[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

نقل و انتقالات لیگ برتر / تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط ali126 » سه شنبه مه 22, 2012 8:17 am

قاضی بازیکن خیلی خوبیه می تونه جای غلامی وپرکنه الان از ذوب آهن هم اومده بیرون(ولی ماکه وضعیت مون معلوم نیست 8O )
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط doctor » سه شنبه مه 22, 2012 8:37 am

عزیزان هنوز تکلیف این تیم از لحاظ مدیریتی و مالی برای فصل بعد مشخص نیست,آنگاه شما در مورد مربیان خیالی تان کارشناسی می فرمایید. باید اول از همه فشار ما هواداران به مسوولان استان و شهر مان مد نظر قرار بگیره و بعد از رسیدن به خواسته مان, آنگاه تا دلتان بخواد بحث های کارشناسی و شبه کارشناسی راه بیندازید.
نماد کاربر
doctor
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه اکتبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه مه 22, 2012 8:53 am

من نظرم روی تارتار هست ولی نمی دونم چرا دوستان یک طوری نظر می دن که انگار ما جیبمون پر از پول هست و داریم خساست می کنیم و نمی خوایم پول بدیم واسه مربی و بازیکن !!!!
دوستان عزیز این تیم هنوز صاحب نداره و از همه مهم تر مدیر عامل هم نداریم ! یعنی از کجا معلومه که مالک جدید عابدینی رو نگه داره ؟؟؟؟؟!!! پس همین الان ما باید بچسبیم به تارتار یا به عبارت دیگه تارتار رو توی آب نمک نگه داریم تا ببینیم وضع ما چی میشه ... اگه پول رسید خب میریم سراغ فرد بهتر ؛ اگه پول نرسید همین تارتار بد نیست و می تونیم باهاش ادامه بدیم ...
من این جملات ترسو رو هم متوجه نمی شم که منظور چیه !!! قطبی بدبخت رو می گفتند ترسو که بهترین نتایج رو گرفت هم تو پرسپولیس هم تو تیم ملی و الان هم تو ژاپن داره خوب نتیجه میگیره ... دینورزاده رو گفتند بی *( می دونم نباید از ... استفاده کنم ولی ببخشید ) ولی تیم رو سال قبلش 3 بازی مونده آورد بالا و 7 تا بازی اول فصل ما هم تیممون درست بازی می کرد نمیگم خوب بودیم ( از نظر من ) و اون موقع داشت و یهو از بین رفت !!! فقط این وسط مونده قاسمپور که فقط جنگ اعصاب راه انداخت و با چینش ترکیب نادرست و کَتَره ای امتیاز گرفته و شده الان بهترین مربی تاریخ ایران !!! در حالیکه نه قبل و نه بعد داماش کسی قاسمپور رو حساب نمیاره ... تازه تا 2 تا باخت رو دید پول رو بهانه آورد و زد به چاک که همون شد کارنامه مربیگریش در طول عمرش و از این به بعد هم نون رشت رو می خوره ...
توی ایران فقط چند تا مربی به درد بخور داریم که حداقل از لحاظ انسانی قابل تأمل هستند یکیشون جلالی هست یکی دیگه فرهاد کاظمی که الان بی تیم هست و شاید بشه آوردش میگم شاید چون منشوریه !!! از دیگر مربی های به اصطلاح معروف ما که کسی شخصیت نداره و همین امثال تارتار و انزلیچی و ویسی و ... هستند که خیلی قابل تحمل هستند و انسانیت توشون هست حداقل اونجور بازی رو بلدن و پشت پرده رو می کنند ... افشین ناظمی هم که سالار هست
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » سه شنبه مه 22, 2012 9:51 am

حسين هدايتي در گفت‌وگو با سايت باشگاه استيل‌آذين درباره آينده اين تيم و شايعات پيرامون باشگاه گفت: با توجه به شروع فصل نقل و انتقالات انشاالله اگر اتفاق خاصي نيفتد تا 8 روز آينده برنامه‌هاي خودمان را براي فصل آينده پياده خواهيم کرد تا حضور پرقدرتي در ليگ يک يا حتي ليگ برتر داشته باشيم.

وي افزود: ابتدا اعلام مي کنيم اين توانايي را با توجه به سياست هاي باشگاه داريم که امتياز يک تيم ليگ برتري را طبق عرف خاص خودش خريداري کنيم و در غير اين صورت حتي آمادگي جا به جايي امتياز تيم ليگ يکي استيل‌آذين با تيم ليگ برتري را هم با مذاکرات و سپس توافقات لازم داريم.

هدايتي ادامه داد: در غير اين صورت به دنبال اين خواهيم بود تا تيمي پرقدرت را در فصل آينده بسازيم و با موفقيت در ليگ يک راهي ليگ برتر شويم البته همينطور که گفتم تا 8 روز آينده تکليف خودمان را روشن مي‌کنيم.

مالک باشگاه استيل‌آذين در پاسخ به سوالي مبني بر اينکه چرا تيم را دوباره از سمنان به تهران انتقال داديد يادآور شد: اول از همه بگويم اصلا پشيمان نيستم که استيل‌آذين يک سال راهي سمنان شد، زيرا وقتي در بين مردم بودم مي ديدم با چه عشق و علاقه اي با حضور در ورزشگاه تختي سمنان و حتي منازل خود بازي هاي استيل‌آذين را دنبال مي‌کنند. اين موضوع براي من يک دنيا ارزش داشت. اصلا شايد اگر اين هواداران خونگرم سمناني نبودند در ميانه فصل مي خواستم اين تصميم را بگيرم، اما با وجود مشکلات باز هم دندان روي جگر گذاشتم. متاسفانه امکانات مناسب براي يک تيم ليگ يکي و ليگ برتري از قبيل سخت افزاري در سمنان مهيا نيست.

وي افزود: سمنان نعمت بزرگي دارد که نام آن هوادار خونگرم است. من شخصا از تک تک هواداران خوب سمناني عذرخواهي مي کنم اما مجبور بودم تا اين تصميم را بگيريم. جا دارد از برخي از مسئولان استاني سمنان نيز که در طول يک سال استيل آذين را تنها نگذاشتند تشکر ويژه اي داشته باشم.

مالک باشگاه استيل‌آذين در پايان درباره پيگيري شکايتش از دلال معروف گفت: من از مسئولان نظارتي براي چندمين بار مي‌خواهم با اين دلال معروف که همه مي دانند در فوتبال ايران چه کارهايي انجام داده است برخورد جدي کنند تا سرمايه هايي که بايد براي فوتبال ما خرج شود به آن سوي مرزها توسط اين افراد نرود. من درخواست عاجل دارم تا با حمايت از شکايت اين باشگاه در قوه قضاييه کمک کنند تا با بر چيدن پاي اين افراد از فوتبال کشورمان فساد هم کنار برود و ريشه کن شود.

وي اضافه کرد: بايد اين موضوع را بدانيم فقط حرف زدن هيچ فايده اي ندارد و بايد براي شفاف سازي در فوتبالمان همه چيز را در عمل به نمايش بگذاريم. بايد اين موضوع را دانست که اگر قصد اين را داريم تا فوتبال ما سالم شود روزي بايد برسد که پاي اين افراد از فوتبال ما کنده شود.
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » چهارشنبه مه 23, 2012 7:23 am

پاسخ منفی دقیقی به پیشنهاد ذوب‌آهن

سعید دقیقی مهاجم فصل گذشته شهرداری که سال قبل تاثیرگذارترین بازیکن این تیم بود. اخیرا با چند پیشنهاد مواجه شد که یکی از آنها پیشنهاد باشگاه ذوب آهن است.
به گزارش سایت گل، رسول کربکندی دوست دارد فصل آینده سعید دقیقی را به عنوان یکی از بازیکنان تیمش در اختیار داشته باشد. آقا رسول حتی چند روز پیش به صورت تلفنی با دقیقی صحبت کرد تا او به ذوب آهن بیاید ولی ظاهرا این بازیکن به پیشنهاد ذوبی ها پاسخ منفی داده است. دقیقی قصد دارد سال آینده تحت هر شرایطی در تهران بازی کند و حتی دو، سه پیشنهاد دارد که می تواند به سایپا و نفت تهران اشاره کرد. حالا باید منتظر ماند و دید که دقیقی برای فصل آینده چه تصمیمی خواهد گرفت
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » چهارشنبه مه 23, 2012 7:28 am

احتمال حضور مهرداد اولادی در ملوان /10/

مهرداد اولادی دو فصل پیش در ملوان انزلی یکی از بهترین مهاجمان ایران بود ولی او در پرسپولیس سیاه ترین روزهای بازیگری اش را پشت سر گذاشت.
به گزارش سایت گل، مصدومیت های اولادی باعث شد تا این بازیکن فصل بسیار بدی را پشت سر بگذارد و حتی او از لحاظ فنی هم دچار افت شدیدی شد و با روزهای اوجش فاصله گرفت. پرسپولیس برای فصل آینده برنامه ای برای حفظ اولادی ندارد به همین دلیل جدایی او از جمع سرخپوشان قطعی به نظر می رسد. چند تیم مذاکرات نصف و نیمه ای را با اولادی انجام داده اند ولی خبرهای رسیده از انزلی حاکی از آن است که ملوانی ها اولادی را می خواهند و شاید این بازیکن را سال آینده در جمع انزلی چی ها ببینیم. از طرفی چند بازیکن پرسپولیس هم قصد حضور در ملوان را دارند و شاید اولادی دوباره این تیم را برای ادامه فوتبالش انتخاب کند
:lol:
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه مه 23, 2012 7:32 am

خیلی جالبه .انزلیچی ها میگن اولادی بیغرت برای بازی با ملوان با لنگ کم گذاشت و یه گل رو نزد تا لنگ قهرمان بشه عد بره اونجا الان این خبر رسید ؟؟؟/جالبه خدایی
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » چهارشنبه مه 23, 2012 9:12 am

[quote:c4ef2a2687="mahyarmaya"]خیلی جالبه .انزلیچی ها میگن اولادی بیغرت برای بازی با ملوان با لنگ کم گذاشت و یه گل رو نزد تا لنگ قهرمان بشه عد بره اونجا الان این خبر رسید ؟؟؟/جالبه خدایی[/quote:c4ef2a2687]

من چندتا رفیق فابریک انزلی چی دارم که یکیشون از تمام اوضاع و احوال ملوان خبر داره.
می گفت اولادی عاشق دختر پورغلامی شده.
احتمالا واسه همین امکان داره برگرده
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » چهارشنبه مه 23, 2012 9:14 am

ابراهيم‌زاده سرمربي نفت تهران شد

سرمربي فصل پيش ذوب‌آهن با مسئولان نفت تهران به توافق رسيد و روز شنبه قراردادش را امضا خواهد کرد.
[ابراهيم‌زاده سرمربي نفت تهران شد]

منصور ابراهيم زاده در خصوص روند مذاکراتش با باشگاه نفت تهران گفت: با مسئولان اين باشگاه به توافق رسيده ام و روز شنبه آينده قراردادم را امضا خواهم کرد. کار خصوصي دارم که بايد انجام دهم و سپس قراردادم را امضا مي کنم.

فصل پيش حسين فرکي هدايت اين تيم را برعهده داشت که در ليگ دوازدهم روي نيمکت فولاد خوزستان خواهد نشست. :roll:
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Rashti0131 » چهارشنبه مه 23, 2012 9:26 am

حیف شد ما فصل بعد با تارتاریم بازیکنای خوب همه دارن تکلیفشونو مشخص میکنن بعد هنوز تیم ما صاحب نداره آخه این یعنی چی یه بازیکن حسابی هم فکر نکنم بتونیم بگیریم بازم ولی جاشون بازیکنای بومی داریم ولی چیزی که منو دیوونه میکنه عوض شدن اسم تیمه. /15/
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط menab » چهارشنبه مه 23, 2012 9:33 am

دوستان عزیز فعلا خوره ای که به جان باشگاه داماش افتاده (استاندار و مدیر کل ورزش و جوانان ) برای فروش به "ساکت " بگذارید رفع بشود . مطمئن باشید که این مشکل حل بشود عابدینی کارش را خوب بلد است . فعلا این دو نفر با فریب هواداران دارند به شهر رشت خیانت میکنند .بنر با امضاء هواداران برای تشکر از خود نصب میکنند .
نماد کاربر
menab
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه نوامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » چهارشنبه مه 23, 2012 9:38 am

استاندار و مدیر کل ورزش فکر کنم نقشه هایی دارن /12/
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه مه 23, 2012 10:51 am

جلالي: حضورم در صباي قم منتفي شد.
--------------------
گزينه سرمربيگري تيم فوتبال صباي قم از منتفي شدن حضورش در اين باشگاه خبر داد.
مجيد جلالي در مورد وضعيت قراردادش با باشگاه صباي قم گفت: حضورم در اين باشگاه منتفي شد. در جلسه‌اي که استاندار محترم قم حضور داشت گفتم مشکلاتي وجود دارد که نمي‌توانم سرمربي صبا شوم.
وي در مورد اينکه فصل آينده مربيگري مي‌کند يا نه تصريح کرد: در سه ماه آخري که در باشگاه فولاد بودم روزهاي سختي را گذراندم و به همين دليل نياز به استراحت دارم. شايد با در نظر گرفتن وضعيت فيزيکي خودم مدتي استراحت کردم و بعد در صورت فراهم شدن شرايط دوباره کار کنم.
--------------------
http://www.varzesh3.com
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه مه 23, 2012 5:00 pm

امروز اخبار شبکه باران گفت:دغاغله و مسلمان سربازیشون تمام شد و پافنگ شدند به تیم قبلیشون واحتمالا مل مل باید ایتا *# زای پیدا بوکونه اوشان جا سر بنه /10/
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط arminaberar » چهارشنبه مه 23, 2012 5:44 pm

آقای جلالی با صبای قم به توافق نرسید
خدا کنه آقای عابدینی به جلالی پیشنهاد مربیگریه داماش واسه فصل بعد رو بده
اگه کسی با عابدینی تماس داره بهش این قضیه رو بگه لطفا
نماد کاربر
arminaberar