[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - امید هرندی سرمربی جدید داماش شد

امید هرندی سرمربی جدید داماش شد

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط 333 » پنج شنبه مه 24, 2012 11:46 am

[quote:7ae31520d3="mahyarmaya"][quote:7ae31520d3="333"]بله بعضی ها یاشون رفته عابدینی یکبار با تغییر نام تغییر رنگ لباس و انتخاب مربی های مثل عبدی و... تیم رو از هم پاشوند هویت پگاه که رفته بود فینال حذف نابود کرد البته دوباره بازسازی کرد ولی الان امیدوارم درک کنه با احساسات هوادارها اون موقع چه کاری کرده بود![/quote:7ae31520d3]
حرف های عجیب میزنید.
اولا کار عابدینی نبود پگاه شد داماش .یارو اومده سازمان رو خریده بیاد شیر پگاه رو تبلیغ کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟منم برم ملوان رو بخرم 100% اسمش رو میزارم نوچه شهر باران .شما پیشنهاد میکنی داماش (خسروانی )چند میلیلرد بده و پگاه رو تبلیغ کنه :)؟
دوما از سازمان داماشی ها چرا شاکی هستین؟بیشتر باید از سازمان پگاهی های شاکی باشید که اس اس رشت رو با اون همه بازی با منتخب ایران تیم ملی ایران تیم ملی بنگلادش و غیره از بین برد و تیم رو از اس اس رشت کرد پگاه :).
سوما مگه اشتباه رو با چی جبران میکنن ؟کجا رو سراغ داری که اعتراض کنن بعد فصل بعد تغییر بدن ؟الان رنگ داماش به سلیقه کی هستش؟مگه ما اعتراض نکردیم و عوض شد ؟عذر خواهی از این بالاتر؟در ضمن من حتی فکر میکنم این یکی از حسن باشگاه شد که وقتی مردم اعتراض مردن اهمیت دادن و ما این اهمیت رو کاملا احساس کردیم و امیدوارم رنگ لیاس جوری بشه که از زیر سایه هم آبی هم در بیایم و کم کم تلفیق قرمز و آبی بیشتر بشه که ایران بفهمه که ما نه قرمزیم نه آبی فقط .و این 2رنگ کنار هم باعث میشه تا همه بفهمن که داماش آبی قرمز نره .[/quote:7ae31520d3]
به هر جهت عابدینی و مسولین داماش اینکارها رو کردند این نقاط تاریک در کارنامه عابدینی هست گرچه نقاط روشن خیلی بیشتر هست
پس الان هم کسی نباید برای آبمعدنی داماش تبلیغ بکنه و باز تغییر نام چطور راه آهن تغییر نکرد نساجی تغییر نکرد پگاه هم میتونست پگاه بمونه پگاه یعنی صبح نه شیر و ماست من با ستقلال رشت مخالف بودم و هستم اسم تیم تهران نباید رو رشت باشه الان هم قرار قرار هست اسپانسر جدید تغییر نام بده نباید بزارن اسم محصول خودش رو بزاره باید یه اسم دائمی انتخاب بشه مثل سپیدرود که نمیوتونه کسی تغییر نام بده اسم جدید و با هویت انتخاب بشه محصول اسپانسر پسوند
رنگ پگاه هم نه قرمز بود نه آبی فیروزه ای بود
نماد کاربر
333
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 17, 2012 12:00 am

پستتوسط antiros » پنج شنبه مه 24, 2012 11:47 am

ما باید از هرندی حمایت کنیم ، اگر افشین ابرار هم بود باید با تمام قدرت حمایت می کردیم ازش ... تا کی باید چشم به راه این باشیم که کسی از یه شهر دیگه بیاد واسه مربیگری تیم ما تا بخاطر یه چیز الکی تیمو ول کنه ؟؟؟ چرا ما نباید مربی به لیگ برتر تحویل بدیم ؟؟؟؟ چرا همیشه واسه ما مرغ همسایه غازِ ؟؟؟؟ چرا نباید بازیکنامون توی رشت مطرح شند ؟؟؟ جواب من این که اون جور که باید حمایت بشند حمایت نمیشند
فروزان تا وقتی رشت بود یادم تو ورزشگاه خیلیا می گفتن : ااااه باز انا بنا دروازه دورون !! یا خیلیا دیگه ازش انتقاد می کردن ولی رفت تراکتور دو تا دروازه بان خوب و با تجربه رو نیمکت نشون کرد و هوادارا با وجود چند اشتباه ازش بشدت حمایت کردن تا جایی که تونست بره تیم ملی و شاهدیم که چند تا بازی هم انجام داد !!!! ما برای اثبات شهرمون و فوتبال شهرمون باید از اینجور افراد بشدت حمایت کنیم ... ما نباید به داماش فقط بعنوان یه تیم نگاه کنیم ، داماش باید نماد تعصب و غیرت رشت و گیلان باشه ....
مگه پور غلامی از کجا شروع کرد ؟؟؟ مگه احمدزاده چه سابقه مربیگری داشت ؟؟؟ جلالی از اول بهترین مربی ایران بود ؟؟؟؟؟ ... الان در جواب من میگید مگه پور غلامی و احمدزاده چی کار کردن و یا مربی نیستند که منم جوابم اینِ ، قبول دارم مربی نیستند ولی چون بومی بود ازشون حمایت کردن و عدم نتیجگریشونو [size=18:44bdd991c6]معمولا[/size:44bdd991c6] به ضعف مربیاشون ربط ندادن ... من نمیگم باید اونا رو الگو قرار بدیم و کاملا بی منطق و ضریب پذیرش واقعیتمون صفر باشه مثل اونا ، ولی باید بشدت از داشته های خودمون حمایت کنیم
...
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط rashtlove » پنج شنبه مه 24, 2012 11:49 am

من خودم یکی از کسایی هستم که بودن عابدینی رو به همهچیز تریج میدم تو پستهای قبلیم هم این کارو انجام دادم اما من میگم کار خوب بگبید خوب کار بد هم نقد کنید
به زور میخوایین بگید این هرندی خوبه میگید همه مربیا از یه جا شروع کردن درست اما ما نمیخواییم از داماش ما شروع بشه همش ما بشیم موش ازمایشگاهی برن از مل مل شروع کنن پور غلامی چندین سال دستیار احمد زاده بود که الان تو ملوان حداقل ناظمی رو میزاشتن که حداقل شبیه مقایسه کردن شماها باشه

در کل امیدم کاملا به این تیم خیلی کمه از ماست که بر ماست بیخیال
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه مه 24, 2012 11:52 am

[quote:df55432af4="meraj130"]
متاسفانه یا خوشبختانه این خبر کاملا صحت داره و از همین الان برای هرندی آرزوی موفقیت دارم / ولی به نظر من نمیتونه بیشتر از دینورزاده دووم بیاره :?:[/quote:df55432af4]

و همون داستان قبلی ............. وسط فصل تیم باید دنبال مربی بگرده و مربی جدید بهانه داره که تیمو نبسته و بیاد ناز بکنه !
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه مه 24, 2012 11:57 am

