[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - امید هرندی سرمربی جدید داماش شد

امید هرندی سرمربی جدید داماش شد

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mehran2010 » پنج شنبه مه 24, 2012 12:41 pm

با حمایت هوادار ها و مدیریت درست از سوی عابدینی، به نظرم هرندی میتونه نتیجه بگیره. نمیگم آسیایی بشیم، اما میتونیم نتیجه بگیریم. به شرطی که زودتر تکلیف باشگاه و بازیکن ها معلوم بشه، تو پست هایی که ضعف داریم یک سری بازیکن مورد نیاز جذب کرده و زودتر تمرینات رو شروع کنیم.

به امید خدا داماش گیلان موفق میشه. باید از تیم شهرمون حمایت کنیم.
تصوير
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط neye_kabir » پنج شنبه مه 24, 2012 12:43 pm

وقتی بحث شعار پیش میاد همه عاشق مربی بومی میشن و سینه چاک میکنن.حالا که مربی بومی انتخاب شده دوستان شروع کردن به گیر دادن.اینا همونایی هستن که تو بازی با فجر سپاسی به تارتار فحش میدادن و بازی با شهرداری تشویقش می کردن.همونایی که صبح مرده باد و شب زنده باد میگن.بالاخره کی میخوایم به بومیا اعتماد کنیم.چی از شهرکیا کمتر داریم؟چرا همیشه برای بعضیا مرغ همسایه عقابه؟
باران
خیال خیس خورده ایست
که در اوج سقوطش
مرئی شده است...
نماد کاربر
neye_kabir
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه مه 24, 2012 12:48 pm

سالار جان تی خاشه جانه قوربان
دقیقا نظرم با شما همینه خودم به خاطر این چرندیاتی که پشت سر ما گفت خیلی انتقاد کردم امیدوارم به زودی باهاش یه مصاحبه اختصاصی توی سایت داشته باشیم وازش در مورد همین حرفها پرسیده بشه ببینیم جوابی داره یا نه؟
من به خاطر تیم ازش حمایت میکنم (چون میدونم که خواسته همه ما اینه که تیممون موفق باشه)
وگرنه هنوز روی نظری که قبلا درموردش دادم هستم که ایشون از روی شدت سوزش اینکه توی تیم جایی نداره اون اراجیف رو میگه و هیچ دلیل منطقی برای اون حرفها نداشته و نخواهد داشت.
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » پنج شنبه مه 24, 2012 12:48 pm

اول نظراتو بخون بعد حرف بزن.مشکل هیچکس با بومی بودن نیست مشکل اینه که چرا این بومی که ثابت کرده انچنان تعصبی رو فوتبال رشت نداره و بیشتر تعصبش رو منافع شخصی خودشه!!!
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط neye_kabir » پنج شنبه مه 24, 2012 12:49 pm

شما که به عابدینی گیر میدین چطور میتونین ادعای تعصب به رشت رو داشته باشین؟این همه برای داماش زحمت کشید حالا باید اینطوری گیر بدین؟یه ذره انصاف بد چیزی نیست.مطمئنید اگه عابدینی نبود الان ما جای مس سرچشمه نبودیم؟بابا انصافتونو شکر.فقط بیرون گود نشستین و میگید لنگش کن.تا کی میخواید آب به آسیاب دشمن بریزید؟!!!
باران
خیال خیس خورده ایست
که در اوج سقوطش
مرئی شده است...
نماد کاربر
neye_kabir
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه مه 24, 2012 12:50 pm

[quote:92397be3bd="only_abarar"]من به شخصه ادم بی وجودی که بخاطر مسائل شخصی و بعلت اینکه فصل پیش تیم رو بهش ندادن بیاد تو تی وی و فوتبال شهر خودش رشت رو در مقابل فوتبال انزلی تحقیر کنه و بگه که باید فوتبال رشت از فوتبال انزلی یاد بگیره قوبل ندارم!!ادمی که بخاطر مسائل شخصی بازی برگشت تو رشت رو که همه انزلیچیا قبول داشتن شانس اوردن مساوی گرفتن رو بگه یه بازی متعادل بود و همش تو حرفاش به تیم شهره خودش تیکه بندازه خیلی بی وجوده.ادمی که مسائل شخصی خودش رو ارجع بر مسائل تیم شهرش و شهرش بدونه خیلی بی وجوده.اصلا بر فرض که حق هم با تو باشه اقای هرندی ولی چطور غیرتت اجازه داد که بیای فوتبال رشت رو اونطور تحقیر و تخریب کنی در حالی که شهرک همسایه هیچی نیستن ولی همون هیچ رو کلی بزرگ میکنن!!!اصلا حق با تو بود ولی این وسط هوادارای رشتی و فوتبال رشت چه گناهی کرده بود؟؟؟!!!خیلی دوست دارم این سوالات ازش پرسیده بشه و بعد ببینم این ادم چه نظری داره؟؟!!چون کارشو ندیدم مسلما نمیشه از نظر فنی در موردش حرف زد.شاید حداقل از تارتار خیلی بهتر باشه ولی بهترین مربی دنیا هم باشه ولی واسه اون حرفاش که 3/4 بارم در تی وی تکرار کرد جوابی نداشته باشه بنظرم هیچ ارزشی نداره[/quote:92397be3bd]

به نظر منم یه چنین چیزهایی نقاط منفی در ذهن هوادارا ایجاد میکنه . مربی جدیدمون باید پاسخگو باشه و دلایلشو بگه و
حتی اگه متوجه اشتباهش شده باید عذرخواهی بکنه تا هوادارا پشتیبانش باشن و ازش حمایت کنن.
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط amir131 » پنج شنبه مه 24, 2012 12:56 pm

کسی مشکلی با سرمربی شدن یه فرد بومی نداره اما بومی ای که روی شهر خودش تعصب داشته باشه نه که بیاد شهر خودش رو کوچیک کنه!
مسئله بعدی اینه تا موقعی که ناظمی هست ایشون چرا باید سرمربی بشن؟!
ناظمی ای که سالهاست با این تیمه و زیر دست مربیای مختلفی کار کرده...

حالا دیگه سرمربی شده کاری هم نمیشه کرد باید حمایتش کنیم...
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط only_abarar » پنج شنبه مه 24, 2012 12:59 pm

[quote:5b01f7ab75="The_King_of_rasht"]سالار جان تی خاشه جانه قوربان
دقیقا نظرم با شما همینه خودم به خاطر این چرندیاتی که پشت سر ما گفت خیلی انتقاد کردم امیدوارم به زودی باهاش یه مصاحبه اختصاصی توی سایت داشته باشیم وازش در مورد همین حرفها پرسیده بشه ببینیم جوابی داره یا نه؟
من به خاطر تیم ازش حمایت میکنم (چون میدونم که خواسته همه ما اینه که تیممون موفق باشه)
وگرنه هنوز روی نظری که قبلا درموردش دادم هستم که ایشون از روی شدت سوزش اینکه توی تیم جایی نداره اون اراجیف رو میگه و هیچ دلیل منطقی برای اون حرفها نداشته و نخواهد داشت.[/quote:5b01f7ab75]
حمزه جان خدایی من در همه حال حتی وقتی که کاملا نظرم مخالف بود بازم حمایت کردم.حتی موقعی که تاتار انتخاب شد بازم گفتم دیگه چی کنیم.انتخاب که شده الان هرکاری غیر حمایت کنیم به ضرر خودمونه.اما وقتی اون حرفاشو که اونطور با کینه نسبت به فوتبال رشت حرف میزدو یادم میاد به هیچ وجه دل و دماغ اینکه بخوام از این حمایت کنم رو ندارم!!!ای کاش اون 2/3 تا برنامه شبکه بارانو میشد گیر اورد و گذاشت که همه ببینن بعد قضاوت کردن خیلی راحت تر بود!!!!
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه مه 24, 2012 12:59 pm

only_abarar :آبرار من و کسیایی که نظر دادیم نمگیم که این آقا درست و کارش درست بوده.منم 100%موافق شما هستم اما من میگم یه کم تحمل کنیم و به نظر عابدینی یه روز هم شده احترام بزاریم .ما که مربی عوض کردن کاری نداره .اراده کنیم میتونیم مربی عوض کنیم اما شما بگو الان عدم حمایت رو نشون بدیم ؟؟؟
اگه میشه این روشن جواب بده .از هرندی حمایت نکنیم ؟الان رو میگم.الان از هرندی حمایت نکنیم ؟
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » پنج شنبه مه 24, 2012 1:01 pm

[quote:01be93087d="miladcivil"][quote:01be93087d="only_abarar"]من به شخصه ادم بی وجودی که بخاطر مسائل شخصی و بعلت اینکه فصل پیش تیم رو بهش ندادن بیاد تو تی وی و فوتبال شهر خودش رشت رو در مقابل فوتبال انزلی تحقیر کنه و بگه که باید فوتبال رشت از فوتبال انزلی یاد بگیره قوبل ندارم!!ادمی که بخاطر مسائل شخصی بازی برگشت تو رشت رو که همه انزلیچیا قبول داشتن شانس اوردن مساوی گرفتن رو بگه یه بازی متعادل بود و همش تو حرفاش به تیم شهره خودش تیکه بندازه خیلی بی وجوده.ادمی که مسائل شخصی خودش رو ارجع بر مسائل تیم شهرش و شهرش بدونه خیلی بی وجوده.اصلا بر فرض که حق هم با تو باشه اقای هرندی ولی چطور غیرتت اجازه داد که بیای فوتبال رشت رو اونطور تحقیر و تخریب کنی در حالی که شهرک همسایه هیچی نیستن ولی همون هیچ رو کلی بزرگ میکنن!!!اصلا حق با تو بود ولی این وسط هوادارای رشتی و فوتبال رشت چه گناهی کرده بود؟؟؟!!!خیلی دوست دارم این سوالات ازش پرسیده بشه و بعد ببینم این ادم چه نظری داره؟؟!!چون کارشو ندیدم مسلما نمیشه از نظر فنی در موردش حرف زد.شاید حداقل از تارتار خیلی بهتر باشه ولی بهترین مربی دنیا هم باشه ولی واسه اون حرفاش که 3/4 بارم در تی وی تکرار کرد جوابی نداشته باشه بنظرم هیچ ارزشی نداره[/quote:01be93087d]

به نظر منم یه چنین چیزهایی نقاط منفی در ذهن هوادارا ایجاد میکنه . مربی جدیدمون باید پاسخگو باشه و دلایلشو بگه و
حتی اگه متوجه اشتباهش شده باید عذرخواهی بکنه تا هوادارا پشتیبانش باشن و ازش حمایت کنن.[/quote:01be93087d]
اگه بیاد واقعا جواب منطقی بده یا اینکه بیاد بابت اون اراجیف از رشتی ها عذرخواهی کنه شاید ادم دل و دماغ حمایت داشته باشه
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط only_abarar » پنج شنبه مه 24, 2012 1:04 pm

[quote:a614401ada="mahyarmaya"]only_abarar :آبرار من و کسیایی که نظر دادیم نمگیم که این آقا درست و کارش درست بوده.منم 100%موافق شما هستم اما من میگم یه کم تحمل کنیم و به نظر عابدینی یه روز هم شده احترام بزاریم .ما که مربی عوض کردن کاری نداره .اراده کنیم میتونیم مربی عوض کنیم اما شما بگو الان عدم حمایت رو نشون بدیم ؟؟؟
اگه میشه این روشن جواب بده .از هرندی حمایت نکنیم ؟الان رو میگم.الان از هرندی حمایت نکنیم ؟[/quote:a614401ada]
من نگفتم کی حمایت کنه و کی نکنه.من گفتم خودم و خیلی از رفیقام با این اراجیفی که این اقا گفته هیچ جوره نمیتونیم خودمون رو قانع کنیم که چون صرفا این اقا بومیه باید حمایت بشه.حداقل تا زمانی که جواب مناسبی واسه اون حرفاش نداشته باشه یا اینکه نیاد عذرخواهی نکنه ما که دل و دماغ حمایت از این ادمو نداریم.باید بابت اون حرفاش پاسخگو باشه
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط iman1978 » پنج شنبه مه 24, 2012 1:13 pm

خداحافظ داماش آسیایی!!!! آخه این بی غیرت رو چرا آوردن ازش متنفرم
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » پنج شنبه مه 24, 2012 1:13 pm

من فقط اینو بگم کسانی که تو این تایپیک از هرندی دفاع کردن بهشون درود میفرستم و دستاشونو میبوسم چون بحث هرندی نیست بحث یک انسان از سرزمین رشته که سرمربی تیمی شده از شهر رشت...
و اما کسانی که موافق این قضیه نیستن اینم بگم که اری دوستان این فرق بین فوتبال رشت و انزلیه فوتبال شهری که حاضر هر مربی غیر بومی مزخرفی بدترین نتایج با تیم این شهر بگیره ولی عده ای از این هوادارا حتی حاضر نیستن فقط یکبار یکبار به مربی بومی اعتماد کنند
من اصلا"به این کار ندارم که هرندی با داماش نتیجه میگیره یا نه
من بحثم با بخشی از هواداراست:این دسته از هوادارا همونایی هستن که باعث میشن فوتبال رشت و انزلی از لحاظ بومی گرایی با هم مقایسه بشن
این اقا یکبار تو برنامه تلوزیونی در مورد داماش چیزی گفت که به هوادار برخورد ولی این هوادار هیچوقت دوست نداره بدونه خیلی از کسایی از ما که اون دوران نبودیم همین اقای هرندی همراه با انزلیچی و هوشنگی خدا بیامرز در قالب تیم منتخب گیلان سالها پرچم این سرزمین زنده نگه داشتن...
هوادارای عزیز بیاییم هم دل بشیم و کاری کنیم که بزرگان فوتبال این شهر این تیمو از خودشون بدونن بیاییم کاری کنیم موقع بازیهای داماش رشت افتخاری ها و طباطبایی ها فوتبال شهر خودشونو تو استادیوم از نزدیک ببینند مثه چند کیلومتر اون ورتر که بزرگ شهر اونا غفورجهانی همیشه تو استادیوم تو بازیهای ملوان در جایگاه ویژه حضور داره...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه مه 24, 2012 1:14 pm

[quote:a34bf7c38e="only_abarar"][quote:a34bf7c38e="mahyarmaya"]only_abarar :آبرار من و کسیایی که نظر دادیم نمگیم که این آقا درست و کارش درست بوده.منم 100%موافق شما هستم اما من میگم یه کم تحمل کنیم و به نظر عابدینی یه روز هم شده احترام بزاریم .ما که مربی عوض کردن کاری نداره .اراده کنیم میتونیم مربی عوض کنیم اما شما بگو الان عدم حمایت رو نشون بدیم ؟؟؟
اگه میشه این روشن جواب بده .از هرندی حمایت نکنیم ؟الان رو میگم.الان از هرندی حمایت نکنیم ؟[/quote:a34bf7c38e]
من نگفتم کی حمایت کنه و کی نکنه.من گفتم خودم و خیلی از رفیقام با این اراجیفی که این اقا گفته هیچ جوره نمیتونیم خودمون رو قانع کنیم که چون صرفا این اقا بومیه باید حمایت بشه.حداقل تا زمانی که جواب مناسبی واسه اون حرفاش نداشته باشه یا اینکه نیاد عذرخواهی نکنه ما که دل و دماغ حمایت از این ادمو نداریم.باید بابت اون حرفاش پاسخگو باشه[/quote:a34bf7c38e]
شک نکن کسی که 1% روابط بین این 2شهر و بدونه تحمل این آدم رو نداره با شنیدن این ماجرا منم حس تو رو کاملا دارم
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » پنج شنبه مه 24, 2012 1:15 pm

اميدوارم حداقل يكم باسياست باشه مثل اين جووناي سايت باتعصب باشه؛ از روي بي تعصبي و بي سياستي رفت يه حرف كاملا چرت رو تو تلويزيون گفت، و ما هرچي گفتيم بهش حقش بود، پس بايد يه جوري بهش ثابت كنيم حرفاي صد من يه غاز نزنه؛ و با تعصب و با سياست رفتار كنه؛ اونوخت ما هم پشتش هستيم ؛ تا يه رشتي بعنوان مربي تو ليگ برتر داشته باشيم؛ شايد تو تيماي ديگه هم مربيگري كنه و تبديل به يه مربي بزرگ بشه، پس فقط و فقط تعصب نبايد يادش بره، ما كلا خيار نميخوايم؛ آدم با جسارت و به قول معرف آبرار بشه مرداي باشه، آدم بزرگ ما خيلي تحويل اين كشور داديم تو هر زمينه اي؛ ولي همه به ايران خدمت كردند و به رشت و گيلان پشت كردند ما اينجور آدم نميخوايم والسلام.
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان