[quote:daaebdc8aa="msrmorteza"][quote:daaebdc8aa="mahyarmaya"][quote:daaebdc8aa="msrmorteza"]عابدینی می خواد با اینکار جایگاه خودشو ثابت کنه
بگه آره ما هم هستیم یعنی تیم صاحب داره
با این شرایط فقط امیدوارم ساکت این تیمو بگیره

[/quote:daaebdc8aa]
دوست خوبم من قصد تشکر نداشتم اشتباه شد در عوض باهات مخالف هستم .سعی کنیم یه دکم فکر کنیم بعد نظر بدیم .برای اثبات حرفت به سوال هایی که میپرسم جواب بده شاید منم باهات هم سو شدم.
1.عمل کرد عابدینی کجاش بد بوده که ضرر دیدیم ؟
2.یکی از مسایلی که ساکت رو ترجیح میدی چیه ؟پول ؟
3.دینوار زاده کی بود که مربی ما شد و عمل کرد خوبی داشت ؟قاسمپور چی؟
5.تو ترجیح میدی استقلال رشت بشیم اما هرندی ناشناس رشتی و با هزار بدی دیگه مربی نشه ؟چرا؟[/quote:daaebdc8aa]
1.تو 3 فصل اخیر همش تو انتخاب سرمربی اشتباه کرده اولیش عبدی دومیش استانکو سومیش کریمی چهارمیش پوشنیک پنجمیش دینورزاده البته در لیگ برتر بعد تارتار هم که داشت خوب کار میکرد ورداشت و یه انتخاب اشتباهه دیگه شک نکنید که به هفته چهارم یا ÷نجم که نرسیده اینم باید عوض شه در ضمن پایه یک تیمو بدنسازی پیش فصل می سازه چه بسا اگه فصل پیش یه مربی خوب از اول انتخاب می کردیم الان آسیایی بودیم .
2. من ساکت رو ترجیح نمیدم ولی مطمئن هستم با این شرایط یکی از کاندیداهای اصلی سقوط از همین الان هستیم.
3.اشتباه نکن دینورزاده مربی خوبی نبود با اون بازیکنایی که ماداشتیم تیم چاره ای به جز صعود به لیگ برتر نداشت فقط به یه شوک احتیاج داشت اما شرایط لیگ برتر فرق میکنه قاسمپور یکی از معدود انتخابهای خوب عابدینی بود که با اون هم در نهایت به مشکل خورد.
4. مطمئن باش که ما استقلال رشت نمی شیم چون با شناختی که از هرندی دارم از زمان ناصر حجازی مطمئن هستم که به جایی به غیر از لیگ 1 نمی رسیم.[/quote:daaebdc8aa]
توی 3 فصل قدیم که پگاه عوض شد کسی استادوم نمیرفت همه قهر بودیم با تیم و چه بهتر که عبدی اومد چون همه چیز بهم ریخته بود .سازمان یه باشگاه از هم پاشید .همه بازیکنان بی روحیه و داغون بودن و همه عجیب بود که اون پگاهی که داشت میرفت آسیا الان شده داماش.فرگوسن هم بود تیم رو جمع نمیتونست بکنه .استانکو بود چون خواست که عبدی جوان رو که منم متنفر بودم ازش جمع کنه اما سازمان بهم خورده بود تاکید کردم بازم

.فیروز کریمی اومده بود همه گفتن ندر فراموش میشه همه میگفتن خدا رو شگر توی لیگ 2 یه مربی درجه 1 ایران اومده .انصاف"کسی فکر میکرد ؟کسی که اس اس اهواز رو مس کرمان رو خوب نگه داشت بییاد این جا اون جوری بشه ؟کسی که سرمربی استقلال تهران شد رو داماش داشت انتخاب بدی بود ؟:)با انصاف باش...
2.جواب سوال دومت رو نمیدم فقط از حرف قبلی کپی میکنم برات ((با این شرایط فقط امیدوارم ساکت این تیمو بگیره ))
3.دینوارزاده توی مربی فصل قبل ما بهترین بود حتی از قاسمپور بهتر بازی که ما توی دینورزاده کردیم سال قبل با کسی دیگه تکرار نکردیم .همون قدر مربیگیری بلد بود مدیرت جمع کردن حاشیه بلد نبود برعکس قاسمپور.قاسمپور دوت خوبم کسی بود که بازی با صبا گل ما مشکوک بود و 2 3 تا شانس و 100% آوردیم .بازی با ملوان رو که دیدی که فشاری بود ؟بازی با نفت اینجا رو پنالتی بردیم .بازی با راهآهن رو یادت هست که تیم اوج گرفت ؟2تا توپ عجیب میلا زاویه بسته رفت توی گل و گل نظیفکار روی پنالتی.نتایج خیلی خوب بود اما با انصاف نگاه کنی داماشی نبود که با دینوار با تراکتور بودیم با اس اس توی تهران بودیم .به نظرم با دینواز 2تا بازی بد بودیم با فجر که بردیم و سایپا که حواشیه داشت منفجر میکرد تیم رو .
4 این حرف دلیل نمیشه یه پیشبینی هستش.من مهیار شما هم اسمت یادم میمونه ما ماندگار شدیم فصل بعد چه با این مربی و چه کس دیگه شما شیرینی بده افتادیم من خرما .
5.دوست خوبم من طرفدار این مربی نیستم میگم تارتار اومد هر چی برای ما نداشت یه درس خوب داشت که تحمل کنیم یه کم.