[quote:e22d7c3d16="antiros"]ما باید از هرندی حمایت کنیم ، اگر افشین ابرار هم بود باید با تمام قدرت حمایت می کردیم ازش ... تا کی باید چشم به راه این باشیم که کسی از یه شهر دیگه بیاد واسه مربیگری تیم ما تا بخاطر یه چیز الکی تیمو ول کنه ؟؟؟ چرا ما نباید مربی به لیگ برتر تحویل بدیم ؟؟؟؟ چرا همیشه واسه ما مرغ همسایه غازِ ؟؟؟؟ چرا نباید بازیکنامون توی رشت مطرح شند ؟؟؟ جواب من این که اون جور که باید حمایت بشند حمایت نمیشند
فروزان تا وقتی رشت بود یادم تو ورزشگاه خیلیا می گفتن : ااااه باز انا بنا دروازه دورون !! یا خیلیا دیگه ازش انتقاد می کردن ولی رفت تراکتور دو تا دروازه بان خوب و با تجربه رو نیمکت نشون کرد و هوادارا با وجود چند اشتباه ازش بشدت حمایت کردن تا جایی که تونست بره تیم ملی و شاهدیم که چند تا بازی هم انجام داد !!!! ما برای اثبات شهرمون و فوتبال شهرمون باید از اینجور افراد بشدت حمایت کنیم ... ما نباید به داماش فقط بعنوان یه تیم نگاه کنیم ، داماش باید نماد تعصب و غیرت رشت و گیلان باشه ....
مگه پور غلامی از کجا شروع کرد ؟؟؟ مگه احمدزاده چه سابقه مربیگری داشت ؟؟؟ جلالی از اول بهترین مربی ایران بود ؟؟؟؟؟ ... الان در جواب من میگید مگه پور غلامی و احمدزاده چی کار کردن و یا مربی نیستند که منم جوابم اینِ ، قبول دارم مربی نیستند ولی چون بومی بود ازشون حمایت کردن و عدم نتیجگریشونو [size=18:e22d7c3d16]معمولا[/size:e22d7c3d16] به ضعف مربیاشون ربط ندادن ... من نمیگم باید اونا رو الگو قرار بدیم و کاملا بی منطق و ضریب پذیرش واقعیتمون صفر باشه مثل اونا ، ولی باید بشدت از داشته های خودمون حمایت کنیم
...[/quote:e22d7c3d16]

کاملا" قبول دارم حرفتو دوست عزیزم ...... اما ناخود آگاه نمیدونم چرا حس خوبی نسبت به این انتخاب نداشتم ! همونطو که
از امثال دینورزاده و قاسمپور و تارتار حمایت کردیم ، باید از هرندی هم حمایت بشه . همه مخالف تارتار بودن اما رتبه آبرومندی
برامون کسب کرد .
با یه کادر کاملا" بومی = (هرندی + ناظمی + ربیعی فرد + طباطبایی یا سجادی) باید تیمی در رتبه تک رقمی برای فصل جدید
داشته باشیم .
امیدوارم هرچه زودتر تکلیف مالکیت معلوم بشه و تیم جذب یار بکنه و تمریناتشو شروع کنه و اولیت یار هم بر مبنای بومی گرایی
و استفاده از بومیامون در تیمهای دیگه و نگه داشتن یارامون و همچنین جذب چند بازیکن تاپ و حرفه ای و مشکل گشا ..........
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه مه 24, 2012 12:02 pm

صرفنظر از جهانپور و ناظمی ، همین بهزاد داداش زاده با سابقه سرمربیگری فوتبال ساحلی خیلی از هرندی بهتر بود . ( فقط در جهت مقایسه گفتم )حالا بقول دوستمان ، وسط فصل بیا مربی پیدا کن ، تا اون بازیکن ها رو بشناسه ، تازه درگیری هاش با بازیکنان شروع می شه ، بعدش هم هواداران باید تاکتیک رو براش دیکته کنند تازه بعد از 8 بازی ، مربی جدید متوجه ارنج اصلی می شه که دیگه لیگ تمام شده و الباقی ماجرا .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه مه 24, 2012 12:04 pm

