[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - امید هرندی سرمربی جدید داماش شد

امید هرندی سرمربی جدید داماش شد

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط iman1978 » پنج شنبه مه 24, 2012 2:53 pm

این دوستانی که اینقدر بومی بومی میکنند لطفا جواب بدن کدوم تیم با یک مربی بومی تا حالا خوب نتیجه گرفته؟اگه منظورشون ملوانه که اونم چسبیده کف جدول!!! آخه این حرفا چیه؟ ما وقتی از فوتبال حرفه ای حرف میزنیم که توی اون بومی گرایی ملاک نیست چرا حرف هامان حامدی رئو دارین تکرار میکنیم؟ حالا اگه فرض هم بر بومی گرایی باشه افشین ناظمی بهترین گزینه است کسیکه که تعصبش رو به ما ثابت کرده نه این آدمی که اصلا تعصبی به داماش نداره و ملوانیه!!! الان انزلی چیا احتمالا دارن با دمشون گردو میشکونند!!!
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه مه 24, 2012 2:59 pm

همه نظرات رو خوندم و به کسانی هم که معتقدند که در این سایت آزادی بیان وجو نداره سفارش میکنم نظرات رو خو بخونند
اول از همه از نظر زیبا و جامع کاربر عزیز سایت mordab تشکر میکنم.واقعا چرا اکثر ما در حرف فقط مربی بومی رو دوس داریم؟چرا باید شهر ما جایی برای مربی های داغون غیربومی باشه؟
چرا وقتی با یه مربی غیربومی سقوط میکنیم هیچ کس به اندازه انتخاب دروازه بان اسطوره ای گیلان اعتراض نمیکنه؟؟
با انتخاب امید هرندی بهتون قول میدم فصل جدیدی در فوتبال این شهر بوجود میاد.چون هم شخصیت و کلاس سرمربیگری رو داره و هم جوون هست و میتونه نگاه جامع ورزش گیلان رو به داماش شهرباران معطوف کنه.
ما اول باید ببینیم که شرایط برای فصل آینده چه شکلی هست و چه بودجه ای در نظر گرفتن و بعد به آسیایی شدن فکر کنیم!کسایی که میگن هرندی اومد و دیگه آسیا نمیتونیم بریم مگه صبا با چه کسی به آسیا رفت؟
در مورد درخواست کاربران مبنی بر مصاحبه با امیدهرندی ما بلافاصله با امیدهرندی تماس گرفتیم و ایشان فرمودند که بعد از انتخای همکارام و برنامه ریزی ها اولین جایی که باهاش مصاحبه میکنم سایت هواداران داماش هست و به احتمال فراوان قرار ما برای اواسط هفته آینده می باشد تا یک مصاحبه جامع برای کاربران ترتیب دهیم
من فقط تعجبم از این هست چرا کسی متوجه نشده منظور عابدینی از انتخاب سرمربی چی هست؟که با کمی تفکر متوجه میشوید خواسته ی هوادان در حال محقق شدن هست
شاید امید هرندی در دو مرحله با حرفاش دل هواداران داماش رو درد آورد ولی با ترک اردوی تیم ملی غرور و تعصب رشتی رو به رخ بدخواهان این شهر کشید.برید از قدیمی ها در مورد امید هرندی بپرسید و از دروازه بانی های ایشان
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط Mordab » پنج شنبه مه 24, 2012 3:02 pm

[quote:57ac32a24a="aliabed"]ایکاش این فرصت به افشین ناظمی داده میشد،اما حالا که این انتخاب انجام شده چاره ای نداریم جز حمایت!
افشین هم برش خوبی بین بازیکن ها داشت و هم چندین سال کنار تیم بود و شناخت خوبی از بازیکن ها و ... داشت!
نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت! یه حسی بهم میگه سرنوشت هرندی ما رو به همون جایی میبره که جهانپور میبرد!
لیگ برتر مربی لیگ برتری میخواد! هرندی مدت های زیادی از سطح اول که چه عرض کنم کلا از فوتبال دور بوده و از چم و خم مربی گری تو لیگ برتر آگاه نیست
اما با این حال ازش حمایت میکنیم!
ولی خیلی دلم میخواد بدونم بنا به چه دلیلی عابدینی واسه این همه مدت ناظمی رو پشت خط نشونده! خیلی مدت پیش حقش بود که سرمربی داماش بشه! :|[/quote:57ac32a24a]علی اقا شما که قلمتون شیوا راستین هست شما دیگه چرا برادر:به نظر شما افشین ناظمی که تو تیم با بازیکنای تیم راحت شوخه اون دسیپلین داره که بتونه سرمربی تیمی بشه که تو اون تیم افشین چاوشی:رضا مهدوی:نظیف کار و ...بازی میکنند بشه و ایا دانش ناظمی هنوز در اون حد رسیده که بتونه سرمربی بشه با توجه به احترام خاصی که براش قائلم چون واقعا"دوران بازیش تو استقلال رشت بازیکن با تعصبی بود بعد نکته مهمتر دوستی بسیاری نزدیکی که با تعدادی از افرادی داره که بنده خدا ناظمی رو سپر بلای تمام باند بازیهاشون قرار میدن...باعث میشه شحصا"به ناظمی اعتقادی نداشته باشم...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه مه 24, 2012 3:18 pm

[quote:5d1589e45d="Mordab"][quote:5d1589e45d="aliabed"]ایکاش این فرصت به افشین ناظمی داده میشد،اما حالا که این انتخاب انجام شده چاره ای نداریم جز حمایت!
افشین هم برش خوبی بین بازیکن ها داشت و هم چندین سال کنار تیم بود و شناخت خوبی از بازیکن ها و ... داشت!
نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت! یه حسی بهم میگه سرنوشت هرندی ما رو به همون جایی میبره که جهانپور میبرد!
لیگ برتر مربی لیگ برتری میخواد! هرندی مدت های زیادی از سطح اول که چه عرض کنم کلا از فوتبال دور بوده و از چم و خم مربی گری تو لیگ برتر آگاه نیست
اما با این حال ازش حمایت میکنیم!
ولی خیلی دلم میخواد بدونم بنا به چه دلیلی عابدینی واسه این همه مدت ناظمی رو پشت خط نشونده! خیلی مدت پیش حقش بود که سرمربی داماش بشه! :|[/quote:5d1589e45d]علی اقا شما که قلمتون شیوا راستین هست شما دیگه چرا برادر:به نظر شما افشین ناظمی که تو تیم با بازیکنای تیم راحت شوخه اون دسیپلین داره که بتونه سرمربی تیمی بشه که تو اون تیم افشین چاوشی:رضا مهدوی:نظیف کار و ...بازی میکنند بشه و ایا دانش ناظمی هنوز در اون حد رسیده که بتونه سرمربی بشه با توجه به احترام خاصی که براش قائلم چون واقعا"دوران بازیش تو استقلال رشت بازیکن با تعصبی بود بعد نکته مهمتر دوستی بسیاری نزدیکی که با تعدادی از افرادی داره که بنده خدا ناظمی رو سپر بلای تمام باند بازیهاشون قرار میدن...باعث میشه شحصا"به ناظمی اعتقادی نداشته باشم...[/quote:5d1589e45d]
ای گل گفتی آبرار.من خودم همیشه آرزوی این رو داشتم که افشین ناظمی سرمربی داماش بشه ولی همون موقع هم افرادی بهم چیزایی رو میگفتن که باورم نمیشد ولی در بازی آخر تیم همه چیز بهم اثبات شد و امیدوارم افشین ناظمی متوجه شده باشه راه رسیدن به سرمربی گری این کارها نیست و سعی نکنه با کارهاش اون شخصیت و محبوبیتی که نزد هواداران داره رو خراب کنه!چون میتونه با کمی تلاش سالها برای فوتبال رشت مثمر ثمر باشه
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه مه 24, 2012 3:24 pm

من هیچگونه شناختی از ایشون ندارم و حتی تو تلویزیون هم ندیدمش و فقط اینجا اسمش رو شنیدم و تازه عکسش رو دیدم !!! نمی دونم ولی فکر می کنم از یک هندوانه در بسته ، در بسته تر هست و به هیچ وجه نظری ندارم در موردش !!!
فقط یک حدس هایی می زنم که یکیش کنار گذاشتن ناظمی هست و فکر می کنم اصلا اضافه کردن ربیعی فر برای همین موضوع بود و این تصمیم قبلا گرفته شده بود ... دومین حدس من ، رفتن بازیکنانمون هست !! نمی دونم چرا ولی یک حسی بهم میگه احتمال داره خیلی ها جدا بشن !!!
آخه امیر خان عابدینی که این همه ارادت داریم بهتون ، اگه می خواستی بومی بذاری چرا ناظمی رو نذاشتی که حداقل 3 فصل با این تیم هست و تجربه داره و الان فرصت خوبی براش بود ؟؟؟
کسی از سابقه هرندی اطلاع داره نه به عنوان بازیکن و کارشناس تلویزیون ! به عنوان مربی ؟؟؟ کجا و کی مربیگری کرده ؟ اصلا مدرک A داره ؟ واقعا من هنگه هنگم /12/ /12/ /12/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط aliabed » پنج شنبه مه 24, 2012 3:47 pm

مرداب و مازیار عزیز؛
متاسفانه بنده از اتفاقات و وقایع کنار تیم بی خبرم و به عنوان یک هوادار که از بیرون شاهد ماجرا هستم نظر شخصیم رو گفتم.
افشین ناظمی سابقه مربی گری و دستیاری افراد نظیر دست نشان رو داره و در واقع رفیق شفیق ایشون بوده که باهاش تا نساجی هم رفته! همه ما از نوع و نگرش مکتب دست نشانی خاطرات خوبی داریم و در مقابل هرندی دستیار افرادی نظیر شرفی و حجازی ای بوده که هر دوی این افراد ما رو مستقیماً به لیگ یک بردند! خصوصاً حجازی که به مفتضحانه ترین شکل ممکن(باخت خفت بار به ابومسلم) این کار رو انجام داد!
خوب از لحاظ سابقه دستیاری کارنامه ناظمی برای من پربار تر بود و از لحاظ نوع و نگرش لیگ برتری و برخورد با رسانه ها و .... ناظمی مدت بسیاری در کنار تیم بوده و راه و روش کار رو خوب بلده!
اما همه این نکات برای * هست که خارج از گود دارم تماشا میکنم و از اتفاقات داخلی تیم بی خبر !
برای امثال * که از اون اتفاقات و باند بازی هایی که شما ازشون مطلع هستید ،بی خبریم و تعدادمون کم نیست جای علامت سوال بزرگی بود این انتخاب که اگر بنا بر انتخاب مربی خوب بومی بود پارامتر ها و امتیازات ناظمی خیلی بالاتر از هرندی بود!
چه خوب هست که شفاف سازی بشه و اون باند ها معرفی و رسوا !
من همه آرزوم داماشی یک دل و به دور از دو دستگی هست،تنها عاملی که میتونه داماش رو سرپا نگه داره حفظ اتحاد بین همه افراد اعم از ناظمی ها و هرندی ها و ... هست.
دلم نمیخواد هیچ تفرقه ای بین اعضای تیم و هواداران به وجود بیاد چرا که تجربه به همه ثابت کرده تنها عاملی که میتونه ریشه فوتبال در رشت رو خشک کنه دو دستگی است و بنا به گفته شما(مبنی بر وجود باند هایی در کنار تیم) با وجود این باند ها ما هرگز موفق نخواهیم شد چون مسلماً با وجود باند بازی و ... این شهر ما و تیم ماست که آسیب میبینه!
aliabed
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 04, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » پنج شنبه مه 24, 2012 3:54 pm

من ۱۹ سالمه بخاطر سن کمم شناختی از ایشون در گذشته نداشتم، راستش منم اولین بار ایشون رو در تلوزیون دیده بودم که داشت راجع به بازی مل مل کارشناسی میکرد، خدایش نظرات کارشناسی و تاکتیک های پیشنهادی که بین دو نیمه که میداد خیلی خیلی حرفه ای بود حتی در حد حاج رضایی بود، طوری شد که من با خودم گفتم یه همچین ادمی توو گیلان داشتیمو خودمون خبر نداشتیم!!!
ولی نکته منفیشم این بود که درمورد داماش خیلی بد گفت که من خیال میکردم انزلیچی هست.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط damash_city » پنج شنبه مه 24, 2012 4:04 pm

اقای هرندی توی اون مصاحبه های معروف ضد رشتی و داماشی خودش از اینکه سرمربی داماش نبود خیلی ناراحت بود خب مثل تارتار که دوست داشت بیاد داماش اینم به ارزوش رسید اکثر تیم ها که مربی بومی دارن به هر دلیلی نمیتونن توی لیگ موفق بشن اما گزینه های بهتر و مطمن تری هم برای سرمربیگری بود
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » پنج شنبه مه 24, 2012 4:19 pm

دوست عزیز جناب مجید خان حرف با عمل فرق داره حاج رضایی بلده خوب حرف بزنه ذوالفقار نسب بلد خوب حرف بزنه ولی کو تا عمل به هر حال تیم دست هرندی افتاده و چه دوست داشته باشیم ویا نداشته باشیم همینه که هست در ضمن در جواب maziyar باید بگم انتخاب هرندی نه برای دل هر هوادارست چون همه میدونن 80 درصد موافق انتخاب ناظمین تا کس دیگه بلکه ثابت کردن خودشه واینکه اگر کسی برای خرید داماش میخواد اقدام کنه باید با شخص عابدینی که همه کاره تیمه و مربی عوض میکنه صحبت کرد تا شخص دیگه علاوه براین سعی در افزایش هوادارا و حمایت بیشتر اونها داشته چون همه میدونن مربی بومی برای مردم یک چیز دیگست ولی ولی بازم میگم هر وقت حرف مربی بومی بوده فقط ناظمی مورد نظر همه بوده نه شخص دیگه ای
------و در آخر بازیکن خوب حتما مربی خوبی نخواهد شد ایشون دستیار کسانی بوده که ما از اونها موفقیتی ندیدیم امیدوارم بتونه خودشو در تیم ثابت کنه و نتایج خوبی رو بدست بیاره
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط payam_baran » پنج شنبه مه 24, 2012 4:26 pm

ولا همون تارتار بهتره بود بره.
آخه هرندی !!!!!!!!!! /9/

سهمیه آسیا میخواستیم ولی باید خودمونو واسه لیگ یک آماده کنیم.

تنها خوبیش اینه که دو سال دیگه شاید شاید یه قهرمانی دیگه تو لیگ یک بدست بیاریم. 8O :? :? :?
نماد کاربر
payam_baran
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 10, 2011 12:00 am

پستتوسط power3449 » پنج شنبه مه 24, 2012 4:41 pm

با سلام خدمت دوستان من چون شناخت تقریبی از هرندی دارم اینو میتونم بگم اولا آدم خوبیه از نظر اخلاقی . دوم با شخصیت هستش و سوما مدرکA آسیا رو داره در گذشته تعصبش رو به رشت نشون داده بخاطر بازی مهم استقلال رشت تیم ملی رو از دست داد
نماد کاربر
power3449
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 05, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » پنج شنبه مه 24, 2012 4:42 pm

خداحافظ مدعی بودن :?
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mehran2010 » پنج شنبه مه 24, 2012 4:44 pm

امیدوارم موفق باشه تا راه رو برای حضور بیشتر مربیان رشتی در تیم های شهرمون باز کنه. به امید موفقیت داماش گیلان
تصوير
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط abere » پنج شنبه مه 24, 2012 4:52 pm

واا... من که منتظر خبر خرید باشگاه بودم تا این خبر
امیدوارم گزینه مناسبی رو انتخاب کرده باشن...!!!
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه مه 24, 2012 4:54 pm

من نمي دونم هجويات اين به اصطلاح كارشناس توب بازي دربي دروغه ؟ ساختگيه ؟ مونتا‍‍ژ‍ شده ؟
اخه كسي كه در مورد داماش در بازي برگشت اين همه قضيه رو بر عكس جلوه مي ده ، معلومه كه مسائل شخصي ( عدم مربيگري خودش ) رو صراحتاً به كل يك كلانشهر بسط مي ده و با احساسات يك جامعه داره بازي مي كنه ، مطمئن باشيد اين شخص فقط مصلحت خودشو مي بينه و بزرگ بين نيست و نمي تونه مربي خوبي باشه .
اينجا نظرات آزاده ، وهمه نظرات محترم ولي اون شخصي كه ، مخالفان حضور هرندي رو كسايي معرفي كرد كه به تارتار توهين كردند، آخه پسر جان چي ربطي داره ؟ آره تو و امثال تو فقط عاشق سينه چاك داماش هستيد ، همينطور عاشق كسي باشيد كه سواد كافي فني نداره ؛ تا بعد از دومين بازي امثال تو ، خواستار رفتن همين هرندي باشيد و توي همين عضدي چنان بلايي سرش بياريد كه اون سرش ناپيدا !!!
در ضمن توي ايران به اين بزرگي هيچ كس از علم و آگاهي اين آقا خبر نداشت و بوق بودند ، فقط امثال تو اين آگاهي رو داريد ، باش تا صبح دولتت بدمد ،
اونايي هم كه خيلي بومي بومي مي كنند ، تا حالا چرا از جهانپور سخني به ميان نياورديد ؛ هرندي بومي نيست ، صد بار، فقط آب رشت رو خورده

خواهشاً در مورد آسيايي شدن داماش صحبت نكنيد كه خيلي گزاف گويي هست .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 3 مهمان