[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - ساکت مدیرعامل و قلعه نوعی سرمربی استقلال رشت!!!!!!!!!!!!!

ساکت مدیرعامل و قلعه نوعی سرمربی استقلال رشت!!!!!!!!!!!!!

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط saravani » سه شنبه مه 22, 2012 10:25 am

دیشب با آقای عابدینی که صحبت می کردم ازش در مورد وضعیت تیم پرسیدم به من گفت اصلا نگران نباشید مشکل حل میشه
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » سه شنبه مه 22, 2012 10:29 am

بله مشکل حل میشه ولی چه جوری باسپردن باشگاه به یک استان دیگه؟؟؟تیم نداشته باشیم بهتر تا زیر نظر یه استان دیگه باشیم
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » سه شنبه مه 22, 2012 10:35 am

فروش داماش به فولاد ماهان تا آخر هفته مشخص مي‌شود

گمانه‌زني‌ها براي فروش داماش همچنان ادامه دارد و هر روز كه مي‌گذرد يك خبر جديدي در اين رابطه شنيده مي‌شود. يك روز مي‌گويند مشتري نيست، روز ديگر مي‌گويند خريدار شرط و شروطي دارد كه به نفع فوتبال رشت نيست و... اين قبيل بحث‌ها كماكان ادامه دارد و بايد ديد آخر و عاقبت تيمي كه هر چند سال، يكي صاحبش مي‌شود اين بار چه خواهد شد. البته اين تغيير و تحولات به ملوان هم رسيده و بعد از سال‌ها شاهد تغييراتي در ديگر تيم گيلاني خواهيد بود. حال اين‌كه بحث خريد و فروش دو تيم به كجا ختم مي‌شود از زبان قربانعلي الماسخاله رئيس هيات فوتبال گيلان بخوانيد:

- آقاي الماسخاله! ظاهرا مشتري براي داماش پيدا شده است؟

مشتري كه داشت!

- پس چرا نمي‌فروختيد؟

بالاخره شرط و شروطي داريم كه بايد با آن كنار بيايند.

- درست است كه يك مشتري بسيار خوب پيدا شده؟

مشتري خوب؟!

- بله مشتري خوب، ظاهرا ساكت مديرعامل سابق سپاهان و فعلي فولاد ماهان خواهان خريد تيم شده است؟

آقاي ساكت تلفني خواستار خريد تيم شد ما درخواست رسمي كرديم و آنها در خواست‌شان را ارائه دادند. قرار شد همه چيز در جلسه آتي بررسي شود.

- چه شرطي داشتند؟

قابل گفتن نيست.

- شرط شما چه بود؟

اين هم قابل گفتن نيست.

- راست است كه شرط آنها خارج كردن تيم از استان بود.

بله در درخواست‌شان چنين تقاضايي داشتند ولي مورد تاييد ما قرار نگرفت اما در ادامه قبول كردند تيم در رشت باقي بماند و خودشان همه كاره شوند.

- مگر طبق قرارداد قبلي در روزي كه داماش تيم را از پگاه خريد چنين بندي نداشت كه در هر شرايطي تيم نبايد از استان خارج شود؟

چرا چنين قراردادي وجود داشته و من خودم چند روز پيش نامه‌اي پيدا كردم كه شرط اول فروش، ماندن تيم در استان بوده و به هيچ‌وجه نبايد به استان‌هاي ديگر منتقل شود.

- اگر خود مالك باشگاه بخواهد تيم را منتقل كند، چطور؟

مالك باشگاه هم نمي‌تواند تيم را خارج كند اما مي‌تواند مجاني به كسي كه دوست دارد بدهد.

- حالا نمي‌شود چانه‌زني كنيد تا تخفيف بيشتر بگيريد و همه كاره خود هيات فوتبال يا افراد بومي شوند؟

اين شرايط بستگي به نظر قوه قضاييه هم دارد و ما نمي‌توانيم زياد اظهارنظر كنيم.

- اين بحث آمدن قلعه‌نوعي و مديريت جديد چيست؟

هنوز هيچ بحثي در اين رابطه نشده. ضمنا هر كسي كه تيمي مي‌خرد طبيعي است خودش نيز همه نفرات را انتخاب كند ولي من گفتم كه بايد نشستي انجام شود تا همه چيز را روشن كنيم.

-حال اگر بخواهند تيم را در استان نگه دارند و همه كاره خودشان باشند چه مي‌شود؟

شما دنبال چه هستيد؟

- مي‌خواهيم هواداران تكليف تيمشان را بدانند.

كمي صبر كنند همه چيز حل مي‌شود.

-يعني تا آخر همين هفته همه چيز مشخص خواهد شد؟

به احتمال قوي، چون وقت نداريم و بايد هر چه زودتر تكليف تيم را مشخص كنيم. شما مي‌دانيد كه ما گيلاني‌ها استاد حل كردن بحران هستيم و در اين گونه شرايط به خوبي مديريت مي‌كنيم. همان طور كه مديريت كرديم و تيم را نگه داشتيم.

پس بايد شاهد تغييرنام داماش و ملوان باشيم؟

نام تيم‌ها تغيير نمي‌كند و به هر دو تيم پسوند يا پيشوند اضافه خواهد شد. همان طور كه ملوان چند فصل به نام منطقه آزاد در مسابقات شركت كرد.
navad
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mirzajanimilad » سه شنبه مه 22, 2012 10:36 am

این در حد یه خیال بافیه...
کسی این خبر رو نوشته توی خیالات خودش همه چیز رو به هم وصل کرده
اول ساکت رو به داماش چسبونده + بعد چون ساکت اومده باید قلعه نوعی بیاد + بعد اسم هم طبیعی دیگه چون قلعنه نویی خودش رو از خانواده استقلال میدونه باید عوض بشه :D
نماد کاربر
mirzajanimilad
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 29, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » سه شنبه مه 22, 2012 10:53 am

اگه تو صفحه4همین روزنامه نگاه کنید حتی نوشته تیم واگذار شد

/18/ /18/ /18/ /18/ /18/ /18/

http://varzeshi.net/idA.php?vi=04-91.3.2.jpg
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه مه 22, 2012 11:27 am

من آماده ام براي نگه داشتن اسم داماش بزنم بيرون و ...
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط raincityboy » سه شنبه مه 22, 2012 11:53 am

خودمون دیگه جو ندیم کی جرات داره اسم تیم عوض کنه؟ مگه منو شما ببخشید زنده نیستیم؟ کدوم تماشاگر باید بره نام تیمو در استادیوم فریاد بزنه؟ کی جرات داره توی استادیوم عضدی با نام دیگری بجز داماش تمرین کنه و بگه من تیم شهر رشت هستم؟ خیلی باید وجود داشته باشه و از جونش سیر شده باشه که نام داماش عوض بشه این دیگه پگاه نیستشا؟
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط majid13 » سه شنبه مه 22, 2012 12:10 pm

اگه اسم عوض شه، من که بشخصه دیگه استادیوم نمیرم واسه تشویق
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط Ardalan » سه شنبه مه 22, 2012 12:19 pm

بايد اسم تيم همون داماش بمونه ! مگه هر كي هر كيه؟!!!
/6/ /9/ /6/ /9/
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Ardalan در سه شنبه مه 22, 2012 12:52 pm .
گر مرد رهی غم مخور از دوری و دیری ...
نماد کاربر
Ardalan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 23, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه مه 22, 2012 12:26 pm

يه تيم داريم تو گيلان انم داماش گيلان /11/ /11/ /11/ /11/
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط masoud449 » سه شنبه مه 22, 2012 12:44 pm

معاون باشگاه فولادماهان: از چند تیم فوتبال پیشنهاد واگذاری داریم
اصفهان - معاون باشگاه فولاد ماهان اصفهان گفت: از استانهای جنوبی، مركزی و شمالی كشور برای واگذاری تیم فوتبال به این باشگاه پیشنهاد داریم، اما تاكنون واگذاری هیچ یك به فولاد ماهان قطعی نشده است.
نماد کاربر
masoud449
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 15, 2011 12:00 am

پستتوسط msrmorteza » سه شنبه مه 22, 2012 1:22 pm

خبرفوری:شوک به فوتبال فارس/فولادماهان با 8ونیم میلیارد فجر را خرید

بهروز ریخته گران مالک باشگاه فولادماهان اصفهان پس از مذاکرات با مدیران فجر این تیم را با 8 و نیم میلیارد تومان خریده است.

سایت گل- اعلام عدم امکان تیمداری توسط مسئولین سپاه فجر جدی گرفته نشد و هرچه سردار غیب پرور و سایر مدیران اعلام کردند که توان تیمداری به تنهایی ندارند کسی به داد آنها نرسید. امروز سایت « خبرپارسی» نوشت :خبری از منبع موثق به دستمان رسید که شنیدنی است. بهروز ریخته گران مالک باشگاه فولادماهان اصفهان پس از مذاکرات با مدیران فجر این تیم را با 8 و نیم میلیارد تومان خریده است. پیش قرارداد هم امضا شده و ساکت به عنوان مدیرعامل و احتمالا منصور ابراهیم زاده به عنوان سرمربی قرار است این تیم را اداره نمایند.

آنها قرار نیست فجر را از استان خارج کنند و یک سال آن را در شیراز حفظ خواهند کرد. در صورتی که بستر کار و حمایت لازم را نبینند فصل بعد آن را به اصفهان خواهند برد. مسئولین فولاد ماهان قول داده اند نام شهید سپاسی هم باقی بماند و این تیم با نام فولاد ماهان سپاسی در مسابقات حاضر شود.

البته در پیش قرارداد آمده که اگر تا 15 خرداد استانداری فارس برنامه ای برای اداره و خرید باشگاه داشت، بحث واگذاری به فولادماهان منتفی است در غیر اینصورت این انتقال قطعی می شود.

استانداری فارس اخیرا" واگذاری تیم ها به بخش خصوصی را راهکاری برای خروج از شرایط فعلی دانسته و از آن حمایت کرده بود.قرار است سرهنگ جعفری مدیرعامل فعلی باشگاه فجر هم به عنوان قائم مقام مقام ساکت منصوب شود تا از تجاربش استفاده نمایند.

اینگونه هم نام شهید باقی مانده و هم تیم در شیراز فعالیت دارد و کسی اعتراضی نخواهد داشت
نماد کاربر
msrmorteza
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط msrmorteza » سه شنبه مه 22, 2012 1:27 pm

با این شرایط همون بهتر که تیمو به این اصفهانیهای دندان گرد ندادیم /11/ /11/ /11/
نماد کاربر
msrmorteza
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط siabagh » سه شنبه مه 22, 2012 1:53 pm

به نظر من تحقير ما گيلاني هاست؛ تيم نداشته باشيم بهتر از اينه كه يه اصفهاني بياد مالك و همه كاره تيم ما باشه، فكر شو بكنيد يه بازي حساس مثلا باتيم سپاهان يا ذوب اهن داريم ؛ اونوقت معلوم نيست مالك باشگاه چيكار ميكنه؛
مشكل خود ماهستيم اينقدر بيكار نشستيم ؛ كم كاري كرديم از مسئولان تا مردم گيلان الان داره دودستي تقديم غير بومي هاميشه؛ واقعا متاسفم واسه همشهري ها و هم استاني هاي خودم و حتي خودم ؛ كه فقير ترين بيكارترين؛ بي تفاوت ترين؛ بي اتحاد ترين مردم هستيم جز يه 10 درصد مردم گيلان؛ وگرنه اگه همين گيلان دست اصفهاني ها بود بخدا سوئيسش ميكردند؛ چون كار ميكنند ؛ پس انداز ميكنند غ هواي همو دارند ؛ غير اصفهاني رو نميذارند تو شهرشون فعاليت گنده كنه؛ تبريزي ها هم همينطور؛ مشهدي ها هم همينطور؛ يعنب يه سرمايه دار نداشتيم تو اين گيلان به اين بزرگي؟؟؟ واقعا متاسفم؛ بعد تا صحبت ميشه؛ ما گيلانيها اين بوديم و ان بوديم؛ ما جلوي اعراب و مغول وايسادييم ما ميرزا داشتيم و بقيه نداشتند؛ داشتم داشتم مهم نيست دارم دارم مهمه؛ راستي الان ماچي داريم؛؟؟؟؟
چند صد هزار نفر مهاجر تو استاناي ديگه و تهران و خارج كشور ؛ كه 90 درصدشون 10 سال درو از گيلان ميمونند ؛ يادشون ميره گيلاني هستند؛ حتي زبونشون رو هم ديگه فراموش ميكنن؛ مثل علي كريمي و سعيد دقيقي و ....
متاسفم تو شهر ما بسياري از كارهاي پولساز و حساس دست همين تركاي دسته دوم اردبيلي افتاده ؛ حالا اگه اون تبريزيها ميومدن رشت كه ديگه هيچي مارو بيرون ميكردند؛ اين همه امكانات خدا بهما داده 90 درصدمون عرضه بهره برداري نداريم؛ همونم ميوفته دست غير بومي؛ بعضي ها ميگن ما كلانشهر داريم ، بعد حال ميكنند، كلانشهر تبريز كرج و شيراز و اصفهانه با يك ميليون و نيم جمعيت نه شهر ما كه 580 هزار نفره؛ همونم ديگه داره ثابت ميمونه اينقدر كه همه از گيلان گريزانند و جوونا فرصت ازدواج ندارند و اگه اشته باشند هم ازدواج نميكنند ؛ اين شده كه كمترين ازدواج ، پيرترين استان؛ كمترين رشد جمعيت مربوط به گيلانه؛ هر كه بگه دولتها به ما ظلم كردند من باهاش مخالفم؛ بخدا خودمون كم كاريم؛ تو خانواده و جامعه به اموزش نميدن كه كار افرين باشيم هميشه دنبال اينيم كه بريم زير دست يكي كار كنيم ولي يه اصفهاني يه تهراني واسه خودش و چند نفر ديگه كار درست ميكنه با تلاش و اعتماد به نفسش؛ ولي اينجا چي جوونا يا تو قليون سرا هستند يا ماهيگيري يا كوهنوردي يا دريا كنار با هر تفريح ديگه تنها چيزي كه وجود نداره كاره؛ ميري شهراي ديگه جو اون شهر طوريه كه وادار به كارت ميكنه بارها رفتم خارج استان هنور آفتاب نزده مردم مثل مور و ملخ دارن ميرن سر كار ولي اينجا صبح كه پا ميشي ساكت و اروم همه خوابند؛ راحت گيلاني بخواب من ساكت برات باشگا داري ميكنم ؛ گيلاني بخواب من سعادتي برات استانداري ميكنم ؛ گيلاني بخواب من ترك برات نون ميپزم ؛ ساخت و ساز ميكنم ؛ زميناتو مالك ميشم
حتي ببخشيد جوون گيلاني بخواب من غير بومي اصفهاني و تبريزي و تهراني و قزويني اصفهاني و اردبيلي ،ميام تو استانت ازدواج ميكنم ، ازدواجه ديگه گناه كه نيست؛ ولي چرا همه واسه ازدواج ميان گيلان؛ ؟؟؟؟ نميدونم شايد از نظر نژادي گيلاني ها از همه زيباترند؛ ببخشيد مجبور شدم بگم يه تلنگري به خودمون بزنيم شايد از خواب بيدار شديم.
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه مه 22, 2012 2:19 pm

برای اینکه کاربرانی که کمتر با محیط تالار گفتمان آشنایی دارند به اشتباه نیفتند و به دلیل اهمیت قضیه ،با ایجاد تاپیک زیر این مطلب قفل شد :

http://www.varesh-sport.com/ftopicp-784 ... 70f6#78405
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

قبلي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان