[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - امید هرندی سرمربی جدید داماش شد

امید هرندی سرمربی جدید داماش شد

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط msrmorteza » پنج شنبه مه 24, 2012 10:57 am

[quote:2cf4b85d79="mahyarmaya"][quote:2cf4b85d79="msrmorteza"]عابدینی می خواد با اینکار جایگاه خودشو ثابت کنه

بگه آره ما هم هستیم یعنی تیم صاحب داره

با این شرایط فقط امیدوارم ساکت این تیمو بگیره /19/ /19/[/quote:2cf4b85d79]
دوست خوبم من قصد تشکر نداشتم اشتباه شد در عوض باهات مخالف هستم .سعی کنیم یه دکم فکر کنیم بعد نظر بدیم .برای اثبات حرفت به سوال هایی که میپرسم جواب بده شاید منم باهات هم سو شدم.
1.عمل کرد عابدینی کجاش بد بوده که ضرر دیدیم ؟
2.یکی از مسایلی که ساکت رو ترجیح میدی چیه ؟پول ؟
3.دینوار زاده کی بود که مربی ما شد و عمل کرد خوبی داشت ؟قاسمپور چی؟
5.تو ترجیح میدی استقلال رشت بشیم اما هرندی ناشناس رشتی و با هزار بدی دیگه مربی نشه ؟چرا؟[/quote:2cf4b85d79]

1.تو 3 فصل اخیر همش تو انتخاب سرمربی اشتباه کرده اولیش عبدی دومیش استانکو سومیش کریمی چهارمیش پوشنیک پنجمیش دینورزاده البته در لیگ برتر بعد تارتار هم که داشت خوب کار میکرد ورداشت و یه انتخاب اشتباهه دیگه شک نکنید که به هفته چهارم یا ÷نجم که نرسیده اینم باید عوض شه در ضمن پایه یک تیمو بدنسازی پیش فصل می سازه چه بسا اگه فصل پیش یه مربی خوب از اول انتخاب می کردیم الان آسیایی بودیم .
2. من ساکت رو ترجیح نمیدم ولی مطمئن هستم با این شرایط یکی از کاندیداهای اصلی سقوط از همین الان هستیم.
3.اشتباه نکن دینورزاده مربی خوبی نبود با اون بازیکنایی که ماداشتیم تیم چاره ای به جز صعود به لیگ برتر نداشت فقط به یه شوک احتیاج داشت اما شرایط لیگ برتر فرق میکنه قاسمپور یکی از معدود انتخابهای خوب عابدینی بود که با اون هم در نهایت به مشکل خورد.
4. مطمئن باش که ما استقلال رشت نمی شیم چون با شناختی که از هرندی دارم از زمان ناصر حجازی مطمئن هستم که به جایی به غیر از لیگ 1 نمی رسیم.
نماد کاربر
msrmorteza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه مه 24, 2012 10:59 am

[quote:bdde187773="RASHTBOY"]البته هر کسی که مربی ما بشه براش آرزوی موفقیت می کنم ، /3/
من بحث بومی و غیر بومی رو در این مطلب ندارم اما کسایی که عنوان می کنند هرندی بومی هست ، جهت اطلاع ، عرض می کنم اولاً هرندی بومی نیست ، ثانیاً اون صحبت هاش در رابطه با بحث کارشناسی داماش - مل مل خیلی نگران کننده بود !!!! ثالثاً کسی می تونه یک رزومه از سابقه سرمربیگری هرندی ذر لیگ برتر رو برای ما بیاره ، ممنون می شم رابعاً من نمی دونم عابدینی چرا در انتخاب سر مربی های داماش اینقدر سهل انگاری می کنه ؟! یکی مثل سپاهان ، کرانچا رو میاره یکی مثل داماش تارتار و امثالهم[/quote:bdde187773]
من هم مثل شما نمیشنامش و ترجیح میدم وقت بدم .وقتی تاتار اومده بود تیم داشت منحل میشد و غیر بومی ها هر کدوم ناز میکیردن و تیم داغون تر از همیشه بود اما شدیم 7 جدول.
وقتی قاسمپور اومده بود کارنامه ای توی لیگ برتر داشت که بدتر از هرندی بود چون آمارش منفی بود حالا که هرندی 0 هستش.
من کاری به صدا و سیما و حرف های اون روز ندارم چون نشنیدم اما یه چیز یادمه که این آدم برای تیم ملی بازی میکیرد و اون روز سپیدرود یا اس اس رشت بازی داشت که دروازه بان نداشت تیم ملی ایران رو به رشت نفروخت .(اینا شدنیده های من هستش شایدم خلاف اصل باشه )
من موافق هرندی نیستم و مخالف اون هم نیستم چون اصلا نمیدونم چی بلد هست و چرا اصلا اومد سر کار.شاید فقط یه سیبل باشه تا عابدینی به این بهونه دست ساکت و خیلی کس های دیگه رو کوتاه کنه چون خودش انتخاب کرده .این ها اتفاق دی نیست شایدم هم باشه .اما من ترجیح میدم موج منفی ندم تا ببینیم چی خواهد شد .مثل اون زمان که عضدی داشت منفجر میشد که تارتار برو عابدینی گفت هست وقتی داشت لیگ تموم میشد قرار بود تاتار باشه تا زمانی که عابدینی هست در صورتی که از بعد بازی با شهرداری تارتار از دید عابدینی مربی داماش نبود .این ها سیاست عابدینی هست که یک جا قوت میده یه به زمین می زنه یه جا خواهش میکنه .
من پیشنهاد میکنیم صبر کنیم و کم کم یاد بگیریم چه بد چه خوب به همشهری خودمون بها بدیم .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط amir-damashi » پنج شنبه مه 24, 2012 10:59 am

بچه ها،
بد یا خوب هرندی دیگه سرمربی ماشده وما باید ازش حمایت کنیم ، بقول پویان ما فقط در حرف بومی گرایی رو دوس داریم اما درعمل صبرو حوصله و ریسک پذیری نداریم ،
مگه همین پورغلامی برای مل مل چیکار کرد؟؟
ولی عنزلی چی ها پاش وایسادن ،
چون میدونستن تو شرایط سخت فقط اونه که میتونه نجاتشون بده،

حالا ماهم باید به مربی بومی مون فرصت بدیم تااون هم بتونیه در آرامش به تیم شهرمون کمک کنه...
رو قلب ما نـــوشــته
فقط داماشو عشقه
نماد کاربر
amir-damashi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 31, 2011 12:00 am

پستتوسط nniimmaa » پنج شنبه مه 24, 2012 11:00 am

دوست عزیز که میگی عابدینی اشتباه نکرد... عابدینی اشتباه کرد و بزرگترین اشتباه رو زمانی کرد که تاتار رو سرمربی کرد. ما خیلی ها هنوز اوایل نیم فصل دوم که از 6 تا بازی 1 امتیاز گرفتیم رو فراموش نکردیم. اگه یه سرمربی بزرگتر داشتیم الان اسیایی بودیم. یک اشتباه دیگه عابدینی اعتماد کردن به دینورزاده اول فصل قبل بود. اون در حد دسته 1 خوب بود. ما نباید موش آزمایشگاهی بشیم. بازم اشتباهاتش رو بگم؟ مگه میشه یک باشگاه که جند ساله فعاله و اینقدر طرفدار داره توی کلانشهر رشت یک فروشگاه ورزش اختصاصی پیشکش یک فروشگاهی پیدا بشه که لباس باشگاه رو داشته باشه. ((در جواب دوستمون که میگفت عابدینی اشتباه نمیکنه))
افشین آتیش پاره
نماد کاربر
nniimmaa
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 05, 2012 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » پنج شنبه مه 24, 2012 11:02 am

الان فقط حمایت بچه ها
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط dariush_kabir » پنج شنبه مه 24, 2012 11:04 am

الان فقط میتونیم آرزوی موفقیت داشته باشیم برای تیم داماش و مربی جدیدش و امیدوار باشیم تیم مثل زمانی که آقای هرندی کمک مرحوم حجازی و آفای شرفی و یا حتی آفای جهان پور تو لیگ برتر نتایج ضعیفی رو می گرفتن تکرار نشه و از اون هفته اول کاندیدای سقوط به حساب نیایم....
من از طرف خودم به ایشون تبریک میگم و آرزوی روزهایی خوب برای ایشون و تیم محبوبم دارم/........ /3/
نماد کاربر
dariush_kabir
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mirzajanimilad » پنج شنبه مه 24, 2012 11:09 am

آقا ما کی باید رنگ ارامش رو ببینیم؟
این بحث بومی و غیر بومی رو من اصلا قبول ندارم
مربی تیم ملی ما خارجیه بعد مادنبال بومی میگردیم به جای اینکه دنبال بهترین ها باشیم.
اگه مربی غیر بومی باشه ولی مارو به بالای جدول ببره میگن داماش گیلان نه داماش مربی غیر بومی.
این بحث بومی دیگه خیلی وقته که دیگه هیچ کس صحبتش رو نمیکنه...

هنوز تکلیف صاحاب باشگاه مشخص نشده.هنوز بلاتکلیفیم.
مسولان رشت هم که هیچی.
مربیای خوب هم که همه دارن با تیم های مختلف مذاکره میکنن.
با هیچ بازیکنی هم که مذاکره نکردیم.
توی پست های مختلف ضعف داریم باید حتما چندتا بازیکن بگیریم.
وگرنه دوباره برمیگردیم به دوران بی ثبات گذشته...

ای خدا....
نماد کاربر
mirzajanimilad
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 29, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه مه 24, 2012 11:13 am

[color=black:beb5dd5f71]
گوشه ای از مصاحبه امید هرندی با وارش اسپرت در سال گذشته،مورخ سه شنبه، 6 ارديبهشت ماه ، 1390:

-----------------------------------------------

*وارش اسپرت:آيا درسته که مهندس عابديني پيشنهاد سرمربي گري فصل قبل داماش رو بهتون داد؟

پيشنهاد نداده بودند که!کارمون تموم شده بود و مهندس عابديني هم خيلي بهم لطف داشت حتي من برنامه يک ساله خودم رو در اختيار مهندس عابديني قرار دادم که الان هم در باشگاه داماش هست در واقع همه چيز تموم شده بود فقط روزي که قرارداد داخلي رو آوردند جلوي من گذاشتند من يه شرط کوچک گذاشتم که به توافق نرسيديم.

*وارش اسپرت:آيا درسته که سر اين به توافق نرسيديد که يه بزرگتر بالاي سر تيم باشه،که در مواقع لزوم سکان داري تيم رو بکنه؟

نه اصلا،شرط من اين بود که قبل از بستن قرارداد،مهندس عابديني حکم سرمربيگري من رو بزنند ولي مهندس گفتند که اول شما شروع کنيد من حکم سرمربيگري شما رو ميزنم.

*وارش اسپرت:ولي عبدااله مرغوب گفتند سر موضوع ديگه اي به توافق نرسيديد؟

اصلا مرغوب در اون جلسات حضور نداشت و خبري نداره!در اون جلسه نظرمحمدي هم به عنوان نماينده بازيکنا حضور داشتند و شما ميتونيد بريد از ايشون هم بپرسيد.فقط اين رو بگم که بعضي ها دارن اخلال گري ميکنند.

*وارش اسپرت:وارش اسپرت چون يه سايت هواداري هست به حاشيه ها هم بهاي خاصي رو ميده و ما و خوانندگانمون هم دوست داريم ابهاماتي وجود نداشته باشه.منظورتون از اخلال گري به چه کسي بود؟

من 47 سال سن دارم و تا به حال کسي رو از خودم نرنجوندم!فقط بگم که من رو ساختن براي سرمربي گري و من تمام شرايطش رو طي کردم و توي سابقه من هم دو بار صعود به ليگ برتر به عنوان مربي و يه بار هم به عنوان کاپيتان هست.
مطمئنا از دو تا اسم بزرگي که شما گفتيد(جهانپور و صومي)اگه بهشون پيشنهاد من ميشد بلافاصله امضا ميکردند ولي من اين کار رو نکردم.چه کسي مياد جلوي مهندس عابديني بگه اول حکم من رو بزن بعد من سرمربي ميشم؟
من به خاطر صلاح تيم اين کار رو کردم.چون اگه من اين کار رو ميکردم از اون ميومدم بيرون بازيکنان ميفهميدند که من حکم سرمربيگري ندارم و فردا سر تمرين خوب تمرين نميکردند پيش خودشون ميگفتند اين که فعلا حکم نداره!به همين دليل شل تمرين ميکردند و بنابراين تيم داماش ضربه ميخورد.از اونجايي هم که من دوست نداشتم تيم شهرم ضربه بخوره.
من به مهندس عابديني هم گفتم شما ميخواي اين همه امکانات در اختيار من قرار بدي واقعا هم تمام شرايط هم مهيا کرده بود درود به شرفش،من گفتم شما حکم رو بزن من قوي شروع بکنم و اگه بخوام بازيکني رو تنبيه بکنم بتونم و در پايان هم تيم داماش و هواداران ضرر ميکردند.چون مهم شما هواداران هستيد چون اگه استاديوم خالي باشه فوتبال اصلا ارزشي نداره!!![/color:beb5dd5f71]

لینک مصاحبه :

http://www.varesh-sport.com/373-اميد-هرندي:عابديني-بايد-در-اطراف-خود-از-مشاوران-بزرگتري-استفاده-کند
آخرين ويرايش توسط MEHRDAD on پنج شنبه مه 24, 2012 11:19 am, ويرايش شده در 2.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه مه 24, 2012 11:14 am

دقیقاً سناریوی پارسال با حضور دینورزاده ، امسال با وجود هرندی تکرار خواهد شد .
خود کرده را تدبیر نیست . /17/

آدم ار یک سوراخ دو بار گزیده نمی شه /12/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه مه 24, 2012 11:16 am

[quote:daaebdc8aa="msrmorteza"][quote:daaebdc8aa="mahyarmaya"][quote:daaebdc8aa="msrmorteza"]عابدینی می خواد با اینکار جایگاه خودشو ثابت کنه

بگه آره ما هم هستیم یعنی تیم صاحب داره

با این شرایط فقط امیدوارم ساکت این تیمو بگیره /19/ /19/[/quote:daaebdc8aa]
دوست خوبم من قصد تشکر نداشتم اشتباه شد در عوض باهات مخالف هستم .سعی کنیم یه دکم فکر کنیم بعد نظر بدیم .برای اثبات حرفت به سوال هایی که میپرسم جواب بده شاید منم باهات هم سو شدم.
1.عمل کرد عابدینی کجاش بد بوده که ضرر دیدیم ؟
2.یکی از مسایلی که ساکت رو ترجیح میدی چیه ؟پول ؟
3.دینوار زاده کی بود که مربی ما شد و عمل کرد خوبی داشت ؟قاسمپور چی؟
5.تو ترجیح میدی استقلال رشت بشیم اما هرندی ناشناس رشتی و با هزار بدی دیگه مربی نشه ؟چرا؟[/quote:daaebdc8aa]