[quote:15a8429c00="hamidjavan"]این آقا به خاطر عشقی که به ملوان داره باید مربی این تیم می شد نه داماش. درمورد بومیشدن تیم هم بگم این اقا خودش توزمان حجازی هرچه بازیکن در وپیت تو تیم راه داده بود همه هم خیر بومی.ان حرفش هم نان به نرخ روز خوردن بود.
این اقا باکمک دلالها ورسانه ها مربی تیم شده امیدوارم عابدینی بالای سرتیم بمونه تا وضعمون خرابتر نشه. یه مربیه که چند سالهیچ جا مربیگری نکرده فقط باکمک دلالها میتونه این تیموبگیره.وقتی جهانپور وناظمی هستند چرا ایو میزارند مربی. حتی رخچکا هم از اینبهتره حداقل توچندسال اخیر عملکرد بهتری از این داشته.
در اخر امیدوارم عملکرد این اقای ضعیف باعث نشه پای هرچی مربی بومی تو تیم ریشه کن بشه.
نمی دونمعابدینی چه جوری حاظر شد تیم لیگ برتری را بده این اقا وقتی حاظر نبود تیم لیگ 1رو بده به این اقا .
اگه عابدینی را مجبور به این کار کردند باید الان بگه وافشاگری کنه همه پشتشن نه بعدها که خیلی دیر شده وان موقع همه عابدینی را مقصر می دونند وتمام عملکردهای مثبتش هم فراموش میشه.
هرندی حتی نمی دونه تیم ما چندتا بازیکن بومی داره. این اقا تیم پانزدهم جدولوکوبید رو سر ما که هفتم شدیم این پیش بینی ودرک بالاش از فوتبال بود .
نه قبولش سخته خیلی سخته حتی درئغ سیزده هم نیست ادم دلشو خوش کنه.[/quote:15a8429c00]

متاسفانه منم چنین حسی دارم . امیدوارم حسم اشتباه باشه و به نیت خدمت اومده باشه ! از طرفی عابدینی هم هست و
وقتی انتخابی میکنه خیالم جمع هست . نمیدونم والله !
از دوستان دیگه یا حتی بچه های مدیریت سایت اگه اطلاعات تکمیلی و دقیق تری دارن ، لطف کنن و در اختیار ما بذارن .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه مه 24, 2012 12:07 pm

[quote:07400545d5="rashtlove"][quote:07400545d5="The_King_of_rasht"]مصاحبه آقای هرندی با وارش اسپورت در اردیبهشت سال گذشته:
http://www.varesh-sport.com/article-print-373.html

بازیهای ما در زمان دینور زاده در لیگ برتر رو دوباره نگاه کنید هر بازی رو که باختیم به جز بازی با سایپا و سپاهان مستحق باخت نبودیم واگر مثلا تراکتور رو در رشت و استقلال رو در تهران شکست میدادیم چه بسا تا آخر فصل با دینورزاده کار میکردیم.[/quote:07400545d5]

,والا بازی با تراکتور که سردار جتگل این همه راهو زدیم رفتیم لول شدیم برگشتیم بازی با استقلال رو هم استفاده نکردن به موقع از مهره ها و تعویض های نامناسب باعث شد ببازیم نگاه نکن چند تا زدیم به تیر که اصلا ارزش نداره زنید پور غلامی که اصلا کامل بازی نکردن تا جایی که من یادمه در کل ما رشتیا عادت داریم همرو گنده میکنیم .. نظر شما واسه من محترمه اما زمان دینورزاده بهترین بازیا رو انجام نمیکردیم[/quote:07400545d5]

دوست من نظر شما درست و محترم، الان صحبت کار آمد بودن دینور زاده نیست.بازی با تراکتور اگه در خاطرتون باشه تا دقیقه84 با نتیجه 2 بر 1 جلو بودیم و پنالتی که گرفته شد همه ایران میگفتند که پنالتی نبوده و گل سوم تراکتور هم خطا روی دروازه بان بوده یعنی به داور باختیم نه به دینور !!
بازی با اس اس هم در تهران خودتون فرمودید که زدیم به تیر دروازه که اگر به جای اون هم تیر دروازه توپ به تور میچسبید که یکی از سنگین ترین شکستهای استقلال در لیگ برتر بود .
کاری به این قضیه اصلا ندارم نه به دینور و نه به تار تار و نه به قاسمپور الان صحبت ما روی هرندی هست همه ما ایرادهایی که میگیریم واسه چیه ؟واسه اینه که توی برنامه زنده تلوزیونی از ما انتقاد کرده که شاید درست نبوده ولی هیچ کس فعلا نمیتونه بهش ایراد فنی بگیره چون خبری از بار فنی ایشون نداریم .پس بهتره توی این شرایط نشون بدیم که رشتی هستیم و همیشه صبور و پشت و پناه تیممون هستیم.ما مثل عنزلی چی ها نیستیم که بازیکن سرباز خوزستانی خودشون رو بومی صدا کنند گنده کردن افراد کار عنزلی چی هاست نه ما .اینجا اگه کسی زحمت بکشه همه تشکر میکنند و اگه کسی پاش رو از گلیمش درازتر کنه باهاش برخورد میشه .نظر من اینه که باید صبر کنیم و ببینیم کارنامه هرندی با داماش چی میشه بعد همه قضاوت میکنیم.
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه مه 24, 2012 12:16 pm

ای بــــابــــا .مربی ملوان بشه یعنی چی؟اگه این جوری باشه نظر محمد ی که کاپیتان ملوان بوده نباید توی تیم ما باشه ؟((دمش گرم که کاپیتان ملوان بوده :) :) )
یکی میاد توی صداسیما انتقاد میکنه میشه دشمن و ضد رشت ؟در صورتی که توی سوابق بازی هاش اصلا اون سمت نرفته .مگه افشین پیروانی لنگی نبود که کارشناس بود داشت به تیم می رید ؟
دوستان سال قبل هم اسمش قرار بود جز مربی ثبت بشه اما نشد تحمل کنید اگه مربی بشه یه رشتی مربی شده که بد نیست .اگه نشه خوب یه مربی 4سال بیکار رو گرفتیم و باز هم بد نیست .

این کار سختی هستش که دید منفی نداشته باشد ؟؟؟؟؟؟این جدا این قدر سخته ؟؟؟؟؟؟؟
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » پنج شنبه مه 24, 2012 12:19 pm

من به شخصه ادم بی وجودی که بخاطر مسائل شخصی و بعلت اینکه فصل پیش تیم رو بهش ندادن بیاد تو تی وی و فوتبال شهر خودش رشت رو در مقابل فوتبال انزلی تحقیر کنه و بگه که باید فوتبال رشت از فوتبال انزلی یاد بگیره قوبل ندارم!!ادمی که بخاطر مسائل شخصی بازی برگشت تو رشت رو که همه انزلیچیا قبول داشتن شانس اوردن مساوی گرفتن رو بگه یه بازی متعادل بود و همش تو حرفاش به تیم شهره خودش تیکه بندازه خیلی بی وجوده.ادمی که مسائل شخصی خودش رو ارجع بر مسائل تیم شهرش و شهرش بدونه خیلی بی وجوده.اصلا بر فرض که حق هم با تو باشه اقای هرندی ولی چطور غیرتت اجازه داد که بیای فوتبال رشت رو اونطور تحقیر و تخریب کنی در حالی که شهرک همسایه هیچی نیستن ولی همون هیچ رو کلی بزرگ میکنن!!!اصلا حق با تو بود ولی این وسط هوادارای رشتی و فوتبال رشت چه گناهی کرده بود؟؟؟!!!خیلی دوست دارم این سوالات ازش پرسیده بشه و بعد ببینم این ادم چه نظری داره؟؟!!چون کارشو ندیدم مسلما نمیشه از نظر فنی در موردش حرف زد.شاید حداقل از تارتار خیلی بهتر باشه ولی بهترین مربی دنیا هم باشه ولی واسه اون حرفاش که 3/4 بارم در تی وی تکرار کرد جوابی نداشته باشه بنظرم هیچ ارزشی نداره
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » پنج شنبه مه 24, 2012 12:26 pm

من با هرندی موافق نیستم بارها وبارها گفته ام. اما مهمتر از مربی بستن یه تیم خوب تو فصل نقل وانتقالات است ما به خاطر تارتار یا قاسمپور نتیجه نگرفتیم به خاطر تیم خوبی که بسته بودیم نتیجه گرفتیم همونطور که اگه دینورزاده میموند تیم ما باتوجه به ازیهای اسان پیش در پیش رو نتیجه میگرفت مت تو 5هفته اول لیگ امسال با 3تیم اول لیگ بازی کردیم که تو 2تا بازیش استقلال وتراکتور به ناحق وداوری باختیم .اگه دینورزاده بود همان نتایج قاسمپور وشایدبهتر میگرفت کما اینکه تارتار در هفته های ابتدایی لیگ در مقایسه با دینورزاده نتایج بدتری گرفت اما رفته رفته با اسان شدن بازیها تیم نتایج بهتری گرفت.کما اینکه ملوان تو شروع هر دونیم فصل باتوجه به بازیهای اسانترش از ما بالاتر قرار گرفت بعدا" امد زیر ما.
ماباید تیم خوبی تو فنقل وانتقالات ببندیم مخصوصا" بازیکنان خارجیمون باید بهتر وتاثیر گذارتراز بازیکنان امسالمون باشند
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه مه 24, 2012 12:26 pm

[quote:0cbd20720f="mahyarmaya"]ای بــــابــــا .مربی ملوان بشه یعنی چی؟اگه این جوری باشه نظر محمد ی که کاپیتان ملوان بوده نباید توی تیم ما باشه ؟((دمش گرم که کاپیتان ملوان بوده :) :) )
یکی میاد توی صداسیما انتقاد میکنه میشه دشمن و ضد رشت ؟در صورتی که توی سوابق بازی هاش اصلا اون سمت نرفته .مگه افشین پیروانی لنگی نبود که کارشناس بود داشت به تیم می رید ؟
دوستان سال قبل هم اسمش قرار بود جز مربی ثبت بشه اما نشد تحمل کنید اگه مربی بشه یه رشتی مربی شده که بد نیست .اگه نشه خوب یه مربی 4سال بیکار رو گرفتیم و باز هم بد نیست .

این کار سختی هستش که دید منفی نداشته باشد ؟؟؟؟؟؟این جدا این قدر سخته ؟؟؟؟؟؟؟[/quote:0cbd20720f]

خدا امواتت رو برات نگه داره مهیار جان ! مربی ملوان بشه یعنی چی؟افشین چاوشی و حسین ابراهیمی و محسن فروزان هم سابقه حضور در ملوان رو دارند ولی همه جای ایران اینها رو داماشی میدونند نه ملوانی!
همه مربی ها باید از یه جایی شروع کنند از یه گنج که داخل زمین باشه کسی خبرنداره که عیارش چه قدره ولی وقتی کشف شد بهش میگن گنج !
یه سوال فنی از همه کاربرها :گواردیلا قبل از اینکه بیاد بارسلونا رو تحویل بگیره کارنامه اش چی بود؟
من نمیگم هرندی استغفرالله "گوردیولا" هست ولی بالاخره باید از یه جا شروع کنه
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط 333 » پنج شنبه مه 24, 2012 12:26 pm

این انتخاب ازسر ناچاری بود و تنها گزینه ای که قبول میکرد تا کسایی که دندون تیز کرده بودن با انتخاب سرمربی کنار بکشن قرارداد هم حتما زیر 100 ملیون هست ولی باز یه فرصت هست برای هرندی فرصت طلایی
نماد کاربر
333
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 17, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه مه 24, 2012 12:31 pm

[quote="only_abarar"]من به شخصه ادم بی وجودی که بخاطر مسائل شخصی و بعلت اینکه فصل پیش تیم رو بهش ندادن بیاد تو تی وی و فوتبال شهر خودش رشت رو در مقابل فوتبال انزلی تحقیر کنه و بگه که باید فوتبال رشت از فوتبال انزلی یاد بگیره قوبل ندارم!!ادمی که بخاطر مسائل شخصی بازی برگشت تو رشت رو که همه انزلیچیا قبول داشتن شانس اوردن مساوی گرفتن رو بگه یه بازی متعادل بود و همش تو حرفاش به تیم شهره خودش تیکه بندازه خیلی بی وجوده.ادمی که مسائل شخصی خودش رو ارجع بر مسائل تیم شهرش و شهرش بدونه خیلی بی وجوده.اصلا بر فرض که حق هم با تو باشه اقای هرندی ولی چطور غیرتت اجازه داد که بیای فوتبال رشت رو اونطور تحقیر و تخریب کنی در حالی که شهرک همسایه هیچی نیستن ولی همون هیچ رو کلی بزرگ میکنن!!!اصلا حق با تو بود ولی این وسط هوادارای رشتی و فوتبال رشت چه گناهی کرده بود؟؟؟!!!خیلی دوست دارم این سوالات ازش پرسیده بشه و بعد ببینم این ادم چه نظری داره؟؟!!چون کارشو ندیدم مسلما نمیشه از نظر فنی در موردش حرف زد.شاید حداقل از تارتار خیلی بهتر باشه ولی بهترین مربی دنیا هم باشه ولی واسه اون حرفاش که 3/4 بارم در تی وی تکرار کرد جوابی نداشته باشه بنظرم هیچ ارزشی نداره[/quote]

با نظر شما موافقم ، فقط یک توضیحی بدم ، چون یک عده دیگه از دوستان نیز همین موضوع بومی بودن هرندی رو مطرح می کنند ، هرندی فقط بزرگ شده رشت هست ، و اصلاً اصلیت گیلانی نداره . البته از نظر من ، بومی یا غیر بومی بودن این شخص ، دلیلی برای نامناسب بودن این انتخاب نیست ، دلیل اصلی عدم دارابودن تجربه سرمربیگری این شخص هستش ، اون دوستانی هم که عنوان می کنند نمی شه در مورد تجربه مربیگریش فعلاً نظر داد ، قبول دارم ، حمایت می کنیم ولی امیدوارم این صبر ، منجر به یاس نشه .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » پنج شنبه مه 24, 2012 12:34 pm

[quote:f41e074c03="The_King_of_rasht"][quote:f41e074c03="mahyarmaya"]ای بــــابــــا .مربی ملوان بشه یعنی چی؟اگه این جوری باشه نظر محمد ی که کاپیتان ملوان بوده نباید توی تیم ما باشه ؟((دمش گرم که کاپیتان ملوان بوده :) :) )

این کار سختی هستش که دید منفی نداشته باشد ؟؟؟؟؟؟این جدا این قدر سخته ؟؟؟؟؟؟؟[/quote:f41e074c03]

خدا امواتت رو برات نگه داره مهیار جان ! مربی ملوان بشه یعنی چی؟افشین چاوشی و حسین ابراهیمی و محسن فروزان هم سابقه حضور در ملوان رو دارند ولی همه جای ایران اینها رو داماشی میدونند نه ملوانی!
همه مربی ها باید از یه جایی شروع کنند از یه گنج که داخل زمین باشه کسی خبرنداره که عیارش چه قدره ولی وقتی کشف شد بهش میگن گنج !
یه سوال فنی از همه کاربرها :گواردیلا قبل از اینکه بیاد بارسلونا رو تحویل بگیره کارنامه اش چی بود؟
من نمیگم هرندی استغفرالله "گوردیولا" هست ولی بالاخره باید از یه جا شروع کنه[/quote:f41e074c03]
اره خیلی ها تو ملوان بودن ولی من یادم نمیاد که هیچکدومشون امده باشن تو تی وی اونم 3/4 بار گفته باشن که واقعا فوتبال رشت باید از فوتبال انزلی یاد بگیره!!!فوتبال رشت باید فوتبال انزلی رو الگو خودش قرار بده!!!!!!تو ملوان از بالا تا پایینشون بومین در حالی که تو داماش از بالا تا پایین 1 الی 2 نفر بومین!!!!این قسمتو خوب توجه کنید!!!1 ال 2 نفر!!!! در حالی که یادمه تو همون بازی داماش 6/7 تا بومی داشت فقط تو زمین!!!اصلا بر فرض مثال گنجم باشه که خیلی بعیده ولی بی وجود باشه دوزارم نمی ارزه ابرار!!!!
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان