میدادید شما نظرتون چیه درباره مربی؟ بریم از شهرهای دیگه مربی بیاریم ؟ مگه خودمون در رشت استعداد نداریم؟
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط iman1978 » پنج شنبه مه 24, 2012 7:43 pm

هرندي هنوز شروع نكرده الگوي بعضي ها شده تيم 15 جدول !!! اصلا چرا خودمونو با سپاهان مقايسه نكنيم مگه فلعه نوعي بومي بود؟ كرانچار بوميه؟ ما نبايد سطح خودمونو تا سطح ملوان پايين بيارين مثلا ما تيم حرفه اي هستيم! اگه الگوي ما ملوانه خدا آخر و عاقبتمونو به خير كنه!!!
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » پنج شنبه مه 24, 2012 7:50 pm

[quote:c3f0908e2d="iman1978"]هرندي هنوز شروع نكرده الگوي بعضي ها شده تيم 15 جدول !!! اصلا چرا خودمونو با سپاهان مقايسه نكنيم مگه فلعه نوعي بومي بود؟ كرانچار بوميه؟ ما نبايد سطح خودمونو تا سطح ملوان پايين بيارين مثلا ما تيم حرفه اي هستيم! اگه الگوي ما ملوانه خدا آخر و عاقبتمونو به خير كنه!!![/quote:c3f0908e2d]

این تا موقعی هست که مثل سپاهان و تراکتور پول داشته باشی ما دیگه اون میلیاردر قدیمی نیستیم که جیبمون شل کنیم به هرکی پول بدیم،برای بعضی ها تاسف میخورم که تار تار با هرندی مقایسه می کنند، مگه ویسی که الان تیمش 4 جدول چی داشت که مربی های رشتی ما ندارند؟مگه عبد نصرالهیی،خباز،مرتضی شعبانزاده،علی احمدی صفت ،سید علی محمدی چی کم دارند که ما یک بارهم بهشون فرصت ندادیم مطمئن باشید هرکی بیاد این شهر یروزی میره ولی ما باید با بومی ها چشم تو چشم بشیم مثل نیک نظر که دل همه هواداها ازش خونه پس بومی هیچ موقع کم فروشی نمیتونه بکن حتی دست 4 تا بومی دیگه هم میگیره و میاره راس کار، مگه شهر رشت و فوتبال رشت یک سرپرست نداره که سرپرست ما از تهران باید باشه؟ الان فصل شروع نشده دارم خیلی حرفها میگم، مگه از عبدالله مرغوبی که یک زمان تدارکات چی تیم صنعت بود کسی بالاتر نداریم که شده مشاور عابدینی که جرات نداره حتی با عابدینی 4 کلمه حرف بزنه
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه مه 24, 2012 8:15 pm

[color=black:4297f8151a]آبرار این همه مدت میگفتین مربیه بومی بیاد ما فلان میکنیم بسال میکنیم اینم مربیه بومی.چرا انقدر تخریب میکنید؟!!بجای گیر دادن به اشتباهات باید ازش حمایت کنیم.چه بخوایم و چه نخوایم الان سرمربی تیمه و باید حمایت بشه.مگه ویسی کی بود اصلا مگه همین قلعه نوعی کی بوده میریم بالاتر مگه فرگوسن و مورینیو کی بودن.اینا خلاصه از یه نقطه ی صفری شروع کردن.همین پور غلامی مگه کی بوده،احمدزاده و... !
اینا همه از یه جا شروع کردند.ویسی تو اوایل شروع مربی گریش تیمو برد آسیا.دایی تو اولین سال مربی گریش سایپا رو قهرمان ایران کرد و برد آسیا.پس هرندی هم میتونه
هرندی بر خلافه خیلی از مربی های ایرانی چهارتا کلاسه درست حسابیه مربی گری دیده.ما به یه مربی بومی نیاز داشتیم که الان امیر خان به یه بومی شهرمون اطمینان کرده و تیم لیگه برتری رو داده دستش ما هم باید پشته تیمه شهرمون و مربی بومی و آینده دار تیممون باشیم
عابدینی خوب میدونه داره چی کار میکنه،هرگز نمیاد سرمایه ی تیمو بکنه زیر خاک،شاید امیر خان هم اشتباهاتی داشته ولی مطمئنم هرندی انتخابه اشتباهی نیست
پس بیایم و دست به دسته هم بدیم و ازش حمایت کنیم تا با یه مربی بومی بریم آسیا[/color:4297f8151a]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » پنج شنبه مه 24, 2012 8:22 pm

من واقعا به امیر عابدینی تبریک میگم و ازش بسیار تشکر میکنم حرف هوادارها و جامعه فوتبال رشت گوش کرد و به مربی بومی فرصت حضور و درخشش داد
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 2 مهمان