1.تو 3 فصل اخیر همش تو انتخاب سرمربی اشتباه کرده اولیش عبدی دومیش استانکو سومیش کریمی چهارمیش پوشنیک پنجمیش دینورزاده البته در لیگ برتر بعد تارتار هم که داشت خوب کار میکرد ورداشت و یه انتخاب اشتباهه دیگه شک نکنید که به هفته چهارم یا ÷نجم که نرسیده اینم باید عوض شه در ضمن پایه یک تیمو بدنسازی پیش فصل می سازه چه بسا اگه فصل پیش یه مربی خوب از اول انتخاب می کردیم الان آسیایی بودیم .
2. من ساکت رو ترجیح نمیدم ولی مطمئن هستم با این شرایط یکی از کاندیداهای اصلی سقوط از همین الان هستیم.
3.اشتباه نکن دینورزاده مربی خوبی نبود با اون بازیکنایی که ماداشتیم تیم چاره ای به جز صعود به لیگ برتر نداشت فقط به یه شوک احتیاج داشت اما شرایط لیگ برتر فرق میکنه قاسمپور یکی از معدود انتخابهای خوب عابدینی بود که با اون هم در نهایت به مشکل خورد.
4. مطمئن باش که ما استقلال رشت نمی شیم چون با شناختی که از هرندی دارم از زمان ناصر حجازی مطمئن هستم که به جایی به غیر از لیگ 1 نمی رسیم.[/quote:daaebdc8aa]
توی 3 فصل قدیم که پگاه عوض شد کسی استادوم نمیرفت همه قهر بودیم با تیم و چه بهتر که عبدی اومد چون همه چیز بهم ریخته بود .سازمان یه باشگاه از هم پاشید .همه بازیکنان بی روحیه و داغون بودن و همه عجیب بود که اون پگاهی که داشت میرفت آسیا الان شده داماش.فرگوسن هم بود تیم رو جمع نمیتونست بکنه .استانکو بود چون خواست که عبدی جوان رو که منم متنفر بودم ازش جمع کنه اما سازمان بهم خورده بود تاکید کردم بازم :).فیروز کریمی اومده بود همه گفتن ندر فراموش میشه همه میگفتن خدا رو شگر توی لیگ 2 یه مربی درجه 1 ایران اومده .انصاف"کسی فکر میکرد ؟کسی که اس اس اهواز رو مس کرمان رو خوب نگه داشت بییاد این جا اون جوری بشه ؟کسی که سرمربی استقلال تهران شد رو داماش داشت انتخاب بدی بود ؟:)با انصاف باش...
2.جواب سوال دومت رو نمیدم فقط از حرف قبلی کپی میکنم برات ((با این شرایط فقط امیدوارم ساکت این تیمو بگیره ))
3.دینوارزاده توی مربی فصل قبل ما بهترین بود حتی از قاسمپور بهتر بازی که ما توی دینورزاده کردیم سال قبل با کسی دیگه تکرار نکردیم .همون قدر مربیگیری بلد بود مدیرت جمع کردن حاشیه بلد نبود برعکس قاسمپور.قاسمپور دوت خوبم کسی بود که بازی با صبا گل ما مشکوک بود و 2 3 تا شانس و 100% آوردیم .بازی با ملوان رو که دیدی که فشاری بود ؟بازی با نفت اینجا رو پنالتی بردیم .بازی با راهآهن رو یادت هست که تیم اوج گرفت ؟2تا توپ عجیب میلا زاویه بسته رفت توی گل و گل نظیفکار روی پنالتی.نتایج خیلی خوب بود اما با انصاف نگاه کنی داماشی نبود که با دینوار با تراکتور بودیم با اس اس توی تهران بودیم .به نظرم با دینواز 2تا بازی بد بودیم با فجر که بردیم و سایپا که حواشیه داشت منفجر میکرد تیم رو .
4 این حرف دلیل نمیشه یه پیشبینی هستش.من مهیار شما هم اسمت یادم میمونه ما ماندگار شدیم فصل بعد چه با این مربی و چه کس دیگه شما شیرینی بده افتادیم من خرما .
5.دوست خوبم من طرفدار این مربی نیستم میگم تارتار اومد هر چی برای ما نداشت یه درس خوب داشت که تحمل کنیم یه کم.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه مه 24, 2012 11:22 am

مصاحبه آقای هرندی با وارش اسپورت در اردیبهشت سال گذشته:
http://www.varesh-sport.com/article-print-373.html

دوستانی که میگن عابدینی قبلا اشتباهاتی داشته درسته من هم نمیگم که عابدینی معصوم هست که اگر معصوم بود الان پیغمبر بود نه مدیر عامل .دوستان من شرط سرمربیگری توی لیگ برتر داشتن مدرک A هست که اگر آقای هرندی نداشته باشه که اصلا نمیتونه مربیگری کنه پس حتما داره که انتخابش کردند.متاسفانه بعضی از ما چون اطلاعات درستی نداریم هر چیزی رو که میشنویم باور میکنیم:
1_کی میگه که ایشون بومی نیست؟اگر اهل گیلان نبود در تیم منتخب گیلان که نمیتونست بازی کنه؟
2_شماهایی که جلالی و ابراهیم زاده رو مثال میزنید خوب این آقایون از یه جایی بالاخره شروع کردند که الان مربی موفقی شدند
3_دوستی که میگی دینورزاده در حد لیگ 1 بود درسته ولی بهتون پیشنهاد میکنم فیلم بازیهای ما در زمان دینور زاده در لیگ برتر رو دوباره نگاه کنید هر بازی رو که باختیم به جز بازی با سایپا و سپاهان مستحق باخت نبودیم واگر مثلا تراکتور رو در رشت و استقلال رو در تهران شکست میدادیم چه بسا تا آخر فصل با دینورزاده کار میکردیم.
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط 333 » پنج شنبه مه 24, 2012 11:25 am

بله بعضی ها یاشون رفته عابدینی یکبار با تغییر نام تغییر رنگ لباس و انتخاب مربی های مثل عبدی و... تیم رو از هم پاشوند هویت پگاه که رفته بود فینال حذف نابود کرد البته دوباره بازسازی کرد ولی الان امیدوارم درک کنه با احساسات هوادارها اون موقع چه کاری کرده بود!
نماد کاربر
333
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 17, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه مه 24, 2012 11:37 am

[quote:e43d30d17b="333"]بله بعضی ها یاشون رفته عابدینی یکبار با تغییر نام تغییر رنگ لباس و انتخاب مربی های مثل عبدی و... تیم رو از هم پاشوند هویت پگاه که رفته بود فینال حذف نابود کرد البته دوباره بازسازی کرد ولی الان امیدوارم درک کنه با احساسات هوادارها اون موقع چه کاری کرده بود![/quote:e43d30d17b]
حرف های عجیب میزنید.
اولا کار عابدینی نبود پگاه شد داماش .یارو اومده سازمان رو خریده بیاد شیر پگاه رو تبلیغ کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟منم برم ملوان رو بخرم 100% اسمش رو میزارم نوچه شهر باران .شما پیشنهاد میکنی داماش (خسروانی )چند میلیلرد بده و پگاه رو تبلیغ کنه :)؟
دوما از سازمان داماشی ها چرا شاکی هستین؟بیشتر باید از سازمان پگاهی های شاکی باشید که اس اس رشت رو با اون همه بازی با منتخب ایران تیم ملی ایران تیم ملی بنگلادش و غیره از بین برد و تیم رو از اس اس رشت کرد پگاه :).
سوما مگه اشتباه رو با چی جبران میکنن ؟کجا رو سراغ داری که اعتراض کنن بعد فصل بعد تغییر بدن ؟الان رنگ داماش به سلیقه کی هستش؟مگه ما اعتراض نکردیم و عوض شد ؟عذر خواهی از این بالاتر؟در ضمن من حتی فکر میکنم این یکی از حسن باشگاه شد که وقتی مردم اعتراض مردن اهمیت دادن و ما این اهمیت رو کاملا احساس کردیم و امیدوارم رنگ لیاس جوری بشه که از زیر سایه هم آبی هم در بیایم و کم کم تلفیق قرمز و آبی بیشتر بشه که ایران بفهمه که ما نه قرمزیم نه آبی فقط .و این 2رنگ کنار هم باعث میشه تا همه بفهمن که داماش آبی قرمز نره .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط rashtlove » پنج شنبه مه 24, 2012 11:38 am

[quote:363ecd46b3="The_King_of_rasht"]مصاحبه آقای هرندی با وارش اسپورت در اردیبهشت سال گذشته:
http://www.varesh-sport.com/article-print-373.html

بازیهای ما در زمان دینور زاده در لیگ برتر رو دوباره نگاه کنید هر بازی رو که باختیم به جز بازی با سایپا و سپاهان مستحق باخت نبودیم واگر مثلا تراکتور رو در رشت و استقلال رو در تهران شکست میدادیم چه بسا تا آخر فصل با دینورزاده کار میکردیم.[/quote:363ecd46b3]

,والا بازی با تراکتور که سردار جتگل این همه راهو زدیم رفتیم لول شدیم برگشتیم بازی با استقلال رو هم استفاده نکردن به موقع از مهره ها و تعویض های نامناسب باعث شد ببازیم نگاه نکن چند تا زدیم به تیر که اصلا ارزش نداره زنید پور غلامی که اصلا کامل بازی نکردن تا جایی که من یادمه در کل ما رشتیا عادت داریم همرو گنده میکنیم .. نظر شما واسه من محترمه اما زمان دینورزاده بهترین بازیا رو انجام نمیکردیم
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط rashtlove در پنج شنبه مه 24, 2012 11:42 am .
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط yankee » پنج شنبه مه 24, 2012 11:41 am

فقط میگم که امیدوارم موفق باشه. بچه ها تو این وضعیت دیگه جای اعتراض نیست و هممون باید یکدل پشت تیم و تصمیم عابدینی بمونیم.
مگه همین شما ها نبودید که میگفتید عابدینی باید بمونه ؟ خوب با این کارش خواست بگه مونده دگه. پس باید ازش حمایت کنیم.

به امید موفقیت تیم /3/ /3/
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان