حرف های عجیب میزنید.
اولا کار عابدینی نبود پگاه شد داماش .یارو اومده سازمان رو خریده بیاد شیر پگاه رو تبلیغ کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟منم برم ملوان رو بخرم 100% اسمش رو میزارم نوچه شهر باران .شما پیشنهاد میکنی داماش (خسروانی )چند میلیلرد بده و پگاه رو تبلیغ کنه

دوما از سازمان داماشی ها چرا شاکی هستین؟بیشتر باید از سازمان پگاهی های شاکی باشید که اس اس رشت رو با اون همه بازی با منتخب ایران تیم ملی ایران تیم ملی بنگلادش و غیره از بین برد و تیم رو از اس اس رشت کرد پگاه

سوما مگه اشتباه رو با چی جبران میکنن ؟کجا رو سراغ داری که اعتراض کنن بعد فصل بعد تغییر بدن ؟الان رنگ داماش به سلیقه کی هستش؟مگه ما اعتراض نکردیم و عوض شد ؟عذر خواهی از این بالاتر؟در ضمن من حتی فکر میکنم این یکی از حسن باشگاه شد که وقتی مردم اعتراض مردن اهمیت دادن و ما این اهمیت رو کاملا احساس کردیم و امیدوارم رنگ لیاس جوری بشه که از زیر سایه هم آبی هم در بیایم و کم کم تلفیق قرمز و آبی بیشتر بشه که ایران بفهمه که ما نه قرمزیم نه آبی فقط .و این 2رنگ کنار هم باعث میشه تا همه بفهمن که داماش آبی قرمز نره .[/quote:7ae31520d3]
به هر جهت عابدینی و مسولین داماش اینکارها رو کردند این نقاط تاریک در کارنامه عابدینی هست گرچه نقاط روشن خیلی بیشتر هست
پس الان هم کسی نباید برای آبمعدنی داماش تبلیغ بکنه و باز تغییر نام چطور راه آهن تغییر نکرد نساجی تغییر نکرد پگاه هم میتونست پگاه بمونه پگاه یعنی صبح نه شیر و ماست من با ستقلال رشت مخالف بودم و هستم اسم تیم تهران نباید رو رشت باشه الان هم قرار قرار هست اسپانسر جدید تغییر نام بده نباید بزارن اسم محصول خودش رو بزاره باید یه اسم دائمی انتخاب بشه مثل سپیدرود که نمیوتونه کسی تغییر نام بده اسم جدید و با هویت انتخاب بشه محصول اسپانسر پسوند
رنگ پگاه هم نه قرمز بود نه آبی فیروزه ای بود